תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 20:37

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 62 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2014, 21:08 
סוף סוף סקוט מראה כדורסל. יופי של דקות שלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: צריך עזרה קטנה במשחק היום
הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2014, 21:16 
גייטס ממשיך לעשות הכל כדי להיות ריבאונדר גרוע חרף הנתונים שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2014, 21:20 
סמל אישי של המשתמש
אוקיי, סקוט יודע לקחת שחקן אחד על אחד, חשוב מאד
מצד שני ריבאונד הגנה שלנו מחפיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2014, 21:21 
סמל אישי של המשתמש
גייטס זה נזק אחד גדול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2014, 21:21 
77-68 לנו. 3:17 לסיום. מיימון עם סל ועבירה, נשאר לו לזרוק את העונשין-בינתיים הרצליה לקחו פסק זמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2014, 21:24 
סמל אישי של המשתמש
סקוט לוהט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2014, 21:24 
סמל אישי של המשתמש
אחושרמוטה לוהט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2014, 21:25 
הצגה של דוראנד "חייבים להחליף אותו" סקוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

פאקינג דוראנט סקוט!!

שלושות נקיות לגמרי, אפילו לא נוגע בטבעת :ROSE:

נערך לאחרונה על ידי Berger בתאריך 28 ספטמבר 2014, 21:26, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
אחושרמוטהטהטה לוהט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2014, 21:28 
סמל אישי של המשתמש
לוהט עם 27 נקודות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2014, 21:30 
סמל אישי של המשתמש
אני משער שניצחנו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2014, 21:30 
סמל אישי של המשתמש
90:78

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2014, 21:32 
תוצאת סיום(אם אני לא טועה): 90-78 לנו :hapoel:
במחצית השנייה ובפרט ברבע האחרון היה תענוג לראות את דוראנט סקוט משחק.
גם ריון בראון נכנס קצת יותר לעניינים ברבע האחרון.
משחק לא רע של מיימון ומשחק טוב מאוד לשולדבראנד.
וורקמן נתן הרבה אנרגיות ואני אישית מחבב אותו.
מתן נאור, גולן גוט ויינסי גייטס היו דיי חלשים לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2014, 21:33 
טוב ניצחון די קל שהיה אפילו יותר קל אם עודד לא היה ממשיך עם הרוטציה המוגזמת.
לצערי מתן עדיין משחק הרבה יותר מדי כגבוה, אבל לפחות מיימון ראה יותר דקות היום והיה מצוין. כנ"ל שולדבראנד.
מי שבסופו של דבר ניצח לנו את המשחק היה דוראנד סקוט שבכלל כבר אמור להיות על מטוס הביתה :)
מבחינתי היום זו רק ההתחלה, יש לו עוד הרבה מה להראות גם מבחינה התקפית וגם מבחינה הגנתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2014, 21:36 
איפה כל האלו שהעיפו את סקוט כי לא שיחק והיה פצוע.
השחקן קלעי מצוין. בכלל נראה שהקבוצה מתחברת יחסית, צריך לזכור שאלו משחקי אימון
וקטש עושה הרבה ניסויים ורוטציות עמוקות.

נראה שאולי הבעיה היחידה שלנו כרגע זה השילוב בין גייטס למימון שהם די אותו שחקן, אחד קצת יותר התקפי אחד קצת יותר הגנתי.
אם באמת נחתים עוד גבוה ישראלי אפשר אולי לחשוב על החלפת אחד מהם בפאוור פורוורד גבוה ואתלטי שגם לוקח ריבאונד וגם
קולע קצת יותר מבחוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2014, 21:52 
דוראנט סקוט שהיה מצויין היום מזכיר במבנה הגוף ובתנועות את דיוויד תרד'קיל - יש לאן לשאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2014, 22:01 
סמל אישי של המשתמש
אני דווקא מקווה שהוא לא ישאף כמו ת'רדקיל, בעיקר לפני משחקים חשובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2014, 22:18 
סמל אישי של המשתמש
וגייטס ממשיך לבאס. רבע ראשון גדול, ומחצית שניה איומה כשהוא בעיקר תוקע את ההתקפה והופך את מוסקוביץ לכוכב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2014, 22:31 
משחק ראשון בו היפגנו עליונות, אבל הרצליה די חלשה, לפחות כרגע, וביום שלישי צפוי מבחן הרבה יותר קשה. בכלל הענינים נראים טוב יותר ממשחק למשחק, גם אם יש עוד הרבה על מה לעבוד, בייחוד בהקשר של המשחק הקבוצתי. שלושת הזרים הצעירים מתבררים כבחירות סבירות ואולי יותר מכך. גייטס ייתן תפוקה, אבל עוד יאכיל אותנו לא מעט מרורים. יונתן בכושר מצויין, נקווה רק שיתמיד. ובעיני ההבדל הגדול מהעונה שעברה הוא עומק הספסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2014, 22:52 
דוראנד היה פשוט מצוין
ואני רוצה לשבח אותו בעיקר על התרומה ההגנתית, הצליח לעצור את הגארד שלהם שלבי שחגג עלינו ופשוט נדבק לו לחולצה (כנ"ל יחזקאל) וניטרל אותו ממש דיכא אותו
בהתקפה מיותר לציין עשה ברבע האחרון 5-6 מהלכים של 3 נקודות, קליעה נקייה, אחד על אחד טוב
רק שיהיה המשכיות

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2014, 23:07 
סמל אישי של המשתמש
ברוך הבא דוראנד... אין ספק שהוא היה כל ההבדל בין היום למשחקים הקודמים. לדעתי ראינו היום בפעם הראשונה שחקן שלנו שקולע שלשה מכדרור, יחד עם חדירות מצוינות וסלים במתפרצת, וכשזה מתווסף להגנה מעולה והשתתפות בריבאונד שזה עוד קודם היה אפשר לדעת שנקבל ממנו אז הוא נראה שחקן-שחקן. האמת היא שגם במשחק כזה הוא לא נראה רכז, אבל כשהוא קולע ככה למי אכפת? השאלה באיזו תדירות נראה ממנו משחקים לא של 27 בהכרח אבל של 15-16.

כשמקבלים תרומה כזאת משחקן אחד אז הרבה יותר קל להגיע ל-80 או 90 נקודות וגם לנצח, כי יש בקבוצה הזאת הרבה שחקנים מסביב שיכולים לתת תרומה יפה מאוד של שחקנים משלימים, וכל פעם אנחנו מקבלים את הנקודות האלה משחקים אחרים, היום אלה היו מיימן ויונתן למשל. אם גולן או מתן או סקוורר לא קולעים משחק אחד אז זה פחות משנה (בניגוד לעונה שעברה לדוגמה שאם מתן לא היה מספק נקודות אז היינו בבעיה).

וגייטס... אפילו אחרי רבע ראשון שהוא מסיים עם 12 נקודות הוא מצליח לעשות יותר נזק בסופו של דבר. במחצית הראשונה היה אפקטיבי מאוד בהתקפה ואפילו שמר קצת (אבל עדיין לא לקח ריבאונד), במחצית השנייה עשה נזק בהתקפה, לא קלע נקודה, חזר להיות אותו חור בהגנה, וברבע הרביעי אחרי שפאקינג מוטי מוסקוביץ' לוקח עליו ריבאונד שקשה לי לתאר במילים כמה היה מביך הוא גם הוסיף מכה מכוערת ומטומטמת שגררה עבירה בלתי ספורטיבית שכמעט החזירה את הרצליה למשחק. אם היה במקומו פורוורד שעושה נקודות, שומר ולוקח ריבאונד שזה לגמרי לא משהו שאי אפשר לדרוש בכסף שלו הקבוצה הייתה משתדרגת כל כך הרבה.

בהרצליה שלבי נראה כמו שיחוק גדול למעבר לזה לא הרבה. איבקנס עשה איזה 14 באחוזים נמוכים לדעתי, נראה עוד לא מאופס לגמרי, וזהו. מבחינה חברתית העניינים שם נראים לי די נפיצים, שלבי נראה מאוד לא רגוע אפילו במשחק אימון ויחד עם נעימי וזליקוביץ' לא בטוח שמעניינים שם יתחברו כמו שצריך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2014, 23:25 
סמל אישי של המשתמש
למרות שראיתי, לינק למשחק המלא יש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2014, 23:40 
כמו שאמרתי פשוט בדיחה הקריאות כאן להחליף את סקוט אחרי משחק ורבע (literally) וזה סתם גורם לאנשים שלא יקחו אותם ברצינות גם כשהם כותבים דברים נכונים.
ועוד ההצדקה שהיתה כאן "הוא לא סקורר" זה בכלל לא רציני, מילא שהוא לא רכז (וגם היום ראו שהוא לא מוסר טוב במיוחד) אבל סקורר הוא ועוד איך וראינו את זה היום בענק. כשהוא בזון אי אפשר לעצור אותו ומעבר לזה יש עניין של אופי, איך שהוא לקח על עצמו את המשחק ברבע הרביעי והשלשה ההזויה הזאת מחצי מגרש שנכנסה לו כשהוא היה שם בטירוף, זה אופי של סקורר.
הזמן יגיד אם הוא החתמה טובה אבל ברור שזה מוקדם לכאן או לכאן. מה שבטוח כישרון יש לו והוא נותן גם ערך מוסף מסוים עם הגובה שלו בזה שהוא יכול לשחק ב-3 עמדות (במיוחד הגנתית).
הוא לא קלעי יציב מבחוץ ומהבחינה הזאת שני המשחקים האחרונים (שהוא קולע מבחוץ בלי להחטיא כמעט) הם כנראה יוצאי דופן, אבל יש לו יתרון שהוא קולע מכדרור ואין לו מגבלה של טווח מה שנותן לו יותר חופש ליצור, כלומר מה שמגביל את האחוזים שלו זה לא מה שמגביל את האחוזים של מתן נניח (שאם הרגליים שלו לא מיוצבות אל הסל לא פוגע בטבעת אפילו) אלא חוסר יציבות טכנית בקליעה. בכל מקרה אני לא כל כך אופטימי לגבי הקליעה שלו מבחוץ בהמשך.
אגב גם היום הוא לא היה נראה בכשירות פיזית מלאה.

המשחק היה מעודד במיוחד כי שני המצטיינים (סקוט ושולדבראנד) הם השניים שהיו הכי חלשים ומדאיגים במשחקים הראשונים. יונתן במשחק מצוין ומעבר לנקודות הוא הזכיר איזה מוסר גדול הוא, 3 אסיסטים אדירים ברבע השלישי ובכלל הוא נראה כרגע כמו השחקן היחיד בקבוצה שמסוגל להכניס כדור פנימה. מאוד מעודד בשני המשחקים האחרונים ואני מקווה שהוא ימשיך את היכולת הזאת לתוך העונה כי התקפית הוא בדיוק ה-4 שהקבוצה הזאת צריכה והוא פשוט פותח לגמרי את המשחק שלנו.
גוט לעומת זאת הפתיע אותי בכמה שהוא מוסר רע. הכניס כדורים רעים מאוד לגבוהים ואני מקווה שזה פשוט לא היה יום טוב שלו. באופן כללי היה נראה מאוד מהוסס היום.
מיימון כרגיל תותח, כרגיל לא משחק מספיק וכרגיל עם בעיה בסיומת. בראון ביום מזעזע נכנס רע מאוד למשחק אבל התעורר ברבע האחרון והראה את היכולות שלו. שניהם כנראה טובים בשביל הכסף שהם מקבלים אבל השאלה היא אם גם מעבר לזה.
וורקמן אני חייב להגיד שפשוט התאהבתי בו, שחקן מיוחד מאוד. שילוב נדיר של חכמה, לחימה ואופי. הסתכלתי עליו בשני הריבאונדים הרצופים שהוא לקח בהתקפה מול שחקנים הרבה יותר גבוהים (גם מול ירושלים עשה משהו דומה) וזה פשוט תענוג לראות את הרצון שלו ואת הבנת המשחק שלו. לגבי הכישרון עוד קשה להגיד, אני לא בטוח שהוא כל כך מוכשר אבל פוטנציאל למחליף למתן לעתיד, אני מאוד מקווה שימצאו לו דקות העונה והוא לא יתבזבז אצלנו.
סקוורר לדעתי היה מאוד חלש. החטיא איזה 2-3 שלשות פנויות לחלוטין, מסר כמה מסירות נוראיות ולא אחראיות, ובהגנה סלבי עשה לו בית ספר שזו היתה האכזבה הכי גדולה. עד עכשיו לא ראיתי את הגובה שלו ככזה issue אבל סלבי (איזה תותח, לא סתם כבר שנתיים אני מתחנן להביא אותו) ניצל את זה בכל התקפה, גם לקח אותו לפוסט וגם קלע מעליו מחצי מרחק כאילו הוא לא קיים. טוב שיש את סקוט לשמור על שחקנים כאלה כי סקוורר בכל זאת עם הגובה שלו מוגבל מאוד.

אני לא חושב שהרוטציה של קטש היא כל כך "ניסויים" כמו שאתם חושבים, לדעתי גם בליגה נראה הרבה חילופים ומתן יירד מאוד בדקות שלו. אנחנו קבוצה מאוד עמוקה עם 10 שחקנים לגיטימיים שצריכים לקבל דקות ואני לא בטוח איך קטש יתמרן את זה. רביב היחיד שבאמת מובטחות לו 30+ דקות (בצדק כמובן, אסור שיירד מהפרקט) וכל השאר זה יהיה מאוד תלוי יום.
הרצליה באמת הפתיעה בחולשתה אבל הם שיחקו בלי זליקוביץ' שהוא שחקן סופר חשוב שם, נעימי הבנתי גם כן שיחק פצוע ונראה על הפנים, גם רול שיחק פצוע ובקושי שותף מחצית שניה והזר הרביעי שלהם קולייר לדעתי עם רגל וחצי בחוץ. בפועל זה היה רק סלבי ואיבנקס (שגם ביום חלש ראו איזה מיסמאץ' הוא לכל גבוה בליגה) עם קצת עזרה מבלייזר. אני בטוח שהם ישתפרו כי יש שם בסיס די חזק עם סגל ישראלי טוב (שכנראה גם יצטרף אליו בן שימול בהמשך) ושני זרים שאמורים להיות פה סופר סטארים.

נערך לאחרונה על ידי Fez בתאריך 29 ספטמבר 2014, 00:36, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2014, 00:35 
אני לא בטוח עד כמה הרצליה ישתפרו. למיטב הבנתי סלבי, שהיה היום מצוין, כבר הספיק לחרב גם במשחקים הקודמים.
בכלל אף אחד שם לא שומר ונראה שכולם שם די זורקים זין. יש שם לא מעט כישרון אבל זה היה גם בעונה שעברה וכרגע נראה שקבוצה אין שם.

לגבי סקוט, נכון שהאחוזים שלו מבחוץ במשחקים האחרונים הם די יוצאי דופן, אבל חשוב לציין שהוא לא קלעי רע אלא פשוט לא יציב. יהיו משחקים שבהם יהיה בלתי ניתן לעצירה ואחריים שבהם לא יפגע (למרות שברמת העיקרון הוא לא שחקן שמחרב).
כמו שכבר אמרת אין לו בעיה של טווח, אבל מעבר לזה (וזה אחד הדברים שאני אוהב אצלו) גם אין לו בעיה של ביטחון. אם הוא רואה זריקה שהוא אוהב הוא יקח אותה בלי להסס וזה חשוב מאוד בקבוצה שהססנות בזריקה זה השם השני שלה.

אם כבר מדברים על קליעה מי שקצת מאכזב בינתיים זה ריון בראון. בהתחלה חששתי (והתבדתי) שהוא לא יתרום בעוד אספקטים מלבד הקליעה, רק שבינתיים הבחור לא ממש קולע.
אני יודע שזו רק תחילת עונה וזה הזמן ששחקנים מורידים חלודה ובמקרה של צעירים כמוהו יש גם עניין של לצבור ביטחון, אבל בעיני לקליעות שלו מבחוץ צריך להיות חלק חשוב במשחק ההתקפה שלנו וכרגע זה עדיין לא מגיע. מקווה שזה עניין של סכר שצריך להיפרץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2014, 01:00 
סמל אישי של המשתמש
אגב דוראנד סקוט, סיפור משעשע - שלוש דקות לסוף החימום נתי מתחיל משום מה לנגב את צידי הפרקט, נחשו מי מחליק ונפצע? דוראנד סקוט כמובן... הוא התקשה לקום ואחר כך צלע לספסל וקיבל טיפול כמה דקות מהפיזיותרפיסט אבל עלה בסוף בחמישייה. גם ברבע הרביעי כשהוא קם מהספסל הוא התבלבל ברגליים וכמעט מעד, יש בו משהו קצת מוזר אני חייב להגיד...

גם אני ממש אוהב את וורקמן ולדעתי הוא גם צריך לקבל יותר דקות. הריבאונדים שהוא גונב כל פעם בהתקפה זה תענוג ואני רוצה לראות ממנו גם כדורסל.
דווקא למיימן היו כמה סלים יפים, במחצית הראשונה היה לו סל יפה שהוא הגיע כטריילר ונכנס בין שניים ובשאר הפעמים הוא פשוט מצליח להגיע לעמדה מצוינת בצבע שמאפשרת לו רק להניח קרש-סל. הוא גם הולך מאוד אגרסיבי לסל וכל משחק מגיע לפחות פעמיים-שלוש לקו במעט מדי דקות שהוא משחק. כן יש לו את הפעם במשחק שהוא מנסה להטביע, מה שעד עכשיו לא הצליח לו אף פעם... מצחיק שיש לנו עכשיו גבוה שלא יכול להטביע אחרי ששנה שעברה היה לנו גבוה שבערך כל הסלים שלו זה הטבעות :)

גם אני חושב שההרכבים האלה הרבה פחות ניסיוניים ממה שאנשים חושבים, בניגוד לרוטציות המוקדמות שראינו נגד נס ציונה ובגביע ווינר (שרום גפן מקבל 5 דקות במחצית הראשונה) לדעתי הרוטציה שראינו היום זה כבר קרוב מאוד למה שנראה בליגה, יש לנו סגל מאוד עמוק ואלה הרוטציות שקטש אוהב.

נעימי אכן היה פצוע, הוא הרי לא יצא איתם למחנה האימון באיטליה. שתי השאלות מבחינתי לגביהם זה איך הם יתחברו מבחינה חברתית ובנוסף יש שם בעיה בצבע שצריך לראות איך הם יפתרו אותה. הוקיץ', ממה הבנת שבמשחקים הקודמים הוא חירב אותם? בשני ההפסדים שלהם באיטליה הוא הוביל אותם עם 20 נקודות למשחק וגם נגד אשדוד הוא קלע 14.

למי שכתב שצריך עוד גבוה ישראלי, אז ממש ממש לא. עומק יותר גדול בגזרת הישראלים לא יכול להיות לנו, הדבר האחרון שאנחנו צריכים עכשיו זה עוד ישראלי, ובכלל אם היה לנו פורוורד זר ברמה אז דווקא היה לנו צבע הרבה יותר חזק כי היינו רואים הרבה יותר דקות של שני גבוהים זרים (מה שאנחנו לא רואים כרגע), מתן היה משחק בעמדה 3 וזה מעבר לכך שהיינו מקבלים הרבה יותר ריבאונד והגנה ממה שגייטס נותן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2014, 01:11 
סמל אישי של המשתמש
מה שיפה בנקודות של סקוט זה שהוא השיג אותן לרוב בלי לכפות את עצמו על המשחק אלא פשוט השיג אותן תוך כדי משחק.
החוליה החלשה היא כרגיל גייטס. יהיו לו ימים התקפיים אדירים אבל גם בהם זה עלול לא לפצות על זה שהוא לא תורם כמעט לריבאונד וגם שמירה אישית זה לא דבר שקיים אצלו כל כך (עזרה לאחרים הוא דווקא נתן יפה ואפילו צבר איזה גג או שניים, אולי יותר).

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2014, 08:24 
סמל אישי של המשתמש
לא מבין מה ההתלהבות מוורקמן. הוא פייטר מטורף, וזה יפה מאד. אבל מה זה עוזר כשאין לו כישרון?
הקטע הזה שהוא לקח ריבאונד התקפה אחרי מלחמה מטורפת מתחת לסל, אבל אז החטיא מחצי מטר מדגים את זה יותר מכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2014, 08:47 
יובל כתב:
מצחיק שיש לנו עכשיו גבוה שלא יכול להטביע אחרי ששנה שעברה היה לנו גבוה שבערך כל הסלים שלו זה הטבעות :)

שנה שעברה היה גבוה שהחטיא דאנקים יותר מאשר שם כאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2014, 09:35 
סמל אישי של המשתמש
קטש לאדום עולה אחרי המשחק. תענוג לראות כזו כנות וניתוח מאוד נכון של הקבוצה, בלי לסבן ובלי למרוח אף אחד.
http://red-fans.com/Article.asp?id=10396

ציטוט:
פתחנו יחסית בסדר את המשחק. לא הכל זה התוצאה", הסביר המאמן עודד קטש. "מהרבע הראשון ירדנו ביתרון אבל קיבלנו סלים קלים מדי. ברבע השני דרשנו מעצמנו יותר. דרשתי מהשחקנים דברים שהם אמורים להביא מראש, במיוחד בהפועל תל-אביב".

המאמן לא חסך בביקורת ואמר: "אני זוכר שבשנתיים האחרונות כשהגעתי לשחק נגד עם אילת נגד הפועל - רק רציתי להתחיל את המשחק בצורה טובה כי הפועל עלו בטירוף. את הטירוף הזה אין כרגע והשחקנים יצטרכו להביא את זה, במיוחד שחקני החמישייה. יש דקות שאני מאוד אוהב את הקבוצה מבחינת האנרגיות אבל אין קביעות לאורך 40 דקות. התוצאה פחות רלוונטית מבחינתי. יותר חשוב לראות את הוידאו, לתקן ולעבוד על החלק ההגנתי וההתקפי".
הגארדים שלנו חייבים להיות יותר מעורבים. יחסית יש לנו גארדים גדולים והם חייבים משמעת הגנתית. זה יהיה המפתח אם נצליח לעמוד בזה
על המשחק ביום שלישי נגד ראשון לציון אמר המאמן: "אנחנו פוגשים הגנה אזורית, שזה עוד נושא שאנחנו צריכים לעבוד מולו. יש הרבה עבודה, אנחנו עדין לא לגמרי שם".

ראינו שגם היום היה קושי בריבאונד. איך משפרים את זה?
"נכון. בעיקר הגארדים שלנו צריכים להשתפר. אני מכיר את היכולות של יינסי, של ג'ירום, של יהונתן ומתן. הגארדים שלנו חייבים להיות יותר מעורבים. יחסית יש לנו גארדים גדולים והם חייבים משמעת הגנתית. זה יהיה המפתח אם נצליח לעמוד בזה".

דוראנד סקוט התפוצץ ברבע הרביעי. איך ההשתלבות שלו בקבוצה?
"אני חייב לומר שדוראנד הוא השחקן שהיה חסר לי בתחושה. לא הרגשתי אותו מאז שהוא הגיע. גם בגלל שהוא הגיע אחרי כולם, וגם בגלל שהיו לו שתי פציעות. הוא לא היה בקצב. הוא צריך עוד קצת זמן לרוץ עם הקבוצה כדי להיות ממש מחובר. לפחות היום הוא קלע. חיכיתי למשחק הזה שיעניק לו את הביטחון ואני שמח מאוד שזה קרה".

אמיר ביר כץ הגיע לסגל. הוא מועמד להצטרף?
"עוד מוקדם להגיד. זה לא שחיפשנו להביא מישהו והגענו אליו. זה היה במקריות. הוא חזר מפולין כי הוא לא קיבל דרכון ובמקרה פגשתי אותו והזמנתי אותו לאימון שלנו. בכל מקרה ההחלטה בנושא כזה היא לא רק שלי".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 62 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: