תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 21:42

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 99 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: היום, 20:50 - חצי גמר גביע ווינר נגד הפועל ירושלים
הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2014, 08:59 
מלכתחילה חשבתי, ואתמול התחזקתי בדעתי, שבהתחשב באילוצים התקציביים שלנו, עדיף היה להביא 2 זרים יקרים בעלי יכולת מוכחת (ראו הזרים שהביאה בני הרצליה) במקום 4 זרים בינויים.
כרגע נראה לי שהחמישיה שלנו צריכה להיות - רביב, מתן, גוט גייטס ומיימון.
יש לנו גם בעיה קשה במשחק ההגנה שאינו קיים בכלל ואני גם לא בטוח שיש לנו איזושהי תבנית/תכנית משחק בהתקפה. ימים יגידו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2014, 09:05 
סמל אישי של המשתמש
.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2014, 10:35 
בראון לדעתי הוא שחקן משלים. אתה חייב לידו סקורר. לא נראה לי שסקוט הוא כזה, אבל אולי אני טועה. מה שכן ראיתי מסקוט הוא הכשרון "להעביר את עצמו" (כמו שהיינו קוראים לזה בכדורגל) בכדרור. הוא כבר עבר את השחקן שלו בקרוס אובר, אבל הוא יעשה עוד אחד ויתקע את עצמו עם הכדור למצב בלתי אפשרי. ראבאק תפסיק כבר לכדרר ולך לסל או לזריקה. אני מאד מקווה שמשהו ישתנה אחרת נצטרך למצוא לו מחליף מהר.

עוד לגבי בראון - נראה לי שהוא פחות שחקן שיוצא מחסימה ועולה לזריקה ויותר כזה שמקבל את הכדור מיושר לסל. במצב הראשון זה יגמר בהחטאה אבל בשני הוא קולע באחוזים גבוהים מאד.

לגבי מיימון - לפחות כרגע אני לא רואה איך הוא יכול לשחק בהתקפה יחד עם גייטס. הם פשוט דורכים אחד לשני על הרגליים. יכול להיות שזה בגלל שאין לנו עדיין תרגילים מתאימים, אבל ככה זה נראה לי כששניהם היו יחד על המגרש.

ולגבי יהונתן - לצערי אשר יגורתי בא לי. יש פה אנשים אופטימיים שחשבו ששחקנים כמוהו יפרחו אצל עודד בגלל שהוא נותן להם חופש ולא מחזיק אותם קצר או צועק עליהם כל הזמן. כנראה שלגבי יהונתן זה בדיוק נותן לו תירוץ לא להשקיע ולא להתאמץ. מקווה מאד שאני טועה ואשמח לאכול את הכובע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2014, 11:03 
1. לגבי גייטס. אני לא משתגע עליו. מסכים עם כל מה שנכתב עליו. ועדיין, בלעדיו אתמול לא הפועל לא הייתה מגיעה אפילו ל50 נקודות. רוב הנקודות של לימונד למשל נקלעו בזכות חסימות של גייטס. השלשה של סקוורר מהפינה זה בזכות כדור פנימה שהלך לגייטס. לא מת עליו. הוא לא שומר, אבל כרגע יש בעיות הרבה יותר דחופות.
2. סקוט, מקווה לטעות, אבל אני לא הייתי מחכה. לא נראה לי שהוא סוג השחקן שאנחנו צריכים (מסכים עם יובל שצריך שחקן שהוא יותר 1), הוא לא נראה לי ברמת הכישרון המתאימה, נראה לי קצת בלגניסט ולא סקורר מספיק טוב. אני הייתי מחליף, כי לדעתי זו העמדה הכי קריטית בקבוצה. גארד זר ברמה גבוהה יוכל לשחרר הרבה פקקים.
3. מיימון. הוא קשוח, הוא ריבאונדר, כשהוא היה על המגרש הצבע היה יחסית סגור ולא חגגו מתחת לסל. אבל אני ממש לא בטוח שהוא האיש לשחק ליד גייטס. אני חושב שליד גייטס מתאים יותר 4 שמשחק עם הפנים לסל ויכול לקלוע מבחוץ. זה נראה שיש פקק בהתקפה ששניהם על המגרש. ועדיין, מעדיף את הציוות הזה כרגע על כל ציוות אחר.
4. יהונתן. זה נראה רע מאוד. וזה לא נראה לי רק עניין של ללמוד את השיטה. מין חוסר עניין כזה, לא ברור לי. אני מקווה שזה ישתפר בקרוב, כי זה לא יכול להימשך ככה.
5. בראון. הוא בעיני סקד סקורר כזה. הוא לא יכול להיות הגארד שישחק ליד לימונד לבד במשך הרבה דקות. אבל אם ליד לימונד יביאו גארד יוצר ברמה גבוהה - בראון יהיה בסדר. הוא מאוד רך. לא הולך חזק לסל. אבל כשהוא מיוצב הוא קולע יפה. גם אני כמו רדנקו שמתי לב שהוא לא טוב בלצאת מחסימה ולזרוק. כרגע הוא לא הבעיה.
6. מתן. לא יכול לשחק 4. מספיק עם זה. הוא לא יכול לשמור שחקנים כמו טוני גפני. זה לא מתאים.
7. הקבוצה נראית לא טוב. אפילו רע. נקווה שזה ישתפר. יש עוד זמן. אבל אני חושב שמעבר לזמן צריך להחליף את סקוט. בסגל הזה זה לא נראה טוב, לדעתי. מקווה שאני טועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2014, 11:23 
סמל אישי של המשתמש
הרגתם
את
הקבוצה
בלאט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2014, 11:36 
בלי להתפלסף יותר מדי, לא יכול להיות שאין שום גארד זר דומיננטי, ולא נראה שבראון וסקוט כרגע בדרך להיות כאלו.

אפילו אם לא מביאים פוינט גארד (ולא ברור לי למה לא מביאים), זה חייב להיות שחקן שמסוגל להוביל כדור ולייצר איום ממשי על הסל. כרגע לא בראון ולא סקוט נראים כאלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2014, 11:52 
קטש לא נראה לי יביא 1, וגם לא צריך לדעתי להביא.
יש לו את רביב שמשחק בסדר גמור בתור אחד כזה (למרות שהוא לא רכז טבעי), וסקוורר.
יותר דחוף להביא 2-3 שיהיה דומיננטי. קרלון בראון לא יהיה. אבל גם אחד כמו אוסברי יקפיץ אותנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2014, 12:37 
פרביס, להזכירך שגם את ג'וש שלחת הביתה אחרי משחק אחד.
סקוט הוא סופרסטאר מכללות ושנה שעברה היה עונה שלמה זר בליגה החזקה באירופה, ראוי לקצת יותר קרדיט מ-12 דקות בגביע ווינר.

הסיבה היחידה לשלוח הביתה שחקן בשלב כזה זה ענייני פציעות או אופי בעייתי במיוחד. אם לא, צריך לתת לו לפחות עוד חודש (גם ככה נחתכים ממחנות ה-NBA רק לקראת סוף אוקטובר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2014, 12:41 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
סקוט הוא סופרסטאר מכללות ושנה שעברה היה עונה שלמה זר בליגה החזקה באירופה, ראוי לקצת יותר קרדיט מ-12 דקות בגביע ווינר.

הסיבה היחידה לשלוח הביתה שחקן בשלב כזה זה ענייני פציעות או אופי בעייתי במיוחד. אם לא, צריך לתת לו לפחות עוד חודש (גם ככה נחתכים ממחנות ה-NBA רק לקראת סוף אוקטובר).

אנשים כאן חותכים שחקנים אחרי אימון פתוח, תרגעו כבר עם כל המסקנות המטופשות האלה אחרי משחק אימון וחצי. יש עוד חודש לליגה, סקוט היה פצוע, שחקנים נכנסים לקצב לאט לאט ואז נראה מה יהיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2014, 13:03 
סמל אישי של המשתמש
אני מציע לחתוך את פרביס בתור אוהד. די מספיק, הוא כושל, נתנו לו כבר אלף הזמדנויות להראות שיפור ועדיין הוא ממשיך לבאס ולא מעודד כמעט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2014, 13:04 
אני מודה לאלוהים שאנשים כמו פרוויס, עם כל ההבנה שלהם בכדורסל (ברצינות), לא מנהלים את הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2014, 13:28 
Fez כתב:

עם כל זה שהזמן הוא פקטור משמעותי ולוקח זמן להשתלב, השאלה היא אם יש סיכוי ששחקן שהוא כרגע מאד מהוסס ומאופק, יהפוך פתאום להיות סקורר דומיננטי שמשפיע על המשחק.

לא ראיתי מספיק את סקוט, אבל התחושה היא שהוא רחוק משם מאד כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2014, 14:04 
נועם, סקוט הוא סקורר קודם כל. כשהוא מקבל את הכדור הוא ישר תוקף את הסל (לפעמים יותר מדי), אין מה לדאוג מהבחינה הזאת.
כשהחתימו אותו אני דאגתי שהוא לא כל כך יתאים ליד רביב, אבל מבחינת יכולות? לבחור יש לא מעט יכולות והוא לא הראה לנו עדיין קמצוץ מהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2014, 14:48 
נועם שחם כתב:
Fez כתב:

עם כל זה שהזמן הוא פקטור משמעותי ולוקח זמן להשתלב, השאלה היא אם יש סיכוי ששחקן שהוא כרגע מאד מהוסס ומאופק, יהפוך פתאום להיות סקורר דומיננטי שמשפיע על המשחק.

לא ראיתי מספיק את סקוט, אבל התחושה היא שהוא רחוק משם מאד כרגע.

ברור שיש סיכוי, אתה לא בספורט מאתמול נועם. הכל עניין של כושר וביטחון.

תאמין לי שאני לא מתרגש, כבר ראיתי פה כל כך הרבה זרים (בעיקר צעירים) שהיו גרועים בהכנה וכבר חשבו לחתוך אותם ובסוף היו מהטובים בליגה. גם כל נושא ה-"אבל לא ראיתי ממנו אפילו ניצוצות" או "אבל הוא לא מתאים בסגנון" זה קשקוש אחד גדול בשלב הזה, כששחקן כל כך לא בכושר אי אפשר לבחון אותו בשום אספקט. יש עוד שלושה משחקי אימון בשבועיים הקרובים, אם לא יתאפס על עצמו ונכנס לאוקטובר יהיה אפשר להתחיל להיות מודאגים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2014, 15:36 
סמל אישי של המשתמש
אגב יש פה איזה מומחים מטעם עצמם (!) שרוצים "כמו נואלס". אז אני אזכיר שמי שראה את נואלס במשחק ההכנה הראשון מולנו לא הבין איך הדבר הזה קשור לענף בכלל. קאונסיל נראה עילוי לעומתו.
וגם בהמשך זה לא השתפר הרבה. לפי העיתונות אלמלא התפוצץ מול מכבי בבית, הוא היה נחתך למחרת היום.
וזה רק דוגמה מהשנה האחרונה. מן הסתם יש עוד. קצת סבלנות, להחזיק אצבעות, ויהיה בסדר. מקסימום מחליפים בהמשך, לא קרה כלום.
בטח בליגה מסטיק כמו השנה עם 3 סיבובים, אין סיבה להילחץ אפילו אם דברים לא מתחברים מהרגע הראשון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2014, 17:09 
purvis short כתב:

6. מתן. לא יכול לשחק 4. מספיק עם זה. הוא לא יכול לשמור שחקנים כמו טוני גפני. זה לא מתאים.

לגבי מתן - נראה שלפחות בזמן הקרוב הוא הולך לקבל הרבה דקות כ-4. גם כי קטש ממעט לשחק עם גייטס ומיימון ביחד, גם בגלל איך שיונתן נראה והקרדיט המועט שהוא מקבל מקטש, גם בגלל איך שהקבוצה הזאת נבנתה (עם 7 שחקני רוטציה על עמדות 1-3).
כשבראון חתם תהיתי אם מבחינה פיזית הוא יכול לתת דקות ב-4 עם הגובה והאתלטיות שלו, כרגע נראה שלא. אין לו את הפיזיות לזה.
על וורקמן גם היו לי תהיות, אבל לדעתי אין סיכוי שהוא 1.98 כמו שהוא רשום והוא מאוד דקיק.
זה די משאיר את מתן כאופציה היחידה מלבד שלושת הגבוהים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2014, 17:39 
כמה תובנות אחרי צפייה חוזרת:
1. מיימון פשוט מותק של שחקן. בית ספר לריבאונד, הגנה וקשיחות. כל דקה שהוא לא על המגרש היא דקה של הפקרות הגנתית אצלנו וככה ירושלים עשו את הבריחה ברבע השלישי. לצערי כרגע נראה כאילו קטש בונה עליו בתור מחליף לגבוהים. אם זה תלוי בי הוא מקבל 35 דקות והרוטציה תהיה בין גייטס, יונתן ולפעמים מתן.
2. ריון בראון שחקן חביב ביותר. הוא עדיין לא בשל לגמרי ומן הסתם הוא עדיין לא כל כך בכושר קליעה, אבל הוא מאוד אסרטיבי גם בהגנה וגם בריבאונד, מוריד כדור, תוקף את הסל ובסך הכל אני מבסוט עליו. עדיף בשבילנו ובשבילו שהוא יעלה מהספסל ויכניס קצת אנרגיות.
3. אם לא הייתי מכיר את דוראנד סקוט הייתי אומר שהוא לא ברמה, מכיוון שאני מכיר אותו ואני יודע במי מדובר ברור לי שהוא לא בכשירות פיזית ואפילו קצת חסר ביטחון. הוא שחקן הרבה יותר טוב מבראון בעיני וצריך לתת לו את הזמן. טוב יעשה קטש אם במשחק אימון הבא יתן לו 30 דקות ולא יוריד אותו לספסל כל 2 דקות. האמת שאני קורא עכשיו בספורט חמש שהוא ממש שיחק פצוע אז אני לא אשפוט את ההחלטות של קטש.
4. גייטס מפתיע אותי, גם לטובה וגם לרעה. לטובה כי בינתיים הוא מאוד יציב בתרומה ההתקפית שלו ובכל שלושת המשחק הוא היה שחקן ההתקפה הכי יעיל שלנו ביי פאר. באילת הוא היה מאוד לא יציב ומאוד פחדתי בקטע הזה. נקווה שימשיך כך. לרעה כי הוא פשוט שובר שיאי עצלות ואדישות כל פעם מחדש. לא יורד להגנה, לא סוגר לריבאונד ופשוט נראה כאילו הכל על הזין שלו. מדהים שזה אותו שחקן שבקולג' היה ריבאונדר מצטיין ושחקן הגנה טוב.
5. בעיני זה די ברור שכקבוצה נחלשנו. איבדנו את קרלון שהוא חסר תחליף וקטש הוא לא ברמתו של ארז. מצד שני גם הליגה די נחלשה ואני בסך הכל כן רואה חומר לקבוצה טובה והרבה יותר מאוזנת משנה שעברה כך שאני בסך הכל אופטימי, מה גם שאני סומך על קטש שיעשה את השינויים הנחוצים בזמן אם כאלה ידרשו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2014, 18:39 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:

5. בעיני זה די ברור שכקבוצה נחלשנו. איבדנו את קרלון שהוא חסר תחליף וקטש הוא לא ברמתו של ארז. מצד שני גם הליגה די נחלשה ואני בסך הכל כן רואה חומר לקבוצה טובה והרבה יותר מאוזנת משנה שעברה כך שאני בסך הכל אופטימי, מה גם שאני סומך על קטש שיעשה את השינויים הנחוצים בזמן אם כאלה ידרשו.

לא חושב שזה כבר ברור, אמנם איבדו את אחד הזרים הטובים בליגה, אך זה היה צפוי, ויחד עם בראון הלכו גם קאונסיל והארפר, ואין לך מושג מה תקבל מהקו האחורי שלך. קטש זה לא זה שעשה לארז בית ספר בזמן האמת עונה שעברה? אגב מגדל היא לא הפרמטר שלנו, הם הרבה הרבה יותר חזקים מאיתנו, עם הסגל הישראלי הטוב בליגה, גם טוב מהמחלה.
בקצור...מוקדם מידי לדעתי לחשוב שנחלשנו...
עם קו אחורי טוב אפשר להיות קבוצה טובה, אפילו טובה מאד לליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2014, 18:43 
אני חושב שכל סיכום על מצב הקבוצה ("בסגל הזה זה לא נראה טוב", "נחלשנו מעונה שעברה" וכו') הוא כרגע לא מבוסס בעליל. אפשר לחשוב שבשלב הזה בשנה שעברה נראנו מדהים מהרגע הראשון. צריך פרופורציות בדברים האלה, קצת פרספקטיבה. זה נכון שלקרלון אין מחליף אבל אני מניח ששאר הזרים שלנו יהיו יותר טובים ממקביליהם בעונה שעברה, ואני בטוח שהספסל שלנו התחזק משמעותית.

מסכים לגבי גייטס - מפתיע גם לטובה וגם לרעה. בסה"כ אני מעודד ממנו כי הוא מגיע לעונה הזאת חד, בכושר וברמת מוכנות גבוהה שזה היה סימן שאלה משמעותי מבחינתי. הוא עשה דברים מאוד יפים בהתקפה בשני המשחקים ואי אפשר לקחת ממנו את זה, לא צריך לבוא עם "הודעות מהבית" לגביו. הוא באמת בכלל לא שומר ואפילו לא עושה בכאילו, הוא באמת נורא מעצבן, אבל אם ימשיך ככה הוא יהיה כוח התקפי. כל זה לא אומר כלום לגבי האם הוא החתמה טובה או לא, זה הזמן יגיד.

על מיימון ובראון יש לי תחושה טובה. הם שניהם מאוד אקטיביים בשני צדי המגרש והם שחקנים מאוד קבוצתיים שעושים מה שצריך בשביל הקבוצה, וגם כישרון נראה שיש שם. אם ככה הם נראים בשלב החבלי לידה של רוקי באירופה אז פוטנציאל יש שם.
אבל מיימון חייב לשחק יותר. גם אם השילוב ליד גייטס לא אידיאלי, קטש חייב לתת לזה צ'אנס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2014, 19:08 
בעיני שני שחקנים סבבה לא מחליפים כוכב על כמו קרלון ואת הדעה שלי על כך שנחלשנו אני לא אומר על סמך המשחקים האחרונים אלא על סמך הדעה הכללית שלי על הסגל והמאמן.
אני גם לא כל כך בא בטענות לקטש כי אני חושב שקשה עד בלתי אפשרי לבנות קבוצה יותר טובה מהעונה שעברה ואני כן חושב שקטש עשה עבודה סבירה עם הסגל.

להגיד שקטש עשה בי"ס לארז עונה שעברה זה בדיחה. קטש קיבל תקציב הרבה יותר גדול ובנה קבוצה הרבה פחות טובה. באמצע העונה הוא חיזק אותה באלישי כדיר ופאקינג טריקו ווייט. עם האמצעים האלה אוי ואבוי לו אם הוא לא היה מגיע לחצי הגמר.
לא שאני מוריד את האחריות מארז להדחה שלנו, אבל ארז מאמן טוב מקטש בעיני ולא במעט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2014, 19:46 
הוקיץ' כתב:
בעיני שני שחקנים סבבה לא מחליפים כוכב על כמו קרלון ואת הדעה שלי על כך שנחלשנו אני לא אומר על סמך המשחקים האחרונים אלא על סמך הדעה הכללית שלי על הסגל והמאמן.
אני גם לא כל כך בא בטענות לקטש כי אני חושב שקשה עד בלתי אפשרי לבנות קבוצה יותר טובה מהעונה שעברה ואני כן חושב שקטש עשה עבודה סבירה עם הסגל.

להגיד שקטש עשה בי"ס לארז עונה שעברה זה בדיחה. קטש קיבל תקציב הרבה יותר גדול ובנה קבוצה הרבה פחות טובה. באמצע העונה הוא חיזק אותה באלישי כדיר ופאקינג טריקו ווייט. עם האמצעים האלה אוי ואבוי לו אם הוא לא היה מגיע לחצי הגמר.

האידאליזציה של קרלון בראון חורגת מגבולות ההגיון, הוא לא "כוכב על" ולא בלתי ניתן להחלפה, הוא זר נפלא, מהטובים שהיו בקבוצה בשנים האחרונות (אבל עם כל הכבוד היו טובים ממנו בעבר, שורט, תרדקיל, ננו למשל) וההפרש במה שתקבל מגארד זר סקורר ברמה טובה אבל לא חריגה מהממוצע בליגה לבין מה שקיבלת מקרלון לא כל כך גדול.

מצד שני ההפרש בין ה4-5 שלנו שנה שעברה לבין מימון-גייטס שכשילמדו קצת לעבוד ביחד יהיו לדעתי מהקווים הקדמיים הטובים בליגה הוא עצום והספסל שלנו טוב בהרבה (סקורר-בראון-גוט-שולדי לעומת קאונסיל-גוט-שירן-שולדי).

לעניות דעתי הקבוצה כבר עכשיו עם סגל חזק יותר משנה שעברה ואם בניגוד לארז (שאני מסכים איתך, הוא מאמן רמה מעל קטש) קטש גם יחליף זר או שניים שלא יתאימו ויהיו לנו 4 זרים שכולם נותנים תפוקה סבירה ומעלה גם נהייה קבוצה טובה בהרבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2014, 20:07 
הוקיץ' כתב:

גם ארז יכל להביא את טריקו ווייט. נכשל כישלון גדול בטורקיה ובסה"כ בא לשלושה חודשים, היה לנו כסף להביא אותו בלי בעיה. ארז לא הביא את טריקו ווייט בגלל שארז הוא ארז, בגלל העקשנות, בגלל ההסננות, בגלל האובססיביות.
אז סבבה שקטש עבר את ארז כי הוא חיזק את הקבוצה. אבל זה חלק מהעניין.

ובואו בבקשה לא נשכח שארז נאבק על הירידה לפני שנתיים עד שהגיעו גודס ורנדל. זוכרים לו את השורה התחתונה של מקום רביעי בליגה שנה שעברה, אבל זה רק חלק מהתמונה. הוא לא קוסם, גם לו יש עונות טובות ופחות טובות.

"בלתי אפשרי לבנות קבוצה יותר טובה מהעונה שעברה" זו בכלל הגזמה פרועה. אפשר לחשוב מה היינו עונה שעברה, עוד מישהו היה חושב לפי המשפט הזה שלקחנו אליפות. אל תגרום לי לזלזל במה שעשינו שהיה הישג יפה מאוד, אבל בואו נשים את זה בפרופורציות. אפשר וצריך לבנות קבוצה יותר טובה מהעונה שעברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2014, 20:28 
לא הוזכר פה כמעט אבל יחזקאל סקורר הוא חיזוק אדיר מהספסל לעמדת הגארד. שחקן שלא מפחד לקחת דברים, להוביל כדור, עושה הגנה חזקה
וגם אם קצת משתולל לפעמים הוא בכמה רמות מעל אריאלי של לפני שנה.
גם גולן גוט הראה שיש על מי לבנות ומה שראינו ממנו לפני שנה זה ממש קמצוץ. הוא הולך להיות שחקן ברמה מאוד גבוהה ואם מתן יקח אותו צמוד
וילמד אותו כמה מהלכי הגנה הוא יהיה עוד יותר טוב.

לגבי יונתן, הבן אדם חי מאנרגיות, מאמין שהוא לאט לאט יכנס לקצב ויבין מה קטש רוצה ממנו.

כל הדיבורים על הזרים כרגע לא במקום לדעתי, יש עוד 2/3 משחקי אימון עד תחילת העונה, הקבוצה צריכה להתחבר ולתת להם לרוץ כמה שיותר
גם באימונים. לא צריך להעיף שחקן (סקוט) שהיה פצוע ביומיים האחרונים ולכן לא ראינו ממנו כלום. (אתמול עלה רק כדי לתת מנוחה לגארדים ששיחקו יום לפני).

ומעל הכל- שיחקנו אתמול מול הפועל י"ם קבוצה בשתי רמות מעל הליגה עם זרים שממשיכים שנה נוספת בקבוצה ודונטה סמית'.
הם לא התחרות שלנו ואנחנו צריכים השנה להתמקד במטרה להגיע למקומות 3-6 שם אין הבדל גדול בין הקבוצות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2014, 20:37 
אני לא חושב שניסחתי את עצמי כמו שצריך.
קודם כל כשהתכוונתי לכך שארז מאמן הרבה יותר טוב מקטש התכוונתי בעיקר לכך שבעיני הוא יכול להוציא הרבה יותר ממנו מסגל נתון. זה שיש אספקטים נוספים בהם הוא לוקה זה ברור ולמדנו זאת על בשרנו.
חוץ מזה אני חושב שקשה מאוד עם התקציב שלנו לבנות סגל התחלתי (לפני החלפות ומציאות של אמצע עונה) טוב מזה של העונה שעברה בעיקר כי היה לנו זר אחד ששווה בערך פי שמונה ממה שהוא קיבל.
חוסר ההצלחות היה בעיקר עקב חוסר היכולת והמוכנות של ארז לבצע שינויים.
לגבי טריקו ווייט אני בכלל בכלל לא בטוח שאתה צודק. אמנם בתחנה האחרונה שלו הוא נכשל אבל לפני זה נתן עונה נהדרת ובסך הכל מדובר בשחקן עם שם. תוסיף לזה את אלישי כדיר (שנתן שם המון) ותקבל שינויים שלנו לא היה כסף לעשות אפילו אם ארז היה מוכן.
לי אישית קשה להאמין שלפחות בשלב הראשון (מי יודע אלו מציאות יהיו באמצע העונה) נהיה טובים כמו בעונה שעברה וגם יהיה די קשה לבחון את זה כי כמו שאמרתי הליגה די נחלשה.

וארדיטי, קרלון לא כוכב על בליגה הישראלית? נפלת על הראש?
הסקורר הכי טוב בליגה, אינטליגנצייה, קבלת החלטות, ווינר, אופי טוב... עוד משהו?
הבן אדם היום משחק ביורוליג עם חוזה ענק וסביר להניח שהתחנה הבאה שלו תהיה בטופ של אירופה.
ואני לא כל כך רואה את השידרוג הגדול בקו הקדמי העונה לעומת העונה שעברה. תאיר את עיניי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2014, 22:03 
הוקיץ' כתב:
קודם כל כשהתכוונתי לכך שארז מאמן הרבה יותר טוב מקטש התכוונתי בעיקר לכך שבעיני הוא יכול להוציא הרבה יותר ממנו מסגל נתון. זה שיש אספקטים נוספים בהם הוא לוקה זה ברור ולמדנו זאת על בשרנו.
חוץ מזה אני חושב שקשה מאוד עם התקציב שלנו לבנות סגל התחלתי (לפני החלפות ומציאות של אמצע עונה) טוב מזה של העונה שעברה בעיקר כי היה לנו זר אחד ששווה בערך פי שמונה ממה שהוא קיבל.
לגבי טריקו ווייט אני בכלל בכלל לא בטוח שאתה צודק. אמנם בתחנה האחרונה שלו הוא נכשל אבל לפני זה נתן עונה נהדרת ובסך הכל מדובר בשחקן עם שם. תוסיף לזה את אלישי כדיר (שנתן שם המון) ותקבל שינויים שלנו לא היה כסף לעשות אפילו אם ארז היה מוכן.
לי אישית קשה להאמין שלפחות בשלב הראשון (מי יודע אלו מציאות יהיו באמצע העונה) נהיה טובים כמו בעונה שעברה וגם יהיה די קשה לבחון את זה כי כמו שאמרתי הליגה די נחלשה.

הבן אדם היום משחק ביורוליג עם חוזה ענק וסביר להניח שהתחנה הבאה שלו תהיה בטופ של אירופה.
ואני לא כל כך רואה את השידרוג הגדול בקו הקדמי העונה לעומת העונה שעברה. תאיר את עיניי.

אני משער שההבדלים הם בסמנטיקה של "כוכב על", קרלון היה אחד הגארדים הטובים בליגה שנה שעברה (אם כי אני לא חושב שהכי טוב) הוא בהחלט כוכב והסיכוי שנחליף אותו בשחקן ברמה דומה הוא אפסי. אבל האימפקט של קרלון על ההצלחה של הקבוצה בהשוואה לגארד זר טוב אחר שיחליף אותו (נניח ברמה של סקוטי ריינולדס או מייקל אומה) היא לא כל כך גדולה ששדרוג של עומק ועמדות אחרות (לא מבין איך אפשר לחשוב שהקו הקדמי שלנו לא השתפר בצורה משמעותית מאוד משנה שעברה) לא יחפה על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2014, 00:16 
א. מי בדיוק היה יותר טוב מקרלון?
ב. אתה מדבר על סקוטי ריינולדס כאילו זה שחקן שקל להביא אותו. ריינולדס מרוויח היום סכומים גבוהים מאוד ברוסיה וכך גם אנתוני גודס למשל בגרמניה.
זרים מוכחים זה עסק יקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2014, 03:55 
הוקיץ', אני חושב שדי מקובלת הדיעה שארז הוציא את המקסימום מהסגל המוגבל שהיה לו, אבל לטעון שהסגל המוגבל הזה הוא גם כן המקסימום?
וואו, זה עוד לא שמעתי.
ראבק, סגל עם זר וחצי תורמים (כולל הזר הכי חלש בליגה) ועם אריאלי ושירן שחקנים 8-9 שהם הכי חלשים בליגה. זה לא היה סגל רע, אבל מקסימום זה בטוח לא (בקלות מאוד אפשר לשפר אותו).

ובודאות יכלנו להביא את טריקו ווייט מבחינה כלכלית. היו גם מועמדים יותר יקרים ואפילו מארשל קיבל בערך כמוהו (15,000 לחודש) ושניהם הגיעו בפברואר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2014, 05:13 
סמל אישי של המשתמש
ארדיטי כתב:
הוקיץ' כתב:

אני משער שההבדלים הם בסמנטיקה של "כוכב על", קרלון היה אחד הגארדים הטובים בליגה שנה שעברה (אם כי אני לא חושב שהכי טוב) הוא בהחלט כוכב והסיכוי שנחליף אותו בשחקן ברמה דומה הוא אפסי. אבל האימפקט של קרלון על ההצלחה של הקבוצה בהשוואה לגארד זר טוב אחר שיחליף אותו (נניח ברמה של סקוטי ריינולדס או מייקל אומה) היא לא כל כך גדולה ששדרוג של עומק ועמדות אחרות (לא מבין איך אפשר לחשוב שהקו הקדמי שלנו לא השתפר בצורה משמעותית מאוד משנה שעברה) לא יחפה על זה.

הזוי אפילו בסטנדרטים שלך.

וגביזון, הסגל הישראלי של מכבי טוב בערך פי חמישה מזה של ירושלים.

לעניין הסגל אם נחלשנו או לא, אז כרגע הסגל פחות טוב, אבל איך הסגל נראה בספטמבר זו לא ממש עדות לאיך תיראה העונה. זו עונה מאוד ארוכה ודינמית והרבה דברים יכולים להשתנות במהלכה. גם לא פחות מאיך הסגל נבנה, חשוב איזה חיזוק מביאים במהלך העונה, וזה משהו שקבוצות הרבה פחות עשירות מאילת מצליחות לעשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2014, 08:29 
פז, לא אמרתי שהסגל ההוא היה המקסימום, אלא שקשה מאוד מאוד בקיץ (בטח עם המשאבים המוגבלים שלנו) לבנות קבוצה טובה יותר, כי היה לך שם בינגו במחיר מציאה שהרים את הקבוצה בכמה רמות.
בטוח שאפשר וצריך לבנות סגל הרבה יותר מאוזן ועמוק ולעשות עבודה "טובה" יותר בבנייה.7

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2014, 09:48 
הוקיץ' כתב:

5. בעיני זה די ברור שכקבוצה נחלשנו. איבדנו את קרלון שהוא חסר תחליף וקטש הוא לא ברמתו של ארז. מצד שני גם הליגה די נחלשה...

אני לא בטוח שלומר שהליגה "נחלשה" הוא התיאור הנכון. כמה ממאכזבות העונה שעברה (ראשלצ, הרצליה וגליל) נראות חזקות יותר, אפילו משמעותית. הסגלים של חיפה ונס-ציונה נוצצים פחות, אבל אלה עדיין קבוצות טובות. לדעתי ממקום שלוש ומטה העסק מאוזן ותחרותי (חוץ מאשדוד וכנראה נהריה), ולשמור על המקום הרביעי לא יהיה סיפור פשוט בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 99 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: