תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 24 יוני 2025, 01:44

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1308 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 44  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: רוכש להפועל? (הודעת המועדון)
הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2014, 23:20 
טכנית לארז כתב:
טוב שהוא לא הכריז שהוא יערוך חידון יהדות מחוץ לבלומפילד לפני משחקים ועל כל תשובה נכונה יעביר להפועל 100,000 דולר.
זה כנראה לא נועד לקרות (אלא אם כל הקטע של השבתות זה שקר).

מה פתאום שקר. רק כשהם הגיע לארץ הם פתאום נחשפו למידע המסווג שמשחקים פה כדורגל בשבת ויש פה הסכמים מול בעלי זכויות שידור וכו'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2014, 23:20 
סמל אישי של המשתמש
טכנית לארז כתב:
טוב שהוא לא הכריז שהוא יערוך חידון יהדות מחוץ לבלומפילד לפני משחקים ועל כל תשובה נכונה יעביר להפועל 100,000 דולר.
זה כנראה לא נועד לקרות (אלא אם כל הקטע של השבתות זה שקר).

ואפילו זה נשמע יותר הגיוני מדרישה לא לשחק בשבת. הפועל מנהלת את לוח המשחקים? מה זו השטות הזו?
והריאיון הזה הוא התגובה לכל אלה שזילזלו בידיעה הזו וצחקו על מי שהתייחס לפרסומים לגבי השבת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2014, 23:26 
סמל אישי של המשתמש
תראו במה אנחנו מתעסקים כבר שנים אלוהים ישמור
תראו במה אוהדים מתעסקים
זה כבר עבר כל הגיון
עד מתי כושלים חברים ללא כסף ומקורבים בהפועל עד מתי
20 שנה, חליק, די, מגיע לנו משהו אחר
שירכוש אותנו כבר מישהו ראוי וימנה מנהל שינעל את וולפסון, את חדר ההלבשה, ודי נשבר הזין בחיי
למה אתם רואים יציע האינטרסים בערוץ המטונף הזה?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2014, 23:27 
סמל אישי של המשתמש
Yalla Hapoel כתב:
שירי : לאבי נמני יש קשרים בצרפת ואולי הוא יביא להפועל תל אביב רוכש.

ONE מפרסמים שיש רוכש צרפתי
שירי מפרסמת על קשרים של אבי בצרפת

עוד שבוע צנציפר מפרסם שם של רוכש צרפתי ?
יאלה לשלוח את סידי אליו, שיתפוצץ מהר שלא נצטרך לעבור עוד שבוע כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2014, 23:39 
העסקה לא נפלה בגלל השבת.העסקה נפלה רק בגלל הלחץ שהופעל עליהם מהשניה שפורסם השמות שלהם.כמו שכתבתי כמה פעמים.הפחד הכי גדול זה הלחץ הזה.לחץ(ואיומים)שהגיע במאות טלפונים אימליים והסמסים אפילו ביום כיפור.
מי שאומר שהם לא היו רציניים הוא דביל.מי מבזבז כל הרבה זמן וכסף על ספין?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2014, 23:41 
סמל אישי של המשתמש
אם בסוף ינחת פה משיח צרפתי בזכות אבי נימני - זה יהיה חתיכת אבסורד הזוי.
כמעט כמו להחתים את כובש גול האליפות של הפועל במכבי. אה, רגע.
ולמען הסר ספק: אם יגיע מישהו שמוכן לתת מהונו, והוא אדם רציני עם כוונות להשקיע מתוך מטרה אלטרואיסטית מוזרה כזו או
אחרת (לא סטייל גאיידמק, למשל), אז מצידי שאבי נימני יחד עם דן מרגלית ושמעון מזרחי יהיו אחראים על זה וגם יגזרו קופון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2014, 23:43 
סמל אישי של המשתמש
nati כתב:
העסקה לא נפלה בגלל השבת.העסקה נפלה רק בגלל הלחץ שהופעל עליהם מהשניה שפורסם השמות שלהם.כמו שכתבתי כמה פעמים.הפחד הכי גדול זה הלחץ הזה.לחץ(ואיומים)שהגיע במאות טלפונים אימליים והסמסים אפילו ביום כיפור.

מי מגיש טיוטה בליל חמישי ובבוקר ראשון מפיל עסקה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2014, 23:47 
סמל אישי של המשתמש
pogi כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
pogi,
אוקיי, אלה העובדות. מה הטענות? שהם לא רוצים למכור? אוקיי. אז מה קרה כאן השבוע, יש לך הסבר?
כרגע ההנהלה לא צריכה שום דבר שיסתור את הטענות נגדה (בנושא הזה לפחות). לפחות בעיניי השבוע האחרון עשה רושם שהם בהחלט מעוניינים לצאת מההרפתקה הזו ולמכור.
גם אני יכול לצעוק חזק חזק שאין קונים. פשוט אין. העובדה היחידה שיכולה לסתור את זה היא שמישהו יקנה. זה נשמע לך הגיוני המשפט הזה?

אני יוצא מכל הסאגה הזאת מוטרד מדברים אחרים לגמרי מכל האגדות הקבועות על תאומים ושות'.
אני לא מבין למה שאנשים בסדר גודל כזה יבואו לכאן ויעשו כזה טררם - יחליפו טיוטות חוזים, יפגשו, יטוסו, ימנו אם הם לא רציניים.
אם הם היו בקטע של ספין, אני עושה להם את אותו ספין עם אותו הד ב10% מהעלות. אנשים כאן דיברו על הנפקת אג"ח - לא אוהדי כדורגל ולא קוראים של מוספים כלכליים הם האנשים שאתה צריך כשאתה מנפיק אג"ח. אתה צריך לשכנע את מחלקות האנליזה של הגופים הכי גדולים בארץ. זה כמו להגיד שאני עושה ספין בפורום כדי להיות ראש ממשלה.

כל הסיפור עם סידי וההודעות ההזויות האלה שיצאו, כל חצאי המשפטים על "נשמות טובות" ו"אינטרסנטים" נשמעים כמו הבעיה האמיתית, רק שאין לנו מושג מה עומד מאחוריה. זה מה שמטריד אותי.

אני חייב להתעכב על הנקודה הזו של "אין קונים" ו"רוצים למכור"

תרשה לי לעשות את זה בדרך של סיפור על אדם בשם חיימון.
חיימון רצה להציל, מתוך כוונות טובות, את הקבוצה שהוא אוהד מהאויב ההרסני אלי טביב. הוא קרא לכמה חברים וביחד הם קנו את הקבוצה. אחר כך הם היו יכולים להעמיד אותה למכירה במחיר אותו הם שילמו. במקום זאת, הם החליטו להגשים את חלומם ולהצעיד את הפועל לצמרת, למרות שאין להם את הכסף הדרוש ואת היכולות הניהוליות המתאימות. הם לקחו הלוואות ומקדמות, והביאו הרבה שחקנים יקרים ובינוניים. למרות כל המאמץ, הקבוצה לא הצליחה. הם לא התייאשו ובינואר של אותה שנה הביאו הרבה שחקנים חדשים, בינוניים לא פחות, בכסף שאין להם וזאת על פי דרישתו של יוסי אבוקסיס-המאמן האדיר אותו הם בחרו. העונה נגמרה עם עלייה מקרית לאירופה, מה שגרם לחיימון וחבריו להגדיל את ה"הרפתקה". הם הביאו מאמן שלכאורה היה אמור להצליח (פרופ' רב"ש) ונתנו לו לעשות כרצונו עם עוד המון המון כסף שאין להם. הם מכרו עוד אחוזים עבור סכומים זהומים, לקחו עוד הלוואות, אבל בגלל טעויות הרסניות ושיקול דעת מוטעה, גם העונה השנייה ירדה לטמיון.

עכשיו, כשאין להם מאיפה להביא עוד כסף, הם כבר לא משקיעים. הם גם טוענים שהם רוצים למכור,באמת. רק שבנוסף לכסף עבור טביב, הם רוצים שמישהו גם יכסה את כל ההוצאות, ההתחייבויות וההלוואות שהם חתומים עליהם.
ככה המחיר זינק לו לשמיים וצריך להסביר לכל אחד שמתעניין מה פשר 50 האחוזים שבנאמנות, המקדמות מ"לאן" והחובות הגדולים שנצברו. (סוף הסיפור).

בנקודה הזו חילוקי הדעות בינינו. אתה מפרש את המצב כ"רוצים למכור". אני מפרש אותו כ"לא רוצים".
המחיר שהם סגרו עם טביב (עפ"י הפרסומים) הוא 12 מליון שקל.
המחיר שהם צריכים לדרוש ב"גג" הוא 20 מליון. וזה צריך להיות בתמורה למועדון כולו- לא פעימות של 20% 30% ו50%, לא רק עבור הבוגרים ולא השד יודע מה.
כל דרישה שלהם שהיא גבוהה יותר היא בחזקת "לא רוצים למכור".
והשטות שרצה פה שאם מיליארדר מחליט שהוא רוצה לקנות אז זה לא משנה לא אם זה 12 מיליון או 60 מליון לא תופסת פה. אם ככה הם היו עובדים הם לא היו נהפכים למיליארדרים.

1. אף אחד לא שם כסף בהפועל ת"א ב15 שנים האחרונות מלבד אופ"א והאוהדים. אף אחד. בזה חיימון לא שונה מאף אחד. שאל את טביבי ומוני הראל מה היה קורה אם אקטובה הייתה מעיפה אותך מהצ'מפיונס.
2. שאל אותי אם אני מעדיף תקציב 30 ולחתוך בינואר אם לא הולך או תקציב 20 ולהיות מסכן על ההתחלה? תקציב 30. שאל אותי אם אני מחזיר את שכטר ומביא את רב"ש? כן.
3. איפה היית כשכל זה קרה? לא ראיתי אותך מנפנף במאזן של הפועל כשורמוט נשאר בקיץ. לא נשמעת סובל כשדמארי נשאר בינואר האחרון.
גם העונה התקציב של הפועל גבוה בכמה מיליונים מההכנסות הצפויות שלה. כל החתמה מגדילה את הגרעון. מה עדיף, לרדת ליגה כדי שחיימון יוכל למכור ב17 במקום ב20? אתה באמת רוצה שנלך לפי השיטה שלך ונשחק רק בכסף שיש לנו? האנשים האלה ניסו, זה לא הלך. אם רב"ש היה מביא אליפות והיינו עולים לצ'מפיונס, מה היית אומר?
4. זה מה שפוצץ את העסקה? כסף? המחיר של הפועל? הפועל עולה 30 מיליון שקל. חוב לטביב+גרעון. ברור שמחיר של 13 וחצי שקל היה קורץ יותר למיליארדר הממולח, אבל לא נראה לי שזו הייתה הבעיה.
5. הפועל ת"א זה מועדון כדורגל גדול. יש לו הרבה נכסים והתחייבויות, ומי שחושב שעסקאות של כמה עשרות מיליונים תמיד נקיות מכל סיבוך ואתה פשוט בא, קונה והולך כאילו אתה בקיוסק - טועה. עשיתם מכל הסיפור יותר ממה שהוא, ובכל אופן התפזרת מאוד וכל הסיבות שמנית, לפחות על הנייר - לא קשורות בכלל לסיבה שבגללה העסקה לא יצאה לפועל. ברור שבמצב אידיאלי היינו מאוזנים ובלי בוררויות, אבל בוא לא נעשה מזה יותר ממה שזה. נראה לי שיש בעיות הרבה יותר מהותיות שאנחנו לא מודעים אליהן בכלל

נערך לאחרונה על ידי Eros Ramazzotti בתאריך 05 אוקטובר 2014, 23:50, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2014, 23:48 
RedFox כתב:
kruvi1 כתב:
קובי סידי הלך להיפגש עם גלבוט בירושלים ואחרי הפגישה הוציא הודעה שעסקה נפלה. עוד לפני שנציגיו של גלבוט עצמו יודעו בעניין.
לא ברור לי מה הקטע איתו.

לא ברור לי איך הוא חלק מהמועדון, מי אישר לו לנהל מו"מ בשם הפועל תל אביב.
בעיקר אחרי שהוא יצא על ההנהלה לפני כמה חודשים (http://sports.walla.co.il/?w=/7/2735901), הדבר היחיד שאני יודע זה שרמון החזיר אותו לעניינים אחרי שאבוקסיס התחיל להסתבך בתור מאמן.

אם רמון החזיר אותו,אז למה הוא לא הפסיק ללכלך על רמון בארה"ב בחודש שעבר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2014, 23:48 
סמל אישי של המשתמש
nati כתב:

אבל היא כן היתה תנאי שלהם, דבר שאתה טענת בתוקף שזה קשקוש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2014, 23:57 
יהלום אדום כתב:
nati כתב:

איך אתה יודע? כי האלי כהן הזה אמר? כי נטען שהם אמרו?
תחשבו דקה בהיגיון
״אם לא תשחקו בשבת ניתן לכם הרבה מיליונים״
זה משפט שמתאים לילד בכיתה ב׳ להגיד ואני מוכן להתערב שזה לא יצא מהפה של הרוכש עצמו.
כל עניין השבת הזה יצא מפרופורציה והוא נשמע כמו חתיכת קשקוש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2014, 00:00 
סמל אישי של המשתמש
pogi כתב:
יהלום אדום כתב:
nati כתב:

איך אתה יודע? כי האלי כהן הזה אמר? כי נטען שהם אמרו?
תחשבו דקה בהיגיון
״אם לא תשחקו בשבת ניתן לכם הרבה מיליונים״
זה משפט שמתאים לילד בכיתה ב׳ להגיד ואני מוכן להתערב שזה לא יצא מהפה של הרוכש עצמו.
כל עניין השבת הזה יצא מפרופורציה והוא נשמע כמו חתיכת קשקוש

גם לי הוא נשמע קשקוש, בטח למי שקצת קרוב לספורט, ואלי כהן שהתחיל הכל מבין את זה.
אבל מה האינטרס שלו לדווח על זה כשהסיבה הכביכול רשמית שבגלל נפלה העסקה היא הפרסום? במה זה תרם לו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2014, 00:01 
סמל אישי של המשתמש
זה ברור שזה לחץ פוליטי.רבנים,בית"ר,זה הקהילה של מיאמי ולוס אנג'לס.
לא מכובד העליהום על חימי וכהן.
מה ,אתם מכירים אותם?
מי שיותר צועק וקיצוני צודק?
לי נראה שהם צד שניסה לסייע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2014, 00:04 
RedFox כתב:
nati כתב:

למשל מי שלא מפסיקים להטריד את המשפחה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2014, 00:07 
מישהו זוכר איך זה הלך לפני 20 שנה??
איך היה התהליך וכמה זמן זה לקח כל המו"מ עם כתר עד שהוא נכנס??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2014, 00:10 
יהלום אדום כתב:
nati כתב:

אתה יודע שהאנשים האלו אפילו לא חובשים כיפות?איזה בנאדם דתי/חרדי לא חובש כיפה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2014, 00:13 
Redfan כתב:
מישהו זוכר איך זה הלך לפני 20 שנה??
איך היה התהליך וכמה זמן זה לקח כל המו"מ עם כתר עד שהוא נכנס??

התנאי שלהם היה שהפועל לא תרד ליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2014, 00:17 
Eros Ramazzotti כתב:

[]

1. אף אחד לא שם כסף בהפועל ת"א ב15 שנים האחרונות מלבד אופ"א והאוהדים. אף אחד. בזה חיימון לא שונה מאף אחד. שאל את טביבי ומוני הראל מה היה קורה אם אקטובה הייתה מעיפה אותך מהצ'מפיונס.
2. שאל אותי אם אני מעדיף תקציב 30 ולחתוך בינואר אם לא הולך או תקציב 20 ולהיות מסכן על ההתחלה? תקציב 30. שאל אותי אם אני מחזיר את שכטר ומביא את רב"ש? כן.
3. איפה היית כשכל זה קרה? לא ראיתי אותך מנפנף במאזן של הפועל כשורמוט נשאר בקיץ. לא נשמעת סובל כשדמארי נשאר בינואר האחרון.
גם העונה התקציב של הפועל גבוה בכמה מיליונים מההכנסות הצפויות שלה. כל החתמה מגדילה את הגרעון. מה עדיף, לרדת ליגה כדי שחיימון יוכל למכור ב17 במקום ב20? אתה באמת רוצה שנלך לפי השיטה שלך ונשחק רק בכסף שיש לנו? האנשים האלה ניסו, זה לא הלך. אם רב"ש היה מביא אליפות והיינו עולים לצ'מפיונס, מה היית אומר?
4. זה מה שפוצץ את העסקה? כסף? המחיר של הפועל? הפועל עולה 30 מיליון שקל. חוב לטביב+גרעון. ברור שמחיר של 13 וחצי שקל היה קורץ יותר למיליארדר הממולח, אבל לא נראה לי שזו הייתה הבעיה.
5. הפועל ת"א זה מועדון כדורגל גדול. יש לו הרבה נכסים והתחייבויות, ומי שחושב שעסקאות של כמה עשרות מיליונים תמיד נקיות מכל סיבוך ואתה פשוט בא, קונה והולך כאילו אתה בקיוסק - טועה. עשיתם מכל הסיפור יותר ממה שהוא, ובכל אופן התפזרת מאוד וכל הסיבות שמנית, לפחות על הנייר - לא קשורות בכלל לסיבה שבגללה העסקה לא יצאה לפועל. ברור שבמצב אידיאלי היינו מאוזנים ובלי בוררויות, אבל בוא לא נעשה מזה יותר ממה שזה. נראה לי שיש בעיות הרבה יותר מהותיות שאנחנו לא מודעים אליהן בכלל
[/quote]

את הסיבה לפיצוץ העסיקה הזו כנראה שלא אני ולא אתה יודעים.
אני גם לא חושב שאני ואתה יודעים כמה ״הפועל עולה״. זה שהחלטת שהפועל עולה 30 מיליון שקל זה יפה אבל לא כל כך מסתדר עם המתווה היצירתי שפורסם בתקשורת שמדבר על מכירת 50 האחוזים של טביב במחיר שנא לפי הדיווחים בין 20 ל40 מיליון שקל.

כרגיל אתה עונה לי בכל מיני תאוריות ״מה היה אם״ שלא קשורת למצב הנוכחי ולעובדות בשטח. כשהביאו את שכטר וורמוט אני כאוהד חשבתי לתומי שיש כסף להביא אותם. אם היו מביאים גם את מסי הייתי זורם. אבל מה לעשות שבפועל לא היה כסף. מה לעשות שבפועל, אנשים בלי כסף ובלי יכולת ניהול הובילו אותנו לאבדון?
אתה אולי לא מבין, אבל אנחנו כבר אחרי זמן פציעות ואנחנו קבוצה של שחקי נוער שמודרכת על ידי מאמן טירון וכל זה בגלל שכבר שנתיים ״רוצים ולא מצליחים״ למכור את המועדון. העונה קבוצות עוד יירתעו מבלומפילד וזה מה שיציל אותנו. בעונה הבאה זה כבר לא יעזור ובסוף נגיע למצב של הפועל פתח תקוה.
הקבוצה הזאת חייבת להימכר ועכשיו. לא טיוטות, לא פעימות, לא רצון.
למכור, ולעוף מכאן.
ואם מה שאתה טוען נכון והם באמת רוצים למכור, שרמון יופיע מולנו ויודיע במפורש מה המחיר ומה מצב המועדון, כדי שלא נהיה ניזונים מנדב סנציפר ואופירה אסייג שיספרו לי שהרוכש לא ידע שמשחקים פה בשבת. יש גבול לטמטום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2014, 00:24 
למה הרוכש חייב להיות יהודי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2014, 00:27 
עזוב pogi זה לא יעזור.
עוד לפני שהתחיל הבמבי כתבתי שמועדון כמו שלנו צריך רוכש יחיד ועשיר מספיק.
נתתי את מכבי כדוגמא ושגם אנחנו צריכים "בושינסקי" משלנו.
לא רק שלא היה אחד שתמך אלא גם ליגלגו.
ועכשיו?

המציאות לא מתחשבת בדיעות של אנשים.
והיא חותכת ומפרקת אותן כמו שפורסים סלמי.
הזמן והמציאות יכריעו את רוב האנשים.
עוד שנתיים - חמש עם תאומים ורמון...........

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2014, 02:06 
מי שחושב ש"המחיר של 50 אחוז הפועל הוא 40 מיליון שקל" הוא הזוי, וזה בלשון המעטה.
באמת שכבר אין כח להגיב לשטויות האלה. אני מתחיל להרגיש כמו בתקופת טביב שהיה צריך להסביר לאנשים למה הוא לא הביא כסף מהבית, ויום אחרי שכתבת מגילה כתגובה שוב שאלו את זה.

תאמינו במה שאתם רוצים. הכל חרא משחקים בנו והם רוצים על הפועל 80 מיליון שקל. לבריאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2014, 02:07 
חתול אדום כתב:
עזוב pogi זה לא יעזור.
לא רק שלא היה אחד שתמך אלא גם לגלגו....

מתי בדיוק היה פה אחד שלא רצה בעלים יחיד ועשיר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2014, 02:20 
סמל אישי של המשתמש
GATE7 כתב:
למה הרוכש חייב להיות יהודי?

לא חייב להיות יהודי, אבל איזה בעל הון שאין לו שום זיקה ליהדות או לישראל ירצה לקנות איזו קבוצה מזרח תיכונית נידחת שמצויה בחובות ושאף אחד כמעט לא שמע עליה, ועוד לטבול מלוא רגליו בביצה הלבנטינית ששמה הכדורגל הישראלי?

אולי מזוכיסט. אבל מזוכיסטים לרוב אינם הופכים להיות בעלי הון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: רוכש להפועל? (הודעת המועדון)
הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2014, 03:49 
NARKOTIKA כתב:
חתול אדום כתב:
עזוב pogi זה לא יעזור.

אחרי הסילוק של הנבלה והקמת העמותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2014, 04:51 
nati כתב:
NARKOTIKA כתב:
חתול אדום כתב:
עזוב pogi זה לא יעזור.

אחרי הסילוק של הנבלה והקמת העמותה.

זה פשוט קשקוש, נכחתי בכל הפגישות הראשונות של חברי העמותה והייתי מראשוני המצטרפים, בכולם עלה הנושא של בעלים יציב ועשיר למועדון וכולם הסכימו שזה אחת המטרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2014, 05:48 
סמל אישי של המשתמש
nati כתב:
RedFox כתב:
nati כתב:

נתי ידידי,
כתבת כאן וגם בהודעה קודמת שלא הפסיקו ללחוץ עליהם ואף להתריד אותם כולל ביום כיפור.
אתה כותב זאת מידיעה ברורה או מהשערה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2014, 06:06 
סמל אישי של המשתמש
nati כתב:

זה מה שנרמז מאלי כהן. החשיפה שהוא דיבר עליה. הוא אומנם הציג זאת כחשיפה בלבד ללא פירוט ובגלל זה כל הפורום ופה הפאנל של יציע העתונות כעסו ולעגו, אבל בעצם רמז על הבעיןת מהחשיפה שקשורות ללחץ מצד אוייבי הפועל וחבריו הדתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2014, 06:10 
סמל אישי של המשתמש
nati כתב:
RedFox כתב:
kruvi1 כתב:
קובי סידי הלך להיפגש עם גלבוט בירושלים ואחרי הפגישה הוציא הודעה שעסקה נפלה. עוד לפני שנציגיו של גלבוט עצמו יודעו בעניין.
לא ברור לי מה הקטע איתו.

לא ברור לי איך הוא חלק מהמועדון, מי אישר לו לנהל מו"מ בשם הפועל תל אביב.
בעיקר אחרי שהוא יצא על ההנהלה לפני כמה חודשים (http://sports.walla.co.il/?w=/7/2735901), הדבר היחיד שאני יודע זה שרמון החזיר אותו לעניינים אחרי שאבוקסיס התחיל להסתבך בתור מאמן.

אם רמון החזיר אותו,אז למה הוא לא הפסיק ללכלך על רמון בארה"ב בחודש שעבר?

כי הוא מאוד אוהב אותו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2014, 06:15 
יהלום אדום כתב:
nati כתב:

עכשיו אני שומע את סידי ב103.אוהבים אותו או לא אוהבים אותו,הוא אומר שגלבוט אמר להם בדיוק את מה שאני כתבתי.

ד"א,בקשר לאיומים שדברו ב103 על ראשי הקבוצה מאחד מהאתרים.אני כבר ביום חמישי כתבתי על האיומים האלו.מחקתי לבקשת אותו אדם שסיפר לי עליהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2014, 06:36 
אדום אופטימי כתב:
nati כתב:
RedFox כתב:
nati כתב:

נתי ידידי,
כתבת כאן וגם בהודעה קודמת שלא הפסיקו ללחוץ עליהם ואף להתריד אותם כולל ביום כיפור.
אתה כותב זאת מידיעה ברורה או מהשערה ?

ממקור מאוד מוסמך ומקורב למשפחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1308 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 44  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: