פישונט כתב:
יאללה הפועל מלחמה כתב:
פישונט כתב:
יאללה הפועל מלחמה כתב:
אני לא מבין על מה ההתנגדות לשבת
אנחנו הפועל-דתיים,חילונים,יהודים וערבים(דעתי האישית היא שאם בכדורסל זה מסתדר גם בכדורגל זה אפשרי,עם רצון אפשר הכל... אמנם זה כבר "נוהל"-משחקים משבת לשבת,עוד שבת של כדורגל אבל רצון משותף יכול לסדר זאת).
האם יש בעיה לשחק במוצאי שבתות/בראשון בערב/חמישי בערב והדגש וההפרדה של המשחק המרכזי בשני עדיין נשמר..
גולפיטק בוא לפה.
כבר הוכח כל כך הרבה פעמים, משחקים בשבת אחר הצהריים מושכים את כמות הקהל הגדולה ביותר ובטח המגוונת ביותר (חיילים, משפחות שלמות כולל ילדים קטנים ועוד). כדורגל משחקים ביום חופש בשעה בה כמות הקהל הגדולה ביותר יכולה להגיע. גם ככה בגלל הטלויזיה המשחקים המרכזיים אינם בשבת
האם מפריע שמשחקים יהיו במוצאי שבת(עדיין יום חופש,פשוט שעה מאוחרת יותר)?האם סתם המשחקים המרכזיים הם בימי חול?
האם מפריע לך שההכנסה של הפועל ממכירת כרטיסים תרד בגלל הזזת המשחק למוצ"ש? האם מפריעה לך הפגיעה המקצועית בקבוצה בגלל בלומפילד עם פחות קהל? כי זו המשמעות הישירה.
המשחקים המרכזיים משוחקים בימי ב' משיקולי רייטינג של ערוץ 1 שלא מעוניין לשדר במשבצת העמוסה של הערוצים המסחריים במוצ"ש ושידורי הכדורסל והליגות באירופה ביום א'.
לא מפריע לי כי הכנסת הפועל לא תרד,היא דווקא יכולה להעלות. גם לא תהיה פגיעה מקצועית.
בתור בן אדם דתי,כשהייתי משחק בקבוצת ילדים,תמיד הפריע לי שמשחקי "הליגה" היו משוחקים בשבת או ממש בסמוך וזה מנע את השתתפותי והשתתפות חברים.
הפתרון ששמעתי לראשונה היה קבוצת "צו פיוס" שהוקמה במועדון,אמנם לגיל יותר מבוגר,אבל ההמתנה הייתה שווה ונהנתי מכל רגע.
מניח שאתה מכיר את הפרוייקט ובכל מקרה מזמין אותך לקרוא
http://www.tzavpius.org.il/node/5687זה לא רק צריכה להיות בעיה של הפועל,זוהי בעיה כוללת שמתחילה מהשחקן הדתי שלא יכול להשתלב במקצוע (אלא אולי בליגות נמוכות בלבד),ממשיך עם קהל האוהדים..
כדורגל יכול להיות משוחק גם לא בשבת עצמה וכולם יהנו.
האם אני צריך להיות מנוע מ"שיקולי רייטינג"?גם מאותם שיקולים בימי שני האצטדיונים מלאים,אני לא רואה סיבה כשיש משחק בערב היום החופשי,שאנשים לא יוכלו להגיע.גם אם להשקיע יום חול נוסף(כפי שקורה כשיש משחק מרכזי) זה לא דבר שאינו בר-השגה.
ומילה קצת על מנהלת הליגה,לא סתם רשמתי שהתגובה שלהם פופוליסטית.
היו"ר פרסומאי שלא אכפת לו כנראה כ"כ מקהל האוהדים,האם שמת לב שההודעות מטעמם מתפרסמות בתוך אתר ההתאחדות כאילו ההתאחדות אחראית על כך עדיין(היכן הבלעדיות?),שמת לב שאין להם מענה טלפוני,לא פקס ולא מייל תקין(ניסוי בעבר לפנות אליהם נתקל בהודעה תגובה חוזרת-הודעת שגיאה)לא דף פייסבוק. נחמד שיש עם מי לדבר.