תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 21:06

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 99 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: היום, 20:50 - חצי גמר גביע ווינר נגד הפועל ירושלים
הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2014, 21:19 
RedFox כתב:
החזרה של גייטס להגנה זה ביזיון.
הוא חייב לעבוד על הכושר שלו ולהשיל כמה קילוגרמים עודפים.

הוא פשוט צריך לשחק פחות דקות, לא ברור למה הוא כל כך הרבה זמן על המגרש ביחס למיימון ושולדבראנד.
אלא אם ככה עובדים איתו על כושר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: היום, 20:50 - חצי גמר גביע ווינר נגד הפועל ירושלים
הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2014, 21:19 
ודוראנד סקוט. מצטער, זה לא זה. הקבוצה הזאת צריכה סקורר. לא מעניין אם הוא 1.96 או 1.81. לא נאאה לי שסקוט זה האיש ולא נראה לי שהוא ברמה. לא מבין מה הוא עושה על המגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2014, 21:20 
מילפורד כתב:
RedFox כתב:
החזרה של גייטס להגנה זה ביזיון.
הוא חייב לעבוד על הכושר שלו ולהשיל כמה קילוגרמים עודפים.

הוא פשוט צריך לשחק פחות דקות, לא ברור למה הוא כל כך הרבה זמן על המגרש ביחס למיימון ושולדבראנד.
אלא אם ככה עובדים איתו על כושר...

כל דקה של שולדבראנד במשחק הזה היא דקה יותר מדיי. נזק טהור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2014, 21:21 
ההתקפה שלנו תקועה לגמרי.
יהונתן לא איתנו.
ירושלים קבוצה מצוינת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2014, 21:22 
purvis short כתב:
ודוראנד סקוט. מצטער, זה לא זה. הקבוצה הזאת צריכה סקורר. לא מעניין אם הוא 1.96 או 1.81. לא נאאה לי שסקוט זה האיש ולא נראה לי שהוא ברמה. לא מבין מה הוא עושה על המגרש.

מסכים, סקוט צריך להתחתך מחר.
לגבי שאר הזרים אני דווקא אופטימי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2014, 21:28 
סמל אישי של המשתמש
אם אני שומע אותו אומר עוד פעם אחת "אני לא יודייע" אני מתאבד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2014, 21:33 
עומר מ. כתב:
אם אני שומע אותו אומר עוד פעם אחת "אני לא יודייע" אני מתאבד

זה הקאץ' פרייז הכי מסריח בעולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2014, 21:33 
סמל אישי של המשתמש
טוב זה כבר לא נעים שהאחרון יכבה את האור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2014, 21:34 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
טוב זה כבר לא נעים שהאחרון יכבה את האור.

אז חבל שעשיתי מנוי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2014, 21:39 
סמל אישי של המשתמש
זר סקורר במקום סקוט ויש עם מה לעבוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2014, 21:50 
לחתוך שחקן אחרי שלושה משחקי אימון זה באמת כישרון.
אני חושב שאתם יכולים להתפרנס מזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2014, 21:51 
טורה מורי התפרנס מזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2014, 21:53 
מהפכה כתב:

יכול להיות. אבל זה שלושה משחקים שלא ראית ממנו כלום. לא ניצוצות, לא כישרון. כלום. אז יכול להיות שייצא ממנו משהו. ויכול להיות שאני לא מספיק סבלני. אבל מצטער, אני לא חושב שלהפועל יש את הפריבילגיה לחכות. מעבר זה שגם באופי המשחק שלו אני לא חושב שהוא השחקן שאנחנו צריכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2014, 21:57 
purvis short כתב:
מהפכה כתב:

יכול להיות. אבל זה שלושה משחקים שלא ראית ממנו כלום. לא ניצוצות, לא כישרון. כלום. אז יכול להיות שייצא ממנו משהו. ויכול להיות שאני לא מספיק סבלני. אבל מצטער, אני לא חושב שלהפועל יש את הפריבילגיה לחכות. מעבר זה שגם באופי המשחק שלו אני לא חושב שהוא השחקן שאנחנו צריכים.

איזה שלושה משחקים? אתם התחרפנתם לגמרי. שיחק היום 12 דקות פצוע ואתמול לא שיחק בכלל, בטח שלא ראית ממנו כלום. שיחק פחות מגולן גוט ראבק, פחות מסקוורר.
די נו, זה לא רציני. יכול להיות שסקוט יהיה גרוע ויכול להיות שלא, בכל מקרה לדבר על לחתוך אותו כרגע זה בדיחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2014, 22:00 
מסכים עם פז, במיוחד שאני מכיר את השחקן ויכולות בטוח יש לו.

בכל מקרה, געגועיי לארז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2014, 22:01 
purvis short כתב:
מהפכה כתב:

ראית אותו ברבע משחק אימון שבוע אחרי תחילת האימונים.
ולהפועל אין את הפריבילגיה לחכות? לא זכור לי שמקבלים פה נקודות על החלפת זרים הכי מהר בליגה
הליגה מוכרעת בפליאוף הפועל צריכה להגיע לשיא של באזור מרץ\אפריל
לחתוך שחקן אחרי משחק אימון בשלב הזה זה או גאונות או רון קופמן
וגם לפאניקה ולהיסטריה אין כרגע שום סיבה מוצדקת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2014, 22:05 
וואו מה זה מפתיע שגייטס לא עושה הגנה מי יכול היה לראות את זה מגיע חוץ מכל מי שראה אותו משחק עונה שעברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2014, 22:11 
סמל אישי של המשתמש
וגם צריך לזכור שאנחנו מביאים זרים בשכר נמוך. לא צריך להתעוור מהזכייה בלוטו של קרלון בראון שנה שעברה. זה לא יקרה שוב, אפילו לא קרוב לזה. גם אם נחליף, נקבל שוב שחקן שהרגע הגיע מהקולג', ויכולת כנראה בינונית פלוס לכל היותר.
בקיצור, סבלנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2014, 22:13 
מהפכה כתב:
purvis short כתב:
מהפכה כתב:

ראית אותו ברבע משחק אימון שבוע אחרי תחילת האימונים.
ולהפועל אין את הפריבילגיה לחכות? לא זכור לי שמקבלים פה נקודות על החלפת זרים הכי מהר בליגה
הליגה מוכרעת בפליאוף הפועל צריכה להגיע לשיא של באזור מרץ\אפריל
לחתוך שחקן אחרי משחק אימון בשלב הזה זה או גאונות או רון קופמן
וגם לפאניקה ולהיסטריה אין כרגע שום סיבה מוצדקת

אני חושב שצריך להיות טובים גם בתחילת העונה (אחרת יכול להיות מאוחר מדי לתקן) אבל דוקא השנה יש לנו פריבילגיה לחכות. הסגל הושלם מוקדם מאוד והוא גם עמוק בצורה יוצאת דופן בעמדות החוץ (עם התוספת של סקוורר, וורקמן והשדרוג של גוט). יכול להיות שסקוט לא מתאים אבל זה מוקדם מאוד, ברור שהוא עדיין לא מאה אחוז מבחינה פיזית ועוד לא נכנס לעניינים, מעבר לניגון הקבוע על זר צעיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2014, 22:17 
יש העונה בליגה שתי קבוצות מעל כולם וכל השאר הם סימני שאלה
ברור שיש חשיבות למיקום ושצריך להיזהר לא להיתקע בקרבות תחתית
אני קונה תסריט של מקום 6 ולנצח בפליאוף את מקום שלוש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2014, 22:20 
חולק עליכם. לדעתי סקוט זה לא מה שהפועל צריכה. ואני לא חושב שזו רק הפציעה. אני הייתי מחליף במהרה.
אגב, אמי גם הייתי מבהיר ליהונתן שהוא לא יכול להיראות ככה בהמשך. בשלושת המשחקים עד כה הוא איום ונורא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2014, 22:44 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
חולק עליכם. לדעתי סקוט זה לא מה שהפועל צריכה. ואני לא חושב שזו רק הפציעה. אני הייתי מחליף במהרה.
אגב, אמי גם הייתי מבהיר ליהונתן שהוא לא יכול להיראות ככה בהמשך. בשלושת המשחקים עד כה הוא איום ונורא.

מסכים שהוא נראה זוועת עולם, אבל להזכירך אתה היית מגדולי התומכים בלהשאיר אותו אחרי סיום העונה הנוראי שלו .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2014, 22:50 
סמל אישי של המשתמש
ממה שראיתי היום, במידה והזרים בקו האחורי יתנו את התפוקה שמצפים מהם, אני מאד מאד אופטימי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2014, 23:11 
אז אחרי שלושה משחקי אימון - הנה מספר מסקנות
1. חשבתי שאין שחקן ששומר יותר גרוע מג'סטין הארפר. אז יש, קוראים לו יינסי גייטס והוא הסנטר הפותח של הפועל תל אביב בכדורסל
1א'. גייטס לקח היום ריבאונד אחד ב-33 דקות משחק. אחד. שגם הוא נפל לו ליד
2. סקוט דוראנד? באמא שלכם? לא נראה לי מה שאנחנו צריכים
3. מה שאנחנו צריכים זה גארד בן זונה. בסטייל של נואלס ואם להיות חצוף ברייסי רייט
4. ריון בראון שחקן סבבה לגמרי, כמוהו גם סקוורר שמפתיע לטובה
5. קטש, בחייאת קטש, היית רכז. אתה לא יכול לבנות תרגיל דאבל-אלבו שסקוורר הוא הרכז שלך
6. רביב לימונד חוזר לעצמו
7. ירון מיימון. אחלה, ממש. שומר, האסל, עושה נקודות מכלום. חייב שחקן אחר מיינסי כדי להצליח
8. משחק ההתקפה שלנו קצת תקוע. הסיבה העיקרית לכך מצויה בסעיפים 1 ו-1א'.
9. כל היודע דבר על מקומו של יהונתן שולדבראנד מתבקש להודיע למשטרה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2014, 23:26 
כמה התרשמויות משני המשחקים -

חיובי:
1. כרגיל מעל כולם רביב. היו פה כל מיני נבואות זעם אחרי משחק האימון מול נס ציונה, אבל רביב זה רביב וזה היה ברור אחרי הקמפיין המוצלח שלו בנבחרת שהוא לא שכח לשחק כדורסל.
2. ג'רון מיימון. לא נוצץ אבל עושה רושם שחקן יעיל וחביב. הוא נראה נייד מאוד בניגוד לחששות שהיו ממנו, רץ את המגרש טוב, בהגנה שמר הרבה דקות את דונטה ועשה את זה מצוין. עושה בוקס אאוט לריבאונד כמו בספר שזה דבר שלא היה אצלנו הרבה זמן. כמו שחששנו יש לו בעיה בסיומת בגלל המגבלות האתלטיות שלו, וקליעה לא נראה ממנו, אבל במסגרת "ביחס לסכומים שהוא מקבל הוא אחלה" הוא עד עכשיו נראה מתאים.
3. ריון בראון. הוא לא פוגע, אבל אם החשש שלי ממנו היה חוסר יוזמה או חוסר דומיננטיות אז לפחות באספקט הזה הוא מפתיע לטובה. פעיל מאוד, לוקח על עצמו הרבה, לא מפחד לזרוק גם כשלא נכנס, מוריד כדור לרצפה, הולך חזק לסל לתוך המגע (למרות שכרגע אין לו את הפיזיות לסיים שם), הולך חזק לריבאונד. יש לו אופי של שחקן, יש לו אתלטיות, יש לו יסודות טובים. היכולת עדיין לא שם אבל אני יחסית אופטימי לגביו.
4. ווילי וורקמן. הבחור שיחק מעט מאוד אבל בדקות שלו היה הכי טוב על הפרקט. נראה שחקן חכם מאוד, קורא מהלכים ברמה גבוהה גם בהגנה וגם בהתקפה. אהבתי את מה שראיתי.
5. הצעירים. גולן לא פגע מבחוץ אבל הביטחון שלו בכדרור זה משהו שלא ראיתי ממנו עד עכשיו, יצר מצבים לעצמו ולאחרים מה שלא ציפיתי ממנו. נראה יותר בשל. יונתן מור לקח בארבע דקות יותר ריבאונדים מגייטס ושולדבראנד ביחד בארבעים דקות, עשה עבודה טובה מאוד במעט ששיחק.

שלילי:
1. יונתן קילומטרים לפני כולם. לא יודע מה יש לו אבל הוא לא איתנו, הוא לא בא לשחק כדורסל. מה שאליהו עשה לו בשני צדי המגרש היה בגדר התעללות, אם לא הזקן הוא היה נראה כמו שחקן מהנוער. אפס אינטנסיביות, אפס feel למשחק, אפס חשק. אני מאוד מודאג ממנו כי אצלו תקופות כאלה יכול להמשך הרבה זמן, לך תדע מה קורה אצלו בראש. הד קייס רציני מאוד.
2. סקוט. נראה מאוד מסורבל כרגע, גם פיזית וגם "מנטלית" הוא לא הגיע מוכן לעונה הזאת. אני נותן לו זמן כי ברור שזו לא היכולת האמיתית שלו.

שנוי במחלוקת:
1. יינסי גייטס. האם אני מרוצה ממה שראיתי ממנו? לא. לא בהגנה (בטח לא בחזרה להגנה), לא בריבאונד (היום שבר שיא אפילו של עצמו עם ריבאונד אחד ב-33 דקות), לא בחרפה מהעונשין (שזה פשוט חוסר רצינות לשחקן כדורסל מקצועני), לא בעצלות הבלתי נסבלת. אבל את כל זה כבר ידענו. לפחות התקפית ופיזית הוא כן נראה מוכן. הוא משחק 33 דקות במשחק יומיים רצוף כבר בשלב הזה (בתחילת עונה שעברה באילת הוא הגיע בכושר הרבה פחות טוב), הוא נותן בהתקפה מהלכים של זריזות ועולה גבוה לדאנקים מפלצתיים. את הירידה המבישה להגנה אני מייחס בעיקר לעצלות, זה פשוט השחקן וזה מה שעצוב.
2. סקוורר. שומר מדהים, אבל 4 נק' ו-5 איבודים ב-31 דקות בשני המשחקים זה די מאכזב. עם החיסרון של סקוט היינו צריכים ממנו יותר. הבנתי שבמשחק מול נס ציונה הרשים יותר.

אלוהים:
מתנאור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2014, 23:40 
חיובי-

*וורקמן היה טוב מאוד בדקות ששיחק
*סקוורר לוחם אמיתי.
*ילדודס - היו בסדר גמור.

שלילי
*ריבאונד, פשוט מביך.
*אחוזים מהקו במחצית ובעיקר ברבע הראשון, התחלנו עם 1/8 לדעתי.
*יינסי בהגנה ובכלל
*שולדי, מעופף. לא מעורב מספיק. סומך עליו שזה לא משהו רציני והוא יכנס לעניינים.

עוד קצת הערות -
*המזנון בארנה מביך, אין מצב שהדבר היחידי שאפשר לאכול זה חצי סנדוויץ' עם טונה/חביתה.
*כמות שוטרים מוגזמת, היה מתסכל לשמוע כמה מהם מדברים על האהדתם לבית"ר לפני המשחק.
*גיא פניני, חתיכת נבלה. הלוואי ואחת המצלמות קלטה את התגובה שלו לקהל. כנ"ל המחנך החדש יוגב אוחיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2014, 23:44 
יש אנשים שמסתכלים על רשימת הקלעים, רואים יינסי גייטס 26 נק וזה מסנוור אותם
הוא נראה כאילו הוא בשביתה,מזעזע מהקו כרגיל, שפת גוף עצלה, אין ריבאונד ובצורה מסוימת גם עושה נזק לשחקנים אחרים
בקשר לסקוט אני מעדיף לחכות עוד 2-3,ושולדי צריך להתעורר, ספטמבר רבאק

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2014, 00:01 
מה שקורה פה לפעמים לא ייאמן...
מודה לכל מי שקשור להבאה של גייטס להפועל. ייתן לנו עוד המון העונה.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2014, 01:28 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
כמה התרשמויות משני המשחקים -

חיובי:
1. כרגיל מעל כולם רביב. היו פה כל מיני נבואות זעם אחרי משחק האימון מול נס ציונה, אבל רביב זה רביב וזה היה ברור אחרי הקמפיין המוצלח שלו בנבחרת שהוא לא שכח לשחק כדורסל.
2. ג'רון מיימון. לא נוצץ אבל עושה רושם שחקן יעיל וחביב. הוא נראה נייד מאוד בניגוד לחששות שהיו ממנו, רץ את המגרש טוב, בהגנה שמר הרבה דקות את דונטה ועשה את זה מצוין. עושה בוקס אאוט לריבאונד כמו בספר שזה דבר שלא היה אצלנו הרבה זמן. כמו שחששנו יש לו בעיה בסיומת בגלל המגבלות האתלטיות שלו, וקליעה לא נראה ממנו, אבל במסגרת "ביחס לסכומים שהוא מקבל הוא אחלה" הוא עד עכשיו נראה מתאים.
3. ריון בראון. הוא לא פוגע, אבל אם החשש שלי ממנו היה חוסר יוזמה או חוסר דומיננטיות אז לפחות באספקט הזה הוא מפתיע לטובה. פעיל מאוד, לוקח על עצמו הרבה, לא מפחד לזרוק גם כשלא נכנס, מוריד כדור לרצפה, הולך חזק לסל לתוך המגע (למרות שכרגע אין לו את הפיזיות לסיים שם), הולך חזק לריבאונד. יש לו אופי של שחקן, יש לו אתלטיות, יש לו יסודות טובים. היכולת עדיין לא שם אבל אני יחסית אופטימי לגביו.
4. ווילי וורקמן. הבחור שיחק מעט מאוד אבל בדקות שלו היה הכי טוב על הפרקט. נראה שחקן חכם מאוד, קורא מהלכים ברמה גבוהה גם בהגנה וגם בהתקפה. אהבתי את מה שראיתי.
5. הצעירים. גולן לא פגע מבחוץ אבל הביטחון שלו בכדרור זה משהו שלא ראיתי ממנו עד עכשיו, יצר מצבים לעצמו ולאחרים מה שלא ציפיתי ממנו. נראה יותר בשל. יונתן מור לקח בארבע דקות יותר ריבאונדים מגייטס ושולדבראנד ביחד בארבעים דקות, עשה עבודה טובה מאוד במעט ששיחק.

שלילי:
1. יונתן קילומטרים לפני כולם. לא יודע מה יש לו אבל הוא לא איתנו, הוא לא בא לשחק כדורסל. מה שאליהו עשה לו בשני צדי המגרש היה בגדר התעללות, אם לא הזקן הוא היה נראה כמו שחקן מהנוער. אפס אינטנסיביות, אפס feel למשחק, אפס חשק. אני מאוד מודאג ממנו כי אצלו תקופות כאלה יכול להמשך הרבה זמן, לך תדע מה קורה אצלו בראש. הד קייס רציני מאוד.
2. סקוט. נראה מאוד מסורבל כרגע, גם פיזית וגם "מנטלית" הוא לא הגיע מוכן לעונה הזאת. אני נותן לו זמן כי ברור שזו לא היכולת האמיתית שלו.

שנוי במחלוקת:
1. יינסי גייטס. האם אני מרוצה ממה שראיתי ממנו? לא. לא בהגנה (בטח לא בחזרה להגנה), לא בריבאונד (היום שבר שיא אפילו של עצמו עם ריבאונד אחד ב-33 דקות), לא בחרפה מהעונשין (שזה פשוט חוסר רצינות לשחקן כדורסל מקצועני), לא בעצלות הבלתי נסבלת. אבל את כל זה כבר ידענו. לפחות התקפית ופיזית הוא כן נראה מוכן. הוא משחק 33 דקות במשחק יומיים רצוף כבר בשלב הזה (בתחילת עונה שעברה באילת הוא הגיע בכושר הרבה פחות טוב), הוא נותן בהתקפה מהלכים של זריזות ועולה גבוה לדאנקים מפלצתיים. את הירידה המבישה להגנה אני מייחס בעיקר לעצלות, זה פשוט השחקן וזה מה שעצוב.
2. סקוורר. שומר מדהים, אבל 4 נק' ו-5 איבודים ב-31 דקות בשני המשחקים זה די מאכזב. עם החיסרון של סקוט היינו צריכים ממנו יותר. הבנתי שבמשחק מול נס ציונה הרשים יותר.

אלוהים:
מתנאור

רביב - אתה צודק כמובן, נגד נס ציונה הוא באמת היה מאוד גרוע אבל היום ואתמול הוא היה אדיר.
בראון - נוטה להסכים, בהחלט יש בו משהו. הקליעה שלו מאוד יפה ונקייה, מהעונשין או כשיש לו שלשה פנויה הזריקה שלו מאוד מדויקת (הרבה "רק רשת" לאוהבי הביטוי). אתלטיות זה ברור שיש לו אבל הוא עדיין לא משתמש בה מספיק באפקטיביות. כרגע יש לו יותר בעיה ליצור, כשהוא הולך לסל אז לפעמים הוא מצליח להביא נקודות, בדרך כלל כשזה קורה זה מהקו, לעומת זאת את הזריקות שלו מכדרור הוא לא קולע. בעיה נוספת זה שמעבר לכך הוא נראה עדיין שחקן לא לגמרי בשל, ה-scoring instincts שלו עדיין מאוד לא מפותחים. היום ברבע הראשון פעמיים הוא סיים מתפרצת בלי סל, גם חטף גג אחד, אחר כך במחצית השנייה הוא חתך יפה ובמקום לעלות לסל קל הוא הוציא לגייטס לזריקה קשה. אבל אלה דווקא שדברים שהוא יכול לשפר מאוד במהלך העונה, במיוחד בתור רוקי, ולהגיע לסוף העונה שחקן יותר טוב, וכמו שאתה אומר הגישה שלו מצוינת, לא מפחד לקחת על עצמו, הולך יפה מאוד לריבאונד.
מיימן - מסכים לגמרי, בשני המשחקים האחרונים ראיתי בדיוק מה שציפיתי ממנו. יש מצב שהוא יכול להעביר אימוני ריבאונד לשאר הקבוצה? היום לקח רק שלושה, אבל עוד כמה שאחרים לקחו רשומים עליו בזכות הלחימה והבוקס אאוט שהוא עושה (ועוד אחד או שניים נגזלו ממנו על ידי השופטים). כמו עם בראון, גם פה יש אפשרות לקבל שחקן יותר מלוטש לקראת סוף העונה. לדעתי ליד פורוורד מגוון הוא היה נראה גם יותר טוב. מה שכתבת על וורקמן והצעירים (ויהונתן) גם נכון.

לגבי סקוט לכולם ברור שכרגע הוא לא נותן כלום, אני ממה שהתרשמתי ממנו לפני כן לא חושב שהוא מתאים בכל מקרה. לא מבחינת הרמה (זו דעתי האישית) ובטח שלא מבחינת הסגנון - משחק ההתקפה שלנו מבולגן, המון איבודים (20 היום, 16 אתמול, נגד נס ציונה היינו באותו איזור) ביותר מדי פוזשנים ההתקפה נתקעת אפילו עד לרמה של שעון 24 - אנחנו צריכים רכז וסקוט רחוק מלהיות אחד כזה.
סקוורר - אכן נגד נס ציונה הוא היה יותר טוב, אבל בסך הכל הוא בליגה כבר שלוש שנים ואפשר להעריך מה מקבלים ממנו, אין פה איזו בשורה. הגנה אדירה (במסגרת המגבלות הפיזיות שלו - למובילי כדור הוא עושה את המוות, על קלעים טיפה יותר גדולים הוא פחות אפקטיבי), משחק התקפי מוגבל. אבל אם יהיה לך רכז בכיר התפקיד שלו יצטמצם באופן טבעי ויתאם את יכולות שלו. מספיק שהוא לא מהווה נטל התקפי ומסוגל לשים שלשה פנויה (בניגוד לאריאלי שכל פעם שהוא היה על המגרש השחקן שלו בא לעזרה אוטומטית והוא עדיין לא היה מסוגל לעשות נקודה), יחד עם ההגנה שלו זה בסדר גמור.

על גייטס אני רחוק מאוד מלהסכים. מעבר לכך שזה מרתיח לראות שחקן בקבוצה שלך שפשוט זורק זין בכל מהלך אפשרי כמעט, וזה בולט במיוחד על רקע שאר הקבוצה שמורכבת מלוחמים אחד-אחד, התרומה הכוללת שלו אפילו לא קרובה להיות אפקטיבית. הבעיה הגדולה איתו היא לא המצב הגופני אלא זה שהוא פשוט זורק זין, הרי גם בפלייאוף שנה שעברה ובמשחקים לפני כן הוא לא טרח לשמור אפילו קצת וזה לא עניין של כושר. כמות הנקודות שעושים עליו משתווה לכמות הנקודות שהוא עושה במשחקים ההתקפיים הכי טובים שלו. וזה לא רק הירידה להגנה, גם כשהוא מספיק לחנות בצבע הוא עושה מקסימום נזק. לא עושה את המינימום ומרים ידיים כדי להפריע לג'אמפ-שוט, שחקנים לוקחים אותו לטיול, הגנת פיק אנד רול לא קיימת, מאבד שחקנים, לא טורח לשלוח ידיים למסירות בצבע (0 חטיפות בשני המשחקים), על עזרה אני כמובן לא מפנטז בכלל. הריבאונד זה בושה וחרפה. ואחרי כל התחלואות האלה, שרק בגללן לא הייתי רוצה אותו בשום מחיר - הלו, זה לא שחקן בשני שקל שאתה מהמר עליו שאולי יצא ממנו משהו כמו הזרים האחרים, הוא הזר הכי יקר בליגה מחוץ לירושלים ומכבי (או כמעט הכי יקר) והוא גם הסיבה שאתה מהמר על כל הזרים האחרים. אתה אומר שהוא שנוי במחלוקת, אבל גם אתה יודע שלפעמים גרוע עדיף על שנוי במחלוקת וזה בדיוק המצב פה, כי זר גרוע אתה מחליף מיד (אלא אם כן מדובר באדלשטיין שגם את הגרוע הוא לא מחליף). זר כזה שכן נותן משהו, הגם שזה רחוק מלהספיק (ובמיוחד שמדובר באחד עם נתונים פיזיים, ו-"שם", ומהלכי היילייטס), יש לגביו תקווה ונותנים לו קרדיט גם אם הוא לא מוצדק, ובלונג-ראן זה גורם יותר נזק מזר גרוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2014, 08:00 
בראון הוא בסדר גמור יחסית לשלב הזה ולזה שהוא רוקי באירופה.
סקוט מדאיג, גם לא מספק כלום, ויותר מדאיג שגם נראה שהוא לא כזה רוצה.
לגבי יונתן אני מאוד מקווה שייכנס לתלם ויחזור לעצמו, מקווה שהוא לא מבואס שיש מאמן חדש (או שעם כל מאמן תהיה לו בעיה? :SHOCK: )
סקוורר זאת אחלה החתמה כצפוי, כבר בימים של הבקעה סבלנו ממנו, והיה לי ברור מה נקבל ממנו כשהוחתם. בא אגרסיבי, נותן את הנשמה, אחראי בד"כ, לא עושה דברים שהוא לא יודע. ארגנטינאי אמיתי. :D
לגבי גייטס אני מקווה שהכושר הגופני שלו ישתפר וככה יוכל לרדת להגנה.
הנקודות המדאיגות מבחינתי כרגע הן יונתן וסקוט.
הא שכחתי, מיימון :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 99 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: