Fez כתב:
זה לא סתם שהוא לא מתאמץ אלא הוא נראה כאילו הוא בשביתה.
ואני לא מנקה את שאר הקבוצה מאחריות לבושה מתחת לסל. שולדבראנד ומתן עשו עבודה רעה מאוד בריבאונד וגם בראון שחייב לתרום הרבה יותר באספקט הזה, אפילו הגארדים לא נקיים מאחריות, אבל מהסנטר המוביל שלך אתה פשוט חייב לקבל הרבה יותר.
לא יכול להיות שהשחקן הכי יקר וחשוב שלך, כל הקבוצה צריכה לעבוד כדי להחביא את החסרונות שלו.
אין פה שום דבר חדש. בדיוק ככה הוא נראה באילת, בדיוק ככה הוא נראה בפלייאוף, בדיוק ככה הוא נראה מול מכבי במשחק של win or go home עם אולם ביתי מלא. בשום שלב הוא לא זורק פחות זין, אין לו מוד אחר אז גם אין סיבה רציונלית לצפות לשיפור בליגה או בפלייאוף או מול אולם מלא או כל אשליה אחרת. היו פה כל מיני השוואות להארפר אבל היה לי ברור שהם בכלל לא על אותה סקאלה, הארפר שהוא שומר חלש ושחקן רך מן המניין (שגם זה כמובן לא מספיק טוב) לא באיזור בכלל של מה שגייטס עושה על המגרש.
לגבי אחריות קבוצתית על הריבאונד אני חושב שהרבה מזה נתון מראש, בעיקר אצל הישראלים. הרי אם רוב הישראלים שלך הם גארדים, והגבוה הוא יהונתן שהוא ריבאונדר בינוני ומתן שגם לעמדה 3 הוא קצת אנדרסייז (ועדיין ממשיך לשחק בעמדה 4 לצערי הרב), ואתה עוד מביא שני גארדים זרים (בניגוד להרבה קבוצות שמביאות שלושה או כמעט שלושה גבוהים זרים כמו אילת, נס ציונה והרצליה), אז אתה חייב להביא קודם כל שני ריבאונדרים, אחרת אין קסמים ולא תיקח ריבאונד בלי זה. אתה בונה סגל קודם כל מהישראלים שיש להם חסרונות טבעיים - כמעט תמיד סייז ואתלטיות, ואז מביא זרים בהתאם ולכן בדרך כלל מחפשים להביא לפה כמה שיותר חיות אתלטיות. כמות הריבאונדים שמתן ויהונתן יכולים לתת לך זה given ואי אפשר "לעבוד על הריבאונד" כמו שכותבים פה לפעמים, בראון במשחקים הקודמים עשה עבודה מצוינת בריבאונד (5-6 כל משחק) והיום קצת פחות, סקוט גם עוזר מצוין, מיימן עושה את המקסימום במסגרת הנתונים שלו - 2.00 שלא קופץ גבוה אבל במינימום לפחות סוגר את השחקן שלו, אבל על המשבצת של הריבאונדר שנותן לך באנקר 8-9 כל משחק יש לך את גייטס וזה כל הסיפור.
בכל הקטע של מי שיחק היום יותר או פחות טוב אני פחות מודאג כי כמו שאמרתי גם קודם, יש הרבה שחקנים שיכולים לתת יום טוב ומספיק שחלק מהם מגיעים בשביל שהתרומה הכוללת תהיה מספיק טובה. מתן לא קולע במשחקים האחרונים אבל יהונתן מתחיל לתת תפוקה, אם שלשום קיבלנו 27 מסקוט, 7 מרביב ו-6 מבראון אז היום 11 מסקוט, 16 מרביב ו-15 מבראון, גולן היה היום לא טוב בניגוד למשחקים הראשונים אבל קיבלנו את השלשות מסקוורר. מה שנשאר בעייתי זה מחסור ברכז גם אחרי שקיבלנו את סקוט, סקוורר מקבל 20 דקות במשחק אבל הוא לא שחקן של 20 דקות (היום הוא היה טוב אבל במשחקים אחרים זה בעייתי). גם העבודה ההגנתית שלו היא מצוינת אבל צריך להכניס את זה לקונטקסט של הנתונים הפיזיים שלו. עם כל העבודה ההגנתית שלו הוא לא אפקטיבי מול קלעים כמו אובאנון, שלבי ורייט, בשביל זה יש את סקוט וסקוורר יכול לשמור רכזים בעיקר.