תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 14:44

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3551 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109 ... 119  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: כלגנו״ב ״הסלמה בדרום״/מבצע שקרכלשהו שיביא שקט לחודשיים
הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2014, 14:28 
סמל אישי של המשתמש
20 כתב:
teknoboy כתב:
20 כתב:
1. טקנו, מה שאתה (ואמיר) מתקשים להשלים איתו, בעקביות ראויה לציון בהתחשב באינטליגנציה שלכם,
זה ששיטת המבצעים לא אמורה לקרב אותנו לפתרון (כי אין כזה) או להחליש את החמאס (כי הוא תנועה עממית עם שורשים חזקים מאוד, וזה לפני התחושה העמומה שממשלת הימין דווקא מעדיפה את החמאס כי איתם יותר ברור וקל).

2. האם יש לך הצעה יותר טובה מה לעשות כשיורים עליך רקטות? כי לאמיר לא היתה

3. אגב, אני אשמח שתחזור על הפתרון המדורג שלך, כולל מה עושים במקרה שלא עומדים בלוחות הזמנים ובעמידה בדרישות, כי פספסתי אותו

1. סוף סוף מישהו אומר את האמת, שכל המטרה של המלחמה הזאת היתה להקיז דם ולספק יצרי נקמה, ולא שום תכלית פוליטית\מדינית\בטחונית\אסטרטגית.
2. אפשר היה לחתום בדיוק על אותו הסכם כבר בתחילת יולי (אנשים שמתווכים לפעמים בין ישראל לחמאס טוענים שהחמאס הציע הפסקת אש בתנאים דומים מאוד ב-4.7, ראה דבריו של גרשון בסקין בפייסבוק).
3. אם אין לך כוח לדפדף כמה דפים אחורה, ואין לך כוח לחפש בגוגל בשפע היוזמות המדיניות המדורגות שמציעות הסכם בשלבים, אתה יכול לנסות לחשוב לבד על החששות שלך מהסכם ונסח שלבים, לוחות זמנים, תנאים והסדרי פיקוח כאוות נפשך. אני בטוח שאם תנסה באמת, תצליח לנסח עקרונות של תוכנית דומה.

1. אני חוזר בי ממה שאמרתי על האינטליגנציה שלך, או לפחות על הבנת הנקרא. אז עוד פעם: מבצעים כאלה הם תגובה סבירה של מדינה שיורים עליה
2. קראתי את גרשון בסקין. חמאס היה מוכן ב-4.7 לחתום על הסכם שבו ימולאו כל הדרישות שלו. לא דומה למה שהוסכם בסוף. תקרא אותו אתה ותראה שהוא חושב שחמאס לא יוותר לעולם על זכות השיבה והשמדת מדינת ישראל (ושהדרך היחידה היא קואליציה עם הסונים המתונים ואימוץ היוזמה הסעודית ולך תדע אם החמאס גם יקבל את זה). שוב, בכל ההתנהלות המטורפת מאז החטיפה היו אלפי טעויות שדירדרו את המצב, וכמו שאמיר כתב זה בעיקר נגד האינטרס של ביבי בנט וקונספציית הרסיס בישבן שמתבררת ככל כך כואבת שאפילו 19 יעזוב את הארץ. ואגב, אם זה לא היה קורה בגלל חטיפת הנערים, זה היה קורה בגלל סיבה כזו או אחרת. עדיין, אתה לא מציע פתרון מה עושים כשיורים עליך טילים, וכאשר אתה מציע הפסקת אש אחרי 6 ימים, שזה בדיוק ההסכמה שהגיעו אליה בסוף, והחמאס ממשיך לירות טילים.
3. עדיין אני אשמח להצעה שלך - בלי הפניות לגוגל או לעולמי הפנימי העשיר

אני מודה שלא הבנתי את הויכוח ביניכם כשאתם כותבים אותו דבר.
אתה כותב שכל המבצע הזה זה "אתם יריתם עלינו? אנחנו יורים עליכם".
הוא כותב שכל המבצע הזה הוא הקזת דם ונקמה על זה שהעזו לירות עלינו.
שניכם כותבים שאין למבצע הזה שום תכלית פוליטית\מדינית\בטחונית\אסטרטגית.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2014, 14:33 
סמל אישי של המשתמש
לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: כלגנו״ב ״הסלמה בדרום״/מבצע שקרכלשהו שיביא שקט לחודשיים
הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2014, 14:43 
סמל אישי של המשתמש
ItaiH6 כתב:
20 כתב:
teknoboy כתב:
20 כתב:
1. טקנו, מה שאתה (ואמיר) מתקשים להשלים איתו, בעקביות ראויה לציון בהתחשב באינטליגנציה שלכם,
זה ששיטת המבצעים לא אמורה לקרב אותנו לפתרון (כי אין כזה) או להחליש את החמאס (כי הוא תנועה עממית עם שורשים חזקים מאוד, וזה לפני התחושה העמומה שממשלת הימין דווקא מעדיפה את החמאס כי איתם יותר ברור וקל).

2. האם יש לך הצעה יותר טובה מה לעשות כשיורים עליך רקטות? כי לאמיר לא היתה

3. אגב, אני אשמח שתחזור על הפתרון המדורג שלך, כולל מה עושים במקרה שלא עומדים בלוחות הזמנים ובעמידה בדרישות, כי פספסתי אותו

1. סוף סוף מישהו אומר את האמת, שכל המטרה של המלחמה הזאת היתה להקיז דם ולספק יצרי נקמה, ולא שום תכלית פוליטית\מדינית\בטחונית\אסטרטגית.
2. אפשר היה לחתום בדיוק על אותו הסכם כבר בתחילת יולי (אנשים שמתווכים לפעמים בין ישראל לחמאס טוענים שהחמאס הציע הפסקת אש בתנאים דומים מאוד ב-4.7, ראה דבריו של גרשון בסקין בפייסבוק).
3. אם אין לך כוח לדפדף כמה דפים אחורה, ואין לך כוח לחפש בגוגל בשפע היוזמות המדיניות המדורגות שמציעות הסכם בשלבים, אתה יכול לנסות לחשוב לבד על החששות שלך מהסכם ונסח שלבים, לוחות זמנים, תנאים והסדרי פיקוח כאוות נפשך. אני בטוח שאם תנסה באמת, תצליח לנסח עקרונות של תוכנית דומה.

1. אני חוזר בי ממה שאמרתי על האינטליגנציה שלך, או לפחות על הבנת הנקרא. אז עוד פעם: מבצעים כאלה הם תגובה סבירה של מדינה שיורים עליה
2. קראתי את גרשון בסקין. חמאס היה מוכן ב-4.7 לחתום על הסכם שבו ימולאו כל הדרישות שלו. לא דומה למה שהוסכם בסוף. תקרא אותו אתה ותראה שהוא חושב שחמאס לא יוותר לעולם על זכות השיבה והשמדת מדינת ישראל (ושהדרך היחידה היא קואליציה עם הסונים המתונים ואימוץ היוזמה הסעודית ולך תדע אם החמאס גם יקבל את זה). שוב, בכל ההתנהלות המטורפת מאז החטיפה היו אלפי טעויות שדירדרו את המצב, וכמו שאמיר כתב זה בעיקר נגד האינטרס של ביבי בנט וקונספציית הרסיס בישבן שמתבררת ככל כך כואבת שאפילו 19 יעזוב את הארץ. ואגב, אם זה לא היה קורה בגלל חטיפת הנערים, זה היה קורה בגלל סיבה כזו או אחרת. עדיין, אתה לא מציע פתרון מה עושים כשיורים עליך טילים, וכאשר אתה מציע הפסקת אש אחרי 6 ימים, שזה בדיוק ההסכמה שהגיעו אליה בסוף, והחמאס ממשיך לירות טילים.
3. עדיין אני אשמח להצעה שלך - בלי הפניות לגוגל או לעולמי הפנימי העשיר

אני מודה שלא הבנתי את הויכוח ביניכם כשאתם כותבים אותו דבר.
אתה כותב שכל המבצע הזה זה "אתם יריתם עלינו? אנחנו יורים עליכם".
הוא כותב שכל המבצע הזה הוא הקזת דם ונקמה על זה שהעזו לירות עלינו.
שניכם כותבים שאין למבצע הזה שום תכלית פוליטית\מדינית\בטחונית\אסטרטגית.

: פרח :

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2014, 14:48 
אפשר רק לקוות שאנשים פה יותר ויותר יתחילו להאמין בזה, וכיוון שזה באמת לא כזה משנה, יצביעו בבחירות על בסיס כלכלי, ויבעטו הביתה את מסדרי הג'ובים ומחלקי המיליארדים, שמשתמשים ב"בטחון" כתירוץ להכל.

יאללה הביתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2014, 14:51 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
אפשר רק לקוות שאנשים פה יותר ויותר יתחילו להאמין בזה, וכיוון שזה באמת לא כזה משנה, יצביעו בבחירות על בסיס כלכלי, ויבעטו הביתה את מסדרי הג'ובים ומחלקי המיליארדים, שמשתמשים ב"בטחון" כתירוץ להכל.

יאללה הביתה.

לא יצביעו על בסיס כלכלי. אני מוכן להתערב שרוב העם הוא שמאלי בדעותיו הכלכליות. אבל מכיוון ששמאלן זו קללה פה, אז אף אחד לא יצביע שמאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2014, 15:02 
סמל אישי של המשתמש
kruvi1 כתב:
19 כתב:

יאללה הביתה.

לא יצביעו על בסיס כלכלי. אני מוכן להתערב שרוב העם הוא שמאלי בדעותיו הכלכליות. אבל מכיוון ששמאלן זו קללה פה, אז אף אחד לא יצביע שמאלה.

אתה רומז שהקרקע בשלה למפלגה לאומית-חברתית?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2014, 15:17 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
kruvi1 כתב:
19 כתב:

יאללה הביתה.

אולי אחרי עוד איזה 2-3 סבבים שיסתיימו כפי שהתחילו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2014, 15:34 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
kruvi1 כתב:
19 כתב:

יאללה הביתה.

אלדד יניב ניסה פעם להקים תנועה כזאת לפני שהוא נהיה "הטוב", לא?

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2014, 16:02 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
20 כתב:
זה ששיטת המבצעים לא אמורה לקרב אותנו לפתרון (כי אין כזה) או להחליש את החמאס.

2. אפשר היה לחתום בדיוק על אותו הסכם כבר בתחילת יולי.

1. אם אני מבין את הראש של נתניהו, המטרה לא הייתה להקיז דם ולספק יצרי נקמה
אלא שהחמאס ימשיך לשלוט בעזה כאשר הוא מוחלש, מורתע ולא יורה על ישראל = שקט בדרום.
נכון לרגע זה המטרה הזאת הושגה במלואה. המצור נמשך, המשכורות לא הועברו,
האסירים לא שוחררו, מאות מחבלים חוסלו, רוב מנהרות התקיפה הוחרבו והחמאס לא יורה = שקט בדרום.
2. עדיין לא נחתם שום הסכם. יש הפסקת אש. המו"מ שיתחיל בעוד חודש יסתיים, מן הסתם, באחת משלוש
האפשרויות הבאות: א. המשך המצב הקיים, כלומר ניצחון ענק לנתניהו. ב. חתימת הסכם שבמסגרתו
ישראל תיענה לכמה מדרישות החמאס - מה שישנה מאוד את תמונת הניצחון הנ"ל. ג. חידוש האש
שיפתח את הכול מחדש לרעה או לטובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2014, 16:50 
הסלע האדום כתב:
teknoboy כתב:
20 כתב:

אלא שהחמאס ימשיך לשלוט בעזה כאשר הוא מוחלש, מורתע ולא יורה על ישראל = שקט בדרום.
האסירים לא שוחררו, מאות מחבלים חוסלו, רוב מנהרות התקיפה הוחרבו והחמאס לא יורה = שקט בדרום.
2. עדיין לא נחתם שום הסכם. יש הפסקת אש. המו"מ שיתחיל בעוד חודש יסתיים, מן הסתם, באחת משלוש
האפשרויות הבאות: א. המשך המצב הקיים, כלומר ניצחון ענק לנתניהו. ב. חתימת הסכם שבמסגרתו
ישראל תיענה לכמה מדרישות החמאס - מה שישנה מאוד את תמונת הניצחון הנ"ל. ג. חידוש האש

אני לא בטוח עד כמה לנתניהו יש תכנית מעבר להתגלגלות.
נדמה לי שנתניהו מעדיף חמאס חזק מדינית (כי זה מקטין את סיכויי המשא-ומתן והתפרקות ממשלתו).
ואכן הוא השיג את מטרתו במלואה - חמאס היה על סף בידוד כמעט מוחלט שהביא אותו להיכנס לממשלת אחדות. נתניהו הצליח לסכל את המזימה הזו ברגע האחרון (כאמור, אני לא באמת חושב שהיתה לו תכנית סדורה) ועכשיו החמאס חזק מדינית יותר מאי פעם - מנהיגים בכירים בעולם קוראים לדבר איתו, עולים לרגל לחאלד משעל, ולא ברור בכלל אם הפופולריות שלו בקרב הפלסטינים נפגעה
מבחינה צבאית, חמאס חלש יותר, אבל הנזק שהוא יכול לגרום לישראל עדיין נתפס כמשמעותי, כי נראה שיש לו מאגר פצמ"רים בלתי מבוטל, שזה גורם הנזק המרכזי, פלוס רקטות לטווח ארוך שמכניסות את המדינה ללחץ. אני מניח שהפגיעה במפקדים היתה כואבת יחסית, אבל לא בלתי הפיכה. מחבלים אפשר לגייס בלי בעיה ויש עכשיו מאגר חדש של חדורי תחושת נקם.
מבחינה תדמיתית, חמאס יכול לטעון שבמשך 50 יום הוא נלחם בצבא החזק במזרח התיכון, על פני שטח מצומצם, ולא הוכנע (הצבא הזה גם לא ניסה להכניע אותו, אבל את מי זה מעניין).
לגבי ההסכם, להבנתי הוסכם על פתיחה די נרחבת של המעברים כולל העברת חומרי בנייה (בפיקוח עלאק). אני לא בטוח שהעברת המשכורות היתה חלק מהמטרות של ישראל, אבל ייתכן שפספסתי
מעבר לזה - נתניהו השיג מטרות מבחינת החברה הישראלית (ושם אני דווקא חושב שיש לו תכנית יותר סדורה עוד מימי "הם שכחו מה זה להיות יהודים"). החברה הישראלית גזענית יותר, סובלנית פחות, רחומה פחות, אנושית פחות, אלימה יותר. "האליטות" בפחד, ויכול להיות שבעקבות ההתקפות על אמנון אברמוביץ' וחבריו, השמאלנים בתקשורת יזהרו יותר מלמתוח ביקורת על הוד ראש ממשליותו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2014, 17:03 
סמל אישי של המשתמש
הסלע האדום כתב:
teknoboy כתב:
20 כתב:

אם התכנית היא באמת שהחמאס ישלוט אבל יוחלש, זה אומר שהוא שואף לשמר את המצב הקיים. במילים אחרות אין חזון, אין אופק ואין תקווה לשיפור.
כמו כן, כיוון שהצד השני לא מעוניין במצב הקיים, אין סיבה לחשוב שהוא אכן יישמר למשך זמן משמעותי.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: כלגנו״ב ״הסלמה בדרום״/מבצע שקרכלשהו שיביא שקט לחודשיים
הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2014, 17:30 
19 כתב:
יש יוטיוב של ביבי נואם את אותו נאום אחרי עמוד ענן ועכשיו. קלאסי.

מהטלפון זה יוצא מעפן.

כאילו לינק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2014, 20:32 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
הסלע האדום כתב:
teknoboy כתב:
20 כתב:

אם התכנית היא באמת שהחמאס ישלוט אבל יוחלש, זה אומר שהוא שואף לשמר את המצב הקיים. במילים אחרות אין חזון, אין אופק ואין תקווה לשיפור.
כמו כן, כיוון שהצד השני לא מעוניין במצב הקיים, אין סיבה לחשוב שהוא אכן יישמר למשך זמן משמעותי.

על השורה הראשונה אני חותם בשתי ידיים אם כי נתניהו כמובן רואה את הדברים אחרת.
לדעתו, החלופות למצב הקיים גרועות יותר.
החמאס אמנם לא מעוניין במצב הקיים. אבל אם צודק מי שאומר ששיקום הרצועה יארך 10 שנים, אני מקווה
שהחמאס ייאלץ להעסיק את עצמו בפרוייקט הזה לזמן ממושך גם במחיר השלמה עם המצב הקיים
ולא ייאלץ את ישראל להכפיל את זמן השיקום...
אני גם מקווה שישראל לא תיענה לאף אחת מדרישות החמאס ותחת זאת תפנה לכיוון הרשות הפלסטינית,
מצרים וסעודיה ביוזמה שתשנה את המזרח התיכון ותשפיע גם על הרצועה לנצור את האש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: כלגנו״ב ״הסלמה בדרום״/מבצע שקרכלשהו שיביא שקט לחודשיים
הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2014, 21:03 
הסלע האדום כתב:
teknoboy כתב:
הסלע האדום כתב:
teknoboy כתב:
20 כתב:

על השורה הראשונה אני חותם בשתי ידיים אם כי נתניהו כמובן רואה את הדברים אחרת.
לדעתו, החלופות למצב הקיים גרועות יותר.
החמאס אמנם לא מעוניין במצב הקיים. אבל אם צודק מי שאומר ששיקום הרצועה יארך 10 שנים, אני מקווה
שהחמאס ייאלץ להעסיק את עצמו בפרוייקט הזה לזמן ממושך גם במחיר השלמה עם המצב הקיים
ולא ייאלץ את ישראל להכפיל את זמן השיקום...
אני גם מקווה שישראל לא תיענה לאף אחת מדרישות החמאס ותחת זאת תפנה לכיוון הרשות הפלסטינית,

הפסקה האחרונה שלך עומדת בסתירה לתחילת דברייך. הים אותו ים וביבי אותו ביבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2014, 21:18 
סמל אישי של המשתמש
הכיצד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2014, 21:29 
סמל אישי של המשתמש
הסלע האדום כתב:

קח את המצב הייפוטטי האופטימי ביותר שאתה יכול לדמיין.
איך הרשות הפלשתינאית תישלוט ברצועה ותהיה אחראית גם בפני ישראל לשקט מכיוון זה ?
אתה באמת שהתרנגול המרוט הנוכחי יכול לשלוט ברצועה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2014, 21:42 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
הסלע האדום כתב:

קח את המצב הייפוטטי האופטימי ביותר שאתה יכול לדמיין.
איך הרשות הפלשתינאית תישלוט ברצועה ותהיה אחראית גם בפני ישראל לשקט מכיוון זה ?
אתה באמת שהתרנגול המרוט הנוכחי יכול לשלוט ברצועה ?

האופטימי ביותר?
ישראל פותחת במו"מ עם הרשות הפלסטינית ועם הליגה הערבית על בסיס היוזמה הסעודית ויוזמת הליגה הערבית.
נחתם חוזה שלום היסטורי בין ישראל לפלסטין ולחברות הליגה הערבית.
כל העולם מתגייס לסייע כלכלית ומדינית לאבו מאזן.
אני מעריך שבמצב כזה רצועת עזה לא תוכל להישאר מחוץ לעסק כמובלעת של האחים המוסלמים
והיא תחזור לשלטון חזק של הרשות הפלסטינית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2014, 21:51 
אני אופטימי. ביבי חישק את עצמו פוליטית (לא שהיתה לו ברירה בדרך המטופשת שהוא הלך בה). הוא חייב הסכם "היסטורי"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2014, 21:53 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
אני אופטימי. ביבי חישק את עצמו פוליטית (לא שהיתה לו ברירה בדרך המטופשת שהוא הלך בה). הוא חייב הסכם "היסטורי"

לא שאני חושב שהוא יחתור להסכם (העם פה מזמן שכח שהמטרה היא לחיות בשקט ולא שלחמאס לא יהיו "הישגים"), אבל גם אם כן, לא רואה איך הוא מצליח ללאשר הסכם בממשלה עם הממשלה הנוכחית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2014, 21:53 
סמל אישי של המשתמש
הסלע האדום כתב:

האופטימי ביותר?
ישראל פותחת במו"מ עם הרשות הפלסטינית ועם הליגה הערבית על בסיס היוזמה הסעודית ויוזמת הליגה הערבית.
נחתם חוזה שלום היסטורי בין ישראל לפלסטין ולחברות הליגה הערבית.
כל העולם מתגייס לסייע כלכלית ומדינית לאבו מאזן.
אני מעריך שבמצב כזה רצועת עזה לא תוכל להישאר מחוץ לעסק כמובלעת של האחים המוסלמים
והיא תחזור לשלטון חזק של הרשות הפלסטינית.

כשנחתם הסכם השלום עליו אתה מדבר, מי אחראי בפני ישראל על רצועת עזה ?
או שאתה חושב שיחתם הסכם עם הראשות כאשר הרצועה לא ניכללת בתוך ההסכם ?

במידה וכן, הרצועה באחריות הרשות הפלשתינאית, מה קורה ביום למחרת ברצועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re:
הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2014, 21:55 
kruvi1 כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

לא שאני חושב שהוא יחתור להסכם (העם פה מזמן שכח שהמטרה היא לחיות בשקט ולא שלחמאס לא יהיו "הישגים"), אבל גם אם כן, לא רואה איך הוא מצליח ללאשר הסכם בממשלה עם הממשלה הנוכחית.

מי אמר שזה יהיה עם הממשלה הזאת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2014, 04:50 
סמל אישי של המשתמש
בינתים בסיני ארגון איסלאמי כורת ראשים
בסוריה ארגון איסלאמי אחר חוטף וצר על אנשי או"ם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2014, 18:10 
סמל אישי של המשתמש
בריאן אינו:"למה אני לא מחרים את סין או איראן? אני לא יודע הרבה על מה שקורה במדינות האלה"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2014, 18:13 
סמל אישי של המשתמש
dr.avi כתב:
בריאן אינו:"למה אני לא מחרים את סין או איראן? אני לא יודע הרבה על מה שקורה במדינות האלה"

אתה מנסה לרמוז שישראל היא בסקאלה של סין ואיראן?
זו אוטו-אנטישמיות מהזן הגרוע ביותר. עוכר ישראל זה לא מילה בשבילך, אתה שונא ישראל מובהק.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2014, 18:50 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
dr.avi כתב:

אתה מנסה לרמוז שישראל היא בסקאלה של סין ואיראן?
זו אוטו-אנטישמיות מהזן הגרוע ביותר. עוכר ישראל זה לא מילה בשבילך, אתה שונא ישראל מובהק.

לא מנסה לרמוז לכלום.
רק מראה כמה צבוע* הזבל הזה.
אם היה מחרים גם מדינות אחרות, לפחות היה יוצא קצת הגון.
כשמחרימים רק את ישראל, זה כבר אומר הכל.

*זו צביעות ידידי, לא מה שטענת כלפי פרנק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2014, 18:52 
ככל הידוע לי סין ואיראן וסוריה לא מתקיימות מכספים אמריקאים ואירופאים, בניגוד לישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2014, 19:03 
סמל אישי של המשתמש
100%anti beitar כתב:
ככל הידוע לי סין ואיראן וסוריה לא מתקיימות מכספים אמריקאים ואירופאים, בניגוד לישראל.

סין ואיראן (לא יודע לגבי סוריה) לא מתקיימות מסחר עם ארה"ב ואירופה?

אתה יודע, חרם אזרחי, ציבורי (לא אמברגו של ממשלות) הוא לא רק לא למכור, אלא קודם כל לא לקנות, לא לרכוש - חרם צרכנים.
וספציפית לגבי בריאן אינו - מדובר בכלל בחרם תרבותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2014, 19:22 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2014, 19:30 
סמל אישי של המשתמש
dr.avi כתב:

אגב צביעות, את אותה שאלה אפשר להפנות גם כלפי הישראלים שתומכים בחרם על ישראל או אפילו בחרם על מוצרי ההתנחלויות. (ייתכן שחלקם אפילו מזמינים באמצעות האינטרנט מוצרים ומכשירים אלקטרוניים כאלו ואחרים ישירות מסין, מפרת זכויות האדם הגדולה בעולם).

נערך לאחרונה על ידי Frank Serpico בתאריך 29 אוגוסט 2014, 19:33, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2014, 19:35 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:
dr.avi כתב:

אגב צביעות, את אותה שאלה אפשר להפנות גם כלפי הישראלים שתומכים בחרם על ישראל או אפילו בחרם על מוצרי ההתנחלויות. (ייתכן שחלקם אפילו מזמינים באמצעות האינטרנט מוצרים ומכשירים אלקטרוניים כאלו ואחרים ישירות מסין, מפרת זכויות האדם הגדולה בעולם).

אלה בכלל טינופות. אינו עוד מילא, מה הוא חייב למדינה, אבל שישראלים יתנהגו ככה? זה כבר נבצר מבינתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3551 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109 ... 119  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: