אגב דוראנד סקוט, סיפור משעשע - שלוש דקות לסוף החימום נתי מתחיל משום מה לנגב את צידי הפרקט, נחשו מי מחליק ונפצע? דוראנד סקוט כמובן... הוא התקשה לקום ואחר כך צלע לספסל וקיבל טיפול כמה דקות מהפיזיותרפיסט אבל עלה בסוף בחמישייה. גם ברבע הרביעי כשהוא קם מהספסל הוא התבלבל ברגליים וכמעט מעד, יש בו משהו קצת מוזר אני חייב להגיד...
גם אני ממש אוהב את וורקמן ולדעתי הוא גם צריך לקבל יותר דקות. הריבאונדים שהוא גונב כל פעם בהתקפה זה תענוג ואני רוצה לראות ממנו גם כדורסל.
דווקא למיימן היו כמה סלים יפים, במחצית הראשונה היה לו סל יפה שהוא הגיע כטריילר ונכנס בין שניים ובשאר הפעמים הוא פשוט מצליח להגיע לעמדה מצוינת בצבע שמאפשרת לו רק להניח קרש-סל. הוא גם הולך מאוד אגרסיבי לסל וכל משחק מגיע לפחות פעמיים-שלוש לקו במעט מדי דקות שהוא משחק. כן יש לו את הפעם במשחק שהוא מנסה להטביע, מה שעד עכשיו לא הצליח לו אף פעם... מצחיק שיש לנו עכשיו גבוה שלא יכול להטביע אחרי ששנה שעברה היה לנו גבוה שבערך כל הסלים שלו זה הטבעות
גם אני חושב שההרכבים האלה הרבה פחות ניסיוניים ממה שאנשים חושבים, בניגוד לרוטציות המוקדמות שראינו נגד נס ציונה ובגביע ווינר (שרום גפן מקבל 5 דקות במחצית הראשונה) לדעתי הרוטציה שראינו היום זה כבר קרוב מאוד למה שנראה בליגה, יש לנו סגל מאוד עמוק ואלה הרוטציות שקטש אוהב.
נעימי אכן היה פצוע, הוא הרי לא יצא איתם למחנה האימון באיטליה. שתי השאלות מבחינתי לגביהם זה איך הם יתחברו מבחינה חברתית ובנוסף יש שם בעיה בצבע שצריך לראות איך הם יפתרו אותה. הוקיץ', ממה הבנת שבמשחקים הקודמים הוא חירב אותם? בשני ההפסדים שלהם באיטליה הוא הוביל אותם עם 20 נקודות למשחק וגם נגד אשדוד הוא קלע 14.
למי שכתב שצריך עוד גבוה ישראלי, אז ממש ממש לא. עומק יותר גדול בגזרת הישראלים לא יכול להיות לנו, הדבר האחרון שאנחנו צריכים עכשיו זה עוד ישראלי, ובכלל אם היה לנו פורוורד זר ברמה אז דווקא היה לנו צבע הרבה יותר חזק כי היינו רואים הרבה יותר דקות של שני גבוהים זרים (מה שאנחנו לא רואים כרגע), מתן היה משחק בעמדה 3 וזה מעבר לכך שהיינו מקבלים הרבה יותר ריבאונד והגנה ממה שגייטס נותן.