הוקיץ' כתב:
בעיני שני שחקנים סבבה לא מחליפים כוכב על כמו קרלון ואת הדעה שלי על כך שנחלשנו אני לא אומר על סמך המשחקים האחרונים אלא על סמך הדעה הכללית שלי על הסגל והמאמן.
אני גם לא כל כך בא בטענות לקטש כי אני חושב שקשה עד בלתי אפשרי לבנות קבוצה יותר טובה מהעונה שעברה ואני כן חושב שקטש עשה עבודה סבירה עם הסגל.
להגיד שקטש עשה בי"ס לארז עונה שעברה זה בדיחה. קטש קיבל תקציב הרבה יותר גדול ובנה קבוצה הרבה פחות טובה. באמצע העונה הוא חיזק אותה באלישי כדיר ופאקינג טריקו ווייט. עם האמצעים האלה אוי ואבוי לו אם הוא לא היה מגיע לחצי הגמר.
לא שאני מוריד את האחריות מארז להדחה שלנו, אבל ארז מאמן טוב מקטש בעיני ולא במעט.
גם ארז יכל להביא את טריקו ווייט. נכשל כישלון גדול בטורקיה ובסה"כ בא לשלושה חודשים, היה לנו כסף להביא אותו בלי בעיה. ארז לא הביא את טריקו ווייט בגלל שארז הוא ארז, בגלל העקשנות, בגלל ההסננות, בגלל האובססיביות.
אז סבבה שקטש עבר את ארז כי הוא חיזק את הקבוצה. אבל זה חלק מהעניין.
ובואו בבקשה לא נשכח שארז נאבק על הירידה לפני שנתיים עד שהגיעו גודס ורנדל. זוכרים לו את השורה התחתונה של מקום רביעי בליגה שנה שעברה, אבל זה רק חלק מהתמונה. הוא לא קוסם, גם לו יש עונות טובות ופחות טובות.
"בלתי אפשרי לבנות קבוצה יותר טובה מהעונה שעברה" זו בכלל הגזמה פרועה. אפשר לחשוב מה היינו עונה שעברה, עוד מישהו היה חושב לפי המשפט הזה שלקחנו אליפות. אל תגרום לי לזלזל במה שעשינו שהיה הישג יפה מאוד, אבל בואו נשים את זה בפרופורציות. אפשר וצריך לבנות קבוצה יותר טובה מהעונה שעברה.