שחר כתב:
דני גולפיטק כתב:
שחר כתב:
yossi כתב:
הייתי רוצה לשאול את כל מי מהאוהדים שהצטרף לשרת את החבורה השודדת בצהוב שאלה
חשבתם רגע לפני שחתמתם על המחאה הזו
ניסיתם לחשוב צעד אחד קדימה
שהרי עכשיו אחרי שהם קיבעו את מרחק התקציב בפי 10 משאר הליגה הם רוצים להיות שווים לליגה במחירי הכרטיסים
ואתם עוד נותנים ל"טובלים והשרץ בידם" להינות מתמיכה שלכם בלי לחשוב רגע איזה קבוצות יפגעו מהמחאה הזו (ולא אני לא מדבר רק על הפועל) , מה יקרה להן כאשר הן לא יכולות לדרוש תשלום הולם על הסגל של הדאבל של הפועל שמשחק עכשיו בצהוב
מה עם תקרת תקציב לליגה לא אמור לבוא הרבה הרבה לפני מחיר כרטיסים
מה עם דראפט שבעלי הכסף לא יוכלו לקבע את שלטונם כמו שעשה הדון בכדורסל
מה עם רצפת תקציב
מה עם דרישה למתן מגרשי אימונים מהעיריות לכל הקבוצות שלא לדבר על סטנדרטים של מחשוב באימונים כדי להשוות אליהם את התנאים של כולם???
נפלתם על ראש?

אה??
הוא צודק במאה אחוז
למכבי תל אביב יש דוד עשיר שמשלם על הכל, לקבוצות אחרות אין
הקבוצות האחרות מנסות לצמצם פערים, ולשם כך גובות מחירים יקרים יותר כדי לנסות ולצמצם תקציבים.
רוצים מחיר מקסימלי לכרטיס? מעולה! אבל רגע אחד אחרי תקרת שכר
אצלך, תמיד זה מכבי נגד כל העולם. גם לנו היה פעם דוד יותר עשיר משל כולם. ראייה צרה שגורמת לזה שבחיים לא יהיה פה שום שינוי.
תקרת שכר זה טוב, אבל זו לא הבעיה שלנו, בשביל זה יש להם מנהלתתחת או איך שלא קוראים לזה, אוהדים לא צריכים לשלם פה מחירים כאלה בלי קשר לזהות הבעלים של מכבי ואגב, למרות שאתה מנסה בכוח לשייך את היוזמה הזו לאוהדי מכבי, היא ממש לא התחילה משם.
בכל מקרה אני עדיין לא מבין מה רצה ההזוי שמעליך, מי חתם על איזה מחאה, איזה תנאים של מחשוב הוא רוצה מהעירייה? ומה לזה ומחירי הכרטיסים?
הזוי??? הלוואי ...
ולעניין , כרטיס להצגה , הצגת ילדים, הופעה קטנה, סטנד אפ, או כל אירוע שיש בו הגברה תאורה ועוד כמה אנשי מקצוע , כל אלה מינימום 100 ש"ח
כרטיס ליגה 2 ו 3 באנגליה - מעל 250 ש"ח
זה לא עושה שכל??, 100 ש"ח זה מינימום לאירוע שיש בו מעט השקעה ואנשים עובדים בשבילו
ומעבר לכך , מותר לאפסים להציע 50 אלף דולר יותר בנטו לחודש כדי שהמוכר בורקסים ישחק אצלהם ולי אסור לדרוש מהאוהדים שלו בסוף את אותם 50 אלף???
מי פה הזוי
מותר להם להיות חזירים חסרי חוש למשחק פייר כאלה שמצדדים תמיד בכסף והעשיר הוא הקובע אבל כשזה מגיע לכיס של האוהדים שלהם לי אסור
ויש עוד כאלה שמחשיבים עצמם אדומים שאומרים עליי שאני הזוי
ועוד לא דיברתי על סדר אמיתי בליגה , כזה שיימנע מהם את התוצאה שנראית כבר מעל 30 שנה בליגה בכדורסל
אבל אני הזוי......
ודני , תשובה בשבילך אישית , סטנדרטים של מגרשים מהעיריות שווים בגודלם ובאיכות הדשא לכל הקבוצות
סטנדרטים של מדדי דופק ועוד כלים ממוחשבים לכל השחקנים בכל הקבוצות וגם לבתי ספר תיכון שיש בהם מגמת חינוך גופני
אבל עזוב פירוט
קח באתר של ה NBA את המסמך שמתאר את ה ,ISO הסטנדרט שהם מנהלים את הליגה על פיו ותבצע אחד אחד
אבל לא, אתה מעדיף עכשיו לחסוך 10 שקלים לעצמך ולהמתין שהשוויץ של הברקו יארגן לך איזה גולדהאר, במקום לאלץ את הגולדהאר לממן להם כרטיסים לדרבי אם הוא רוצה שיהיו שם אוהדים (וכך בסוף העונה לא צריך לחשוש שוורמוט יעבור לצהוב כי כבר לא ישאר למיץ , פטל.....)