תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 15:29

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 134 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מחאת האוהדים
הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2014, 18:07 
kruvi1 כתב:
http://sport1.maariv.co.il/content/109412
ציטוט:
בתום ישיבה עם ראשי הקבוצות הוחלט לקבוע עלויות מקסימליות במגרשים: 90 שקלים למפגשים ישירים של "חמש הגדולות", 80 למשחקים בהן מעורבת אחת מהן ו-50 לכל השאר

איזה זבלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2014, 19:16 
ציניות בצד, כבר נעשו המון יוזמות ומפגשים בעבר שלא הובילו לכלום ובסוף כמובן הפייסבוק מוביל את המהלך הכי רציני שהיה פה מבחינת התאגדות של אוהדים. זו הזדמנות חד פעמית שספק אם תחזור אי פעם לשינוי אמיתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2014, 20:17 
שחר כתב:
yossi כתב:
הייתי רוצה לשאול את כל מי מהאוהדים שהצטרף לשרת את החבורה השודדת בצהוב שאלה
חשבתם רגע לפני שחתמתם על המחאה הזו
ניסיתם לחשוב צעד אחד קדימה
שהרי עכשיו אחרי שהם קיבעו את מרחק התקציב בפי 10 משאר הליגה הם רוצים להיות שווים לליגה במחירי הכרטיסים
ואתם עוד נותנים ל"טובלים והשרץ בידם" להינות מתמיכה שלכם בלי לחשוב רגע איזה קבוצות יפגעו מהמחאה הזו (ולא אני לא מדבר רק על הפועל) , מה יקרה להן כאשר הן לא יכולות לדרוש תשלום הולם על הסגל של הדאבל של הפועל שמשחק עכשיו בצהוב
מה עם תקרת תקציב לליגה לא אמור לבוא הרבה הרבה לפני מחיר כרטיסים
מה עם דראפט שבעלי הכסף לא יוכלו לקבע את שלטונם כמו שעשה הדון בכדורסל
מה עם רצפת תקציב
מה עם דרישה למתן מגרשי אימונים מהעיריות לכל הקבוצות שלא לדבר על סטנדרטים של מחשוב באימונים כדי להשוות אליהם את התנאים של כולם???

נפלתם על ראש?
:bang:

אה??

הוא צודק במאה אחוז
למכבי תל אביב יש דוד עשיר שמשלם על הכל, לקבוצות אחרות אין
הקבוצות האחרות מנסות לצמצם פערים, ולשם כך גובות מחירים יקרים יותר כדי לנסות ולצמצם תקציבים.
רוצים מחיר מקסימלי לכרטיס? מעולה! אבל רגע אחד אחרי תקרת שכר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2014, 20:21 
שום דבר לא מצדיק את המחירים האלה, לצמצם פערים על חשבון אוהדים במגרש לא שווה כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2014, 20:27 
דני גולפיטק כתב:
שחר כתב:
yossi כתב:
שהרי עכשיו אחרי שהם קיבעו את מרחק התקציב בפי 10 משאר הליגה הם רוצים להיות שווים לליגה במחירי הכרטיסים
ואתם עוד נותנים ל"טובלים והשרץ בידם" להינות מתמיכה שלכם בלי לחשוב רגע איזה קבוצות יפגעו מהמחאה הזו (ולא אני לא מדבר רק על הפועל) , מה יקרה להן כאשר הן לא יכולות לדרוש תשלום הולם על הסגל של הדאבל של הפועל שמשחק עכשיו בצהוב
מה עם רצפת תקציב
מה עם דרישה למתן מגרשי אימונים מהעיריות לכל הקבוצות שלא לדבר על סטנדרטים של מחשוב באימונים כדי להשוות אליהם את התנאים של כולם???

נפלתם על ראש?

אה??

הוא צודק במאה אחוז
הקבוצות האחרות מנסות לצמצם פערים, ולשם כך גובות מחירים יקרים יותר כדי לנסות ולצמצם תקציבים.

אצלך, תמיד זה מכבי נגד כל העולם. גם לנו היה פעם דוד יותר עשיר משל כולם. ראייה צרה שגורמת לזה שבחיים לא יהיה פה שום שינוי.
תקרת שכר זה טוב, אבל זו לא הבעיה שלנו, בשביל זה יש להם מנהלתתחת או איך שלא קוראים לזה, אוהדים לא צריכים לשלם פה מחירים כאלה בלי קשר לזהות הבעלים של מכבי ואגב, למרות שאתה מנסה בכוח לשייך את היוזמה הזו לאוהדי מכבי, היא ממש לא התחילה משם.

בכל מקרה אני עדיין לא מבין מה רצה ההזוי שמעליך, מי חתם על איזה מחאה, איזה תנאים של מחשוב הוא רוצה מהעירייה? ומה לזה ומחירי הכרטיסים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2014, 20:30 
סמל אישי של המשתמש
דני יקר,
יש לי תחושה שאם לנו היה "דוד" עשיר לא היית כותב את מה שכתבת, ותקרת שכר לא היתה כל כך חשובה לך.
בדיוק כמו שלא הפריע לך שטביב גנב לכ"ס שחקנים והביא אלינו, כל עוד זה שירת את האינטרסים של הפועל.
גם לאחר שנה לאחר הזכיה בדאבל כשרוב הקהל כבר הבין מי זה טביב עדיין טענת שהכל היה שווה.

אם יש אינטרסים משותפים בין קהלי הקבוצות כדאי להתאחד סביבם.
ככל שאני זוכר , בעבר היה חשוב לך שכל בלומפילד יהיה אדום. כשיש לך קבוצה לא מי יודע מה כדי שחצי בלומפילד יהיה מלא צריך מחירים מאוד מאוד נמוכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2014, 21:39 
איך אפשר להצדיק עליית מחירים? לא נראה לי שהקהל שלנו בנוי ממיליונרים..
יש הרבה דרכים לצמצם פערים , אבל לא דרך הקהל!
אין שום סיבה בעולם לשלם יותר מ50 שקל למבוגר{30 נוער} כולל עמלות!! כשיש דרבי סבבה 80 שקל..
אולי אנחנו קהל שבוי ורוצה למען הקבוצה אבל חרם במשחקים הקרובים פשוט יעשה את שלו.
שאבי לוזון ושות' יעשו כסף בדרכים אחרות לא על חשבוננו!! זה גם יכול לתפוס על המזנון באצטדיון אבל זה כבר נושא אחר..

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2014, 01:36 
משחק בליגה-פח הזו לא אמור לעלות יותר מ-50 שקלים. לא משנה מי נגד מי, לא משנה איפה. 50 שקלים צריך להיות רף עליון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2014, 07:14 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
דני גולפיטק כתב:
שחר כתב:
yossi כתב:
מה עם רצפת תקציב

נפלתם על ראש?

אה??

הוא צודק במאה אחוז

אצלך, תמיד זה מכבי נגד כל העולם. גם לנו היה פעם דוד יותר עשיר משל כולם. ראייה צרה שגורמת לזה שבחיים לא יהיה פה שום שינוי.
תקרת שכר זה טוב, אבל זו לא הבעיה שלנו, בשביל זה יש להם מנהלתתחת או איך שלא קוראים לזה, אוהדים לא צריכים לשלם פה מחירים כאלה בלי קשר לזהות הבעלים של מכבי ואגב, למרות שאתה מנסה בכוח לשייך את היוזמה הזו לאוהדי מכבי, היא ממש לא התחילה משם.

בכל מקרה אני עדיין לא מבין מה רצה ההזוי שמעליך, מי חתם על איזה מחאה, איזה תנאים של מחשוב הוא רוצה מהעירייה? ומה לזה ומחירי הכרטיסים?

הזוי??? הלוואי ...
ולעניין , כרטיס להצגה , הצגת ילדים, הופעה קטנה, סטנד אפ, או כל אירוע שיש בו הגברה תאורה ועוד כמה אנשי מקצוע , כל אלה מינימום 100 ש"ח
כרטיס ליגה 2 ו 3 באנגליה - מעל 250 ש"ח
זה לא עושה שכל??, 100 ש"ח זה מינימום לאירוע שיש בו מעט השקעה ואנשים עובדים בשבילו
ומעבר לכך , מותר לאפסים להציע 50 אלף דולר יותר בנטו לחודש כדי שהמוכר בורקסים ישחק אצלהם ולי אסור לדרוש מהאוהדים שלו בסוף את אותם 50 אלף???
מי פה הזוי
מותר להם להיות חזירים חסרי חוש למשחק פייר כאלה שמצדדים תמיד בכסף והעשיר הוא הקובע אבל כשזה מגיע לכיס של האוהדים שלהם לי אסור
ויש עוד כאלה שמחשיבים עצמם אדומים שאומרים עליי שאני הזוי
ועוד לא דיברתי על סדר אמיתי בליגה , כזה שיימנע מהם את התוצאה שנראית כבר מעל 30 שנה בליגה בכדורסל
אבל אני הזוי......

ודני , תשובה בשבילך אישית , סטנדרטים של מגרשים מהעיריות שווים בגודלם ובאיכות הדשא לכל הקבוצות
סטנדרטים של מדדי דופק ועוד כלים ממוחשבים לכל השחקנים בכל הקבוצות וגם לבתי ספר תיכון שיש בהם מגמת חינוך גופני
אבל עזוב פירוט
קח באתר של ה NBA את המסמך שמתאר את ה ,ISO הסטנדרט שהם מנהלים את הליגה על פיו ותבצע אחד אחד
אבל לא, אתה מעדיף עכשיו לחסוך 10 שקלים לעצמך ולהמתין שהשוויץ של הברקו יארגן לך איזה גולדהאר, במקום לאלץ את הגולדהאר לממן להם כרטיסים לדרבי אם הוא רוצה שיהיו שם אוהדים (וכך בסוף העונה לא צריך לחשוש שוורמוט יעבור לצהוב כי כבר לא ישאר למיץ , פטל.....)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2014, 07:31 
סמל אישי של המשתמש
אנחנו גבינו 135 שקל לכרטיס לדרבי כולל עמלה והפערים רק גדלו. אז שיגדלו עוד קצת.

עכשיו עושה שכל או שעדיין לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2014, 07:41 
אוי, כמה כיף לשמוע את העמותה המהוללת מייללת על מחירי הכרטיסים. לא מדובר באותה עמותה שאישרה עליית מחירי מנויים בעונה שעברה והעונה לא פצתה פה לנוכח מחירי המנויים וההצהרות של ההוא שעזב על הרצון למכור כמה שיותר כרטיסים בכסף טוב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2014, 08:34 
yossi כתב:
שחר כתב:
דני גולפיטק כתב:
שחר כתב:
yossi כתב:
מה עם רצפת תקציב

נפלתם על ראש?

אה??

הוא צודק במאה אחוז

הזוי??? הלוואי ...
ולעניין , כרטיס להצגה , הצגת ילדים, הופעה קטנה, סטנד אפ, או כל אירוע שיש בו הגברה תאורה ועוד כמה אנשי מקצוע , כל אלה מינימום 100 ש"ח
כרטיס ליגה 2 ו 3 באנגליה - מעל 250 ש"ח
זה לא עושה שכל??, 100 ש"ח זה מינימום לאירוע שיש בו מעט השקעה ואנשים עובדים בשבילו
ומעבר לכך , מותר לאפסים להציע 50 אלף דולר יותר בנטו לחודש כדי שהמוכר בורקסים ישחק אצלהם ולי אסור לדרוש מהאוהדים שלו בסוף את אותם 50 אלף???
מי פה הזוי
מותר להם להיות חזירים חסרי חוש למשחק פייר כאלה שמצדדים תמיד בכסף והעשיר הוא הקובע אבל כשזה מגיע לכיס של האוהדים שלהם לי אסור
ויש עוד כאלה שמחשיבים עצמם אדומים שאומרים עליי שאני הזוי
ועוד לא דיברתי על סדר אמיתי בליגה , כזה שיימנע מהם את התוצאה שנראית כבר מעל 30 שנה בליגה בכדורסל
אבל אני הזוי......

ודני , תשובה בשבילך אישית , סטנדרטים של מגרשים מהעיריות שווים בגודלם ובאיכות הדשא לכל הקבוצות
סטנדרטים של מדדי דופק ועוד כלים ממוחשבים לכל השחקנים בכל הקבוצות וגם לבתי ספר תיכון שיש בהם מגמת חינוך גופני
אבל עזוב פירוט
קח באתר של ה NBA את המסמך שמתאר את ה ,ISO הסטנדרט שהם מנהלים את הליגה על פיו ותבצע אחד אחד
אבל לא, אתה מעדיף עכשיו לחסוך 10 שקלים לעצמך ולהמתין שהשוויץ של הברקו יארגן לך איזה גולדהאר, במקום לאלץ את הגולדהאר לממן להם כרטיסים לדרבי אם הוא רוצה שיהיו שם אוהדים (וכך בסוף העונה לא צריך לחשוש שוורמוט יעבור לצהוב כי כבר לא ישאר למיץ , פטל.....)

מי פה הזוי? כנראה שאתה..
מה הקשר להצגות ילדים וכרטיס להצגה? אתה מוני הראל?אתה יודע ש גם דירה עולה יותר ממשחק כדורגל? מכיר ילדים שנוסעים לראות פסטיגל במקומות כמו וסרמיל או אצטדיון הי"א, תחת כיפת השמיים בלי שירותים נורמליים ותנאים בסיסיים? מכיר פסטיבלים או הצגות שמקבלים מיליוני שקלים הקצבות מכספי ציבור?
אנגליה? אין בעיה, אני מציע שניקח את היחס בין תקציב הקבוצות למכיר הכרטיס ונסנכרן אותו לישראל, שלא לדבר על השכר הממוצע במשק ומיותר לציין שלמשחק של באיירן או של מילאן תשלם 70 ש"ח לכרטיס.
בNBA העירייה ממנת את הקבוצות?
אני מצטער, אבל לא מבין שום דבר מההודעה שלך, מה הקשר לאדום אמיתי, ערן זהבי ומחירי הכרטיסים...רק אלוהים ואולי אתה יודעים....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2014, 12:01 
סמל אישי של המשתמש
ברשותכם תרגיל קטן במספרים.
נגיד הפועל ת"א רוצה להכניס לקופתה 5 מליון שקל נטו ממשחקים.
כלומר להשאר ברווח ממכירת כרטיסים לאחר תשלום על עלות בלומפילד (ב 2012 הייתה 50 אלף למשחק) ולאחר תשלום הוצאות אבטחה.
בעונה רגילה סטנדרטית (ליגה + גביע הטוטו) יש לנו 20 משחקים + כלומר הוצאה של מעל מליון שקל.
מתוך ה 20 משחקי בית יש כ 10 מול גדולות ו 10 מול הקטנות.
עבור משחר מול אחת הקטנות צריכים 150 אנשי אבטחה, ועבור אחת הגדולות 600.
6 שעות עבודה תמורת 50 שקל לשעה (תשלום למעביד מה גם שמדובר בימי שבת או ערב), זה אומר שבמשחקים נגד קבוצות קטנות צריך
לשלם כ 450000 אלף, ומול קבוצות גדולות לשלם כ 1.8 מליון. כך שבסה"כ עבור משחקי בית צריכים לשלם קרוב ל 3.5 מליון שקל.

כך שבגדול על מנת לעמוד בצפי הפועל צריכה להכניס כ 8.5 מליון שקל מכרטיסים / מנויים.
נגיד הצפי הוא להכנסה של 6 מליון ממנויים ו 2.5 מליון מכרטיסים.
זה אומר שאם יש לנו כ 8000 מנויים אז עלות ממוצעת של מנוי היא 750 שקל למנוי.
נגיד במשחקים קטנים קונים עוד 500 כרטיסים ובמשחקים גדולים עוד 4000 כרטיסים זה אומר שבסה"כ נקנים עוד 45 אלף כרטיסים
שצריכים להכניס לקופת הקבוצה 2.5 מליון שקל שזה אומר כרטיס בעלות ממוצעת של 55 שקלים כלומר 74 שקל למבוגר ו 37 שקל לנוער / חיל)
אם נתייחס לבלומפילד אז עבור שער 5 ו 11 זה אומר 60 שקל, עבור שער 7-8 75 שקל ועבור שערים 2-13 90 שקל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2014, 14:44 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
אוי, כמה כיף לשמוע את העמותה המהוללת מייללת על מחירי הכרטיסים. לא מדובר באותה עמותה שאישרה עליית מחירי מנויים בעונה שעברה והעונה לא פצתה פה לנוכח מחירי המנויים וההצהרות של ההוא שעזב על הרצון למכור כמה שיותר כרטיסים בכסף טוב?

מסתבר שהעמותה תמכה במחירי המנויים לעונה הזאת אבל "תחת מחאה".

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2014, 18:39 
סמל אישי של המשתמש
מקווה מאוד שאם ק"ש תגבה 80 ש"ח לכרטיס בשבת הבאה האולטראס והעמותה יודיעו שלא הולכים. התגובה צריכה להיות מוחצת בשביל שכמה שיותר מהר נוכל לחזור למגרשים (בחוץ).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2014, 18:49 
סמל אישי של המשתמש
רואה שחורות כתב:
מקווה מאוד שאם ק"ש תגבה 80 ש"ח לכרטיס בשבת הבאה האולטראס והעמותה יודיעו שלא הולכים. התגובה צריכה להיות מוחצת בשביל שכמה שיותר מהר נוכל לחזור למגרשים (בחוץ).

לא נראה לך קצת מוזר שנחרים בגלל מחיר שגם הפועל לוקחת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2014, 18:55 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:
רואה שחורות כתב:

לא נראה לך קצת מוזר שנחרים בגלל מחיר שגם הפועל לוקחת?

בסדר, בבית יש לנו מנוי שבו המחיר הממוצע למשחק הוא 50-70 ש"ח. אמנם מחיר המנוי יקר מאוד אבל גם לחיפה ומכבי יש כבר אלפי מנויים שלא יוותרו עליהם.
אני בהחלט מצפה ממי שאין לו מנוי ואוהד הפועל לא להגיע למשחק בשבת ונראה שזה גם מה שקורה.
בעונה הבאה המחאה תצטרך להתמקד לדעתי במחירי המנויים, בתקווה שעוד העונה ייפתר עניין הכרטיסים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2014, 19:13 
סמל אישי של המשתמש
עזוב מנויים. הפועל לוקחת 40/80 (לפחות) מהאוהדים שלה ואף אחד לא מחרים (כמה באים זה עניין אחר), איך אתה מצפה שאותו קהל יחרים בגלל אותו מחיר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2014, 19:21 
Eros Ramazzotti כתב:
עזוב מנויים. הפועל לוקחת 40/80 (לפחות) מהאוהדים שלה ואף אחד לא מחרים (כמה באים זה עניין אחר), איך אתה מצפה שאותו קהל יחרים בגלל אותו מחיר?

אני מצפה שקהל החוץ בעיקר יחרים משחקים לאור המחירים.
זה מה שיצור לחץ על הקבוצות.
רוב הקבוצות מרוויחות מקהל החוץ ולא מקהל הבית שרובו מנוי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2014, 19:26 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
Eros Ramazzotti כתב:

ברור שזה מה שתצפה, כי זה כל הסיפור כאן. הקהלים הגדולים הם אלה שמחרימים, וכל העניין קשור בכרטיסים למשחקי חוץ כי בבית יש הרבה מנויים.
ובכל זאת, מה בדיוק תגיד לאיזי שירצקי? איך אתה מעז למכור לנו כרטיס ב80? איזה מין מחיר זה? תראה אותנו, אנחנו למשל מוכרים ב... 80?

אם אתם מבקשים ששירצקי, לוזון, רעננה וג'קי יקחו מאיתנו 50 בזמן שהפועל לוקחת מאיתנו 80 אני לא חושב שזה יצליח, אבל שיהיה בהצלחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2014, 20:51 
Eros Ramazzotti כתב:
לירון האדום כתב:
Eros Ramazzotti כתב:

ברור שזה מה שתצפה, כי זה כל הסיפור כאן. הקהלים הגדולים הם אלה שמחרימים, וכל העניין קשור בכרטיסים למשחקי חוץ כי בבית יש הרבה מנויים.
ובכל זאת, מה בדיוק תגיד לאיזי שירצקי? איך אתה מעז למכור לנו כרטיס ב80? איזה מין מחיר זה? תראה אותנו, אנחנו למשל מוכרים ב... 80?

אם אתם מבקשים ששירצקי, לוזון, רעננה וג'קי יקחו מאיתנו 50 בזמן שהפועל לוקחת מאיתנו 80 אני לא חושב שזה יצליח, אבל שיהיה בהצלחה.

אני מבקש משירצקי ולוזון למכור ב50 כמו שאני רוצה שהפועל תמכור ב50.. כל פעם מנסים למצוא סיבות להצדקת הבעלים שזה בכלל לא רלוונטי וזה דופק אותנו.

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2014, 22:27 
50 ש״ח מחיר אחיד.
במשחקים מושכי קהל שיש צפי שכל הכרטיסים
ייגמרו במכירה המוקדמת יימכרו כרטיסים במחירים של 45/90
כולל עמלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: מחאת האוהדים
הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2014, 22:48 
Eros Ramazzotti כתב:
לירון האדום כתב:
Eros Ramazzotti כתב:

א. אני בעד שהקהל שלהם יחרים גם את המשחק בבלומפילד במקרה כזה.
ב. אני מצפה מגקי משרצקי ומלוזון שיגבו מאוהדי הקבוצות הגדולות את אותם המחירים שהם גובים בשאר המשחקים. אם במקרה של קבוצות ״ גדולות״ יש הצדקה למחיר גבוה יותר בגלל שהם משקיעים יותר , במקרים האלה אין שום סיבה שאוהדי קבוצות גדולות ישלמו מחיר גבוה .....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2014, 10:41 
סמל אישי של המשתמש
http://www.calcalist.co.il/sport/articl ... 78,00.html

ציטוט:
בגרמניה מחירי הכרטיסים נמוכים במיוחד מאחר שכל האצטדיונים שם חדישים והכדורגל הוא מהטובים ביבשת. אבל כנראה בישראל הכדורגל שווה יותר. דורטמונד, אחת מהקבוצות הטובות באירופה, מוכרת "מנוי זול" יקר יחסית ב־1,700 שקל; 2,400 שקל לאב ובן. לשם השוואה, מנוי למבוגר וילד בהפועל תל אביב עולה 4,200 שקל. אבל מה זה דורטמונד ביחס להפועל? בכל זאת, הפועל משחקת בבלומפילד, ודורטמונד משחקת באחד האצטדיונים הגדולים בעולם שגם יש בו אווירה נדירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2014, 11:14 
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4570239,00.html

ההנהחה של מכבי לוקחת 110 ש"ח כולל עמלה למחזור ה2 מול רעננה

באתר של לאן כרטיס לשער 2 כולל עמלה עולה 115.
בחישוב קליל 15 ש"ח עמלה, 10 שקל תוספת של לאן על הכרטיס, זה אומר שהם לוקחים 90 שקל מחיר מקורי.
לא אמרו ש80 זה מקסימום?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2014, 11:17 
יהיו להם יותר זולים לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2014, 11:18 
אה רגע, זה נהיה טוב יותר-
אוהדי רעננה יכולים לקנות כרטיס כוללה עמלה ב93 ש"ח.

ההנהלה של מכבי אומרת להם שהמחיר המיוחד זה רק לאוהדי קבוצת החוץ.
אירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2014, 11:37 
סמל אישי של המשתמש
19505 כתב:
http://www.calcalist.co.il/sport/articl ... 78,00.html

ציטוט:
בגרמניה מחירי הכרטיסים נמוכים במיוחד מאחר שכל האצטדיונים שם חדישים והכדורגל הוא מהטובים ביבשת. אבל כנראה בישראל הכדורגל שווה יותר. דורטמונד, אחת מהקבוצות הטובות באירופה, מוכרת "מנוי זול" יקר יחסית ב־1,700 שקל; 2,400 שקל לאב ובן. לשם השוואה, מנוי למבוגר וילד בהפועל תל אביב עולה 4,200 שקל. אבל מה זה דורטמונד ביחס להפועל? בכל זאת, הפועל משחקת בבלומפילד, ודורטמונד משחקת באחד האצטדיונים הגדולים בעולם שגם יש בו אווירה נדירה.

לאיזה יציע של הפועל מנוי אב ובנו עולה 4200 שקלים? תא הכסף?
לשערים 5,7 אב ובנו היו יכולים לקנות מנויים ב2100 שקל בערך אחרי עמלות.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2014, 11:49 
אם רוכשים מנויים בנפרד. המנוי המשולב היחיד עולה 3090 לשערים 2 ו 13 , 4200 עולה לאב ו2 ילדים.
בגלל זה אני לא אוהב את דסקל, הוא יודע לבוא בטענות לכל העולם, אבל לא מסוגל לעשות תחקיר בסיסי באופן נורמלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2014, 13:57 
סמל אישי של המשתמש
זה כמו האלה בקבוצת הפייסבוק שמזועזעים מזה שמכבי מוכרת לשערים זולים כרטיסים ב90 שקל (ובצדק מזועזעים) אבל מעזה למכור כרטיסים לשער 2 ב100 שקל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 134 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: