לגבי החלוצים - תמיד הייתה לי תחושה בתור אוהד הפועל שאנחנו מתפשרים, עד קיץ 2008. ישחקו אצלינו הבלמים הכי טובים בארץ כמו גרשון ודומב, על אלימלך אין צורך להרחיב או על קשרים ברמה של אבוקסיס, הלמאי, פישונט או מקדימה - כשהיה לנו את טועמה בשיאו, בן לוז, אפק נניח מהספסל וכן-הלאה - אבל בהתקפה היה את אוסטרץ' שלא פגע בליגה, קלצ'נקו שהוא שחקן טוב אבל מחמיצן ובלילי שלא הביא אף-פעם מעל 10 גולים בליגה עם כל האהבה אליו. גם אוגבונה וברדה לא היו מספיק טובים
בקיץ 2008 קרה משהו - הפועל הלכה על יבואה. חצי עונה ראשון מדהים, אני נזכר בצמד בטדי ממצב וחצי ומחייך.
בדאבל היה לנו את שכטר.
בעונת 2010-11 - טוטו תמוז שהיה השחקן הראשון בהיסטוריה של הפועל שסיים כמלך שערים - וגם את בן-סהר שלליגה היה בסדר וכבש 15 שערים(התחיל טוב באירופה ובליגה נכנס לקצב).
בעונת 11-12 הבאנו את דמארי ששיתף פעולה עם טוטו והעסק עבד רוב הזמן.
בעונת 12-13 נשארנו עם אותו צמד חלוצים.
אשתקד שכטר ודמארי היו אמורים ליצור חוד של אליפות(אם שכטר היה כמו שכטר והיה משחק בכנף) אבל דמארי ביצע את הפריצה.
לראשונה מזה הרבה שנים - להפועל אין אף חלוץ שקרוב להיות הטוב בארץ. אין לנו מנייה בטוחה, מישהו שההגנה תשקשק ממנו.
שלומי אזולאי בסדר, אבל אם היינו קבוצת צמרת אמיתית אף-אחד לא היה מתעניין בו.
שובל גוזלן לא צריך להיות החלוץ הפותח של קבוצה עם יומרות.
שגיב יחזקאל מוכשר מאוד אבל אולי בנוער הוא היה '9'(לא יודע) - הוא מתאים לשחק בקו.
ציטוט:
זה לא העניין, אין לך אף שחקן שייתן את מה שהוא נותן באמצע, זה לא רק ההשקעה בהגנה, זה הריצה הבלתי פוסקת גם כשהכדור אצלנו. גם אם הוא לא נוגע בכדור התנועה הזאת חשובה כדי שהמשחק יזוז קצת וייפתח מקום לשחקנים אחרים. קח את השוויון בחיפה בדקה ה90, גילי היה יכול לחפש עוד 3 שעות למי למסור אם לא סאשה.
אם צריך לבחור בינו לבין שי בהרכב, אין התלבטות בכלל.
מוותר על ה2-3 כדורים טובים ששי נותן בשביל 90 דקות של קבוצה שמתנגדת ליריב. שי זה טיילת. שכונה. שייכנס דקה 70 וינסה לתת את הכדורים שלו ב20 דקות ולא לרצוח לנו את שאר ה70.
קצת התאמצת ובכל-זאת אחלה פוסט - ואני לא ציני.
אם ההשוואה היא שי אבוטבול ו'יש רצוי ויש מצוי' - אז סאשה עדיף, גם בביצוע הכדורים הנייחים. אם ההסתכלות היא במכלול של העניין - סאשה שחקן בינוני.
הגנתית לדעתי סאשה כמעט ולא תורם כלום. לגבי ההתקפה יש מקום לויכוח ואני מסכים שיש לו תנועה טובה לעומק. אני הייתי רוצה לראות אותו מעז יותר כשהכדור אצלו ולא ישר מוסר אחורה לבלמים. הזרים שהיו לנו בעמדה היו בדיחה. דג'מבה לא שחקן כדורגל, מנטש בקושי שיחק וגם אם כן זו לא אינדיקציה כי הוא היה חלק מהפועל הגדולה בכל הזמנים; רוקי היה בלוף וחבל שנפלנו בעמדה הזו לקראת ליגת האלופות. גריזיצ'יץ' גרזן יותר טוב מסאשה הוא מחלץ יותר כדורים ממנו חד וחלק.