Eros Ramazzotti כתב:
זה שצריך בעלים אחר זה ברור.
מה אתה מציע לעשות כרגע, תחת קבוצת הבעלות הנוכחית - לא ברור. אתה מציע לשחרר חצי קבוצה? אתה מסכים עם התקציב הנוכחי?
אתה אומר שיש פער בין ההכנסות להוצאות, ובינואר שוב יהיה קודר. אז אני שואל, מה ההצעה שלך?
להגיד שכל עוד אנחנו תחת הבעלים האלה הכל יהיה חרא גם אני יודע.
ועוד פעם הדרעק הזה של יוותר על זכויות הניהול, על מי בדיוק יהיו החובות? על סיימון כץ?
ממש לא צריך לשחרר חצי קבוצה, בהרכב הבעלות הנוכחי חיים רמון כבר ידאג לעשות את זה לבד בינואר.
התקציב הוא תקציב סביר אבל צריך לזכור 2 דברים משמעותיים :
1. הוא כולל 5 מיליון שקלים חובות, כלומר גרעון מהעונה הקודמת שגולגל לעונה הנוכחית.
2. הפועל ת"א לא מסוגלת לייצר 28 מיליון שקל הכנסות וכדי לעמוד בתקציב הנוכחי צריך בעלים שמסוגל להשלים את הפער מכיסו כדי שלא נצטרך לשחרר שחקנים ו/או לגלגל גרעון יותר גדול לעונה הבאה.
ההצעה שלי ידועה (העברת השליטה לידי חלק מבעלי המניות הקיימים עם או בלי העמותה) ותאמין לי שהיא עברה הרבה מעבר לגבולות הפורום מספר פעמים.
יש בן אדם אחד בשם מני ויצמן ששולט בגורל של המועדון הזה ומאחר ומסיבותיו שלו הוא מעדיף לצערי לשמר את המצב הקיים ולתת לרמון ולמנהלים הדגולים האחרים להמשיך ולחרב את המועדון, שום דבר לא משתנה. אם הוא יהיה מוכן לקחת על עצמו את החובות שנוצרו בשל הכשלון הניהולי של רמון ועברו מהעונה הקודמת לעונה הנוכחית, תוך שבוע יש בעלים חדש להפועל.
אגב, זה ממש לא דרעק. זה הדבר היחיד שמשאיר את רמון בעמדה הנוכחית ומאפשר לו לנהל את המועדון כאוות נפשו מבלי להתייעץ עם שאר חברי הדירקטוריון ואפילו לא לחשוף בפניהם דבר בסיסי כמו ממה מורכב התקציב שלנו.