תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 11:05

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 179 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: דומב חייב לעוף !
הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2014, 20:36 
לא מבין איך בעונה שברור שהפועל הולכת להאבק נגד ירידה, התפקיד הכי חשוב מאוייש ע"י מאמן חסר נסיון ורק על סמך קשר חברי עם חג'ג' כאילו זה פרויקט אישי להוספת שורה ב-CV שלו.
הדבר הכי ברור שהיה בתחילת העונה שאם יש עמדה שבה שהפועל היתה צריכה להתחזק היא בגזרת המאמן, אז סבבה לא צריך מאמן עם משכורת מנופחת, אבל אחד כזה שהוא שועל קרבות ותיק שיודע להחדיר משמעת ולנסות לייצר יציבות זה MUST, אני לא מדבר על מוטיבציה ושאר הירקות.
המשחקים ששוחקו עד עכשיו הם נורת אזהרה מהבהבת וטוב שזה קורה עכשיו, כי כרגע עוד ניתן לתקן, הפועל בסגל שחקנים הנוכחי עם גיל ממוצע של 20 ומשהו תתקשה עד מאוד במאבקים של הישורת האחרונה בפלייאוף התחתון כנגד הירידה (ולשם זה הולך).
אני עדיין מאחל לדומב בהצלחה כל עוד הוא מאמן הפועל, אבל שלא באשמתו זה פשוט לא יילך בשלב הזה בקריירה שלו, הוא בעצמו חייב להבין שהוא סתם דופק לעצמו את הקריירה בתפקיד שגדול על מידותיו בגלל הסיטואציה שבה המועדון נמצא.

כדאי שהמהלך הזה יתבצע עכשיו כי אז גם ה-11 מיליון תקציב שברקוביץ' כ"כ גאה בו יזרק לפח !

נערך לאחרונה על ידי vangroder בתאריך 23 ספטמבר 2014, 21:04, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2014, 20:42 
מפנה אותך לאשכול שפתחתי במשחק הראשון של הקרטון הכותרת היתה אם אני לא טועה ״דומב חייב לעוף לקיבינמט עם בעיטה לפני שנרד ליגה״

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: דומב חייב לעוף !
הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2014, 20:50 
כן, אבל שוב חשוב לי לציין, אני יכול להבין לחלוטין איך הוא לקח על עצמו את התפקיד, לא מכיר מישהו שהיה אומר לא למשרה של מאמן במועדון כמו הפועל תל-אביב.
האשמה היא על מי שאמור לגלות אחריות וחשב שהוא המתאים ביותר לתפקיד מתוך ראייה צרה שעדיף להשקיע את התקציב על שחקנים, שלמען ההגינות ולא מתוך רצון להעליב, נמצאים בשלב בקריירה שהם צריכים אוטוריטה ולא חבר בעמדת המאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2014, 20:52 
סמל אישי של המשתמש
ברקוביץ' לא פראייר. זה גם המוניטין שלו על הכף.
אם הוא יראה שזה ממשיך ככה הוא ידאג שיטיסו אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2014, 21:03 
לצערי הרב, ברקוביץ' היה צריך לצפות את זה, מבלי להיכנס לספקולציות אם היה לו נוח שדומב יהי כפוף אליו בסולם הדרגות.
וזה לפי נסיון העבר הלא מוצלח שלו עם גוטמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2014, 21:03 
אני מאוד מקווה שזה יקרה לפני שאנחנו נרד ליגה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2014, 21:16 
אני רואה את הרמה הגבוהה ששאר הקבוצות מציגות עד עכשיו ורועדות לי הביצים מכבי פתח תקוה (קיבלה 7 שערים בשני המשחקים) הפועל פתח תקוה מכבי נתניה (הפסידה פעמיים למועמדת מספר 1 לירידה לא ניצחה מתחילת העונה ) עכו הפועל חיפה ושאר הקבוצה, אשכרה ליגה רצח אני לא יודע איפה אנחנו יכולים לקחת נקודות.
רק אם הייתי יודע איך שמים פה את האשכולות שלאחר המשחקים נגד נתניה והדרבי...

4.7.2012

הפועל שלנו
http://www.hapoeluta.com/
http://www.haadumim.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2014, 21:17 
סמל אישי של המשתמש
ותודה לחג'ג'.
חג'ג' נכנס פתאום לעולם הכדורגל כאילו הוא מבין גדול ומראה עד עכשיו הבנה של פלוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2014, 21:17 
לפי סדר המשחקים שצפוי לנו אז אחרי הדרבי יש מאמן חדש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2014, 21:18 
סמל אישי של המשתמש
מחזור 7 דרבי. מה שלא יקרה עד אליו יקרה כנראה אחריו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2014, 21:19 
יש שחקנים חלשים. תביא את מוריניו זה לא יעזור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2014, 21:25 
סמל אישי של המשתמש
100%anti beitar כתב:

השאלה אם אפשר להוציא קצת יותר מיץ מהחומר. מוריניו היה יכול ודומב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2014, 21:26 
עבד 14 כתב:
אני רואה את הרמה הגבוהה ששאר הקבוצות מציגות עד עכשיו ורועדות לי הביצים מכבי פתח תקוה (קיבלה 7 שערים בשני המשחקים) הפועל פתח תקוה מכבי נתניה (הפסידה פעמיים למועמדת מספר 1 לירידה לא ניצחה מתחילת העונה ) עכו הפועל חיפה ושאר הקבוצה, אשכרה ליגה רצח אני לא יודע איפה אנחנו יכולים לקחת נקודות.

זאת בדיוק הבעיה, אלה קבוצות שרגילות להאבק נגד הירידה, עם שחקנים שרגילים להאבק על החיים שלהם ובבור הזה עם סגל כ"כ צעיר שלא רגיל למאבקי תחתית, בדיוק בנק' הזאת אנו עלולים ליפול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2014, 21:32 
dino כתב:
100%anti beitar כתב:

בקטע הזה אני עדיין מאמין שאפשר, אבל הכל תלוי במשמעת ויציבות, הפועל לא צריכה להציג כדורגל אטרקטיבי, אלא לוחמני, מבחינתי שכל משחק יהיו לנו 7 מוצהבים.

הנאיביות שהפועל צריכה להציג כדורגל יצירתי היא העקב אכילס הכי נוראית לקבוצה עם סגל שחקנים כה צעיר כמו שיש לנו, השינוי בחשיבה ובהבנת הסיטואציה איזה כדורגל הפועל צריכה להציג חייב לבוא עכשיו.

עוד פעם, לא היה איכפת לי שדומב יהיה זה שיטמיע את החשיבה הזאת בקבוצה, אבל הוא בעצמו צעיר מדי בשביל להבין אותה בשלב הזה של הקריירה שלו לצערי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2014, 21:32 
אני גם לא מת עליו אבל זה מצחיק לפטר מאמן אחרי 2 מחזורים.
כרגע יש לנו 3 נקודות מ-6 שזה פחות או יותר מה שהיה צפוי.
לפחות תנו לו 3-4 מחזורים נוספים שבהם גם אוחיון ופלאח ייכנסו לכושר ויהיה לו סגל טיפה יותר נורמלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2014, 21:33 
סמל אישי של המשתמש
די, תפסיקו כבר לזיין את השכל על ירידת ליגה.
לא נרד ליגה ולא נהיה קרובים לשם. הפועל תסיים 4-8.
אסי דומב לא מתאים לאמן את הפועל ת"א, אבל אפילו הוא לא יצליח לרדת ליגה מול הקבוצות האלה.
זה כבר ממש מעיק התגובה של אנשים כאן להפסדים. בלי פרופורציות זורקים את כל הרעל המטופש שלהם בתחרות מי מסתלבט על הפועל באופן הכי מגניב, ומי פותח את אשכול הפסימיות הכי בומבסטי.
אנחנו אוהדי ריאל מדריד ולא ידעתי? תתרגלו, זאת הפועל ת"א החדשה. יש בה שחקני נוער, וכן - אין להם מושג כרגע. יש בה שומנים של מכבי חיפה, וכן - הם לא כוכבים גדולים. יש בה זרים של 13 שקל בעונה, וכן - יש קורלציה ביכולת.

הבעיה הייתה ונותרה רוכש. ושי אבוטבול כמובן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2014, 21:40 
vangroder כתב:
עבד 14 כתב:

זאת בדיוק הבעיה, אלה קבוצות שרגילות להאבק נגד הירידה, עם שחקנים שרגילים להאבק על החיים שלהם ובבור הזה עם סגל כ"כ צעיר שלא רגיל למאבקי תחתית, בדיוק בנק' הזאת אנו עלולים ליפול.

אם נמצא את עצמינו נאבקים נגד הירידה אז אנחנו באמת בבעיה מהסיבות שאתה הזכרתה, אבל אני רואה אותנו שם

4.7.2012

הפועל שלנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2014, 21:42 
Eros Ramazzotti כתב:
אסי דומב לא מתאים לאמן את הפועל ת"א, אבל אפילו הוא לא יצליח לרדת ליגה מול הקבוצות האלה.
זה כבר ממש מעיק התגובה של אנשים כאן להפסדים. בלי פרופורציות זורקים את כל הרעל המטופש שלהם בתחרות מי מסתלבט על הפועל באופן הכי מגניב, ומי פותח את אשכול הפסימיות הכי בומבסטי.
אנחנו אוהדי ריאל מדריד ולא ידעתי? תתרגלו, זאת הפועל ת"א החדשה. יש בה שחקני נוער, וכן - אין להם מושג כרגע. יש בה שומנים של מכבי חיפה, וכן - הם לא כוכבים גדולים. יש בה זרים של 13 שקל בעונה, וכן - יש קורלציה ביכולת.

4? אפשר לעשות טרייד הקפצה על עבדורחימי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2014, 21:44 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
Eros Ramazzotti כתב:

4? אפשר לעשות טרייד הקפצה על עבדורחימי?

תקפיץ את זה כשנרד ואת הנושא השני כשעבדורחימי יחתום בבאיירן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

Eros Ramazzotti כתב:
אנחנו אוהדי ריאל מדריד ולא ידעתי? תתרגלו, זאת הפועל ת"א החדשה. יש בה שחקני נוער, וכן - אין להם מושג כרגע. יש בה שומנים של מכבי חיפה, וכן - הם לא כוכבים גדולים. יש בה זרים של 13 שקל בעונה - וכן, יש קורלציה ביכולת.

ארוס, בגלל האורינטציה של דומב כשחקן ועצם זה שהוא נמצא במועדון כבר שנתיים הוא היה חייב להבין שהמטרה הראשונה שלו תהיה לייצב את משחק ההגנה לא רק של הקו האחורי, אלא של כל הקבוצה, במיוחד לנוכח העובדה שנעשו כ"כ הרבה שינויים בסגל ובמיוחד בקו האחורי, כרגע לא נראה שנעשת כל עבודה בנושא וזה מטריד, מטריד מאוד, אותי לא מעניין כרגע ההפסדים, מעניין אותי איך הפועל נראת מאספקט הזה, זה לא אסון להפסיד, אבל מספיק לראות באיזה קלות קבוצות מגיעות לקו החמש בשביל להבין שככה זה לא התרומם לשום מקום.
לא כל ביקורת היא פסימית או בומבסטית, היא יכולה להיות גם מציאותית.
כמו שכתבתי, חס ושלום אוהד ריאל, אני אוהד הפועל וכאוהד הפועל קשה לי מאוד לראות את המשחק הנרפה בהגנה, יתרה מזאת אם יש משהו שאני יכול להעיד על עצמי בתחום אחר כמו הכדורסל, אני מאוד נהנה לראות משחק הגנה מבריק יותר מאשר התקפה ומאמין שרק משם תבוא הישועה, וזה הקו שממזמן היה צריך להנחות את קבוצת הכדורגל, זה ממש לא נראה באופק עם כמות הסגירות הלא טובות, החיפוי הקלוקל והתיאום בקו האחורי שלא קיים.

ואסי דומב היה בלם (לטעמי) מספיק מוכשר בשביל לדעת איך לטפל בבעיה ועדיין לא נראת שום טביעת אצבע שלו בנושא הנ"ל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

אני לא חושב שבמצב הנוכחי אנחנו שווים ירידת ליגה(לא לשכוח שגם אוחיון ופאלח, לא עילויים אך שחקני ליגה לגיטימיים ייכנסו לכושר בהמשך) אבל אם נהיה פלייאוף עליון זה יהיה הישג.
לדעתי כרגע אנחנו שווים מקומות 7-9.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2014, 21:49 
לפחות חכו לראות איך אוחיון ופלאח יהיו לפני שאתם קובעים מה יהיה לדעתי הקבוצה הזו שווה פליאוף עליון

4.7.2012

הפועל שלנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2014, 21:50 
dino כתב:
100%anti beitar כתב:

אולי זה היה עוזר קצת קצת אם מוריניו היה מוציא את שי מההרכב ושם את יחזקאל במקום מלכה, אבל כמה זה באמת ישנה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2014, 21:53 
סמל אישי של המשתמש
100%anti beitar כתב:
dino כתב:
100%anti beitar כתב:

אולי זה היה עוזר קצת קצת אם מוריניו היה מוציא את שי מההרכב ושם את יחזקאל במקום מלכה, אבל כמה זה באמת ישנה?

אם אתה שם היום מאמן בהפועל ולא בובת קרטון, כל שחקן שלך בסגל יכול להראות יותר טוב. תעשה חישובים כמה זה משנה או לא משנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2014, 21:54 
גם בית״ר עם סגל מגוחך איכשהו הם משחקים כדורגל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2014, 21:55 
לא כל כך מאמין בהשפעה של מאמן מעבר לבחירת הסגל, ההרכבים והחילופים חוץ ממקרים ממש חריגים לשני הכיוונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2014, 21:55 
עבד 14 כתב:
לפחות חכו לראות איך אוחיון ופלאח יהיו לפני שאתם קובעים מה יהיה לדעתי הקבוצה הזו שווה פליאוף עליון

אל תטעה עבד, אני מאחל לקבוצה הזאת להיות בפלייאוף העליון, פשוט נותן תמונת מצב שלעניות דעתי היא התמונת מצב הריאלית לנוכח היכולת ההגנתית שהקבוצה מראה, וזה מבלי להיכנס לבעיה שהיא לא פחות גדולה מבחינת תפוקה התקפית, שאני מאמין שהיא יכולה להגיע לכדי פתרון אם באמת יצליחו לייצב את ההגנה, אבל לייצב אותה לאורך זמן, דבר שמחייב המון עבודה באימונים, אפילו ברמה שהצוות המקצועי צריך להתעסק רק בזה או לכל היותר לתת את מלוא זמנו ומרצו בבעיה האקוטית הזאת !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2014, 22:00 
chimpfive כתב:
גם בית״ר עם סגל מגוחך איכשהו הם משחקים כדורגל

לטעמי קורצקי מאמן מצויין, לפחות מבחינת הגרף התקדמות שלו כמאמן עם קבוצות שאף אחד לא נתן להן סיכוי, לא יודע עם הוא מאמן למאבקי אליפות, אבל מבחינת כל האספקטים שהעלנו באשכול הזה לגבי קבוצות שזקוקות לשיקום (משמעת והתייצבות) הוא מאוד ראוי, מהבחינה הזאת בית"ר (בא לי להקיא שאני אומר את זה) עשו החתמה מצויינת, הלוואי עלינו, אם כבר מחליטים להמר על מאמן צעיר, זה הימור הרבה יותר מחושב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2014, 22:01 
סמל אישי של המשתמש
vangroder כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
אנחנו אוהדי ריאל מדריד ולא ידעתי? תתרגלו, זאת הפועל ת"א החדשה. יש בה שחקני נוער, וכן - אין להם מושג כרגע. יש בה שומנים של מכבי חיפה, וכן - הם לא כוכבים גדולים. יש בה זרים של 13 שקל בעונה - וכן, יש קורלציה ביכולת.

ארוס, בגלל האורינטציה של דומב כשחקן ועצם זה שהוא נמצא במועדון כבר שנתיים הוא היה חייב להבין שהמטרה הראשונה שלו תהיה לייצב את משחק ההגנה לא רק של הקו האחורי, אלא של כל הקבוצה, במיוחד לנוכח העובדה שנעשו כ"כ הרבה שינויים בסגל ובמיוחד בקו האחורי, כרגע לא נראה שנעשת כל עבודה בנושא וזה מטריד, מטריד מאוד, אותי לא מעניין כרגע ההפסדים, מעניין אותי איך הפועל נראת מאספקט הזה, זה לא אסון להפסיד, אבל מספיק לראות באיזה קלות קבוצות מגיעות לקו החמש בשביל להבין שככה זה לא התרומם לשום מקום.
לא כל ביקורת היא פסימית או בומבסטית, היא יכולה להיות גם מציאותית.
כמו שכתבתי, חס ושלום אוהד ריאל, אני אוהד הפועל וכאוהד הפועל קשה לי מאוד לראות את המשחק הנרפה בהגנה, יתרה מזאת אם יש משהו שאני יכול להעיד על עצמי בתחום אחר כמו הכדורסל, אני מאוד נהנה לראות משחק הגנה מבריק יותר מאשר התקפה ומאמין שרק משם תבוא הישועה, וזה הקו שממזמן היה צריך להנחות את קבוצת הכדורגל, זה ממש לא נראה באופק עם כמות הסגירות הלא טובות, החיפוי הקלוקל והתיאום בקו האחורי שלא קיים.

ואסי דומב היה בלם (לטעמי) מספיק מוכשר בשביל לדעת איך לטפל בבעיה ועדיין לא נראת שום טביעת אצבע שלו בנושא הנ"ל.

1. הביקורת שלך לגיטימית לחלוטין ואנחנו תמימי דעים לגבי משחק ההגנה ולגבי היכולת בכלל.
2. לא הבנתי למה ברור שהפועל הולכת להיאבק נגד הירידה, כמו שכתבת בנושא שהיה לך כל-כך דחוף לפתוח תוך כדי המשחק.
3. אני לא יודע מה היכולות של אסי דומב כמאמן. יכול להיות שהוא מאוד מוכשר בזה. לא חסרות דוגמאות של מאמנים צעירים שהצליחו. כמובן שכאוהד אני מעדיף שימונה מאמן בעל ניסיון ורזומה מרשים, אבל תסתכל על כל עמדה במועדון הזה, מהשדרה הניהולית ועד השחקן האחרון ותראה שמעט מאוד מהאנשים שמרכיבים את המועדון הם האנשים שהיית מצפה לראות במועדון צמרת כמו הפועל ת"א. אסי דומב הוא עוד אלתור במגדל הקלפים.
4. ספציפית לגבי משחק ההגנה - היום לראשונה שיחק הבלם הבכיר שלנו. השוער שלנו בכושר מחפיר. יחד איתם שיחקו שני שחקנים זרים שהשכר השנתי המצרפי שלהם דומה לזה החודשי של בלם אחד במכבי ת"א. יחד עם כל אלה שיחק מגן מהנוער. לפניהם שיחק הקישור האחורי הכי טוב בארץ, שחצי ממנו מאויש ע"י הקשר האחורי הכי גרוע בארץ. אם אתה חושב שאסי דומב הוא הסיבה לאיך שההגנה, הקישור, ההתקפה, הקייטרינג, האבטחה, התפאורה או התאורה נראים - אתה טועה. תחזור לסעיף 3.

העניין המעודד הוא שעם כל הכבוד לסתלבט העצמי שהפך כאן דרך חיים, יש מספיק קבוצות הרבה יותר גרועות מאיתנו. אם דברים יתחברו נסיים בפלייאוף העליון, ואם לא אז נדשדש במקומות 7-8. אם בא לכם לשחק עם רעיונות אחרים בראש, תיהנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2014, 22:03 
ולכן ההקלות שדומב מקבל בכך שהסגל חלש מרתיחות. כן עם מאמן כדורגל הקבוצה היתה נראית הרבה יותר טוב.

נערך לאחרונה על ידי chimpfive בתאריך 23 ספטמבר 2014, 22:03, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 179 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: