תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 15 אוגוסט 2025, 16:35

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5409 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152 ... 181  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אשכול דיונים הפועל (יוני - אוגוסט)
הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2014, 20:36 
RedFox כתב:
עכשיו גם בן והבה זה השאלה?
בקיצור בונים פה חוליית בלמים של קולין שלא ישאר פה עונה הבאה, עובדייה שמושאל עם אופציה, בן והבה שמושאל עם אופציה לעוד עונת השאלה ופלאח שאם יחתום אנחנו נגלה אם הוא מושאל/נקנה או שמדובר באיזה טריק חדש של יעקב שחר.
יציב מאוד להרבה שנים בקיצור, חשיבה לטווח ארוך.

עדיף ככה.כי אם בסוף יבוא רוכש רציני לא ניהיה מחויבים לחוזים ארוכים עם שחקנים בינונים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אשכול דיונים הפועל (יוני - אוגוסט)
הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2014, 20:42 
סמל אישי של המשתמש
nati כתב:
RedFox כתב:
עכשיו גם בן והבה זה השאלה?
בקיצור בונים פה חוליית בלמים של קולין שלא ישאר פה עונה הבאה, עובדייה שמושאל עם אופציה, בן והבה שמושאל עם אופציה לעוד עונת השאלה ופלאח שאם יחתום אנחנו נגלה אם הוא מושאל/נקנה או שמדובר באיזה טריק חדש של יעקב שחר.
יציב מאוד להרבה שנים בקיצור, חשיבה לטווח ארוך.

עדיף ככה.כי אם בסוף יבוא רוכש רציני לא ניהיה מחויבים לחוזים ארוכים עם שחקנים בינונים

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2014, 21:42 
רוכש :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2014, 23:18 
יביאו בוחש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2014, 23:33 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
יביאו בוחש

עוד אחד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2014, 23:38 
לפי וואלה ההשאלה של והבה היא לשנתיים
http://sports.walla.co.il/?w=/157/2780471

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2014, 02:01 
Fez כתב:
לפי וואלה ההשאלה של והבה היא לשנתיים
http://sports.walla.co.il/?w=/157/2780471

כאילו לא למדו כלום מההחתמות לשנתיים של רב"ש... לראיה: קולין.
טמטום כזה :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2014, 02:29 
סמל אישי של המשתמש
נמני(הסוכן של פלאח שפוצץ את הטרייד עם חיפה) אמר ביציע שהוא מאמין שפלאח ואזולאי יחתמו בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2014, 06:53 
אנחנו מועדון מפורק שמנסה לתפור קבוצה בקומבינות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2014, 11:05 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
אנחנו מועדון מפורק שמנסה לתפור קבוצה בקומבינות

בוא נקווה שזה יצליח :ROSE:

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2014, 14:15 
הפועל החליטה: אוהדי מכבי גם בשער 8 בדרבי
גורם בהפועל ציין: "הלוואי שהאוהדים שלנו היו קונים וממלאים את כל היציעים. אם זה היה ככה, אוהדי מכבי לא היו מקבלים כרטיס מעבר למה שאנחנו מחויבים לתת.
אי אפשר להפסיד הכנסות בטוחות, מדובר כסף שהולך ישירות למשכורות לשחקנים וחיזוק הקבוצה כפי שכולם דורשים".

:BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2014, 11:30 
סמל אישי של המשתמש
דיווחים מנוגדים מאיכות האימון

Sport5 :

דומב לא היה מרוצה מרמת האימון והעיר לשחקנים

One: האימון התנהל בקצב טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2014, 11:39 
סמל אישי של המשתמש
ובספורט2 (או ספורט1... שיחליטו כבר איך קוראים להם!): בוחנים מגן ממכבי דלית אל כרמל.

הידד!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2014, 11:42 
סמל אישי של המשתמש
עבדי פרוג'ה.
שחקן בדווי מרהט עם עבר קצר במ.ס אשדוד. נבחן גם בנתניה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2014, 12:33 
סמל אישי של המשתמש
אם פרנסיס בנג'מין, פלאח ואזולאי חותמים, ובמידה ופרנסיס מגן טוב אז יש לנו סגל נחמד יחסית לתחזיות הרעות.
אני מאמין שחתימה שלהם והופעה טובה בדרבי ימכור עוד אלף מנויים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2014, 12:41 
David Silva כתב:
אם פרנסיס בנג'מין, פלאח ואזולאי חותמים, ובמידה ופרנסיס מגן טוב אז יש לנו סגל נחמד יחסית לתחזיות הרעות.
אני מאמין שחתימה שלהם והופעה טובה בדרבי ימכור עוד אלף מנויים.

הבעיה היא שכפי הנראה נפתח בדרבי עם קולין ואיקנדה כבלמים (ונובע מזה שי בקישור), כי שוב ההנהלה שלנו לא מסוגלת אשכרה להחתים ולהעביר שחקנים בבקרה. מול מכבי שבאה בטירוף (גם מאמן חדש וגם אחרי ההדחה מאירופה) זה יכול להגמר רע.
עוד אלף מנויים לא נמכור, אבל בהחלט יש לדרבי הזה חשיבות מבחינת המנויים וחבל שבהנהלה לא מבינים את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2014, 13:03 
אנשים שוכחים את המצב שלנו- אין כסף והאוהדים לא קונים כרטיסים לדרבי, אז בהתחשב במצב אין שום סיבה שלא יפתחו את שער 8 ויכניסו קצת כסף לקופה הריקה. אנחנו לא במצב של ללכת עם הרומנטיקה והעקרונות ותזכרו טוב טוב שבגלל שהלכנו אחרי הרומנטיקה (שכטר) נוצר חלק מהבור.
יש כאן אנשים שבוכים על זה שהפכנו להיות קבוצה שמשביחה שחקנים לחיפה- במצב הנוכחי זו האופציה הכי פחות גרועה. אנחנו לא ריאל או מנצ׳סטר ואין כרגע כסף ואני מאמין שגוזלן, פאלח ואזולאי יותר טובים ממה שהנוער שלנו מייצר נכון להיום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2014, 13:28 
סמל אישי של המשתמש
רק חבל שאנשים שוכחים למה אין כסף.
זה מה שקורה שמתמקדים ברומנטיקה ובאנחנו הפועל גם בטוב וגם ברע ולא מבינים מי הביא אותנו לרע הזה.
אז אולי יצליחו להעביר בסוף את פרנסיס,והבה,עוביידה, פלאח ואזולאי וימשיכו למכור לנרקומנים את הסם שלהם שהמחיר שלו נשאר גבוה למרות שהאיכות שלו ירדה.
על דבר אחד אפשר לבנות כמעט בוודאות - אנחנו נעבור שוב לקראת ינואר את רינוני השחרורים והקיצוצים כי העמידו תקציב עם 8-10 מיליון שקל הפרש בין הוצאות להכנסות וברור לכולם שאף אחד ממעמידי הערבות לא יתן שיגעו לו בהן.
ואנחנו יושבים על התחת ונותנים למנהלים הכושלים בהיסטוריה של המועדון לשפוך עלינו דליים של שתן ומשכנעים את עצמנו שזה שטויות ואנחנו בכלל מעודדים חזק יותר בגשם. נראה איך נרגיש אחרי הדרבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2014, 14:13 
סמל אישי של המשתמש
אז אתה בעד שחרורם של גילי, זגורי, סאשה וליאור לוי? ובנוסף לא להחתים את פלאח ואזולאי?
זו ההצעה שלך?
עונה חדשה מתחילה, אני מציע שהפעם תכתוב באופן ברור מה אתה בדיוק רוצה שיקרה, כדי שתוכל לנופף בזה בינואר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2014, 14:21 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:
אז אתה בעד שחרורם של גילי, זגורי, סאשה וליאור לוי? ובנוסף לא להחתים את פלאח ואזולאי?
זו ההצעה שלך?
עונה חדשה מתחילה, אני מציע שהפעם תכתוב באופן ברור מה אתה בדיוק רוצה שיקרה, כדי שתוכל לנופף בזה בינואר.

רק אתה ואלוהים יודעים איך הבנת את זה ממה שכתבתי.
אני בעד שמי שינהל את הפועל יהיה מוכן לשים כסף מהכיס שלו ולא יגלגל את הכשלונות שלו אל הקהל (ועוד אחרי זה תהיה לו את החוצפה להאשים את הקהל שלא קונה מנויים וכרטיסים).
לרמון אין כסף והוא אפילו לא שם ערבויות בעצמו, שיוותר על זכויות הניהול ויעביר אותן למי שמוכן לקחת את הקבוצה עליו.
מספיק ברור ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2014, 14:31 
סמל אישי של המשתמש
זה שצריך בעלים אחר זה ברור.
מה אתה מציע לעשות כרגע, תחת קבוצת הבעלות הנוכחית - לא ברור. אתה מציע לשחרר חצי קבוצה? אתה מסכים עם התקציב הנוכחי?
אתה אומר שיש פער בין ההכנסות להוצאות, ובינואר שוב יהיה קודר. אז אני שואל, מה ההצעה שלך?

להגיד שכל עוד אנחנו תחת הבעלים האלה הכל יהיה חרא גם אני יודע.
ועוד פעם הדרעק הזה של יוותר על זכויות הניהול, על מי בדיוק יהיו החובות? על סיימון כץ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2014, 14:35 
Eros Ramazzotti כתב:
מה אתה מציע לעשות כרגע, תחת קבוצת הבעלות הנוכחית - לא ברור. אתה מציע לשחרר חצי קבוצה? אתה מסכים עם התקציב הנוכחי?
אתה אומר שיש פער בין ההכנסות להוצאות, ובינואר שוב יהיה קודר. אז אני שואל, מה ההצעה שלך?

ועוד פעם הדרעק הזה של יוותר על זכויות הניהול, על מי בדיוק יהיו החובות? על סיימון כץ?

כל מילה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2014, 14:45 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:

ממש לא צריך לשחרר חצי קבוצה, בהרכב הבעלות הנוכחי חיים רמון כבר ידאג לעשות את זה לבד בינואר.
התקציב הוא תקציב סביר אבל צריך לזכור 2 דברים משמעותיים :
1. הוא כולל 5 מיליון שקלים חובות, כלומר גרעון מהעונה הקודמת שגולגל לעונה הנוכחית.
2. הפועל ת"א לא מסוגלת לייצר 28 מיליון שקל הכנסות וכדי לעמוד בתקציב הנוכחי צריך בעלים שמסוגל להשלים את הפער מכיסו כדי שלא נצטרך לשחרר שחקנים ו/או לגלגל גרעון יותר גדול לעונה הבאה.

ההצעה שלי ידועה (העברת השליטה לידי חלק מבעלי המניות הקיימים עם או בלי העמותה) ותאמין לי שהיא עברה הרבה מעבר לגבולות הפורום מספר פעמים.
יש בן אדם אחד בשם מני ויצמן ששולט בגורל של המועדון הזה ומאחר ומסיבותיו שלו הוא מעדיף לצערי לשמר את המצב הקיים ולתת לרמון ולמנהלים הדגולים האחרים להמשיך ולחרב את המועדון, שום דבר לא משתנה. אם הוא יהיה מוכן לקחת על עצמו את החובות שנוצרו בשל הכשלון הניהולי של רמון ועברו מהעונה הקודמת לעונה הנוכחית, תוך שבוע יש בעלים חדש להפועל.
אגב, זה ממש לא דרעק. זה הדבר היחיד שמשאיר את רמון בעמדה הנוכחית ומאפשר לו לנהל את המועדון כאוות נפשו מבלי להתייעץ עם שאר חברי הדירקטוריון ואפילו לא לחשוף בפניהם דבר בסיסי כמו ממה מורכב התקציב שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2014, 14:49 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
Eros Ramazzotti כתב:

ממש לא צריך לשחרר חצי קבוצה, בהרכב הבעלות הנוכחי חיים רמון כבר ידאג לעשות את זה לבד בינואר.
1. הוא כולל 5 מיליון שקלים חובות, כלומר גרעון מהעונה הקודמת שגולגל לעונה הנוכחית.
2. הפועל ת"א לא מסוגלת לייצר 28 מיליון שקל הכנסות וכדי לעמוד בתקציב הנוכחי צריך בעלים שמסוגל להשלים את הפער מכיסו כדי שלא נצטרך לשחרר שחקנים ו/או לגלגל גרעון יותר גדול לעונה הבאה.

ההצעה שלי ידועה (העברת השליטה לידי חלק מבעלי המניות הקיימים עם או בלי העמותה) ותאמין לי שהיא עברה הרבה מעבר לגבולות הפורום מספר פעמים.
יש בן אדם אחד בשם מני ויצמן ששולט בגורל של המועדון הזה ומאחר ומסיבותיו שלו הוא מעדיף לצערי לשמר את המצב הקיים ולתת לרמון ולמנהלים הדגולים האחרים להמשיך ולחרב את המועדון, שום דבר לא משתנה. אם הוא יהיה מוכן לקחת על עצמו את החובות שנוצרו בשל הכשלון הניהולי של רמון ועברו מהעונה הקודמת לעונה הנוכחית, תוך שבוע יש בעלים חדש להפועל.
אגב, זה ממש לא דרעק. זה הדבר היחיד שמשאיר את רמון בעמדה הנוכחית ומאפשר לו לנהל את המועדון כאוות נפשו מבלי להתייעץ עם שאר חברי הדירקטוריון ואפילו לא לחשוף בפניהם דבר בסיסי כמו ממה מורכב התקציב שלנו.

באמת לא נמאס לכם? עוד יום יש דרבי ועוד פעם הקשקוש הזה. תשלם את חובות העבר או תביא רוכש שמוכן לשלם את החובות הללו ושלום על ישראל. אהה אין מי שמוכן לשלם? אז זה הבעלות עכשיו.... די מספיק כבר עם הטחינת מים הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2014, 14:55 
יש שעה למשחק נגד נתניה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2014, 15:03 
סמל אישי של המשתמש
תפוז אדום כתב:
יש שעה למשחק נגד נתניה?
יש שבוע למשחק נגד נתניה?

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2014, 15:08 
אני מניח שהוא רוצה שבעלים ישקיעו שני שקל, מה הוא רוצה מה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2014, 15:50 
סמל אישי של המשתמש
מני עוץ לי גוץ לי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2014, 16:48 
סמל אישי של המשתמש
בני יעקבי כתב:
kobster כתב:
Eros Ramazzotti כתב:

באמת לא נמאס לכם? עוד יום יש דרבי ועוד פעם הקשקוש הזה. תשלם את חובות העבר או תביא רוכש שמוכן לשלם את החובות הללו ושלום על ישראל. אהה אין מי שמוכן לשלם? אז זה הבעלות עכשיו.... די מספיק כבר עם הטחינת מים הזאת.

מה זה תשלם את החובות? קובסטר יצר אותם או אלה שחשבו שזה כסף של מונופול ועכשיו זורקים זין?
שייקח אחריות רמון , וסנטה קלאוס וכל מי שחשב שזה כסף בכאילו, יסגרו את הבור שהם! יצרו ויתנו למועדון הזה להתחיל מחדש
אצל מישהו שאשכרה מוכן לשים כסף תמורת הבעלות שלו. וזו לא טחינת מים, זה העתיד של המועדון, להמשיך להתנהל כמו פח זבל או להפוך למועדון עם ניהול נורמלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2014, 17:30 
סמל אישי של המשתמש
הבעיה התחילה לו המנהלים ששיחקו בכסף של מונופול אלא האוהדים שיחקו מונפול וקנו בית בבת ים.

ואז באו אותם אוהדים ואמרו אנחנו בכלל לא קשורים מה אתם רוצים, הבית לא שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5409 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152 ... 181  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: