Shacham כתב:
חזוקה כתב:
כפייה אעלק.
הפועל זה להתחשב בכלל לא?
שומרי השבת גם יוכלו להגיע, וגם בלי קשר ל"נוחות שלכם", אם האופציה על הפרק גם ללא קשר לרוכש - חובה להלחם על זה שהכלל יוכל להגיע ולתמוך.
כולם שווים לא?
עובדתית הרבה יותר אנשים לא יכולים להגיע באמצע השבוע מאשר אנשים שלא יכולים להגיע בשבת.
לא ברור קצת מהיכן חשבת על כך,אם אותם אנשים שבשבת לא יכולים להגיע-אף פעם לא הגיעו כמעט למשחקים מאשר אותם אנשים שבאמצע השבוע לא יכולים להגיע..
בכל מקרה,ממה שנכתב זה שאין קשר בין מניעת משחקים בשבת לבין רכישת הקבוצה אלא לגבי בדיקת נאמנויות וכו'.
דעתי היא שזכות כולם לצפות במשחק,אם לא להגיע למגרש,לפחות לראות מהבית. זה מה שעושים בבית"ר היום ויש בקשות לכך מצד קבוצות נוספות.
מדוע ישר לצעוק סיסמא "כפייה דתית" ולא "כפייה חילונית"? כשמשחק בשבת אין לי אפשרות בכלל ללכת אליו ואפילו לא לצפות בו,כשמשחק באמצע שבוע אני עושה את התמרונים כמו כל אחד,
אני חושב שהנושא (לפחות לדתיים ולמסורתיים שבינינו)צריך להיות כוללני ולא רק בגלל הרוכש שזה קצת אינטרסנטי,דוגמא היא משחקי כדורסל שמשוחקים בימי חול ולפעמים גם במוצ"ש וכולם נהנים.
יש פתרונות שאפשר לחשוב(רשמו פה שישי בצהריים כמו שהיה בעבר,זכור לי משחקים כאלו..) וכו'
מלבד זה צריך להבין האם הכוונה לא לחלל שבת,לשחק אחרי תחילת שבת(למשל לאפשר לפחות לציבור הדתי והמסורתי לראות את כל המשחק מהטלויזיה),האם מדובר על כל פעילות המועדון?
את זה כנראה נדע באסיפת האוהדים הכללית של העמותה ונוכל להבין לאן הרוח נושבת.