תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 01:28

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 45 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: מתקן חולות נסגר
הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2014, 22:47 
סמל אישי של המשתמש
תבלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: מתקן חולות נסגר
הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2014, 22:49 
עוד לא נסגר.
אם לא שמת לב למדינה יש נטיה לצפצף על בג"צ. בטח ינסו להעביר עוד תיקון לא חוקתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2014, 22:52 
סמל אישי של המשתמש
שירתתי ליד.
פייר? לא ראוי לכלוא אנשים במקום כזה,בטח לא פליטים מסכנים שאותם לא צריך לכלוא בכלל.
אבל וזה אבל גדול אסור לתת לגיטמציה לפליטים נוספים להגיע,צריך למצוא פתרון הוגן לפליטים שכבר נמצאים פה ולא לאפשר לנוספים להגיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2014, 22:52 
אגב, יריב לוין :SHOCK:

ציטוט:
יו״ר הקואליציה, ח״כ יריב לוין אמר: ״פסק הדין הפוסט ציוני של בית המשפט העליון חותר תחת עצם קיומה של ישראל כמדינה יהודית ורומס ברגל גסה גם את ריבונות הכנסת. שופטי העליון הפקירו את תושבי תל אביב, אילת ואת אזרחי ישראל כולם אשר נותרים חשופים אל מול שטף המסתננים אשר ישובו וישתלטו על שכונות מגורינו. שופטי העליון מנותקים מהמציאות, מנותקים מהעם ובזים לעקרון היסוד של ישראל כמדינה יהודית בעלת משטר דמוקרטי".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2014, 23:11 
סמל אישי של המשתמש
הקטע הזה לאחרונה שהמציאות נותנת כאפות למרכז הקיצוני ולימין, די מצחיק. לצערי לא נשאר לנו יותר מהשמחה לאיד הזו, סוג של נחמת עניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2014, 23:14 
סמל אישי של המשתמש
כן, אבל אם תקרא את הציטוט שזינק הביא פה
הם עדיין יצליחו לשכנע את כולם שהמדינה נדפקת בגלל הסמול
הם בשלטון כבר כמה שנים טובות.
יש להם פתרונות להכל
אבל כל פעם מגיע הסמול והורס הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2014, 23:15 
ערן כתב:
הקטע הזה לאחרונה שהמציאות נותנת כאפות למרכז הקיצוני ולימין, די מצחיק. לצערי לא נשאר לנו יותר מהשמחה לאיד הזו, סוג של נחמת עניים.

זה לא מצחיק כשאתה זוכר שהם אשכרה לא יודעים מה לעשות חוץ מלבנות מחנות ריכוז.
פתרון למצב הם לא ימצאו אז שאלוהים יעזור לכל מקום שידחפו לשם עכשיו את מבקשי המקלט, כי המדינה בהחלט לא תנקוף אצבע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2014, 02:26 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:
אבל וזה אבל גדול אסור לתת לגיטמציה לפליטים נוספים להגיע,צריך למצוא פתרון הוגן לפליטים שכבר נמצאים פה ולא לאפשר לנוספים להגיע.

אז אתה אומר שישראל צריכה לסגת מהאמנה בדבר מעמדם של פליטים שהיא חתומה עליה?
כאילו אני מבין שכאישררו אותה חשבו בעיקר על יהודים לבנים שבורחים ממוות באירופה ולא על שחורים לא יהודים שבורחים ממוות באפריקה, אבל אתה יודע, זה מסוג הדברים שפאדיחה להודות בהם בקול רם.

אבל בכל מקרה, אם זה הכיוון, במינימום אפשר להפסיק ללמד על סיינט לואיס ביום השואה?
(הסיפור על סיינט לואיס כמו שמלמדים אותו בישראל הוא בולשיט באופן כללי, אבל זה עניין אחר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2014, 04:51 
סמל אישי של המשתמש
הצחיק אותי אתמול לשמוע את גדעון סער, עדיין שר הפנים, מדבר על גבולות המדינה שהפכו פרוצים בזכות בית המשפט העליון.
יש למדינת ישראל גבולות ולא סיפרו לי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2014, 04:58 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
אגב, יריב לוין :SHOCK:

ציטוט:
יו״ר הקואליציה, ח״כ יריב לוין אמר: ״פסק הדין הפוסט ציוני של בית המשפט העליון חותר תחת עצם קיומה של ישראל כמדינה יהודית ורומס ברגל גסה גם את ריבונות הכנסת. שופטי העליון הפקירו את תושבי תל אביב, אילת ואת אזרחי ישראל כולם אשר נותרים חשופים אל מול שטף המסתננים אשר ישובו וישתלטו על שכונות מגורינו. שופטי העליון מנותקים מהמציאות, מנותקים מהעם ובזים לעקרון היסוד של ישראל כמדינה יהודית בעלת משטר דמוקרטי".

אין לו את זה בקצת יותר היסטרי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2014, 07:54 
מצד אחד, עצוב מאוד שזה פסק הדין. מדובר בפסק דין הרסני שיגביל משמעותית את יכולתה של המדינה להתמודד עם אחת הבעיות הכי קשות כאן. אגב, בניגוד לבעיות אחרות שיש כאן, דווקא עם הבעיה הזו המדינה התמודדה בשנתיים-שלוש האחרונות בכלל לא רע.

מצד שני, זה משמח שבניגוד לכל השכנים שלנו ללא יוצא מן הכלל, אנחנו מדינת חוק שבה יש בית משפט שיכול לפסול חוק כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2014, 08:19 
סמל אישי של המשתמש
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
מצד אחד, עצוב מאוד שזה פסק הדין. מדובר בפסק דין הרסני שיגביל משמעותית את יכולתה של המדינה להתמודד עם אחת הבעיות הכי קשות כאן. אגב, בניגוד לבעיות אחרות שיש כאן, דווקא עם הבעיה הזו המדינה התמודדה בשנתיים-שלוש האחרונות בכלל לא רע.

מצד שני, זה משמח שבניגוד לכל השכנים שלנו ללא יוצא מן הכלל, אנחנו מדינת חוק שבה יש בית משפט שיכול לפסול חוק כזה.

אחת הבעיות הכי קשות כאן? כמה דרעקס מכפר שלם ונווה שאנן בוכים ומירי רגב נותנת גיבוי וזה הופך להיות אחת הבעיות הכי קשות כאן?

זה אפילו לא בטופ 15 של הבעיות הכי קשות כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2014, 08:27 
סמל אישי של המשתמש
לא לענין עובדיה. עבורם זו באמת בעיה קשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2014, 08:32 
סמל אישי של המשתמש
גם לי גרים סודנים בשכונה, אני גם עובד איתם וגם מעשן איתם ביחד את הג'וינט של אחרי המשמרת. יאללה, יאללה

נערך לאחרונה על ידי עובדיה בתאריך 23 ספטמבר 2014, 08:33, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2014, 08:32 
עובדיה כתב:
אדום-עולה בבלומפילד כתב:

אחת הבעיות הכי קשות כאן? כמה דרעקס מכפר שלם ונווה שאנן בוכים ומירי רגב נותנת גיבוי וזה הופך להיות אחת הבעיות הכי קשות כאן?

הודעה דוחה עם ניחוח גזעני לא קטן.

בכל מקרה, כמובן שהראשון לצאת נגד בג"ץ זה בן דרור "אני בכלל שמאלן חובב דמוקרטיה" ימיני. חתיכת אפס מאופס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2014, 08:34 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
עובדיה כתב:
אדום-עולה בבלומפילד כתב:

הודעה דוחה עם ניחוח גזעני לא קטן.

איפה הניחוח הגזעני? האם אתה תתרן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2014, 08:39 
סמל אישי של המשתמש
http://rotter.net/forum/scoops1/141246.shtml

מה מריחים מפה למשל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2014, 08:40 
לקרוא לאנשים מכפר שלם ונווה שאנן דרעקס זה אולי לא גזענות בוטה, אבל הרמיזה בהחלט קיימת.
לקבוע שהם סתם בוכים... בוא נגיד שזה לא מעיד על אינטליגנציה יתרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2014, 08:45 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
לקרוא לאנשים מכפר שלם ונווה שאנן דרעקס זה אולי לא גזענות בוטה, אבל הרמיזה בהחלט קיימת.

בכל מקום יש דרעקס הוקיץ' אח שלי היקר, מפה ועד להסיק מסקנות על האינטיליגנציה שלי... דמגוגיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: מתקן חולות נסגר
הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2014, 08:50 
סמל אישי של המשתמש
עובדיה כתב:
גם לי גרים סודנים בשכונה, אני גם עובד איתם וגם מעשן איתם ביחד את הג'וינט של אחרי המשמרת. יאללה, יאללה

אני אקדים ואומר שאני לא חושב שהם מסוכנים כי הם אפריקאים.
אני חושב כך כי הם חסרי כל, אין להם מה להפסיד, והמדינה מתעלמת מקיומם.
לא יודע באיזה שכונה אתה גר ומה שלום הסטודנטים שם, אבל אני הייתי מפחד לחיות בשכונה בה יש ריכוז גבוה של אנשים במצב שתיארתי.

וגם לא אהבתי את ההערה על הדרעקס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2014, 08:53 
טוב אז לגופו של עניין אני מכיר במקרה כמה סיפורים לא סימפטיים בכלל מהשכונות הללו.
בסופו של דבר המדינה זרקה את הסודנים והאריתראים בתחנה מרכזית והשאירה לשכונות דרום תל אביב אוכלוסייה גדולה ממעמד סוציו אקונומי נמוך (ללא אפשרות לצאת גם).
במקום לטפל בבעיה מגיעים חברי כנסת כמו מירי רגב, מסיתים את תושבי השכונות נגד המסתננים ואומרים להם שאותם מסתננים אשמים בכל המצב הדפוק הזה.
להאשים את תושבי השכונות שמלכתחילה תפקדו על תקן פח הזבל של ישראל זה נראה לי מצחיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2014, 08:54 
המדינה לא מתעלמת מקיומם, היא דוחפת אותם במכוון לאן שהיא רוצה שהם יהיו.
עוד נדבך בלשים זין על תושבי השכונות האלה, המדינה מתייחסת אליהן כפח הזבל שלה כבר עשורים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2014, 09:03 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
המדינה לא מתעלמת מקיומם, היא דוחפת אותם במכוון לאן שהיא רוצה שהם יהיו.
עוד נדבך בלשים זין על תושבי השכונות האלה, המדינה מתייחסת אליהן כפח הזבל שלה כבר עשורים.

אתה צודק.
תודה על התיקון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2014, 09:10 
סמל אישי של המשתמש
עובדיה כתב:
הוקיץ' כתב:

בכל מקום יש דרעקס הוקיץ' אח שלי היקר, מפה ועד להסיק מסקנות על האינטיליגנציה שלי... דמגוגיה.

לא שופט את האינטליגנציה שלך אבל ההודעה שלך מטומטמת וחסרת כל קשר למציאות.
לא יודע מתי בפעם האחרונה היית בכפר שלם, בתקווה או באזור התחנה המרכזית אבל אנשים מפחדים לצאת מהבתים שלהם, שלא לדבר על בנות הדודות שלי שחוזרות מהצבא וצריכות להיתקל בהטרדות מיניות ובאלימות (לשתיים מהן נלקחו התיקים האישיים בכוח).
אם אלפי אזרחים שמרגישים שהם בסכנת חיים מדי יום ולא יכולים לצאת מהבית כשמחשיך זו לא בעיה בטופ 15 כהגדרתך, אז או שאין לך מושג על מה אתה מדבר או שהמצב פה יותר גרוע מהמצב במדינת עולם שלישית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2014, 09:21 
סמל אישי של המשתמש
אדום-עולה בבלומפילד כתב:

47,000 פליטים זה אחת הבעיות הכי קשות כאן?
זה שלא נותנים להם לעבוד ולהתפרנס ודוחפים אותם לחיי פשע, זאת אחת הבעיות הגדולות כאן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2014, 09:35 
אין לי בעיה עקרונית עם החלטת בג"ץ.
אין לי גם שום עניין בכליאת המסתננים בשטחי ישראל. לדעתי יש לכוון את כל האנרגיות להעברת המסתננים למדינות מוצאם או למדינה שלישית באופן מיידי.
אבל אם לא מעבירים אותם ובמקביל גם לא מחזיקים אותם זמנית הרחק מאוכלוסיית אזרחי ישראל, כופים למעשה על תושבי השכונות בדרום ת"א להמשיך לסבול מאלימות, אונס, הטרדות ופשיעת רחוב. וזה - כבר הופך את החלטת בג"ץ לבזיון שאין כדוגמתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2014, 09:38 
נכון מאד.
להפקיר את תושבי השכונות האלה לפשיעת רחוב חמורה היה באחריות ממשלות ישראל במשך עשורים. מה בג"צ דוחף את האף שלו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2014, 09:50 
אם היה אפשר להרחיק אותם למדינת מוצאם כבר היו עושים את זה אני חושב.
הבעיה היא האמנה הטודנית הזו שישראל עזרה לנסח וחתמה עליה שאומרת שאנחנו לא יכולים לשלוח אנשים בחזרה לאיזורי אסון ומלחמה ולמוות ועבדות.
אבל לנסות לעשות את החיים שלהם גרועים בהחלט אפשר לנסות. אז לא בודקים מי מהגר עבודה ומי באמת פליט ובטח שלא נותנים אישור עבודה לאף אחד כדי שכולם יאלצו לגנוב או לרעוב או שמעבידים ינצלו את חולשתם מול החוק.
ואולי באמת יהיה להם כל כך נורא שבאמת יעדיפו לחזור להיות עבדים בשירות צבאי באריתריאה או גופות בסודאן. בהצלחה עם זה.
כמובן שבינתיים החיים של אזרחי ישראל באילת, באר שבע, ק"ש בדרום תל אביב גם יהפכו לגהנום אבל למי אכפת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2014, 10:50 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
עובדיה כתב:
הוקיץ' כתב:

לא שופט את האינטליגנציה שלך אבל ההודעה שלך מטומטמת וחסרת כל קשר למציאות.
לא יודע מתי בפעם האחרונה היית בכפר שלם, בתקווה או באזור התחנה המרכזית אבל אנשים מפחדים לצאת מהבתים שלהם, שלא לדבר על בנות הדודות שלי שחוזרות מהצבא וצריכות להיתקל בהטרדות מיניות ובאלימות (לשתיים מהן נלקחו התיקים האישיים בכוח).
אם אלפי אזרחים שמרגישים שהם בסכנת חיים מדי יום ולא יכולים לצאת מהבית כשמחשיך זו לא בעיה בטופ 15 כהגדרתך, אז או שאין לך מושג על מה אתה מדבר או שהמצב פה יותר גרוע מהמצב במדינת עולם שלישית.

תחושת הביטחון היא אינדיבידואלית ותלוייה בהמון מרכיבים, כמו דעות קדומות, השפעות חברתיות ובין היתר ניסיון קודם.
אני "מבלה" יחסית הרבה בדרום ולא יצא לי לראות או אפילו לשמוע ממכר על מקרי שוד/ אונס/ שונות. אם אנחנו פה וזה, אז יחסית לאוכלוסייה שמדוכאת ברמה כזו הם דווקא שומרים על פרופיל מאוד נמוך ו"כנועים" מאוד לתכתיבים שבאים עליהם לרעה. אונס וביזה היו בשכונות הדרום עוד הרבה לפני שהיו פה סודנים או אנערף.

הרוב המוחלט של אלו "שפוחדים לצאת בשעות מאוחרות" זה לא בגלל שהולכים לאנוס אותם, אלא בגלל שהם חושבים שהולכים לאנוס אותם. ופה הבעיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2014, 11:24 
עומרי קנדה כתב:
שירתתי ליד.
פייר? לא ראוי לכלוא אנשים במקום כזה,בטח לא פליטים מסכנים שאותם לא צריך לכלוא בכלל.

פורסם שמאז ינואר השנה הגיעו 21 מסתננים שלמים.

צריך לפתור את בעיית המסתננים שכבר כאן (תפקיד הממשלה, לא בג"צ).
אין כבר בעיית מסתננים חדשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 45 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: