תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 17:44

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 43 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

מה דעתך על הימנעות ממשחקים בשבת?
אין לי שום בעיה שהמשחקים של הפועל יהיו רק במוצ"ש/ימי חול אם זה יעזור להביא רוכש 61%  61%  [ 78 ]
אני מתנגד/ת ל"כפייה" הזו, תנו לשחק גם בשבתות 39%  39%  [ 50 ]
סך הכל הצבעות : 128
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: מה דעתך על הימנעות ממשחקים בשבת?
הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2014, 18:22 
סמל אישי של המשתמש
לי באופן אישי קצת יותר נוח להגיע למשחקים בשבתות, אבל אם מול זה נשים אפשרות לרוכש רציני שיעזור בשיקום הפועל ונקבל קבוצה חזקה לשנים רבות, אני אחיה עם "אי הנוחות" של משחקים במוצ"ש/ימי חול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: מה דעתך על הימנעות ממשחקים בשבת?
הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2014, 18:32 
סמל אישי של המשתמש
לי בעיקרון ואני מאמין שלכל בן אדם יש בעיה עם כפייה (מצחיק שהפוסט נפתח בכיפור) ,
לעומת זאת מתואר פה משהו מאוד גדול שזה להוציא את הדבר האהוב על כולנו מהבוץ , בנוסף מה שאנחנו ''נותנים'' כביכול הוא לא כזה חמור ,
הרי לא נראה לי שיש מישהו שרלוונטי לו באיזה שעה בשבת המשחק כל עוד הוא בשבת (מוצ''ש) ולא כל פעם ביום ראשון שזה די תקוע עם העבודה והכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2014, 18:38 
סמל אישי של המשתמש
אוי נו באמת. אולי די?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2014, 22:19 
שעה חמש בחורף זה כבר חושך כוכבים ... בקיץ ממילא לפני חמש חם מידי כמה כבר שיחקנו בשעה 3 זו הבעיה ??????

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2014, 22:27 
Frank Serpico כתב:
אוי נו באמת. אולי די?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2014, 07:36 
"היו לי פעם עקרונות... מכרתי את כולם!"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2014, 09:54 
מתי לשחק בשבת היה עקרון שלנו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2014, 10:02 
דעתי היא שזה לא מעניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2014, 11:09 
אבי כתב:

אתה מאוד מפריע לבכות. אני מבקש שתפסיק עם זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2014, 12:25 
סמל אישי של המשתמש
אני לא יודע עד כמה זה מבוסס אבל נראה לי שרוב מי שאין לו ילדים בגיל 5-12 שהוא חייב להביא למשחקים נע על הקו בין "מעדיף שמשחקים לא יהיו בשבת" ל"מזיז".

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2014, 13:02 
סמל אישי של המשתמש
הבעיה היא באמת עם הדור הצעיר. הבאתי את הילד לשני המשחקים האחרונים בבלומפילד בשבת. הייתה שעה נוחה מאוד לילדים. אבל שסיפרתי לו שנגד ביתר זה ביום שני ב20:50 והוא לא יוכל לבוא היה מרמור.

אני מציע לשחק בשישי לפני כניסת השבת. הכי טוב!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2014, 16:31 
אני מעדיף כדורגל בשבת
אני מאמין שרוב אוהדי הפועל יעדיפו שהמשחקים יהיו בשבת ,כי זה נוח ,כך שנים זה היה.זה היה הבילוי הכיפי שלי .
מאז שעברו בגלל הרייטינג המזויין הזה לשחק בימים ושעות מוזרות ,זה דיי הפריע לי,אך עדיין לא הפסקתי לבוא למשחקים.
אין לי מושג אם ניאלץ להפסיק לשחק בשבת לחלוטין.לי זה לא נראה ברמה הפרקטית,ואני לא מת על זה,
אבל בכל מקרה אם ברמה התאורטית ניאלץ להפסיק לחלוטין לשחק בשבת ,וזה מה שיביא לנו רוכש ,ניהול בריא ומקצועי ,וקבוצה בריאה
אז אני בעד כמובן

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2014, 19:35 
ממרומי גילי יש לי "רגשות מעורבים" בנושא
כדורגל משחקים "משבת לשבת" זו לא סיסמא
זה נוהג עתיק שבא להבטיח שאנשים עובדים יוכלו להגיע למשחקים, והפועל תל אביב היא ספינת הדגל של ישראל העובדת, של אנשי העבודה, השמאל, הפועלים וכל מה שקשור עם זה. בצעירותי היינו הולכים ברגל כי תחבורה ציבורית לא הייתה קיימת. היום זו מגבלה רק לחלק מן האוהדים ואני אישית שמח על ההתארגנויות להסעים שאוהדינו מארגנים.
שבת אחה"צ זה גם מועד די נוח לקחת ילדים לכדורגל, וכך לקחתי את ילדי מגיל צעיר.
אבל בשנים האחרונות לא כל המשחקים משוחקים בשבת אחה"צ, לא בגלל כפיה דתית אלא בגלל כפיה "קפיטליסטית" של "רייטינג" זמני שידור ורצון לשדר בשידור חי כמה שיותר משחקים.
כשהייתי תלמיד תיכון וסטודנט צעיר משחקי הכדורסל היו תמיד ביום שישי בערב. אחרי ארוחת הערב היינו הולכים לראות משחק במגרש הפתוח של אוסישקין או משחקי חוץ קרובים. גם זה כבר לא קיים מזמן, ולא בגלל כפיה דתית.
מסתבר שבעולמנו "הגבינה זזה" מהר מאוד.
את מועדי ושעות המשחקים קובעת הטלוויזיה והסכמיה עם המינהלת. אם נהיה טובים, אין מצב שנשחק בשבת אחה"צ ממילא, אלא בפרים טיים של מוצ"ש, ראשון ושני.
אני מאמין בטובת הקבוצה מעל לכל. אם במצב הנוכחי חייבים משקיע רציני כדי להיות בצמרת, צריך כנראה לשלם את המחיר. גם עם צריך לבלוע גלולה נגד בחילה בגין ה"כפיה הדתית", שהיא במצב הנוכחי חלקית בלבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2014, 19:50 
אבי כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2014, 19:57 
אני מתנגד למשחקים בשבת לא מסיבה של רוכש או מסיבה דתית אלא פשוט כי משחק בשבת לא נוח עבורי מבחינת תחבורה ציבורית (הסעות זה פתרון חלקי מאוד שיכול לעזור להגיע - אבל לא משנה את העדיפות, משחק בראשון או כמה זמן אחרי צאת השבת שמדובר בבלומפילד עדיף)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2014, 20:00 
מעולה
תראו לכולם שאנחנו קהל של עקרונות שמוכן להמשיך עם תקציב של 20 שקל העיקר שלא תהיה כפיה דתית.
וכמובן שהולכת להיות כפיה כזו כי אופירה בכבודה ובעצמה פרסמה שלא לשחק בשבת זה תנאי של הרוכש ואין סיבה לא להאמין לה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2014, 21:12 
סמל אישי של המשתמש
כפייה אעלק.
הפועל זה להתחשב בכלל לא?
שומרי השבת גם יוכלו להגיע, וגם בלי קשר ל"נוחות שלכם", אם האופציה על הפרק גם ללא קשר לרוכש - חובה להלחם על זה שהכלל יוכל להגיע ולתמוך.
כולם שווים לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2014, 21:26 
סמל אישי של המשתמש
מעבר לנקודה עקרונית - שזה נצחון לתפיסת עולם שאני מתנגד לה בכל מאודי - גם מבחינה מעשית זה חשוב.
משחקים באמצע שבוע הם מכה רצינית מבחינתי.
גם ככה צריך לתמרן בשביל זה בעבודה, וזה לרוב אומר שצריך להיטרטר בפקקים וחוזרים הביתה רק מאוחר בלילה, וזה מאד מבאס.

ספציפית לגבי אני גם ככה הולך לכדורסל, שני משחקים באמצע שבוע זה מאד מאד בעייתי עבורי, ובשנים קודמות גרם לכך שויתרתי על לא מעט משחקים. כשזה הגיע למצבים שאני יומיים רצוף חוזר הביתה ב12 בלילה בשביל לראות משחקים, העדפתי כבר לוותר על הכדורגל.
לאנשים עם ילדים זה בעיתי עוד פי כמה.
יש סיבה שכמעט בכל העולם משחקים בסופי שבוע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2014, 22:51 
הפועל כתב:
מעבר לנקודה עקרונית - שזה נצחון לתפיסת עולם שאני מתנגד לה בכל מאודי - גם מבחינה מעשית זה חשוב.
משחקים באמצע שבוע הם מכה רצינית מבחינתי.
גם ככה צריך לתמרן בשביל זה בעבודה, וזה לרוב אומר שצריך להיטרטר בפקקים וחוזרים הביתה רק מאוחר בלילה, וזה מאד מבאס.

ספציפית לגבי אני גם ככה הולך לכדורסל, שני משחקים באמצע שבוע זה מאד מאד בעייתי עבורי, ובשנים קודמות גרם לכך שויתרתי על לא מעט משחקים. כשזה הגיע למצבים שאני יומיים רצוף חוזר הביתה ב12 בלילה בשביל לראות משחקים, העדפתי כבר לוותר על הכדורגל.
לאנשים עם ילדים זה בעיתי עוד פי כמה.
יש סיבה שכמעט בכל העולם משחקים בסופי שבוע

אתה צודק לגמרי.
נמאס, פשוט נמאס. קבוצה של אנשים ממציאה לעצמה איש דמיוני בשמיים וכופה על אנשים נורמלים אוסף של חוקים שאנחנו צריכים לעמוד בהם בשביל "להתחשב בהם". זה מתחיל בסגירה של סופרמרקטים בשבת, נמשך בהקמה של חומה באמצע בית ספר בבית שמש, ועכשיו זה הגיע לכדורגל. אפילו יותר גרוע - זה הגיע לקבוצה שלנו.
לא רוצים למכור את העקרונות שלנו. אני באמת מעדיף ש-10 שנים נהיה קבוצת תחתית מאשר להימכר לבנאדם שיכפה עלינו את תפיסת העולם ההזויה שלו.
לך הביתה!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2014, 23:10 
סמל אישי של המשתמש
ציניות או שאני מאבד את זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2014, 23:12 
סמל אישי של המשתמש
חזוקה כתב:
כפייה אעלק.
הפועל זה להתחשב בכלל לא?
שומרי השבת גם יוכלו להגיע, וגם בלי קשר ל"נוחות שלכם", אם האופציה על הפרק גם ללא קשר לרוכש - חובה להלחם על זה שהכלל יוכל להגיע ולתמוך.
כולם שווים לא?

עובדתית הרבה יותר אנשים לא יכולים להגיע באמצע השבוע מאשר אנשים שלא יכולים להגיע בשבת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2014, 23:33 
Shacham כתב:
חזוקה כתב:
כפייה אעלק.
הפועל זה להתחשב בכלל לא?
כולם שווים לא?

עובדתית הרבה יותר אנשים לא יכולים להגיע באמצע השבוע מאשר אנשים שלא יכולים להגיע בשבת.

לא ברור קצת מהיכן חשבת על כך,אם אותם אנשים שבשבת לא יכולים להגיע-אף פעם לא הגיעו כמעט למשחקים מאשר אותם אנשים שבאמצע השבוע לא יכולים להגיע..
בכל מקרה,ממה שנכתב זה שאין קשר בין מניעת משחקים בשבת לבין רכישת הקבוצה אלא לגבי בדיקת נאמנויות וכו'.
דעתי היא שזכות כולם לצפות במשחק,אם לא להגיע למגרש,לפחות לראות מהבית. זה מה שעושים בבית"ר היום ויש בקשות לכך מצד קבוצות נוספות.
מדוע ישר לצעוק סיסמא "כפייה דתית" ולא "כפייה חילונית"? כשמשחק בשבת אין לי אפשרות בכלל ללכת אליו ואפילו לא לצפות בו,כשמשחק באמצע שבוע אני עושה את התמרונים כמו כל אחד,
אני חושב שהנושא (לפחות לדתיים ולמסורתיים שבינינו)צריך להיות כוללני ולא רק בגלל הרוכש שזה קצת אינטרסנטי,דוגמא היא משחקי כדורסל שמשוחקים בימי חול ולפעמים גם במוצ"ש וכולם נהנים.
יש פתרונות שאפשר לחשוב(רשמו פה שישי בצהריים כמו שהיה בעבר,זכור לי משחקים כאלו..) וכו'
מלבד זה צריך להבין האם הכוונה לא לחלל שבת,לשחק אחרי תחילת שבת(למשל לאפשר לפחות לציבור הדתי והמסורתי לראות את כל המשחק מהטלויזיה),האם מדובר על כל פעילות המועדון?
את זה כנראה נדע באסיפת האוהדים הכללית של העמותה ונוכל להבין לאן הרוח נושבת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2014, 23:46 
ברמה האישית אני מעדיף משחקים בסופי שבוע בגלל העבודה. בכל זאת, כדורגל הוא בידור וברגע שהוא לא כל כך נגיש ונוח הוא הופך לנטל ויביא לירידה בכמות הצופים.

במישור העקרוני, כפייה, מכל סוג שהוא, היא דבר נורא בעיני. אף אחד לא כופה על אדם דתי לא לבוא למשחקים בשבת - זה הוא שמונע את זה מעצמו (ואני מאחל לכל הדתיים שיתפכחו ). מעבר לעובדה שרוב הקהל של הפועל רחוק משמירת מסורת ואם הולכים לעיקרון לפיו הולכים עם דעת הרוב - אז בוודאי צריך לשחק כמה שיותר בסופי שבוע.

אני מתנגד למכירת עקרונות בעבור בצע כסף. הקבוצה הזו גדולה מכל רוכש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2014, 00:01 
סמל אישי של המשתמש
יאללה הפועל מלחמה כתב:
Shacham כתב:
חזוקה כתב:
כפייה אעלק.
הפועל זה להתחשב בכלל לא?
כולם שווים לא?

לא ברור קצת מהיכן חשבת על כך,אם אותם אנשים שבשבת לא יכולים להגיע-אף פעם לא הגיעו כמעט למשחקים מאשר אותם אנשים שבאמצע השבוע לא יכולים להגיע..
בכל מקרה,ממה שנכתב זה שאין קשר בין מניעת משחקים בשבת לבין רכישת הקבוצה אלא לגבי בדיקת נאמנויות וכו'.
דעתי היא שזכות כולם לצפות במשחק,אם לא להגיע למגרש,לפחות לראות מהבית. זה מה שעושים בבית"ר היום ויש בקשות לכך מצד קבוצות נוספות.
מדוע ישר לצעוק סיסמא "כפייה דתית" ולא "כפייה חילונית"? כשמשחק בשבת אין לי אפשרות בכלל ללכת אליו ואפילו לא לצפות בו,כשמשחק באמצע שבוע אני עושה את התמרונים כמו כל אחד,
אני חושב שהנושא (לפחות לדתיים ולמסורתיים שבינינו)צריך להיות כוללני ולא רק בגלל הרוכש שזה קצת אינטרסנטי,דוגמא היא משחקי כדורסל שמשוחקים בימי חול ולפעמים גם במוצ"ש וכולם נהנים.
יש פתרונות שאפשר לחשוב(רשמו פה שישי בצהריים כמו שהיה בעבר,זכור לי משחקים כאלו..) וכו'
מלבד זה צריך להבין האם הכוונה לא לחלל שבת,לשחק אחרי תחילת שבת(למשל לאפשר לפחות לציבור הדתי והמסורתי לראות את כל המשחק מהטלויזיה),האם מדובר על כל פעילות המועדון?

הפתרון הכי הוגן הוא שחלק מהמשחקים ישוחקו בשבת וחלק לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2014, 00:04 
Shacham כתב:
יאללה הפועל מלחמה כתב:
Shacham כתב:
חזוקה כתב:
כפייה אעלק.
הפועל זה להתחשב בכלל לא?
כולם שווים לא?

הפתרון הכי הוגן הוא שחלק מהמשחקים ישוחקו בשבת וחלק לא.

כלומר להשאיר את המצב על כנו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2014, 00:07 
סמל אישי של המשתמש
למה לא? גם ככה 80% מהמשחקים שלנו בשנים האחרונות(גם בשנה שעברה שלא שיחקנו באירופה) לא היו בשבת בצהריים, אז שומרי השבת לא מקופחים כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2014, 02:16 
הטמבל ״השמאלני״ שמדבר על סופרמרקט בשבת שברור לו שרומסים את הזכויות של העובדת שחייבת לעבוד 7 ימים בשבוע (ואל תזיין לי את המוח שלא ידעת מזה או שמתחשבי בהם)
אם יש איש בשמיים ואם לאו לא תמות אם תעשה את הקניות שלך ביום שישי או שהפועל תשחק בשבת ב20 או בשישי ב14

מדברים על רוב מוחלט? הרוב המוחלט רוצה שנשחק בליגה האירופית שסותרת כמעט לחלוטין את המשחקים בשבת, אז זה בסדר לא לשחק בשבת?
להזכיר לך את האבל שהיה כאן בהדחה מאירופה סהכ לפניי חודשיים לפניי שתתרעם שאתה סובל מהליגה האירופית?
מתי היה דרבי בשבת עצמה? מתי היה משחק חשוב בשעות השבת שהליגה רובה משוחקת בשעון חורף.

כמה משחקים קבוצת הכדורסל שיחקה בשבת ? זה גרם לירידה בצופים?

שאני מטייל בשער 7 במשחק גביע או בשער 8 באמצע שבוע אני לא מעט חובשי כיפות ולא כל מי שמכבד את השבת חובש כיפה להזכירך.
אסיים ואגיד שאיני דתי לחלוטין אבל הפלורליזם שאתם מדברים עליו זה בדיוק רק האינטרסים והרצונות שלכם.
אפשר לקרוא לכם כפייה של משועממים של שבת בצהריים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2014, 02:26 
xiter כתב:
הטמבל ״השמאלני״ שמדבר על סופרמרקט בשבת שברור לו שרומסים את הזכויות של העובדת שחייבת לעבוד 7 ימים בשבוע (ואל תזיין לי את המוח שלא ידעת מזה או שמתחשבי בהם)
אם יש איש בשמיים ואם לאו לא תמות אם תעשה את הקניות שלך ביום שישי או שהפועל תשחק בשבת ב20 או בשישי ב14

מדברים על רוב מוחלט? הרוב המוחלט רוצה שנשחק בליגה האירופית שסותרת כמעט לחלוטין את המשחקים בשבת, אז זה בסדר לא לשחק בשבת?
להזכיר לך את האבל שהיה כאן בהדחה מאירופה סהכ לפניי חודשיים לפניי שתתרעם שאתה סובל מהליגה האירופית?
מתי היה דרבי בשבת עצמה? מתי היה משחק חשוב בשעות השבת שהליגה רובה משוחקת בשעון חורף.

שאני מטייל בשער 7 במשחק גביע או בשער 8 באמצע שבוע אני לא מעט חובשי כיפות ולא כל מי שמכבד את השבת חובש כיפה להזכירך.
אסיים ואגיד שאיני דתי לחלוטין אבל הפלורליזם שאתם מדברים עליו זה בדיוק רק האינטרסים והרצונות שלכם .

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2014, 07:10 
סמל אישי של המשתמש
חתול אדום כתב:
xiter כתב:

אסיים ואגיד שאיני דתי לחלוטין אבל הפלורליזם שאתם מדברים עליו זה בדיוק רק האינטרסים והרצונות שלכם .

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2014, 07:18 
סמל אישי של המשתמש
יש אנשים שמסיימים לעבוד לפני 19:00 באמצע שבוע? איך עושים את זה, איפה זה קיים הדבר הזה?

לא מאמין שהשטות הזאת תצא לפועל. הפועל בשבת♥

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 43 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: