purvis short כתב:
קרספו, אבל מה שאתה מסרב לראות זה שאתה לא נאבק בכלל בחוסר הצדק (ויש חוסר צדק משווע. על זה אין ויכוח, ואני עצמי הראיתי אותו לא מעט פעמים), אתה נאבק בהפועל תל אביב, במנהליה בשחקנים ברוב מוחלט של הקהל שלה.
כל הפעולות האלה לא מזיזות את קצה הזרת לאלה שמענישים אותך. להפך, הן נותנות לאותם אנשים סיבות להעניש את הפועל. למעשה הפעולות האלה הן שיתוף הפעולה הכי חזק שיש עם האנשים שאתה רוצה לפעול נגדם. אז ברכותיי, במקום להיאבק בצורה הגיונית ובמקומות שלא פוגעים בהפועל, מה שאתה מציע זה לשתף פעולה עם איגוד הכדורסל. אתה תשיר את השירים והם ישמחו להעניש אותך.
העיקר שאחרי זה תספר לנו שאתה נאבק למען חופש הביטוי.
מה דעתך לגייס תרומות ובאמת לנסות להיאבק? לא, הרי הרבה יותר קל לעשות מה שבראש שלי ואחרי זה לייצר תיאוריות שיצדיקו את זה.
Fez כתב:
קרספו, מה שאירגון אולטראס הפועל עושה בשנים האחרונות זה לא להאבק בשימון מזרחי אלא לשחק ישר לידיים שלו. וזה לא חדש לצערי.
רק עיוור מסוגל לא לראות את זה. הדון שם לעצמו למטרה לעשות דה-לגיטימציה להפועל ולקהל שלה, והאולטראס נותנים לו תחמושת פעם אחר פעם.
כל עוד האירגון הזה ימשיך לנסות להיות צודק (ובהרבה מקרים הוא צודק) ולא חכם לא נגיע לשום מקום. לבצע מעשים בלי להתחשב בהשלכות זה מה שנקרא בשפת היומיום טמטום, ובינתיים במלחמה הזאת מול הדון אנחנו מפסידים בענק.
ו.
כן, יש הרבה פעולות מיותרות ומטומטמות שמשחקות לידיים של שונאינו, השיר על שימון מזרחי היא לא אחת מהן.
אתם יכולים להגיד עד מחר שאני משתף פעולה עם האיגוד, היחידים שמשתפים איתם פעולה הם אתם שמוכנים לשחק לפי התכתיבים המשתנים שלהם ובכל פעם לוותר להם עוד ועוד, העיקר שתהיה לנו קבוצה בליגת העל, עם קהל עם קונצרטים מחונך. זה בדיוק מה שהם רוצים.
אז בהתחלה אמרתם בלי אבוקות, אח"כ בלי שואה, אח"כ בלי לשיר על מוני פנאן משום מה וכשאמרנו, בלי להאמין בזה בעצמנו למען האמת, שבסוף זה יגיע לכך שיהיה אסור לקלל את שימון מזרחי, אמרתם שזה בחיים לא יגיע לזה ואם כן, תלכו איתנו ותלחמו, אבל שכחתם והנה אתם שוב מפנים גב לקהל ומוכנים להיכנע לתכתיבים של שימון מזרחי ואין לכם אפילו טיפה של כבוד עצמי כדי להגיד "עד כאן. גם לנו יש קווים אדומים".
ושוב, המלחמה היא לא על חופש הביטוי. אגב, אם כבר הזכרת את התפיסה הסובייקטיבית לחופש הביטוי, אז כמה אוהדים שמזוהים עם אולטראס הפועל וחברים של החבר'ה הגרמנים של סט. פאולי ביקשו לשנות את השורה "אני שונא אותך מכבי, אתם שרמוטות גרמנים". מישהו התחשב בהם? ממש לא.
המלחמה היא על התפקיד שלנו. אתם רוצים להוות תפאורה בענף המת והמושחת הזה, ובשביל זה לעשות מה שיגידו לנו לעשות. אנחנו מעדיפים להילחם בשלטון היחיד של מכבי בכל מחיר. זה לא אומר שצריך ללכת עם הראש בקיר, אבל יש גם גבול להתרפסות וזה המבחן הראשון. בחיים אני לא אהיה במגרש כשאני יודע שיש חוק שאת שימון מזרחי אסור לקלל. עדיף להישאר בחוץ. לפי מה שאני מבין מכם, עדיף לכולם.