purvis short כתב:
משחק גרוע. כדורסל רע במשך רוב המשחק. מעט מדיי כישרון התקפי, משחק לא חכם. מזל שזה היה נגד נהריה, כי נגד קבוצה סבירה זה היה נגמר בהםסד.
1. ברגע שעודד שם את מתן כארבע, ויש את מיימון, הוא פשוט הופך את יהונתן למיותר. אין מספיק דקות בעמדות הגבוהים לארבעה שחקנים. מעבר לזה, מתן לא יכול לשחק ארבע. הוא לא יודע לשחק את העמדה הזו. זה נראה רע. והיום הוא עוד היה ביום טוב.
2. אני לא מבין מה קטש רוצה מיהונתן. אם זה יימשך ככה זה מתכון לפיצוץ. עם כל הכבוד למיימון, יהונתן לטעמי שחקן טוב יותר ממנו (בימים שהוא בא כמו שצריך). אני לא מבין איך הוא משחק כל כך מעט. ואם זה מה שקטש רצה, אז למה הוא השאיר את יהונתן?
3. מיימון, כן, נלחם, ריבאונד, הוא חמוד לאללה ומתאמץ והלוואי שכל זר היה נותן מאמץ כמוהו. אבל מצטער, עד כה הוא הראה רמת כישרון שלא מתאימה לשחקן ליגת על. וגם יש לו בעיה קשה באתלטיות. אני לא השתכענתי שהוא מספיק טוב. שוב, נלחם וריבאונד והכול, אבל לא מראה בכלל כישרון התקפי.
4. בראון. די, מספיק, מביך. אני מניחח שנגד ירושלים הוא יהיה, אבל אם הוא ישחק במחזור הרביעי זה כבר מחדל.
5. לימונד. מצטער, לא יכולתי לראות את צורת המשחק שלו היום. אנוכי, לא מוסר.
6. סקוורר. נכס. אחלה רכש.
7. גוט. יופי של משחק. אם הוא יבין את המגבלות שלו, ולא ינסה לקחת כל כדור לסל, הוא יכול להגיע רחוק.
8. כרגע הקבוצה נראית רע. לא מספיק כישרון, כדורסל שבלוני.
9. גייטס. הכי טוב על המגרש היום. עם כל החסרונות שלו (ואני ממש לא מאוהביו. הייתי מעדיף את סימפסון או ריק ג׳קסון בלי לחשוב פעמיים). רואים שהוא שחקן של מאה אלף דולר, ולא שחקן של 60. לא יעזור כלום.
אם גייטס היה יודע לעשות 22 נקודות גם שהוא לא נשמר על ידי שחקן מביך כמו דניאל איידן, אז הוא בהחלט היה שווה את זה. אבל אם כל פעם שהוא מקבל איזה אלישי כדיר, שבשבילו גם הוא אמור להיות טיול, הוא לא מצליח לעשות כלום (או יותר נכון עושה הרבה נזק), אז הוא גם לא שווה כלום. את נהריה אפשר לנצח גם בלי גייטס. ומיימון ש"לא מתאים לליגת העל" בינתיים יותר אפקטיבי ממנו או מכל אחד אחר בדקות שהוא משחק בלי קשר לכמה הוא חמוד ונלחם. סקוורר היה מזעזע היום (למרות שבסך הכל עד הוא בסדר, רק מקבל יותר מדי דקות) אז לא ברור לי על מה אתה מבסס כשאתה כותב את זה.