vangroder כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
די, תפסיקו כבר לזיין את השכל על ירידת ליגה.
לא נרד ליגה ולא נהיה קרובים לשם. הפועל תסיים 4-8.
אסי דומב לא מתאים לאמן את הפועל ת"א, אבל אפילו הוא לא יצליח לרדת ליגה מול הקבוצות האלה.
זה כבר ממש מעיק התגובה של אנשים כאן להפסדים. בלי פרופורציות זורקים את כל הרעל המטופש שלהם בתחרות מי מסתלבט על הפועל באופן הכי מגניב, ומי פותח את אשכול הפסימיות הכי בומבסטי.
אנחנו אוהדי ריאל מדריד ולא ידעתי? תתרגלו, זאת הפועל ת"א החדשה. יש בה שחקני נוער, וכן - אין להם מושג כרגע. יש בה שומנים של מכבי חיפה, וכן - הם לא כוכבים גדולים. יש בה זרים של 13 שקל בעונה - וכן, יש קורלציה ביכולת.
הבעיה הייתה ונותרה רוכש. ושי אבוטבול כמובן.
ארוס, בגלל האורינטציה של דומב כשחקן ועצם זה שהוא נמצא במועדון כבר שנתיים הוא היה חייב להבין שהמטרה הראשונה שלו תהיה לייצב את משחק ההגנה לא רק של הקו האחורי, אלא של כל הקבוצה, במיוחד לנוכח העובדה שנעשו כ"כ הרבה שינויים בסגל ובמיוחד בקו האחורי, כרגע לא נראה שנעשת כל עבודה בנושא וזה מטריד, מטריד מאוד, אותי לא מעניין כרגע ההפסדים, מעניין אותי איך הפועל נראת מאספקט הזה, זה לא אסון להפסיד, אבל מספיק לראות באיזה קלות קבוצות מגיעות לקו החמש בשביל להבין שככה זה לא התרומם לשום מקום.
לא כל ביקורת היא פסימית או בומבסטית, היא יכולה להיות גם מציאותית.
כמו שכתבתי, חס ושלום אוהד ריאל, אני אוהד הפועל וכאוהד הפועל קשה לי מאוד לראות את המשחק הנרפה בהגנה, יתרה מזאת אם יש משהו שאני יכול להעיד על עצמי בתחום אחר כמו הכדורסל, אני מאוד נהנה לראות משחק הגנה מבריק יותר מאשר התקפה ומאמין שרק משם תבוא הישועה, וזה הקו שממזמן היה צריך להנחות את קבוצת הכדורגל, זה ממש לא נראה באופק עם כמות הסגירות הלא טובות, החיפוי הקלוקל והתיאום בקו האחורי שלא קיים.
ואסי דומב היה בלם (לטעמי) מספיק מוכשר בשביל לדעת איך לטפל בבעיה ועדיין לא נראת שום טביעת אצבע שלו בנושא הנ"ל.
1. הביקורת שלך לגיטימית לחלוטין ואנחנו תמימי דעים לגבי משחק ההגנה ולגבי היכולת בכלל.
2. לא הבנתי למה ברור שהפועל הולכת להיאבק נגד הירידה, כמו שכתבת בנושא שהיה לך כל-כך דחוף לפתוח תוך כדי המשחק.
3. אני לא יודע מה היכולות של אסי דומב כמאמן. יכול להיות שהוא מאוד מוכשר בזה. לא חסרות דוגמאות של מאמנים צעירים שהצליחו. כמובן שכאוהד אני מעדיף שימונה מאמן בעל ניסיון ורזומה מרשים, אבל תסתכל על כל עמדה במועדון הזה, מהשדרה הניהולית ועד השחקן האחרון ותראה שמעט מאוד מהאנשים שמרכיבים את המועדון הם האנשים שהיית מצפה לראות במועדון צמרת כמו הפועל ת"א. אסי דומב הוא עוד אלתור במגדל הקלפים.
4. ספציפית לגבי משחק ההגנה - היום לראשונה שיחק הבלם הבכיר שלנו. השוער שלנו בכושר מחפיר. יחד איתם שיחקו שני שחקנים זרים שהשכר השנתי המצרפי שלהם דומה לזה החודשי של בלם אחד במכבי ת"א. יחד עם כל אלה שיחק מגן מהנוער. לפניהם שיחק הקישור האחורי הכי טוב בארץ, שחצי ממנו מאויש ע"י הקשר האחורי הכי גרוע בארץ. אם אתה חושב שאסי דומב הוא הסיבה לאיך שההגנה, הקישור, ההתקפה, הקייטרינג, האבטחה, התפאורה או התאורה נראים - אתה טועה. תחזור לסעיף 3.
העניין המעודד הוא שעם כל הכבוד לסתלבט העצמי שהפך כאן דרך חיים, יש מספיק קבוצות הרבה יותר גרועות מאיתנו. אם דברים יתחברו נסיים בפלייאוף העליון, ואם לא אז נדשדש במקומות 7-8. אם בא לכם לשחק עם רעיונות אחרים בראש, תיהנו.