תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 21:08

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 88 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: גמר טורניר נס ציונה : הפועל - ראשלצ (היום, 20:45)
הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2014, 22:08 
סמל אישי של המשתמש
אורנה אוסטפלד כתב:
התואר הראשון שלנו מאז גביע ראש מועצת בנימינה ב-2001 (הוא הא מה יצא, גביע ראש המועצה). עכשיו סוקו יבוא להזכיר לי איזה גביע במשאבי שדה או איזה חור אחר.

שקר וכזב, הגביע הראשון בגלגול החדש הוא כמובן הגביע ע"ש זוהר לוטרובסקי ב2008
http://wiki.red-fans.com/index.php?titl ... 95%D7%9F_5

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2014, 22:16 
משחק גרוע שלנו. לא יכול להיות שמגיעים למצב שראשון רחוקים שלשה אחת של בן דוד בסוף מניצחון עלינו בלי דאוסן, כמעט בלי חנוכי (כל המחצית השניה פצוע בחוץ) ועם שני זרים חלשים שלא יכולים לקנות סל (שני הסמיתים).
אני מאוד משתדל לתת לקטש קרדיט בנושא של גייטס (למרות שאמרתי פה מספיק פעמים את דעתי על השחקן), מאוד מאוד משתדל. אבל אני פשוט לא מבין איך אחרי שנה שלמה עם השחקן הזה הוא בונה סביבו את הקבוצה. מה שהלך אצלנו מתחת לסל זו היתה חרפה, שכונה, זה בכלל לא נראה כמו כדורסל מקצועני. אני לא יודע אם לקחנו בכלל ריבאונד הגנה ברבע האחרון. לא מבין מה הולך עם השחקן הזה, זה לא נראה רציני ואני לא מבין את הנאיביות הזאת של "יהיה בסדר הקהל יכניס אותו לטירוף". אלה שקרים עצמיים שאין להם מקום אצל מקבלי החלטות ברמות האלה. אני עדיין משתדל להמשיך לתת כאן קרדיט לקטש אבל זה פשוט לא ברור. שוב אנחנו משחקים עם שני גבוהים שההוא בחצי מחיר תורם פי 10, שוב השחקן הכי יקר שלך עושה בעיקר נזק, פשוט מתסכל.

בראון שחקן טוב וממש לא היה מתחת לכל ביקורת (בכל זאת סיים בתור הקלעי המוביל שלנו אחרי רביב באחוזים מצוינים וניצח את המשחק בסוף) אבל הוא עדיין מאוד לא מלוטש, עושה הרבה שטויות של רוקים. אני כן מצפה ממנו להיות שחקן הגנה יותר טוב, וגם להיות הרבה יותר טוב במשחק המעבר (במשחקים עד עכשיו קבלת החלטות נוראית במתפרצות), אבל סוף סוף השלשות נכנסות לו וזה הכי חשוב.
סקוט גם שחקן טוב אבל כשהוא ניסה לרכז זה היה כואב בעיניים (כדרר למוות איזה 20 שניות ואז נתן איזה כדור נוראי פנימה לגייטס כשכבר אין שעון), אפילו יותר ממה שחשבתי. אין לי בעיה שהכדור יהיה בידיים של רביב (בתור "רכז"), זה עוזר לו לבוא לידי ביטוי והוא השחקן הכי חשוב שלנו, אבל אם סקוט לא יראה יכולות רכז מינימליות זו תהיה בעיה. אני ציפיתי ממנו לפחות לקצת יותר. מעבר לזה ממש לא ברור איך בכל הפעמים ששמרו עליו גבוהים עם החילופים האוטומטיים של ראשון הוא לא לקח אותם לסל, פשוט מוזר ולא אופייני.
וורקמן וגוט מאוד איכזבו היום ועלו לנו בהרבה נקודות בדקות הספורות ששיחקו, חבל כי יש להם מה לתרום. לזכותו של קטש הוא לא שיתף אותם במחצית השניה.

מיימון פשוט שיחוק אדיר. היום גם הראה איזה שחקן היי פוסט מצוין הוא ושאין לו בעיה לתפקד כ-4 שם. יופי של החתמה, היום קצת הסתבך בעבירות אבל בעיקרון מסכים שהוא צריך לשחק הכי הרבה בהפועל ולא לעלות מהספסל שזה פשוט בדיחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2014, 22:22 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
אורנה אוסטפלד כתב:
התואר הראשון שלנו מאז גביע ראש מועצת בנימינה ב-2001 (הוא הא מה יצא, גביע ראש המועצה). עכשיו סוקו יבוא להזכיר לי איזה גביע במשאבי שדה או איזה חור אחר.

שקר וכזב, הגביע הראשון בגלגול החדש הוא כמובן הגביע ע"ש זוהר לוטרובסקי ב2008
http://wiki.red-fans.com/index.php?titl ... 95%D7%9F_5

מה גביע העוגות של חנל'ה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2014, 22:31 
סמל אישי של המשתמש
גייטס בושה וחרפה. כל מה שחששתי ממנו לגביו התממש במלואו מהר מאוד (רק שזה לא חששות כי היה לי ברור שנקבל את אותו שחקן גרוע ובלתי נסבל מאילת), במקום שחקן שישדרג אותנו על המגרש אנחנו רק נראים יותר גרוע איתו. אני לא מבין, מי ציפה שיהיה לנו ריבאונד כשיש לנו את גייטס, שהוא ריבאונדר יותר גרוע גם מהארפר (ובטח שאוונס)? גם הנקודות שלו לא משקפות בכלל את התרומה שלו למשחק ההתקפה - כשהוא על המגרש מחפשים אותו בכל הזדמנות אז ברור שאת הנקודות שלו הוא יעשה בסופו של דבר (גם, עושה 14-15 באחוזים סבירים, לא איזה משהו יוצא דופן), אבל משחק ההתקפה שלנו לא נראה פחות טוב בלעדיו. לשם השוואה זה הבדל של שמיים וארץ מקרלון בעונה שעברה, שכל פעם שהוא ירד לקבל מנוחה ראו שהקבוצה לא מסוגלת לעשות סל. אבל לא נראה שזה מזיז אפילו קצת לקטש כי הוא ממשיך לתת לו 30-35 דקות כל משחק בזמן שמיימן למשל משחק מצוין ורואה בקושי 20 דקות, היום הוא היה המצטיין במחצית הראשונה (ועשה כמה פעולות גדולות כמו הפעם שהוריד כדור לרצפה חמישה מטר מהסל ולקח שחקן עד לטבעת, או שני אסיסטים נהדרים) ובמחצית השנייה בקושי ראה פרקט.
ומה שהכי מתסכל זה שאם היה לנו תותח אמיתי במקום גייטס, ביג מן שנותן בנוסף ל-15 נקודות גם 8-9 ריבאונדים והגנה טובה כמו דיימון סימפסון כזה, הייתה לנו קבוצה מפחידה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2014, 22:58 
זה לא סתם שהוא לא מתאמץ אלא הוא נראה כאילו הוא בשביתה.
ואני לא מנקה את שאר הקבוצה מאחריות לבושה מתחת לסל. שולדבראנד ומתן עשו עבודה רעה מאוד בריבאונד וגם בראון שחייב לתרום הרבה יותר באספקט הזה, אפילו הגארדים לא נקיים מאחריות, אבל מהסנטר המוביל שלך אתה פשוט חייב לקבל הרבה יותר.
לא יכול להיות שהשחקן הכי יקר וחשוב שלך, כל הקבוצה צריכה לעבוד כדי להחביא את החסרונות שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2014, 23:05 
טוב, מן הסתם יסקלו אותי כאן באבנים, אבל לדעתי גייטס היה לא רע בכלל היום. מילה טובה גם לסקוורר, חזק כרגיל הגנתית והערב גם פגע יפה מבחוץ. בכלל, האינטנסיביות במשחק ההגנתי היתה ברמה אחת מעל למה שראינו עד עכשיו. מי שקצת מדאיג אותי זה גוט- מכולם דווקא הוא נראה חסר בטחון, והתרומה שלו מינימלית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2014, 23:11 
פנאטי אני דוקא פרגנתי לגייטס עד עכשיו כשהגיע לו, אבל היום הוא עשה בעיקר נזק. מעבר לחולשה הנוראית בהגנה ובריבאונד יש גם את נושא העונשין שהוא בושה וחרפה בפני עצמו, גייטס הוא לא איזה נגר אלא שחקן עם יד רכה שפשוט אין הצדקה שיקלע בכאלה אחוזים מזעזעים מהקו. זה עוד דבר שמראה את הזלזול שלו במקצוע, חוסר הרצינות, חוסר ההשקעה. איך זה יכול להיות ששחקן כמו ג'וש אוונס, חסר כישרון לחלוטין, עם טאץ' של נגר ובלי יכולת לקלוע מטר מהסל, קולע עונה שעברה מעל 71% מהעונשין וגייטס עם הכישרון שלו מגרד את ה-50%. השחקן הזה פשוט בושה למקצוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2014, 23:38 
פז אני לא מסכים בכלל לגבי בראון. אני לא אמרתי שהוא לא שחקן טוב אלא שהוא היה זוועה היום.
ה-15 נקודות שהוא קלע זה נחמד, אבל זה לא מכפר על האיירבולים, הצעדים, האיבודים המביכים והחורים בהגנה. ושוב, אני מצפה שכשהוא פנוי על השלוש שיזרוק בלי לחשוב.
הוא גם קיבל הרבה מאוד קרדיט ולזכותו יאמר שלפחות בסופו של דבר ניצח את המשחק.

אני מסכים בסך הכל עם כל הטענות לגבי גייטס, רק שאני לא חושב שהוא שחקן גרוע אלא שהוא רכישה גרועה.
בסופו של דבר עיקר הדקות הטובות שלנו על המגרש זה כשהוא ומיימון משחקים ביחד מה שלא קורה מספיק (כמו גם סקוט ולימונד ביחד, אבל זה עניין אחר), אבל זה בטח לא מספיק ביחס לסכומים שהוא מקבל.
היה לי הרבה יותר קל לקבל אותו אם חוסר התרומה שלו היה מתבטא בהתקפה, אבל כשזה בא לידי ביטוי בהגנה ובריבאונד תוך כדי הפגנת זלזול בוטה בקבוצה זה פשוט מרתיח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2014, 23:44 
אם היה לנו ליד מימון איזה גבוה סקורר, יותר נייד כמו דאב
אחד שייקח ריבאונד ויעשה עבודה שחורה, גייטס זה ביזיון, חנוכי שעלה חצי פצוע עשה עליו סל ששיגע אותי, הוא לא משקיע בשיט בקושי קפץ לג'מבול היום מי ששם לב, לא באמת עולה לריבאונד, עשה עבודה טובה בהתקפה בחצי השני וברבע הראשון היה שם נזק

לא מובן לי למה מימון משחק כל כך מעט, אין שום סיבה שלא ישחק לפחות 30 דק
הוא נראה כמו פגיעה של עודד, מעבר למספרים מביא אנרגיות וטירוף הוא קולע לא בכמויות גדולות אבל בדיוק מה שמצפים ממנו, שהוא שיחק ההגנה שלנו נראתה די טוב, היה מהלך שהוא תפס אופונסיב ריבאונד והחליק לו לאוואט והוא נתן זינוק והציל תכדור שהגיע לראיון, מה שגייטס לא עשה ולא יעשה

סקוט שיחק בינוני פלוס, לא רכז דגול, אחד על אחד טוב, הביא חטיפה גדולה שסוג של ניצחה את המשחק, הוא נראה לא כשיר ב 100%
יחזקאל היה מעולה עשה מה שמצפים ממנו, קלע תשלשות הפנויות, אסיסט גדול ללימונד ושמירה טובה, שדרוג עצום לעומת אריאל, וורקמן וגולן די איכזבו
עוד פחות משישה ימים משחק נגד אותה קבוצה, נראה מי ומה

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2014, 00:45 
גייטס לא שחקן גרוע. ממש לא. הוא סופו לעניים. עם אותה כבדות, עם אותו חוסר יכולת לקפוץ לריבאונד.
אבל גם עם נוכחות מפחידה בצבע, שגורמת בכל פעם שהוא מקבל את הכדור לשניים-שלושה שחקנים לקפוץ אליו לעזרה.
וזה יתרון אדיר שיש לנו שלא היה בעונה שעברה.
אין מה להשוות אותו לאוונס, סגנונות שונים, נפחים שונים, אתלטיות שונה. אני מתאר לעצמי שעודד ידע מה מגבלות הניתור שלו לריבאונד, וגם אמר שרצה את אוונס, אבל אין כסף. כנראה שלא היתה אופציה טובה יותר על המדף, ובגבוהים השוק קטן ממילא.
מיימון עושה הרבה עבודה אפורה - חסימות,הגנה, ליקוטי ריבאונד התקפה. שחקן נשמה אמיתי.
סקוט מתחיל להראות ניצוצות, הוא השחקן היחיד שלנו חוץ מרביב שיכול ויודע ליצור לעצמו מצב.
בראון לא יוצר לעצמו להבדיל מהבראון הקודם.
סקוורר זה תענוג, כרגיל.
אני לא יודע אם מתן לא בכושר עדיין, או שהוא לא רוצה להעמיס עליו. בהתחלה עדיין שיחק כ-4, בתור 3 היה יותר משמעותי, אבל עדיין ב-50% יכולת מהעונה שעברה.
סה״כ לשלב הזה של העונה מול שתי קבוצות בערך ברמה שלנו שניצחנו - זה לא רע בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2014, 01:03 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
זה לא סתם שהוא לא מתאמץ אלא הוא נראה כאילו הוא בשביתה.
ואני לא מנקה את שאר הקבוצה מאחריות לבושה מתחת לסל. שולדבראנד ומתן עשו עבודה רעה מאוד בריבאונד וגם בראון שחייב לתרום הרבה יותר באספקט הזה, אפילו הגארדים לא נקיים מאחריות, אבל מהסנטר המוביל שלך אתה פשוט חייב לקבל הרבה יותר.
לא יכול להיות שהשחקן הכי יקר וחשוב שלך, כל הקבוצה צריכה לעבוד כדי להחביא את החסרונות שלו.

אין פה שום דבר חדש. בדיוק ככה הוא נראה באילת, בדיוק ככה הוא נראה בפלייאוף, בדיוק ככה הוא נראה מול מכבי במשחק של win or go home עם אולם ביתי מלא. בשום שלב הוא לא זורק פחות זין, אין לו מוד אחר אז גם אין סיבה רציונלית לצפות לשיפור בליגה או בפלייאוף או מול אולם מלא או כל אשליה אחרת. היו פה כל מיני השוואות להארפר אבל היה לי ברור שהם בכלל לא על אותה סקאלה, הארפר שהוא שומר חלש ושחקן רך מן המניין (שגם זה כמובן לא מספיק טוב) לא באיזור בכלל של מה שגייטס עושה על המגרש.

לגבי אחריות קבוצתית על הריבאונד אני חושב שהרבה מזה נתון מראש, בעיקר אצל הישראלים. הרי אם רוב הישראלים שלך הם גארדים, והגבוה הוא יהונתן שהוא ריבאונדר בינוני ומתן שגם לעמדה 3 הוא קצת אנדרסייז (ועדיין ממשיך לשחק בעמדה 4 לצערי הרב), ואתה עוד מביא שני גארדים זרים (בניגוד להרבה קבוצות שמביאות שלושה או כמעט שלושה גבוהים זרים כמו אילת, נס ציונה והרצליה), אז אתה חייב להביא קודם כל שני ריבאונדרים, אחרת אין קסמים ולא תיקח ריבאונד בלי זה. אתה בונה סגל קודם כל מהישראלים שיש להם חסרונות טבעיים - כמעט תמיד סייז ואתלטיות, ואז מביא זרים בהתאם ולכן בדרך כלל מחפשים להביא לפה כמה שיותר חיות אתלטיות. כמות הריבאונדים שמתן ויהונתן יכולים לתת לך זה given ואי אפשר "לעבוד על הריבאונד" כמו שכותבים פה לפעמים, בראון במשחקים הקודמים עשה עבודה מצוינת בריבאונד (5-6 כל משחק) והיום קצת פחות, סקוט גם עוזר מצוין, מיימן עושה את המקסימום במסגרת הנתונים שלו - 2.00 שלא קופץ גבוה אבל במינימום לפחות סוגר את השחקן שלו, אבל על המשבצת של הריבאונדר שנותן לך באנקר 8-9 כל משחק יש לך את גייטס וזה כל הסיפור.

בכל הקטע של מי שיחק היום יותר או פחות טוב אני פחות מודאג כי כמו שאמרתי גם קודם, יש הרבה שחקנים שיכולים לתת יום טוב ומספיק שחלק מהם מגיעים בשביל שהתרומה הכוללת תהיה מספיק טובה. מתן לא קולע במשחקים האחרונים אבל יהונתן מתחיל לתת תפוקה, אם שלשום קיבלנו 27 מסקוט, 7 מרביב ו-6 מבראון אז היום 11 מסקוט, 16 מרביב ו-15 מבראון, גולן היה היום לא טוב בניגוד למשחקים הראשונים אבל קיבלנו את השלשות מסקוורר. מה שנשאר בעייתי זה מחסור ברכז גם אחרי שקיבלנו את סקוט, סקוורר מקבל 20 דקות במשחק אבל הוא לא שחקן של 20 דקות (היום הוא היה טוב אבל במשחקים אחרים זה בעייתי). גם העבודה ההגנתית שלו היא מצוינת אבל צריך להכניס את זה לקונטקסט של הנתונים הפיזיים שלו. עם כל העבודה ההגנתית שלו הוא לא אפקטיבי מול קלעים כמו אובאנון, שלבי ורייט, בשביל זה יש את סקוט וסקוורר יכול לשמור רכזים בעיקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2014, 01:40 
סמל אישי של המשתמש
ranjef כתב:
גייטס לא שחקן גרוע. ממש לא. הוא סופו לעניים. עם אותה כבדות, עם אותו חוסר יכולת לקפוץ לריבאונד.
אבל גם עם נוכחות מפחידה בצבע, שגורמת בכל פעם שהוא מקבל את הכדור לשניים-שלושה שחקנים לקפוץ אליו לעזרה.
וזה יתרון אדיר שיש לנו שלא היה בעונה שעברה.
אין מה להשוות אותו לאוונס, סגנונות שונים, נפחים שונים, אתלטיות שונה. אני מתאר לעצמי שעודד ידע מה מגבלות הניתור שלו לריבאונד, וגם אמר שרצה את אוונס, אבל אין כסף. כנראה שלא היתה אופציה טובה יותר על המדף, ובגבוהים השוק קטן ממילא.
מיימון עושה הרבה עבודה אפורה - חסימות,הגנה, ליקוטי ריבאונד התקפה. שחקן נשמה אמיתי.
סקוט מתחיל להראות ניצוצות, הוא השחקן היחיד שלנו חוץ מרביב שיכול ויודע ליצור לעצמו מצב.
בראון לא יוצר לעצמו להבדיל מהבראון הקודם.
סקוורר זה תענוג, כרגיל.
אני לא יודע אם מתן לא בכושר עדיין, או שהוא לא רוצה להעמיס עליו. בהתחלה עדיין שיחק כ-4, בתור 3 היה יותר משמעותי, אבל עדיין ב-50% יכולת מהעונה שעברה.
סה״כ לשלב הזה של העונה מול שתי קבוצות בערך ברמה שלנו שניצחנו - זה לא רע בכלל.

ממש שחורציאניטיס לעניים. הלוואי שהוא היה נותן על המגרש 5% מהמלחמה ששחורציאניטיס נותן (מה גם ששחורציאניטיס נכשל ברוב הקריירה וגם כשהצליח זה כאקס פקטור של 15 דקות, אין מה להשוות בכלל לגייס שאומר לתת תפוקה של זר מוביל). וזה בכלל לא קשור ליכולת או חוסר יכולת, אם היה בזין שלו לקפוץ לריבאונד כמו שהוא קופץ לדאנק פעם במשחק אז הוא היה אחד הריבאונדרים הכי טובים בליגה. ולפני הריבאונד הוא גם משקיע בהגנה בדיוק אותו דבר, בפיק אנד רול הוא נשאר בצבע ושומר אזורית של שחקן אחד בזמן שהגארדים שלנו מקבלים בראש, מאבד שחקנים על ימין ועל שמאל, לא מפריע לג'אמפרים, החור הכי גדול בליגה.

אבל העיקר שחזרו אותן מנטרות של אמונה עיוורת בצוות המקצועי, לא משנה מה הוא עושה ואפילו מיהו. לא הייתה אופציה יותר טובה? בגלל זה החתימו אותו שלושה חודשים לפני פתיחת העונה? ומעניין ששוק הגבוהים כל כך דליל ועדיין אנחנו היחידים שקפצנו על המציאה, אבל זה לא מדליק שום נורה אדומה.

התוצאות האלה רחוקות מלתת אינדיקציה חיובית, בזמן שאנחנו בסגל מלא לגמרי ניצחנו את ראשון על הקשקש כשהם בלי ישראלי בכיר, והרצליה בכלל שיחקה עם שני זרים וחצי (אחד התחיל לארוז והשני פצוע) ובלי זליקוביץ' כשגם נעימי לא לגמרי כשיר. בהתחשב במצב שבו אנחנו הגענו למשחקים האלה מול המצב של הרצליה וראשון אלה היו ניצחונות חובה. ביכולת הזאת יהיה לנו קשה מאוד להוציא יותר מדי מששת המחזורים הראשונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2014, 01:53 
וואו איזה יציאה מפרופורציות.
מי ישמע באיזה חיסרון היו ראשון. אפשר לחשוב שדאוסן זה כמו רביב שנותן 18 נקודות למשחק. אני הבנתי בכלל שהרבה פעמים ראשון נראו יותר טוב בלעדיו כי הוא די דפק להם את ההגנה שזה הנשק החזק שלהם השנה.
ועדיין, למרות הניצחון הדחוק שהושג במשחק לא טוב שלנו, בכל זאת הובלנו כל המשחק ושלטנו לחלוטין מול ראשון שניצחה אתמול את נס ציונה בקלות.
מול הרצליה בכלל ניצחנו בקלות כך שאני לא מבין ממה הלחץ. אגב איזה זר בהרצליה היה פצוע? ונעימי קלע 17 נקודות היום שזה לא רע בכלל לשחקן פצוע.
אחרי שראיתי את רוב קבוצות הליגה משחקות אני יכול להגיד שכרגע מצבנו בסדר גמור ואנחנו בהחלט בעמדה טובה לפתיחת העונה (הכל כמובן ביחס לשאיפות שלנו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2014, 02:03 
סמל אישי של המשתמש
כשאובאנון היחיד שמסוגל לעשות שם נקודות אז דאוסן זה חיסרון, בטח כשמדובר בישראלי והדקות שלו הולכות לבן דוד ונסטרנקו.
בהרצליה מגנום רול שיחק פצוע, לנעימי זה היה משחק ראשון אחרי שלא נסע איתם לאיטליה בגלל פציעה, בלי זליקוביץ' ועם עוד זר שראה פחות דקות ממוסקוביץ'.
לא אמרתי שאלה תוצאות גרועות והיינו צריכים להביס ב-20 הפרש, אבל לנצח אותן במצבן אומר הרבה פחות מאשר אם לא היינו מנצחים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2014, 07:44 
יובל כתב:
כשאובאנון היחיד שמסוגל לעשות שם נקודות אז דאוסן זה חיסרון, בטח כשמדובר בישראלי והדקות שלו הולכות לבן דוד ונסטרנקו.
בהרצליה מגנום רול שיחק פצוע, לנעימי זה היה משחק ראשון אחרי שלא נסע איתם לאיטליה בגלל פציעה, בלי זליקוביץ' ועם עוד זר שראה פחות דקות ממוסקוביץ'.
לא אמרתי שאלה תוצאות גרועות והיינו צריכים להביס ב-20 הפרש, אבל לנצח אותן במצבן אומר הרבה פחות מאשר אם לא היינו מנצחים.

אולי אתה צודק, אני בכל אופן מאמין שאפשר ללמוד על הקבוצות לא מעט גם במצב הנוכחי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2014, 08:57 
סמל אישי של המשתמש
אני מסכים עם הוקיץ' בגדול. לא חושב שאנחנו הולכים לרדת ליגה או משהו.
האכזבה היא מבזבוז הפוטנציאל. התחושה שלי היא שאם גייטס היה שם זין, היינו יכולים לרוץ בצמרת. במקום זה כנראה במקרה הטוב נדשדש במרכז הטבלה.
הלוואי שזה סתם פרנויה מצד כולנו של תחילת עונה, ושמשהו ישתנה בקרוב. אבל מאחר שזה לא שחקן בלתי מוכר עם היסטוריה לא ידועה, אלא להפך ההיסטוריה שלו מצביעה שזה בפירוש לא משהו חריג - אני מתקשה לראות איך הוא פתאום עושה שינוי של 180 מעלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2014, 09:05 
אני מסכים עם הניתוח של פז גם בקשר למאמן גם בקשר לשחקנים.
ללא קשר, מה שהכי מפריע לי בקבוצה של השנה הינו שאין רוח, אין להט, אין תשוקה אין לחימה.
הקבוצה בשנים האחרונות אולי היתה "קצרה" יותר ומוכשרת פחות (וגם זה לא בטוח), אבל היא היתה לפחות לוחמת ומלאת השראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2014, 09:37 
ממליץ לכולם להזדיין בסבלנות...
וגם מוכן לשים כובע על זה שהפועל הולכת לתת עונה טובה יותר מהעונה שעברה (מבחינת הישגים מדידים).
*תזכורת: נצחנו אתמול.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2014, 09:48 
מי אתם, אנשים שמופתעים מזה שגייטס נראה אותה דבר כמו בעונה שעברה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2014, 09:56 
וואו, ממש אוירת ימים נוראים… אין לי כלים להתמודד עם הניתוחים המלומדים, אבל תחושתי היא שקצת מוקדם לרדת לפרטים ולהסיק מסקנות גורפות. אני דווקא רואה הרבה פוטנציאל בקבוצה (כולל גייטס, עם כל המגבלות שלו) ומרשה לעצמי להישאר אופטימי, להעניק לקטש את הזמן שהוא ביקש ולצפות שנעשה יותר השנה מאשר לדשדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2014, 10:43 
סמל אישי של המשתמש
בגדול אני מסכים עם יובל למרות שהפאניקה שלו קצת מוגזמת.

בינתיים אנחנו נראים טוב כשמיימון על המגרש ונראים כמו הצרות של אוסקר גרסיה כשגייטס על המגרש.
גייטס הוא בושה וחרפה ואני מאוד מקווה שקטש לא יתעקש עליו יותר מדי זמן. אחרת גם במקום שבו יש לו יתרון משמעותי על ארז הוא לא יהיה שיפור לעומתו.

עוד שאלה קטנה, עד הריבאונד של גייטס בשנייה האחרונה היו לנו בכלל ריבאונדי הגנה במשחק הזה?

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2014, 11:28 
סמל אישי של המשתמש
מה עם גביעי האיגוד השונים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2014, 11:33 
פנאטי בלב כתב:
וואו, ממש אוירת ימים נוראים… אין לי כלים להתמודד עם הניתוחים המלומדים, אבל תחושתי היא שקצת מוקדם לרדת לפרטים ולהסיק מסקנות גורפות. אני דווקא רואה הרבה פוטנציאל בקבוצה (כולל גייטס, עם כל המגבלות שלו) ומרשה לעצמי להישאר אופטימי, להעניק לקטש את הזמן שהוא ביקש ולצפות שנעשה יותר השנה מאשר לדשדש.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2014, 15:36 
גייטס מעצבן, מאד, אבל יש דבר אחד שאי אפשר להתעלם ממנו - תן לו כדור ליד הטבעת והוא יעשה ממנו סל קל ב-90% מהמקרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2014, 16:03 
בהחלט יש הרבה פוטנציאל בקבוצה, ובעיקר יש בסיס טוב וחזק. יש סגל מאוד עמוק, יש ישראלים טובים כולל הישראלי הכי טוב בליגה מחוץ למכבי, הזרים הזולים נראים כמו הצלחה יחסית שזה חשוב (כי בכסף הזה קשה להביא שחקנים טובים).
ויש סימן שאלה גדול מאוד בשם יינסי גייטס. לא חושב שהוא שחקן רע, ודוקא התקפית אני הוא נראה די טוב בינתיים - בשביל קבוצה גדולה יותר שצריכה אינסטנט אופנס מהספסל ויש לה שחקנים אחרים שנותנים ריבאונד והגנה הוא יכול להיות בסדר. אבל השאלה היא האם יש לנו את הפריווילגיה להחזיק שחקן כזה בתור הזר המוביל ובהתחשב בשאר הסגל, האם זה מה שאנחנו צריכים? קבוצה שכל מה שיש לה מתחת לסל זה שולדבראנד וזר רוקי צריכה זר בכיר שמוטי מוסקוביץ' לוקח לו ריבאונד מהידיים? מה שהלך אתמול מתחת לסל שלנו זה משהו שאסור שיחזור, על זה מפסידים משחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2014, 17:47 
ראיון עם קטש ומתן אחרי המשחק אתמול
http://www.red-fans.com/Article.asp?id=10401

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2014, 17:49 
סמל אישי של המשתמש
צור ש. כתב:
ראיון עם קטש ומתן אחרי המשחק אתמול
http://www.red-fans.com/Article.asp?id=10401

נו במת קטש. הבעיה שלנו בריבאונד זה לא הגארדים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2014, 05:33 
סמל אישי של המשתמש
קטש חייב להתעורר בקטע הזה
אין לי מושג על איזה גארדים מאילת הוא מדבר, כל הגארדים שלו (חוץ מקצת רודריק/ווייט שהחליף אותו) בכלל לא תרמו לריבאונד, בטח שהרבה פחות ממי שיש אצלנו עכשיו. מי שהיו בעיקר אחראים על הריבאונד הם פורוורדים כמו אלישי כדור שלקח למעלה מ-5 למשחק ופאלמר שהוא אחד הריבאונדרים הכי טובים בליגה עם כמעט 8 למשחק, וכדאי שהוא יפנים שאין לו שחקנים כאלה בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 88 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: