לירון האדום כתב:
Fez כתב:
כמו תמיד, מזלזלים ושמים זין על כל מי שמשקיע בהפועל וחושבים שכל העולם אשם בזה שאין רוכש חוץ מהקהל
עכשיו גם צבאן לא בסדר? אוהד אמיתי שכל המשפחה שלו אדומה, כבר שנים שם כסף במועדון רחוק מאור הזרקורים, באמת ובתמים מנסה למצוא רוכש למועדון הזה
השלט עצמו הוא אמנם רק שלט אבל הוא חלק מתדמית "הילד הרע" של הקהל שלנו שבטח לא תורמת למציאת רוכש
היא גם לא תורמת למציאת ספונסרים בכדורסל וזה מידיעה (אולי גם שם ממציאים, אולי גם שם זה בגלל החובות, אני מת לשמוע את התירוצים)
תתווכחו כמה שאתם רוצים אבל זאת המציאות, אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה
לשנים של ניוסיונות אקטיביים להתרחק כמה שאפשר מלב הקונצנזוס הישראלי (אם זה ב-"שירי שואה" ואם זה בכל מיני ניסיונות התבדלות אחרים) יש מחיר
אוי נו באמת, אתה לא באמת מאמין למה שאתה כותב...
שוב פעם הסיסמא שהקהל אשם??
אם כך מדוע בית"ר עם כל העבודה שהם קהל גזעני ואלים מצליחה למצוא בעלים אחד אחרי השני?
מדוע מכבי שהקהל שלה עשה את המוות ללוני ("בדם באש את לוני נגרש"), אותו קהל שגם קילל שחקנים ערבים ושר בגנות טועמה מצא בעלים אחד אחרי השני?
מעניין שרק הפועל ת"א לא מצליחה למצוא בעלים למרות שהקהל שלה מגיע בהמוניו לכל משחק בית, כמות מנויים מכבודת מאד בכל עונה, מסורת וכו'.
לעניין הכדורסל - אני לא ממש בקיא במה שהולך שם אבל זה ידוע שלכדורסל יותר קשה למצוא ספונסרים,
א. בגלל שהוא ענף פחות מעניין
ב. בכדורסל יש פחות קהל שמגיע למשחקים ולכן אם יש איזשהו בלגן עם האוהדים הוא מובלט יותר.
הטעות שלך היא אותה טעות של שאר הקהל שלנו, שחושבים שמציאת רוכש זה הולך לפי איזה ניקוד שצוברים
שזה עניין של "מגיע לנו", של צדק, של "הוגן"
זה לא עובד ככה אחי, פשוט לא
אתה מסתכל על מעשים ("הקהל של מכבי עשה ככה וככה") ועובדות יבשות אבל מה שמדבר כאן זה תדמית
והתדמית שלנו בקאנטים
וכן, זה שונה ממכבי ובית"ר
קודם כל, בית"ר ומכבי מועדונים שמלכתחילה תמיד קוסמים ליהודים עשירים מחו"ל (בית"ר בגלל ירושלים ומכבי בגלל מכבי), לא יעזור כלום
אבל מעבר לזה, רק אנחנו באופן כל כך מופגן ובולט עושים הכל כדי להתבדל מהקונצנזוס הישראלי
זה לא רק שאנחנו קהל "בעייתי" אלא אנחנו גם מזוהים עם דברים שהם ההפך המוחלט ממה שמחפש הפרופיל של הרוכש הממוצע
זה נראה לי לגמרי טריוויאלי שזה משפיע ולא ברור לי איך אנשים לא רואים את זה
הזוי שאנשים פה חושבים שקהל משפיע על כל פרט קטן של המשחק אבל לא מבינים את ההשפעה שלו על נושא כזה