תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 22:01

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 88 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: תמיר בלאט להפועל?
הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2014, 13:36 
קרספו, ניסית? עתרת לבית משפט? או שהרבה יותר קל לעשות מה שבא ביציע כי רמי כהן יצטרך לגייס כסף ולשלם את הקנסות. עובדה שכמות הכרטיסים לקבוצות החוץ כן גדלה, בזכות הפועל, עובדה שפרנקל רצה שתהיה בעונה הקרובה סדרת גמר והרבה בזכות הפועל לא תהיה, ואולי בעוד שנה יחזור הפיינל פור. ואני מאמין שאם הפועל תמשיך להתעקש אחוז הכרטיסים שהקבוצות האורחות יקבלו ביד אליהו יהיה זהה לאחוז הכרטיסים שיקבלו בהדר יוסף. ואני מאמין שאם יעשו מכבש נגד פרנקל ולא יתנחמדו אליו - הוא יעזוב.
ואני מאמין שכדי לשנות דברים הפועל צריכה להתחזק. על המגרש ומחוץ למגרש. אבל יש אנשים מבפנים שעסוקים כל הזמן בלהחליש אותה. הם מזיקים להפועל יותר מכל עסקן או יו"ר מינהלת. וזה שהם עוטפים את זה באיזה מלחמה על חופש הביטוי (עאלק, אני רוצה לראות מה הם יגידו אם במשחק הבית הראשון באולם החדש 50 אוהדים יניפו דגלי ישראל) לא עושה עליי שום רושם.
יש דרכים נורמטיביות להיאבק על העמדה שלך. מי שלא מסוגל לאמץ דרכים נורמטיביות ופוגע במודע בהפועל, מצטער, יש לי בעיה איתו.
ולגבי השיר הזה. זה השיר הכי תבוסתני שיש. זה שיר כל כך תבוסתני ולוזרי, שהוא פשוט מביך. ואם על זה אתה יוצא למאבק - אז חבל מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2014, 14:03 
purvis short כתב:
אני מאמין שכדי לשנות דברים הפועל צריכה להתחזק. על המגרש ומחוץ למגרש. אבל יש אנשים מבפנים שעסוקים כל הזמן בלהחליש אותה. הם מזיקים להפועל יותר מכל עסקן או יו"ר מינהלת. וזה שהם עוטפים את זה באיזה מלחמה על חופש הביטוי (עאלק, אני רוצה לראות מה הם יגידו אם במשחק הבית הראשון באולם החדש 50 אוהדים יניפו דגלי ישראל) לא עושה עליי שום רושם.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2014, 17:44 
סמל אישי של המשתמש
בינתיים היחידים שצפו את מה שהולך לקרות עם כל נושא הקללות הם החוליגנים שהורסים את הפועל, אז אני מציע קצת יותר צניעות למציעי ההצעות למיניהם (ואני חושב שלא צריך לקלל אבא של שחקן הפועל שלא עשה לנו כלום, הכוונה לשחקן כמובן).

אה, ולא רק שהם צפו מה הולך לקרות, שאר האוהדים שיקרו להם והבטיחו שאם ההזיה שלהם תתממש ותהיה מלחמה על הקללות למזרחי אז הם יעמדו על הרגליים האחוריות ויצטרפו אליהם במאבק, ועכשיו מי שמקלל את מזרחי הוא זבל שרוצה להרוס את הפועל. אז לבוא אליהם עכשיו בטענות על חוסר סולידריות, זה קצת מצחיק וצבוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2014, 19:29 
purvis short כתב:
קרספו, ניסית? עתרת לבית משפט? או שהרבה יותר קל לעשות מה שבא ביציע כי רמי כהן יצטרך לגייס כסף ולשלם את הקנסות. עובדה שכמות הכרטיסים לקבוצות החוץ כן גדלה, בזכות הפועל, עובדה שפרנקל רצה שתהיה בעונה הקרובה סדרת גמר והרבה בזכות הפועל לא תהיה, ואולי בעוד שנה יחזור הפיינל פור. ואני מאמין שאם הפועל תמשיך להתעקש אחוז הכרטיסים שהקבוצות האורחות יקבלו ביד אליהו יהיה זהה לאחוז הכרטיסים שיקבלו בהדר יוסף. ואני מאמין שאם יעשו מכבש נגד פרנקל ולא יתנחמדו אליו - הוא יעזוב.
ואני מאמין שכדי לשנות דברים הפועל צריכה להתחזק. על המגרש ומחוץ למגרש. אבל יש אנשים מבפנים שעסוקים כל הזמן בלהחליש אותה. הם מזיקים להפועל יותר מכל עסקן או יו"ר מינהלת. וזה שהם עוטפים את זה באיזה מלחמה על חופש הביטוי (עאלק, אני רוצה לראות מה הם יגידו אם במשחק הבית הראשון באולם החדש 50 אוהדים יניפו דגלי ישראל) לא עושה עליי שום רושם.
יש דרכים נורמטיביות להיאבק על העמדה שלך. מי שלא מסוגל לאמץ דרכים נורמטיביות ופוגע במודע בהפועל, מצטער, יש לי בעיה איתו.
ולגבי השיר הזה. זה השיר הכי תבוסתני שיש. זה שיר כל כך תבוסתני ולוזרי, שהוא פשוט מביך. ואם על זה אתה יוצא למאבק - אז חבל מאוד.

לא ניסיתי ואין לי בעיה שינסו, אבל בינתיים להמשיך לשיר.
אני לא נאבק על הזכות שלי לקלל את שמעון מזרחי, אני נאבק על שלטון היחיד של מכבי, שהשתקת הקהל של הפועל, והקהל של הפועל בלבד, הוא אחד הסימפטומים שלו.
אם אתם מעדיפים להתקפל ולהתפרס בפני מכבי ולשחק עפ"י החוקים שהיא מכתיבה, העיקר שתהיה לנו קבוצה בליגת העל, אז סדר העדיפויות שלנו שונה.
ותפסיקו לדבר על המגמה והשינוי ההדרגתי שמתבצע. שום דבר לא השתנה, אם מחוקקים כאלה חוקים נגדנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: תמיר בלאט להפועל?
הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2014, 19:50 
סמל אישי של המשתמש
ItaiH6 כתב:
יהלום אדום כתב:
לך יפריע שיקללו את אבא שלך משחק שלם?

ממתי שרים את השיר הזה משחק שלם?
שרים את השיר הזה לפעמים בגרבג' טיים אם יש ולפני דרבים.
בכל מקרה כזה, ועם חוש הקצב המפותח של אוהדי הפועל, גם ככה זה נגמר אחרי דקה וחצי מקסימום.
חוץ מזה הבחור מתעתד להיות שחקן מקצוען, אני בטוח שאם יקרה הנורא מכל הוא יצליח להתמודד עם שיר שמושר דקה וחצי פעם בכמה משחקים ומופיע בו בצדק שם המשפחה שלו פעמיים.

אני מסכים, אין סיבה שאיזה משפט קצר בשיר, שגם ככה לא שרים יותר מדי, יפריע לשחקן שמתיימר להיות מקצוען.

למרות שהיה עדיף אם היה אפשר להחליף את השורה כרגע...
או אולי, בהקשר של דון שימון והמנהלת להכניס איזה התנצלות מסתלבטת שתוציא את העוקץ מכל הניסיון להיכנס בנו.

למשל, להוסיף 'לכאורה' בשיר לפני או אחרי המשפט.
או לכתוב שיר קצר שנשיר לפני השיר המדובר.
מין דיסקליימר שכזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: תמיר בלאט להפועל?
הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2014, 20:30 
אני בעד לקלל את מזרחי, לא בעד לקלל אבא של שחקן הפועל, בשירה, בלי שעשה כלום, והוא בכלל ילד (הכי טוב בארץ לגילו לפי מה שאומרים הרופאים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2014, 21:51 
סמל אישי של המשתמש
ranjef כתב:
לא בעד לקלל אבא של שחקן הפועל, בשירה, בלי שעשה כלום, והוא בכלל ילד (הכי טוב בארץ לגילו לפי מה שאומרים הרופאים)

מסכים, גם אני שמעתי את זה מכמה אנשים שאני מכיר. מדובר בפוטנציאל עצום והבנתי שבליגה הארצית הוא התמודד לא רע בכלל. החתמה מצוינת של הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2014, 16:47 
סמל אישי של המשתמש
הוא בכלל יהיה בסגל או שהוא יושאל?

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2014, 17:01 
כן, בואו נמשיך לקלל בלי הבחנה. איזה כיף שרק בהפועל מקצים כל שנה כמה מאות אלפי שקלים לסעיף 'קנסות' כי כמה אנשים לא יכולים להתאפק וחייבים לשיר כדי
לשמור על חופש הביטוי(כמו שאמרו מעליי, זה לא ממש חופש ביטוי אם אסור להניף/לשיר דברים שנוגדים את דעותיהם) כביכול.
כמובן שאנשים אלו לא ישלמו את הקנסות. כמובן שאנשים אלו לא ייקחו חלק בעלויות משחק הרדיוס הצפוי לנו השנה, כמדי כמעט כל שנה.

אני גם מקלל במגרשים אבל לדעתי כל אדם נורמטיבי שעיניו בראשו יודע טוב מאוד מה אפשר לשיר ומה לא.
אני לא מתיימר להכיר את ארגון האולטראס לעומקו אבל איך אפשר להסביר את העובדה שהדרבי חוץ היחיד שעבר חלק בשנים האחרונות הוא זה שהם החרימו?
הגיע הזמן שאוהדי הפועל ינתבו את האנרגיות שלהם לטובת הפועל, או שההנהלה תעשה משהו עם אותם אוהדים.
לי אישית מתחיל להימאס מלחשוש כל משחק מקנסות ועונשים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2014, 17:04 
סמל אישי של המשתמש
Berger כתב:
איזה כיף שרק בהפועל מקצים כל שנה כמה מאות אלפי שקלים לסעיף 'קנסות' כי כמה אנשים לא יכולים להתאפק וחייבים לשיר

אלוהים ישמור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2014, 17:14 
סמל אישי של המשתמש
ItaiH6 כתב:
הוא בכלל יהיה בסגל או שהוא יושאל?

ישחק ברמתשרון יתאמן גם איתנו

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2014, 17:15 
הצלחנו להחתים ילד בן 17, שלפי רבים הוא השחקן הכי מוכשר בנבחרת הנוער, ל-4 שנים. לקבוצה עם משאבים כלכליים מוגבלים כמו שלנו זה נכס חשוב שצריך לשמור עליו. לשיר "מת בלאט" בטח לא יעזור לו לשחק טוב יותר ולא יעזור לנו לשמור עליו אצלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2014, 10:35 
Berger כתב:

אני לא מתיימר להכיר את ארגון האולטראס לעומקו אבל איך אפשר להסביר את העובדה שהדרבי חוץ היחיד שעבר חלק בשנים האחרונות הוא זה שהם החרימו?

אתה דמגוג, חוצפן ומגיע לך לסבול משמעון מזרחי גם עוד 100 שנה (כך את זה כמחמאה, זה אומר שתחיה עוד 100 שנה, כי הוא בטוח יחיה).
באמת מפתיע שהדרבי חוץ עבר בשקט, אחרי שהגיעו אנשים שהתנהגו כמו עפ"י הנהלים ששמעון מזרחי מכתיב להם. את כל האירועים שהיו ביד-אליהו ב- 15 השנה האחרונות לפחות התחילו המאבטחים והשוטרים ביד-אליהו, שקיבלו הוראות מלמעלה (וחלקם גם לא הכחישו את זה בעבר), ומי שמתכחש לזה ומוצא את האשמה בקהל של הפועל, שיזדיין.
ולגבי השירים, הבנו שאתה מוכן ליישר קו עם האיגוד ולשחק עפ"י החוקים שמכבי מכתיבה, העיקר שתהיה קבוצה טובה ליגת העל. אנחנו פחות. לא כי אנחנו אוהבים לקבל קנסות, אלא כי חוסר הצדק הזה הוא רק דוגמא אחת למה שקורה בכדורסל הישראלי והוכחה לכך ששום דבר לא השתנה. וגם בלי הקנסות האלה, אסור להשלים עם המצב.
וכמובן שאתה אוהד דגול ותורם ואנחנו מזיקים ומגניבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2014, 11:16 
קרספו, אבל מה שאתה מסרב לראות זה שאתה לא נאבק בכלל בחוסר הצדק (ויש חוסר צדק משווע. על זה אין ויכוח, ואני עצמי הראיתי אותו לא מעט פעמים), אתה נאבק בהפועל תל אביב, במנהליה בשחקנים ברוב מוחלט של הקהל שלה.
כל הפעולות האלה לא מזיזות את קצה הזרת לאלה שמענישים אותך. להפך, הן נותנות לאותם אנשים סיבות להעניש את הפועל. למעשה הפעולות האלה הן שיתוף הפעולה הכי חזק שיש עם האנשים שאתה רוצה לפעול נגדם. אז ברכותיי, במקום להיאבק בצורה הגיונית ובמקומות שלא פוגעים בהפועל, מה שאתה מציע זה לשתף פעולה עם איגוד הכדורסל. אתה תשיר את השירים והם ישמחו להעניש אותך.
העיקר שאחרי זה תספר לנו שאתה נאבק למען חופש הביטוי.
מה דעתך לגייס תרומות ובאמת לנסות להיאבק? לא, הרי הרבה יותר קל לעשות מה שבראש שלי ואחרי זה לייצר תיאוריות שיצדיקו את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2014, 12:17 
קרספו, מה שאירגון אולטראס הפועל עושה בשנים האחרונות זה לא להאבק בשימון מזרחי אלא לשחק ישר לידיים שלו. וזה לא חדש לצערי.
רק עיוור מסוגל לא לראות את זה. הדון שם לעצמו למטרה לעשות דה-לגיטימציה להפועל ולקהל שלה, והאולטראס נותנים לו תחמושת פעם אחר פעם.
כל עוד האירגון הזה ימשיך לנסות להיות צודק (ובהרבה מקרים הוא צודק) ולא חכם לא נגיע לשום מקום. לבצע מעשים בלי להתחשב בהשלכות זה מה שנקרא בשפת היומיום טמטום, ובינתיים במלחמה הזאת מול הדון אנחנו מפסידים בענק.

לגבי תמיר בלאט, כמו שכבר אמרתי מהמעט שראיתי לא התלהבתי. לא רואה את הפוטנציאל הגדול בשחקנים שמגרדים את ה-1.80 בלי יכולות פיזיות ואתלטיות. זה עובד יופי בגילאי נוער, אבל לא מול זרים בליגת העל. כן יש לו ביצים וחכמת משחק שאלו תכונות שיכולות לחפות קצת על החיסרון הפיזי. קריירה של ילד בן 17 יכולה ללכת להרבה כיוונים וכמובן אני מאחל לו רק בהצלחה, אבל לדבר על "פוטנציאל עצום" ו-"נכס חשוב" זה לדעתי הגזמה (וכבר דיברתי פה על הנטייה להגזים בחשיבות של כל דבר שמתפרש בתור "השקעה לעתיד"). בר טימור נניח הרבה יותר מוכשר ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2014, 15:53 
purvis short כתב:
קרספו, אבל מה שאתה מסרב לראות זה שאתה לא נאבק בכלל בחוסר הצדק (ויש חוסר צדק משווע. על זה אין ויכוח, ואני עצמי הראיתי אותו לא מעט פעמים), אתה נאבק בהפועל תל אביב, במנהליה בשחקנים ברוב מוחלט של הקהל שלה.
כל הפעולות האלה לא מזיזות את קצה הזרת לאלה שמענישים אותך. להפך, הן נותנות לאותם אנשים סיבות להעניש את הפועל. למעשה הפעולות האלה הן שיתוף הפעולה הכי חזק שיש עם האנשים שאתה רוצה לפעול נגדם. אז ברכותיי, במקום להיאבק בצורה הגיונית ובמקומות שלא פוגעים בהפועל, מה שאתה מציע זה לשתף פעולה עם איגוד הכדורסל. אתה תשיר את השירים והם ישמחו להעניש אותך.
מה דעתך לגייס תרומות ובאמת לנסות להיאבק? לא, הרי הרבה יותר קל לעשות מה שבראש שלי ואחרי זה לייצר תיאוריות שיצדיקו את זה.

Fez כתב:
קרספו, מה שאירגון אולטראס הפועל עושה בשנים האחרונות זה לא להאבק בשימון מזרחי אלא לשחק ישר לידיים שלו. וזה לא חדש לצערי.
רק עיוור מסוגל לא לראות את זה. הדון שם לעצמו למטרה לעשות דה-לגיטימציה להפועל ולקהל שלה, והאולטראס נותנים לו תחמושת פעם אחר פעם.
כל עוד האירגון הזה ימשיך לנסות להיות צודק (ובהרבה מקרים הוא צודק) ולא חכם לא נגיע לשום מקום. לבצע מעשים בלי להתחשב בהשלכות זה מה שנקרא בשפת היומיום טמטום, ובינתיים במלחמה הזאת מול הדון אנחנו מפסידים בענק.
ו.

כן, יש הרבה פעולות מיותרות ומטומטמות שמשחקות לידיים של שונאינו, השיר על שימון מזרחי היא לא אחת מהן.
אתם יכולים להגיד עד מחר שאני משתף פעולה עם האיגוד, היחידים שמשתפים איתם פעולה הם אתם שמוכנים לשחק לפי התכתיבים המשתנים שלהם ובכל פעם לוותר להם עוד ועוד, העיקר שתהיה לנו קבוצה בליגת העל, עם קהל עם קונצרטים מחונך. זה בדיוק מה שהם רוצים.
אז בהתחלה אמרתם בלי אבוקות, אח"כ בלי שואה, אח"כ בלי לשיר על מוני פנאן משום מה וכשאמרנו, בלי להאמין בזה בעצמנו למען האמת, שבסוף זה יגיע לכך שיהיה אסור לקלל את שימון מזרחי, אמרתם שזה בחיים לא יגיע לזה ואם כן, תלכו איתנו ותלחמו, אבל שכחתם והנה אתם שוב מפנים גב לקהל ומוכנים להיכנע לתכתיבים של שימון מזרחי ואין לכם אפילו טיפה של כבוד עצמי כדי להגיד "עד כאן. גם לנו יש קווים אדומים".
ושוב, המלחמה היא לא על חופש הביטוי. אגב, אם כבר הזכרת את התפיסה הסובייקטיבית לחופש הביטוי, אז כמה אוהדים שמזוהים עם אולטראס הפועל וחברים של החבר'ה הגרמנים של סט. פאולי ביקשו לשנות את השורה "אני שונא אותך מכבי, אתם שרמוטות גרמנים". מישהו התחשב בהם? ממש לא.
המלחמה היא על התפקיד שלנו. אתם רוצים להוות תפאורה בענף המת והמושחת הזה, ובשביל זה לעשות מה שיגידו לנו לעשות. אנחנו מעדיפים להילחם בשלטון היחיד של מכבי בכל מחיר. זה לא אומר שצריך ללכת עם הראש בקיר, אבל יש גם גבול להתרפסות וזה המבחן הראשון. בחיים אני לא אהיה במגרש כשאני יודע שיש חוק שאת שימון מזרחי אסור לקלל. עדיף להישאר בחוץ. לפי מה שאני מבין מכם, עדיף לכולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2014, 15:57 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
המלחמה היא על התפקיד שלנו.

זה הכל. (אבל לא ממש קשור לדיון הזה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2014, 17:25 
villa crespo כתב:
purvis short כתב:

Fez כתב:
ו.

כן, יש הרבה פעולות מיותרות ומטומטמות שמשחקות לידיים של שונאינו, השיר על שימון מזרחי היא לא אחת מהן.
אתם יכולים להגיד עד מחר שאני משתף פעולה עם האיגוד, היחידים שמשתפים איתם פעולה הם אתם שמוכנים לשחק לפי התכתיבים המשתנים שלהם ובכל פעם לוותר להם עוד ועוד, העיקר שתהיה לנו קבוצה בליגת העל, עם קהל עם קונצרטים מחונך. זה בדיוק מה שהם רוצים.
אז בהתחלה אמרתם בלי אבוקות, אח"כ בלי שואה, אח"כ בלי לשיר על מוני פנאן משום מה וכשאמרנו, בלי להאמין בזה בעצמנו למען האמת, שבסוף זה יגיע לכך שיהיה אסור לקלל את שימון מזרחי, אמרתם שזה בחיים לא יגיע לזה ואם כן, תלכו איתנו ותלחמו, אבל שכחתם והנה אתם שוב מפנים גב לקהל ומוכנים להיכנע לתכתיבים של שימון מזרחי ואין לכם אפילו טיפה של כבוד עצמי כדי להגיד "עד כאן. גם לנו יש קווים אדומים".
ושוב, המלחמה היא לא על חופש הביטוי. אגב, אם כבר הזכרת את התפיסה הסובייקטיבית לחופש הביטוי, אז כמה אוהדים שמזוהים עם אולטראס הפועל וחברים של החבר'ה הגרמנים של סט. פאולי ביקשו לשנות את השורה "אני שונא אותך מכבי, אתם שרמוטות גרמנים". מישהו התחשב בהם? ממש לא.
המלחמה היא על התפקיד שלנו. אתם רוצים להוות תפאורה בענף המת והמושחת הזה, ובשביל זה לעשות מה שיגידו לנו לעשות. אנחנו מעדיפים להילחם בשלטון היחיד של מכבי בכל מחיר. זה לא אומר שצריך ללכת עם הראש בקיר, אבל יש גם גבול להתרפסות וזה המבחן הראשון. בחיים אני לא אהיה במגרש כשאני יודע שיש חוק שאת שימון מזרחי אסור לקלל. עדיף להישאר בחוץ. לפי מה שאני מבין מכם, עדיף לכולם.

כרגיל באולטראס - מסתכלים רק על המיקרו ולא על המקרו. רואים רק את התמונה הקטנה וקוראים לזה "עקרונות". רואים את עצמם בתור קורבן לוחם חופש ובונים מסביב לזה סיפורי גבורה דימיוניים.
מה שקרה עם השירים לשימון לא קרה ביום אחד ולא התפתח בבידוד משאר הדברים. זה היה המשך לשנים שהקהל שלנו עשה הכל כדי להיות "הילד הרע", עשה לעצמו דה-לגיטימציה מוחלטת בציבור והכשיר את הקרקע למהלך הזה של הדון.

ואז מאשימים את שאר הקהל - "בהתחלה אמרתם בלי שואה בסוף אי אפשר יהיה להגיד בן זונה". מה שקרה בפועל זה הפוך - מי שאחראים לתדמית של הקהל שלנו בגלל כל המעשים שלהם לאורך השנים הם אלה שבגללם יש נגדנו עוד ועוד הגבלות, שאנחנו כבר לא יכולים להלחם בהם. אבל כמובן שהם לא רואים את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2014, 18:46 
לא לוחמי חופש ולא נעליים. כמובן שתמיד תדביקו לנו את הכינויים המזלזלים והמתנשאים שלכם. תמיד חשבתם שאתם טובים יותר.
אם אנחנו כל כך מזיקים לקבוצה, אולי תעשה מעשה במקום לחלק כינויים בפורום.
הנה, אני מודיע לך ששרתי על שמעון מזרחי ואמשיך לשיר עליו. את הפרטים שלי תקבל בשמחה בפרטי. לך להנהלת הפועל ותתבע על הקנסות על השיר הזה.
אולי גם תרצה מאד את האיגוד ובתי הדין שלו, שאתם מנהלים מלחמת חורמה במי שמעז לשיר על שימון מזרחי.
פתטיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2014, 20:32 
סמל אישי של המשתמש
יש הבדל גדול בין שירי שואה לשימון תתאבד.
אוי לאוהד שינסה למנוע ממישהו לשיר שמעון מזרחי תתאבד כבר.
בושה שאתם בכלל מנהלים דיון על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2014, 21:10 
קרספו, מה זה קשור? גם אני שר לשימון מזרחי לשים קץ לחייו כן יהי רצון. קל לך לקחת את הדיון למקום הזה אבל זה red herring. אתה לא בן אדם טיפש אז אם הפרשנות שלך למה שאמרתי זה שלא צריך לדון אני מניח שזו דמגוגיה ולא בעיה בהבנת הנקרא. לא מבין מי זה כל ה-״אתם״ ו-״אנחנו״ הזה (עוד בעיה של ״לוחמי החופש״ למיניהם שרואים את כל העולם בשחור ולבן). אבל מה לעשות שמה שקורה עכשיו עם האיגוד שנכנס בנו והתדמית הציבורית שלנו (שההשלכות שלה למועדון הן קשות ובתור מתמודד להנהלה אני ממליץ לך לברר מה זה עושה לניסיונות שלנו לגייס ספונסרים) ממש לא התחילו משימון מזרחי תתאבד. האיסור (השערורייתי) האחרון הוא הניצחון של הדון אחרי ששנים גורמים מסוימים בקהל שלנו עזרו לו להכשיר את הקרקע, עד שהמצב כרגע הוא באמת קרוב לזה שלא יתנו לנו לשיר בן זונה. יש פה קונטקסט מאחורי הדברים ולצערי לאותם אנשים בקהל נוח פעם אחר פעם להתעלם ממנו, להתעלם מההשלכות של מעשיהם, להתעלם מהטווח הארוך וכו׳ בשם כל מיני פרנציפים. זה לא חדש.

נערך לאחרונה על ידי Fez בתאריך 30 אוגוסט 2014, 21:24, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2014, 21:14 
חבל שהקהל של הפועל שר שירים, ולא לומד מהקהל של מכבי (שפרץ לחדרי הלבשה אחרי משחק), או של חולון (שרדף אחרי שופט עד למונית וניסה לפרק אותו), או של חיפה (שהלך מכות רצח עם מאבטחים באילת וזרק שם אבוקות), או מהקהל של אשדוד (שרגם באבנים לא קבוצה אחת ולא שתיים). וזה רק בשנתיים האחרונות.

הקהל של הפועל לא מושלם, כמו כל קהל אחר, רק שאיכשהו כל פיפס קטן שלו, גם אם מדובר על מעשה של אדם אחד או שניים, איכשהו מובלט ומנופח בערוץ שמסקר כדורסל ישראלי. מעניין למה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2014, 21:23 
הלינץ' התקשורתי שהתקשורת עשתה לקהל של הפועל, השפיע גם עלייך ועל הזיכרון הקצר שלך.
המעשים המטומטמים של הקהל של הפועל, שלא נתנו לנו את השקט שהיינו כ"כ צריכים, היו בעיקר בכדורגל (שלטים כמו "פניני לגז" ו- "מכבי סופר יודנראט").
בכדורסל, היה מקרה של אוהד בודד שעשה פעולה מטומטמת וכמובן שזה לא הפריע לתקשורת להכתים קהל שלם וחוץ מזה מקרה חד פעמי של אבוקות, שהיה לפני שנים וחוץ משטויות כמו קונפטי (שלא על זה היה לינץ תקשורתי), כל ההעמדות לדין היו על המצאות, אז מה אתה בא ומספר לי סיפורים על זה שהקהל שלנו הרס את התדמית עד שגם לשיר על מזרחי החליטו שאסור?
מהרגע הראשון שמו אותנו כמטרה. עמדנו לדין וקיבלנו עונש קשה בגלל שופט שהרגיש מאוים. אין גדר, אין שוטרים, שום דבר לא מונע מאוהדים להיכנס למגרש, חוץ מהרצון של אותם אוהדים להישאר ביציע כמובן, ועדיין עשו עליהום עלינו.
והאיסור על השיר לשימון מזרחי לא נבנה בהדרגה ולא נעליים, הוא הגיע אחרי שהאיגוד והתקשורת החליטו להתעלם מהמעשה של סופו ולהסיט את האש לעבר הקהל של הפועל, בגלל שאוהד העז לקלל שחקן מכבי. משם גם תפסו טרמפ והחליטו שהשיר על מזרחי הוא גזרה מספיק טובה כדי שלא נוכל לעמוד בה.
ואז באים אוהדים כמוך וממשיכים לטנף על חלק מהקהל של הפועל, כאילו אנחנו קמים בבוקר וחושבים "איך נוכל לפגוע בהפועל היום".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2014, 21:36 
קרספו זה ברור שנכנסים בנו, שהאיגוד ביזיון, שהתקשורת במקרה סופו היתה בושה למקצוע וכו׳. אבל כן, גם לקהל שלנו יש חלק. התדמית הציבורית לא מבדילה אם הפניני לגז והיודנראט והחולצת שואה למכבי ושירי השואה למכבי (שעדיין לא נפסקו לגמרי) וכל שלל מינוחי השואה הכה מגוונים הם בכדורגל או בכדורסל, זה פשוט חומר כל כך טוב לתקשורת לבסס את הנרטיב שלנו כקהל חוליגן וחסר גבולות שצריך לשים לו סוף, ואי אפשר לנתק את זה מההחלטות השערורייתיות של האיגוד ומהבושה התקשורתית אחרי מקרה סופו. אז כן, הדברים האלה שיחקו לידיים של הדון ובענק, ואם תשים לב זה הדבר היחיד שבעצם טענתי פה. היום המצב הוא כזה שדמו של אוהד הפועל מותר, שכל קללה מהפה של אוהד הפועל היא חוליגניזם שצריך לעצור, ושכל אלימות נגד אוהד הפועל היא מוצדקת כי זה כנראה הגיע לו. לא מתווכח איתך. אבל יש לדברים האלה הקשר בהרבה מאוד פעולות של הקהל שלנו בשנים האחרונות שהזינו יפה מאוד את הנרטיב ואפילו נהנו מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2014, 21:53 
גם אני לא מתווכח איתך. גם לי ברור שהיינו צריכים שקט והתקשורת לא הייתה מוכנה לתת לנו את השקט הזה וכל פעם חיפשה בנרות איפה לא היינו בסדר ועשתה מכל שטות פיל.
וברור שהקהל של הפועל, שהוא הכי טיפש בארץ, נתן להם הרבה פעמים חומר (כמו במקרים שהזכרתי). לי אתה לא צריך לספר את זה, ובתור חבר של חלק מהאנשים, תאמין לי שלא הסתפקתי בלכתוב את זה בפורום.
ועדיין, שום דבר לא ישכנע אותי כבר, שאלא אם נגיע בחליפות וחוץ מלמחוא כפיים לא נפתח את הפה, נמשיך להעלות על המוקד והיות וזה לא ריאלי ולא יקרה, אז הגיע הזמן שנדע גם להציב גבולות ואלה שתקפו את הקהל של הפועל ולא האמינו שזה יגיע גם לשירים על מזרחי, יעמדו על הרגליים האחוריות ולא יפקירו את הקהל בעניין הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2014, 23:28 
אז אין לי מחלוקת איתך בנושא הזה.
קשה לי לעמוד על הרגליים האחוריות בשביל מאבקי חופש הביטוי של האולטראס (למרות שבמקרה הזה הם יותר ממוצדקים) אחרי שהפועל נכוותה מהם כל כך הרבה פעמים אבל כבר אמרתי שאני כן חושב שצריך להאבק על זכותנו לשיר לדון, ובטח שאני לא בא בטענות למי ששר את זה שהוא הורס את הפועל. ברור שצריך לשים סוף לרדיפה הזאת, בטח כשמדובר בשיר שכל הקהל וכל הליגה שרים (למעט כמה כלבלבים של מכבי) ומעולם לא היתה לאף אחד בעיה איתו חוץ מהדון.

הבעיה היא שאין לי ספק שכרגיל יהיו גורמים בקהל שידאגו לעזור לדון ולאיגוד לטשטש את הגבולות בין הלגיטימי לאסור ולפגוע במאבק הזה עם כל מיני הברקות שואה חדשות, ושאין לי ספק שינהלו את המאבק הזה בלי טיפה של שכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2014, 08:18 
אני עם FEZ. צודק ב- 100%.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2014, 12:17 
בהתייחס למה שדווח באספת חברים, העמותה לא וויתרה והיא יוצאת למאבק משפטי אזרחי בנושא.
על רקע הדברים הללו התבקשנו שלא לפגוע במאבק הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 88 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: