תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 23:55

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 200 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: רבע גמר גביע הטוטו אשדוד - הפועל 20:00
הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2014, 10:39 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
נועם שחם כתב:
אין ספק שמצאת את הטיעון המנצח בנושא עמוס - הוא יותר טוב מהשוער של הנוער. אולי שישים את זה בקורות החיים.

רק שלא יכתוב שם שבינתיים נראה שהשוער השני שהביאו רק כי הוא חבר של המנג'ר נראה יותר טוב ממנו.

אין לי בעיה עם זה שאלמדון נראה טוב יותר, אלמדון זה זה שאתם פסלתם מראש כי הוא חבר של ברקוביץ'.
שיפתחו עם אלמדון כל העונה אם הוא טוב יותר אני האחרון שיתלונן, אבל בניגוד אליכן אני לא מתלונן על אוטומט.
לפני כמה ימים קראתי כאן לא מעט הודעות שדיברו על לפתוח עם כל אחד אחר ולא עמוס, אני שואל אם אנחנו עדין דבקים מנטרה הזאת?
לפני שנה צעקו כאן שזה לא משנה אם לדעת מי הכדורגל שלנו טוב יותר כי מה שחשוב זה התוצאה בסוף, עכשיו מסבירים לנו (המשתמש 19 למשל),
למה עדיף לסיים מקום 6 ולהנות מהכדורגל ולא מקום רביעי אם הוא לא מביל לשום מקום (ואני חשבתי שמקום 4 אומר יותר ניצחונות ותוצאות טובות יותר).
אני חשבתי ששירזי היה מאמן ראוי (כמעט אף אחד אחר לא) ושנה שעברה חשבתי שרב"ש ראוי (בזמן שכולכם התגעגתם לשירזי), בתחילת הנה התגעגעתם לרב"ש
כשהחתימו את דומב, הזלתם ריר על רב"ש וגם עכשיו שאתם טוענים שאנחנו משחקים טוב יותר משנה שעברה עדין אתם טוענים שדומב לא מאמן.
העיקר לא להודות שאתם עסוקים בלקטר על אוטומט.

זה כבר מתחיל להתיש את הקריאה בפורום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2014, 10:54 
כולה ניסיתי לרמוז שיש לנו שני שוערים מחורבנים שמתאימים לקבוצה שיורדת ליגה.
אתה כתגובה כתבת מגילה לא קשורה וחתמת בכמה זה מתיש לקרוא בפורום.
טול קורה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2014, 11:38 
סמל אישי של המשתמש
סאשה לא תורם מספיק לא בהגנה ולא התקפה, ואין איזה שטות סטייל הטייטל 'סמל'\'קפטן' שתצדיק את הישארותו בהרכב. שי עוד יכול לבעוט מרחוק לפעמים תוך כדי משחק והוא מחלק את הכדורים טוב הצידה מידי פעם. סאשה תמיד מוסר אחורה והוא לא תורם התקפית. חמישה גולים בעונה כשהוא באנקר בהרכב ומשחק כמעט את כל הדקות זה נקרא תרומה התקפית ראויה? כנראה שיש כאן כאלה שהעובדה שהוא הולך למשחקי כדורסל או השתלב מעולה חברתית וקצת נלחם גרמו לכמה להיות עיוורים. הוא גם 'שחקן זר' שאמור לתת תרומה יותר גדולה מהשחקן הישראלי הבסיסי.

כולם רואים ששגיב יחזקאל יכול לשחק או מאחורי חלוץ או בכנפיים כי הוא בלתי-צפוי, מהיר ועם יציאה מהמקום כמו שכטר של פעם. מעניין מתי אסי דומב יקלוט שהוא לא חלוץ חוד.

אהה, וכן, שון מלכה בצד ימין כאילו הוא יחתוך לאמצע וישחרר פצצה עם שמאל לחיבור. הלו, הוא לא אריאן רובן, לא גארת' בייל ולא אנחל די-מאריה, אז מספיק עם זה אדון דומב.

דבר אחרון - בהפועל אומרים אחרי המשחק שאפשר לחזור מהתוצאה ובעיקר 'הכדורים שלא נכנסו היום ייכנסו בבלומפילד'. אז זהו, שלא בטוח. נקודתית כן, אבל יכול להיות שלאורך כל העונה זו תהיה הבעייה - ניצול המצבים וגם הגעה למצבים בגלל החלוצים. אין לנו את עומר דמארי הרי, אלא בסה"כ שחקנים צעירים מאוד או בינוניים כמו שלומי אזולאי. הפועל חייבת שחקן מהקישור שיתרום הרבה. אני קונה בעיניים עצומות את ה-8 גולים של זגורי בליגה בעונה שעברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2014, 11:48 
סמל אישי של המשתמש
דור האדום כתב:
סאשה לא תורם מספיק לא בהגנה ולא התקפה, ואין איזה שטות סטייל הטייטל 'סמל'\'קפטן' שתצדיק את הישארותו בהרכב. שי עוד יכול לבעוט מרחוק לפעמים תוך כדי משחק והוא מחלק את הכדורים טוב הצידה מידי פעם. סאשה תמיד מוסר אחורה והוא לא תורם התקפית. חמישה גולים בעונה כשהוא באנקר בהרכב ומשחק כמעט את כל הדקות זה נקרא תרומה התקפית ראויה? כנראה שיש כאן כאלה שהעובדה שהוא הולך למשחקי כדורסל או השתלב מעולה חברתית וקצת נלחם גרמו לכמה להיות עיוורים. הוא גם 'שחקן זר' שאמור לתת תרומה יותר גדולה מהשחקן הישראלי הבסיסי.

כולם רואים ששגיב יחזקאל יכול לשחק או מאחורי חלוץ או בכנפיים כי הוא בלתי-צפוי, מהיר ועם יציאה מהמקום כמו שכטר של פעם. מעניין מתי אסי דומב יקלוט שהוא לא חלוץ חוד.

אהה, וכן, שון מלכה בצד ימין כאילו הוא יחתוך לאמצע וישחרר פצצה עם שמאל לחיבור. הלו, הוא לא אריאן רובן, לא גארת' בייל ולא אנחל די-מאריה, אז מספיק עם זה אדון דומב.

דבר אחרון - בהפועל אומרים אחרי המשחק שאפשר לחזור מהתוצאה ובעיקר 'הכדורים שלא נכנסו היום ייכנסו בבלומפילד'. אז זהו, שלא בטוח. נקודתית כן, אבל יכול להיות שלאורך כל העונה זו תהיה הבעייה - ניצול המצבים וגם הגעה למצבים בגלל החלוצים. אין לנו את עומר דמארי הרי, אלא בסה"כ שחקנים צעירים מאוד או בינוניים כמו שלומי אזולאי. הפועל חייבת שחקן מהקישור שיתרום הרבה. אני קונה בעיניים עצומות את ה-8 גולים של זגורי בליגה בעונה שעברה.

בדיוק מה שטענתי לפני כמה הודעות. בדרבי ברק לוי היה גדול. אמש היה מרציאנו גדול. ואני תמה ביני לבין עצמי אם גם הרוש "פתאום" יתפוס משחק בשבת. כמה זה מעיד על השוערים האלו וכמה זה מעיד על כך שיש להפועל בעיה רצינית בניצול מצבים בחומר הקיים לאור הבור שהשאיר דמארי?! ימים יגידו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2014, 12:01 
סמל אישי של המשתמש
לא שאני טוען חלילה שאין לנו בעייה בעמדת החלוץ
אבל להפועל יש מסורת ארוכה ורבת שנים של שוערים יריבים שתופסים נגדינו יום ונותנים את משחק חייהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2014, 12:12 
סמל אישי של המשתמש
דור האדום כתב:

מועמד מספר 1 לפסקה ההזויה של חודש ספטמבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2014, 12:25 
סמל אישי של המשתמש
להארכתי כל אחד פה מתיחס יותר מדי למה שהוא רוצה שיהיה ופחות למה יהיה בפועל.
להארכתי הוא ישחק עם פלאח וקולין בלמים.
אסי היה רוצה לשחק עם 5 קשרים:שי איקנדה סאשה גילי וישראל
ועם חלוץ אחד: אזולאי/שובל
אבל מכיוון שאייל רוצה (והוא יקבע את ההרכב)משחק התקפי בהכרח ובכל מצב,הוא ישחק עם 4 קשרים:
גילי ישראל שי (באנקר בעיניהם) סאשה/איקנדה
וחלוצים אזולאי ושובל
ובנוסף:מי שאייל התאמץ להביא (ןגם שם עליו את כל הקלפים) ישחק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2014, 12:30 
סאשה צריך להיות באנקר בכל הרכב שעולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2014, 12:43 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:
דור האדום כתב:

שי בעונה הכי טובה שלו בהפועל (הייתה לו רק אחת כזאת אגב וגם היא נקטעה על ידי אוקצ'ה) לא נתן 5 גולים ובעונת שיא סטטיסטית שלו הוא נתן בדיוק 5 גולים, לא ברור מה דור האדום רוצה מאיתנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2014, 13:19 
el dudernio כתב:
zink כתב:
נועם שחם כתב:
אין ספק שמצאת את הטיעון המנצח בנושא עמוס - הוא יותר טוב מהשוער של הנוער. אולי שישים את זה בקורות החיים.

רק שלא יכתוב שם שבינתיים נראה שהשוער השני שהביאו רק כי הוא חבר של המנג'ר נראה יותר טוב ממנו.

אין לי בעיה עם זה שאלמדון נראה טוב יותר, אלמדון זה זה שאתם פסלתם מראש כי הוא חבר של ברקוביץ'.
שיפתחו עם אלמדון כל העונה אם הוא טוב יותר אני האחרון שיתלונן, אבל בניגוד אליכן אני לא מתלונן על אוטומט.
לפני כמה ימים קראתי כאן לא מעט הודעות שדיברו על לפתוח עם כל אחד אחר ולא עמוס, אני שואל אם אנחנו עדין דבקים מנטרה הזאת?
לפני שנה צעקו כאן שזה לא משנה אם לדעת מי הכדורגל שלנו טוב יותר כי מה שחשוב זה התוצאה בסוף, עכשיו מסבירים לנו (המשתמש 19 למשל),
למה עדיף לסיים מקום 6 ולהנות מהכדורגל ולא מקום רביעי אם הוא לא מביל לשום מקום (ואני חשבתי שמקום 4 אומר יותר ניצחונות ותוצאות טובות יותר).
אני חשבתי ששירזי היה מאמן ראוי (כמעט אף אחד אחר לא) ושנה שעברה חשבתי שרב"ש ראוי (בזמן שכולכם התגעגתם לשירזי), בתחילת הנה התגעגעתם לרב"ש
כשהחתימו את דומב, הזלתם ריר על רב"ש וגם עכשיו שאתם טוענים שאנחנו משחקים טוב יותר משנה שעברה עדין אתם טוענים שדומב לא מאמן.

אם תמצא הודעה אחת שלי בפורום שאומרת אחת משלל האמירות שייחסת לי פה, אני מזמין אותך ואת אשתך על חשבוני לארוחה זוגית באיזו מסעדה שתבחר.

אף פעם לא אמרתי שכל אחד עדיף על עמוס, לא התגעגעתי לשירזי, אני לא מתגעגע לרב"ש, ובטח שלא אמרתי שאנחנו משחקים יותר טוב מאשר בשנה שעברה (אני האחרון שיתרשם משחקים בגביע הטוטו, שאפשר להסיק מהם מעט מאד לגבי מה שיקרה בליגה). בלי כל קשר, דני עמוס הוא שוער שעלה לנו בהרבה הפסדים ונקודות, ואם לא די בזה, גם ההתנהגות שלו מאד בעייתית. אלמלא מצבנו הקשה כלכלית ומקצועית, היו צריכים להעיף אותו לאלף עזאזלים אחרי שפתח פה על מאמן השוערים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2014, 14:04 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:
דור האדום כתב:

ברור, הרי למה לכתוב תגובה עניינית כקונטרה ולכתוב שאתה לא מסכים איתי, אם אפשר להוסיף עוד שורה חסרת תוכן. מברוק.

ציטוט:
שי בעונה הכי טובה שלו בהפועל (הייתה לו רק אחת כזאת אגב וגם היא נקטעה על ידי אוקצ'ה) לא נתן 5 גולים ובעונת שיא סטטיסטית שלו הוא נתן בדיוק 5 גולים, לא ברור מה דור האדום רוצה מאיתנו.

שי לפני הפציעה הקשה היה תורם הרבה יותר הגנתית. בכל-מקרה, סתם בדקתי כי בא לי: בעונת 2008-09, העונה היחידה בה שי קיבל קרדיט אמיתי בתור שחקן הרכב - הוא כבש 4 שערים ובישל עוד 8, כל זה ב-26 משחקים בלבד. סאשה רוב הזמן מוסר אחורה או לרוחב. הוא כבד כמו שי(אם כי שורף שטחים קצת יותר ממנו) הוא לא שחקן עם טכניקה, לא בעיטה יותר מדי טובה לשער וזה הכל. בנוגע לשי זה ידוע שהוא בסוף הקריירה והביקורת עליו ארסית אבל סאשה שחקן בן 24 שפשוט מראה מה שהוא יודע. מקווה שהעונה השנייה שלו תהיה טובה משמעותית. אני לא בטוח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2014, 14:06 
סאשה לא צריך לתת תרומה התקפית גדולה. 5-6 שערים לשחקן שעושה כל כך הרבה הגנה זה מעולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2014, 14:09 
סמל אישי של המשתמש
דור האדום כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
דור האדום כתב:

ברור, הרי למה לכתוב תגובה עניינית כקונטרה ולכתוב שאתה לא מסכים איתי, אם אפשר להוסיף עוד שורה חסרת תוכן. מברוק.

ציטוט:

שי לפני הפציעה הקשה היה תורם הרבה יותר הגנתית. בכל-מקרה, סתם בדקתי כי בא לי: בעונת 2008-09, העונה היחידה בה שי קיבל קרדיט אמיתי בתור שחקן הרכב - הוא כבש 4 שערים ובישל עוד 8, כל זה ב-26 משחקים בלבד. סאשה רוב הזמן מוסר אחורה או לרוחב. הוא כבד כמו שי(אם כי שורף שטחים קצת יותר ממנו) הוא לא שחקן עם טכניקה, לא בעיטה יותר מדי טובה לשער וזה הכל. בנוגע לשי זה ידוע שהוא בסוף הקריירה והביקורת עליו ארסית אבל סאשה שחקן בן 24 שפשוט מראה מה שהוא יודע. מקווה שהעונה השנייה שלו תהיה טובה משמעותית. אני לא בטוח

יש לי תגובה עניינית בשבילך: רוץ לקנות משקפיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2014, 14:18 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
סאשה לא צריך לתת תרומה התקפית גדולה. 5-6 שערים לשחקן שעושה כל כך הרבה הגנה זה מעולה.

מקבל את מה שאתה אומר, העניין הוא שלדעתי הוא גם לא עושה כל-כך הרבה הגנה. לרדוף אחרי שחקנים זה לא מספיק. הוא רך מדי ולא מספיק מהיר כדי לחלץ כדורים. על ההשקעה שלו על המגרש אין עוררין, לגבי זה אני מסכים. את אלה שאוהבים ומעריכים אותו אני מבין וברור שאם כולם היו משקיעים כמוהו אז הפועל הייתה במקום יותר טוב. אבל לגבי היכולת המקצועית - יש על מה להתווכח. גם פה וגם שם.

ציטוט:
יש לי תגובה עניינית בשבילך: רוץ לקנות משקפיים

משעמם לך הא? אין לך משהו חשוב להגיד אז אל תגיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2014, 14:27 
זה לא העניין, אין לך אף שחקן שייתן את מה שהוא נותן באמצע, זה לא רק ההשקעה בהגנה, זה הריצה הבלתי פוסקת גם כשהכדור אצלנו. גם אם הוא לא נוגע בכדור התנועה הזאת חשובה כדי שהמשחק יזוז קצת וייפתח מקום לשחקנים אחרים. קח את השוויון בחיפה בדקה ה90, גילי היה יכול לחפש עוד 3 שעות למי למסור אם לא סאשה.

אם צריך לבחור בינו לבין שי בהרכב, אין התלבטות בכלל.
מוותר על ה2-3 כדורים טובים ששי נותן בשביל 90 דקות של קבוצה שמתנגדת ליריב. שי זה טיילת. שכונה. שייכנס דקה 70 וינסה לתת את הכדורים שלו ב20 דקות ולא לרצוח לנו את שאר ה70.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2014, 14:42 
סמל אישי של המשתמש
סאשה יותר טוב מהכל הזרים האחרים שהיו לנו בתפקיד שלו בשנים האחרונות (דג'מבה-דג'מבה, מנטאשווילי, רוקי, גרזיצ'יץ'), לא שהייתה לו תחרות גדולה אבל זה גם משהו.
הוא השחקן שרץ הכי הרבה בהפועל ומשקיע הכי הרבה ולדעתי בחודשים האחרונים הוא גם מראה שיפור ביכולת.
הוא רחוק מלהיות שחקן מושלם, יש איתו הרבה בעיות אבל שלידו משחק שי אבוטבול ושהמחליף שלהם הוא פאקינג גמד 1.60 שהוא מקסימום שחקן ליגה לאומית סביר אני חושב שהוא הבעיה האחרונה שלנו בקישור המרכזי.
אני כרגע שם בצד את האפשרות שאיקנדה יעבור לשחק בקרוב באמצע במקום שי, אני לא רואה את זה קורה לצערי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2014, 19:23 
סמל אישי של המשתמש
נועם מה זה אלמלא המצב הכלכלי? אם היה לנו גולדהאר והייתי מחתים את אנימה...אבל אין לנו וזאת המציאות הכלכלית בה אנחנו צריכים להתנהל. מאחר ואתה מבין את זה אין שום טעם ותועלת לכתוב כל הזמן כמה עמוס לא מתאים וכמה עשו שטות שהשאירו אותו. אז נכון מי שלא היה השוער אתמול לא באמת מתחרה עם עמוס על חולצת ההרכב, וטוב שכך, אבל זה כי עמוס הוא השוער הבכיר שלנו ואולי הגיע הזמן שבמקום להתלחש כמה הוא עלוב נקבל את זה ונעודד את הקבוצה.

זינק, מה שמתיש זה לא תגובות עניניות וארוכות אלא התחרות מי יותר ציני כלפי הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2014, 19:58 
סמל אישי של המשתמש
לגבי החלוצים - תמיד הייתה לי תחושה בתור אוהד הפועל שאנחנו מתפשרים, עד קיץ 2008. ישחקו אצלינו הבלמים הכי טובים בארץ כמו גרשון ודומב, על אלימלך אין צורך להרחיב או על קשרים ברמה של אבוקסיס, הלמאי, פישונט או מקדימה - כשהיה לנו את טועמה בשיאו, בן לוז, אפק נניח מהספסל וכן-הלאה - אבל בהתקפה היה את אוסטרץ' שלא פגע בליגה, קלצ'נקו שהוא שחקן טוב אבל מחמיצן ובלילי שלא הביא אף-פעם מעל 10 גולים בליגה עם כל האהבה אליו. גם אוגבונה וברדה לא היו מספיק טובים

בקיץ 2008 קרה משהו - הפועל הלכה על יבואה. חצי עונה ראשון מדהים, אני נזכר בצמד בטדי ממצב וחצי ומחייך.
בדאבל היה לנו את שכטר.
בעונת 2010-11 - טוטו תמוז שהיה השחקן הראשון בהיסטוריה של הפועל שסיים כמלך שערים - וגם את בן-סהר שלליגה היה בסדר וכבש 15 שערים(התחיל טוב באירופה ובליגה נכנס לקצב).
בעונת 11-12 הבאנו את דמארי ששיתף פעולה עם טוטו והעסק עבד רוב הזמן.
בעונת 12-13 נשארנו עם אותו צמד חלוצים.
אשתקד שכטר ודמארי היו אמורים ליצור חוד של אליפות(אם שכטר היה כמו שכטר והיה משחק בכנף) אבל דמארי ביצע את הפריצה.

לראשונה מזה הרבה שנים - להפועל אין אף חלוץ שקרוב להיות הטוב בארץ. אין לנו מנייה בטוחה, מישהו שההגנה תשקשק ממנו.
שלומי אזולאי בסדר, אבל אם היינו קבוצת צמרת אמיתית אף-אחד לא היה מתעניין בו.
שובל גוזלן לא צריך להיות החלוץ הפותח של קבוצה עם יומרות.
שגיב יחזקאל מוכשר מאוד אבל אולי בנוער הוא היה '9'(לא יודע) - הוא מתאים לשחק בקו.

ציטוט:
זה לא העניין, אין לך אף שחקן שייתן את מה שהוא נותן באמצע, זה לא רק ההשקעה בהגנה, זה הריצה הבלתי פוסקת גם כשהכדור אצלנו. גם אם הוא לא נוגע בכדור התנועה הזאת חשובה כדי שהמשחק יזוז קצת וייפתח מקום לשחקנים אחרים. קח את השוויון בחיפה בדקה ה90, גילי היה יכול לחפש עוד 3 שעות למי למסור אם לא סאשה.

אם צריך לבחור בינו לבין שי בהרכב, אין התלבטות בכלל.
מוותר על ה2-3 כדורים טובים ששי נותן בשביל 90 דקות של קבוצה שמתנגדת ליריב. שי זה טיילת. שכונה. שייכנס דקה 70 וינסה לתת את הכדורים שלו ב20 דקות ולא לרצוח לנו את שאר ה70.

קצת התאמצת ובכל-זאת אחלה פוסט - ואני לא ציני.
אם ההשוואה היא שי אבוטבול ו'יש רצוי ויש מצוי' - אז סאשה עדיף, גם בביצוע הכדורים הנייחים. אם ההסתכלות היא במכלול של העניין - סאשה שחקן בינוני.
הגנתית לדעתי סאשה כמעט ולא תורם כלום. לגבי ההתקפה יש מקום לויכוח ואני מסכים שיש לו תנועה טובה לעומק. אני הייתי רוצה לראות אותו מעז יותר כשהכדור אצלו ולא ישר מוסר אחורה לבלמים. הזרים שהיו לנו בעמדה היו בדיחה. דג'מבה לא שחקן כדורגל, מנטש בקושי שיחק וגם אם כן זו לא אינדיקציה כי הוא היה חלק מהפועל הגדולה בכל הזמנים; רוקי היה בלוף וחבל שנפלנו בעמדה הזו לקראת ליגת האלופות. גריזיצ'יץ' גרזן יותר טוב מסאשה הוא מחלץ יותר כדורים ממנו חד וחלק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2014, 12:08 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
zink כתב:
נועם שחם כתב:

תראה, לנתח יכולות, מערכים ושאר דרעק ולעשות השואות בין העונה הזאת לעונות אחרות, ולא משנה אם עושים את זה בשורה אחת או במגילה שתוקעת את העברת המידע בפורום לעשר שנים, זה דבר מיותר וחסר תוחלת כאשר מדובר ב3 משחקים בגביע הטוטו כשלא כל הסגל עבר בבקרה התקציבית ו/או נמצא בכשירות פיסית או כושר משחק.
כל הדיונים תאורטיים בדיוק כמו לפני חודשיים עד שהעונה תפתח בשבת ונראה מה קורה (או במקרה של ההנהלה שלנו גם אז לא בהכרח כל הסגל יהיה כשיר תקציבית ונצטרך לחכות עוד קצת).
בגלל זה הגיוני שכל הדיונים האלה מתישים לקריאה כי לכתוב מגילות של 8 שורות ומעלה על כלום ועל ספקולציות שעדיין אין מציאות שאפשר לבחון אם יש להן אחיזה בה זה מתיש.

בלי קשר יש משהו שאני לא יכול להתאפק מלהעיר בקשר לחתימה שלך.
ז'ן ז'ק רוסו, שבניגוד לז'ן ז'ק גוסו גוסו היה הוגה דעות גדול, כתב באמנה החברתית שלו את המשפט הבא:
"L’homme est né libre, et partout il est dans les fers"
בתרגום חופשי זה אומר "האדם נולד חופשי, ובכל מקום הוא נתון בכבלים", משמעות שונה לגמרי!
תן לו את הכבוד הראוי לו! תן לו סימני פיסוק ומילות/אותיות קישור מתאימים!

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2014, 14:58 
el dudernio כתב:
נועם מה זה אלמלא המצב הכלכלי? אם היה לנו גולדהאר והייתי מחתים את אנימה...אבל אין לנו וזאת המציאות הכלכלית בה אנחנו צריכים להתנהל.

אני לא מדבר על הצד המקצועי. אני מדבר על זה שעמוס מרשה לעצמו להתנהג בצורה ששום מועדון נורמאלי לא יכול לאפשר, ואנחנו סובלים את זה כי אין אפשרות להחליף אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 200 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: