תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 21:47

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 867 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 29  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: נבחרת ישראל במוקדמות יורו 2016
הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2014, 22:49 
נגד אנדורה צריך היה לעלות מהרגע הראשון 4-4-2. בשביל מה 3 במרכז המגרש ?

ב- 4-3-3 ברוב המשחק מרכז השדה היה פרודיה של שלישית מרז שדה כאשר נאתכו וזהבי לא יודעים בדיוק מה לעשות ואפילו איפה להיות. למרות שהיו 2 אופנסיבים לא היה ריכוז משחק ולא היה שיתוף פעולה משמעותי בניהם. כמעט בזבוז של 2 שחקנים. והתעוררו לחיים עם הכדור בערך ברחבת אנדורה, כאשר בישול השער השלישי המחיש מה מקומו האופטימלי של נאתכו במערך כמובן בנוסף למסירות הארוכות.
האם גוטמן הרכיש זאת כי שניהם חייבים לשחק וזהבי לא ממש ווינגר וגוטמן עשה פשרה.
ביטון דוקא ידע מה המיצוב שלו, אבל בטעות שיחק כשחקן אגרסיבי ולא כדפנסיבי. למרות המבנה הכחוש שלו הוא מרבה לעשות עבירות מיותרות.

נערך לאחרונה על ידי גבעתיים בתאריך 13 אוקטובר 2014, 22:51, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2014, 22:50 
תמונה

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2014, 23:03 
חייבים לפצל את משחקי הבית לבלומפילדחיפה/ טדי.
אסור יותר לתת זכות קיום לרמת גן.
זהו נגמר עידן לוזון מקוה שיהרסו בקרוב את הדבר הזה שם ליד קניון איילון.
גם בגביע אם נגיע בעשור הקרוב לשלבים מתקדמים אסור לשחק שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2014, 23:05 
משחקי הבית בחיפה וטדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2014, 23:19 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
מסתבר ששכטר ודמארי יודעים לשחק ביחד כשעומר באמצע ושכטר בא מהקו.
לתשומת לב הצופה הנאמן רן בן שמעון.

מה אתה מבין בכלל? עומר צריך להיות באגף, ושכטר באמצע :LOMASHOO:

אני לא מאמין שהוא התעקש לשחק ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2014, 23:29 
סמל אישי של המשתמש
שכטר שיחק עם נעליים בצבע שתן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2014, 23:34 
גוטמן: יש לנו דרך
:LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2014, 23:36 
סמל אישי של המשתמש
שכטר היה טוב היום. הזכיר קצת את הורסיה הישנה, אבל זה באמת מגוחך לשפוט מישהו או משהו במשחק מול יריבה כזו ובתנאים כאלה.
לגבי הבית - שתי התוצאות רעות לישראל. עדיף שבלגיה תנצח כל משחק שלה כי אנחנו לא באמת מתחרים על המקום הראשון, ולכן כל נצחון של בלגיה הוא פחות נקודות ליריבות שלנו על מקומות 2-3. כמו כן הנצחון של ווילס מן הסתם לא טוב ועדיף היה לנו שם תיקו או הפסד שלהם.

המשחק מול בוסניה בבית מכריע מאוד. נצחון וישראל תהיה עם רגל וחצי בשלישייה הראשונה של הבית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2014, 00:18 
התיקו של בוסניה נגד בלגיה בבית לא נוראי עבורינו.
לישראל היה יתרון יחסי על בוסניה 3 נק' בזכות הניצחון של קפריסין בבוסניה. היום בוסניה "קיזזה" את זה ל-2 נק' (אנחנו לא ניקח נקודה מבלגיה בבית).
בכל מקרה אם בוסניה תיקח מאיתנו 4 נקודות ובטח ש6, הניצחון של קפריסין בבוסניה כבר לא רלוונטי עבורינו.
לדעתי תיקו עם בוסניה פה הוא לא נוראי. בוסניה וגם ויילס עדיין לא נצחו בקפריסין.
ה"החמצה" של היום לדעתי היא יותר ויילס שהצליחה לנצח את קפריסין בבית למרות שהייתה מחצית שלמה בעשרה שחקנים. אם גם ויילס הייתה מאבדת שתי נקודות בבית מול קפריסין זה די היה משנה את התמונה, כי מול ויילס, בניגוד לבוסניה, אנחנו לא אמורים לעשות 0/6.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: נבחרת ישראל במוקדמות יורו 2016
הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2014, 00:30 
תארו לכם סיטואציה בה אנו מסיימים במקום ה 3 וזה גורם לסוג של מיני אופוריה עם רף ציפיות להגיע ליורו ואז מוגרלים בפלייאוף נגד ... הולנד שגם כן סיימה שלישית בבית שלה.
נשמע כמו מדע בדיוני ? נכון להיום, לא בטוח בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2014, 00:34 
סליחה, אבל למי אכפת? כל מה שאני רוצה זה שוורמוט לא ישחק ושאיזה וולשי יגמור לזהבי את הקריירה (או לפחות את העונה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2014, 00:40 
אוגוסטוס היל כתב:
סליחה, אבל למי אכפת? כל מה שאני רוצה זה שוורמוט לא ישחק ושאיזה וולשי יגמור לזהבי את הקריירה (או לפחות את העונה)

יש בכל זאת אחוז מזערי מבין אוהדי הפועל שגם אוהד את הנבחרת ורוצה בהצלחתה. אמנם מדובר במספר אוהדים שולי, אבל היי, גם להם מותר להתבטא באשכול זה. זאת ועוד, אותו אחוז מצומצם של אנשים , נהנה במיוחד לראות שחקנים כמו ורמוט, דמארי , נאתכו ושכטר משתפים פעולה ביניהם בנבחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2014, 00:53 
אוגוסטוס היל כתב:

לא מבין את האנשים האלו.. בטח תגיד לי גם שאם זהבי יבקיע גול עלייה ליורו אתה תהיה עצוב, נכון?

כשדאמרי לב לב שם שלושער זה תענוג , אבל ממש לא יהיה אכפת לי שזה יהיה גם טב"ח. כשהנבחרת משחקת צריך לשים הכל בצד, ואפשר לראות את זה על השחקנים איך שורמוט קופץ עם זהבי וכו'.
עוד חודש משחק קריטי בבית נגד בוסניה.. חייבים להתעלות ולנצח בבית , כל תוצאה אחרת תהיה גרועה.

אגב מדהים לראות איך כל ההתקפה של הנבחרת שיחקו מתישהו בהפועל -
ורמוט , שכטר , נאתכו , דאמרי , זהבי , טב"ח. אפשר להוסיף את טוטו , בן שהר וברדה

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2014, 01:44 
נראה מה הם יעשו בעוד חודש.
וטובה מאוד ההחלטה לא לארח יותר באיכסטדיון.
גם הגמרים/שלבים מאוחרים של הגביעים לא ישוחקו שם?? באמת מזל טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2014, 05:33 
סמל אישי של המשתמש
ofer23 כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

יש בכל זאת אחוז מזערי מבין אוהדי הפועל שגם אוהד את הנבחרת ורוצה בהצלחתה. אמנם מדובר במספר אוהדים שולי, אבל היי, גם להם מותר להתבטא באשכול זה. זאת ועוד, אותו אחוז מצומצם של אנשים , נהנה במיוחד לראות שחקנים כמו ורמוט, דמארי , נאתכו ושכטר משתפים פעולה ביניהם בנבחרת.

:ROSE:

חוץ מיזה אוגוסטוס יקר, מי כמוך בעד זכויות המיעוט להביע דעתו. ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2014, 06:26 
ה 6 נקודות שישראל צברה הם אשלייה אופטית בלבד, אחרי המשחקים עם בוסניה וולס ובלגיה נחזור למיקומינו הטיבעי, למה שיהיה אחרת? מה קרה כאן שצריך באמת להיות שונה??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2014, 07:04 
בניגוד לניהול המשחק הגרוע של גוטמן נגד קפריסין,
אתמול החילופים היו בזמן ובמקומם.
תענוג לראות את זהבי ממורמר ומתוסכל ומחטיא החמצות של ילד.
ראו על הפרצוף שלו אתמול אחרי שישב על הספסל את התסכול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2014, 07:13 
התאכזבתי מאלי ביטון.
זאת העמדה הטבעית שלו?
למעט בעיטה אחת מאוד יפה לשער היה די חלש וגם שטויות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2014, 07:16 
שער 7 נוסטלגיה כתב:
ה 6 נקודות שישראל צברה הם אשלייה אופטית בלבד, אחרי המשחקים עם בוסניה וולס ובלגיה נחזור למיקומינו הטיבעי, למה שיהיה אחרת? מה קרה כאן שצריך באמת להיות שונה??

הסיכוי לסיים במקום השלישי, אשר ממנו עדיין ניתן להעפיל ליורו. המצב הזה עשוי לפחות לגרום לכך שכל או כמעט כל המשחקים במוקדמות יהיו במאני טיים וזה לכשלעצמו אינו מצב שאנו רגילים אילו בד״כ.
אני מזכיר את הקמפיין של גרנט במוקדמות מונדיאל 2006, אשר נאבקנו ראש בראש ממש עד הסוף עם נבחרות צרפת, שוויץ ואירלנד. לא הפסדנו משחק אחד וסיימנו במקום ה 3 עם אותו מספר נקודות כמו שווייץ במקום השני.
אז הפעם כנראה נפסיד יותר מפעם אחת, כשבבית שלנו משחקת נבחרת כמו בלגיה ובכל זאת צפוי לדעתי מתח ועניין עד תום המשחקים שלנו במוקדמות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2014, 07:22 
אם נצליח לחלץ 3 או 4 נקודות בשלושת משחקי הבית הקרובים שלנו, אז נישאר במאבק על המקום ה 3. את ווילס בבית צריך לנסות לנצח ומול בוסניה אפשר בהחלט לחלץ לפחות נקודה אחת. נגד בלגיה - כל תוצאה שאינה הפסד תחשב להישג לא צפוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2014, 07:45 
גבעתיים כתב:
נגד אנדורה צריך היה לעלות מהרגע הראשון 4-4-2. בשביל מה 3 במרכז המגרש ?

ב- 4-3-3 ברוב המשחק מרכז השדה היה פרודיה של שלישית מרכז שדה כאשר נאתכו וזהבי לא יודעים בדיוק מה לעשות ואפילו איפה להיות. למרות שהיו 2 אופנסיבים לא היה ריכוז משחק ולא היה שיתוף פעולה משמעותי בניהם. כמעט בזבוז של 2 שחקנים. והתעוררו לחיים עם הכדור בערך ברחבת אנדורה, כאשר בישול השער השלישי המחיש מה מקומו האופטימלי של נאתכו במערך, כמובן, בלי לסתור מסירות הארוכות שיכולות להתחיל גם למעלה.
האם גוטמן הרגיש ששניהם "חייבים לשחק" וזהבי (חסרונות של בניון כבר אמרנו ?) לא ממש ווינגר וגוטמן עשה פשרה.

ידיעה דומה קשורה למרכז המגרש - מתח בין ורמוט לזהבי שלא נראו משתפים פעולה.
חיזוק לכך שכאשר שיחקנו 4-3-3 מרכז המגרש נראה כמו ואקום שלא תורם דבר.
אני הייתי מתרגם זאת לא רק למתח בין ורמוט אלא שזהבי התרגל להיות פליימייקר והוא ניטרל גם את נאתכו. נאתכו הכנוע, כמובן, לא מתלונן ולא מתוח וחבל.
נאתכו הורגש יותר נגד קפריסין כי ייני היה בעצם מגן במרכז המגרש ונאתכו שיחק במיקום הגרוע הרגיל שלו אצל גוטמן. אבל, נגד אנדורה נאתכו לא מצא מקום כי ביטון לקח לו חלק מהעבודה גם ביחס למיקום הדפוק שלו תחת גוטמן.
הפעולה הטובה ממש היחידה של נאתכו, היתה בבישול הגול השלישי ב-4-4-2 כאשר ביטון האחורי והוא הקדמי.

במשחקים אלה זהבי, הרגיל לשחק כפליימייקר די אנוכי, בנבחרת הוא עומס / ניטרול נאתכו. ובכושרו הנוכחי גם עומס על גוטמן במרכז המגרש. כל שחקן נטול-הילת-זהבי היה עף.

נ.ב. הציטוט ששכחתי להביא:
מאז המשחק בקפריסין ישנם לחשושים בנבחרת ומחוצה לה על מתיחות בין גילי ורמוט לערן זהבי. אפשר היה לזהות גם לא פעם חוסר שביעות רצון של השניים בכל הנוגע לשיתוף הפעולה שלהם על המגרש.
http://sports.walla.co.il/?w=/318/2792968

נערך לאחרונה על ידי גבעתיים בתאריך 14 אוקטובר 2014, 10:13, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2014, 07:46 
idan כתב:
התאכזבתי מאלי ביטון.
זאת העמדה הטבעית שלו?

*ניר ביטון ובאמת היה דיי חלש אתמול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2014, 07:47 
לירון האדום כתב:
idan כתב:
התאכזבתי מאלי ביטון.
זאת העמדה הטבעית שלו?

*ניר ביטון ובאמת היה דיי חלש אתמול

הכל נכון.
היה טוב כקשר אחורי.
הפריז בעבירות גרזניות מיותרות נגד אנדורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2014, 08:16 
אוגוסטוס היל כתב:

יצור עולם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2014, 09:36 
JustZiv כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

יצור עולם

:LOL2: :LOL2: :BOW:
ילד מיוחד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2014, 09:37 
ofer23 כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

תהנו, בכייף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2014, 09:47 
לא צריך לעשות אובר רייטינג לבלגיה. זו בסך הכל נבחרת טובה, אבל לא בדרג הראשון באירופה. בישראל הנבחרת יכולה להוציא מול כל קבוצה בבית הזה נקודות, וגם לנצח.
לא יודע למה מצפים מבלגיה להיות מינימום ברזיל. אני די בטוח שהיא לא תנצח את ישראל, לא את ווילס, וגם תתקשה מול קפריסין במשחקי החוץ.
זה בית ממש ממש ממש פתוח. לדעתי, הפתוח ביותר שישראל השתתפה בו מאז מוקדמות מונדיאל 2006. יהיה מעניין, בכל מקרה.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2014, 10:30 
האדום הצורר כתב:
לא צריך לעשות אובר רייטינג לבלגיה. זו בסך הכל נבחרת טובה, אבל לא בדרג הראשון באירופה. בישראל הנבחרת יכולה להוציא מול כל קבוצה בבית הזה נקודות, וגם לנצח.
לא יודע למה מצפים מבלגיה להיות מינימום ברזיל. אני די בטוח שהיא לא תנצח את ישראל, לא את ווילס, וגם תתקשה מול קפריסין במשחקי החוץ.
זה בית ממש ממש ממש פתוח. לדעתי, הפתוח ביותר שישראל השתתפה בו מאז מוקדמות מונדיאל 2006. יהיה מעניין, בכל מקרה.

במעט נבחרות יש שחקנים כמו האזארד, קורטואה, קומפני. נבחרת בלי נקודות תורפה בסגל כולל מחליפים.
בלגיה בדרכה למעלה אבל טרם קיבלה את הנסיון והביטחון כנבחרת מובילה.
לנו נשאר לקוות שהמשחקים נגדנו לא יהפכו למשחקים המכוננים של בלגיה כאחת מהמובילות חד משמעית באירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2014, 10:57 
הדור הנוכחי של בלגיה מצויין, והדור הבא בתיאוריה לא נופל ממנו. הם בהחלט מהכוחות המובילים באירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2014, 11:15 
ציטוט:
לא מבין את האנשים האלו.. בטח תגיד לי גם שאם זהבי יבקיע גול עלייה ליורו אתה תהיה עצוב, נכון?

האמת שאני בעד הנבחרת אבל אם זהבי בועט פנדל על העלייה בדקה ה90 אני מתפלל שיחמיץ.

נבחרת והכל, אבל פרופורציות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 867 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 29  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: