תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 08:15

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5409 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151 ... 181  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2014, 18:41 
סמל אישי של המשתמש
מה מצב הערבים/מוסלמים אצלנו עכשיו בכלל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2014, 18:43 
סמל אישי של המשתמש
רמזי, חוטייבה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2014, 19:20 
סמל אישי של המשתמש
אחד האדומים כתב:
רמזי, חוטייבה

אבו הל היג'ה משהו כזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אשכול דיונים הפועל (יוני - אוגוסט)
הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2014, 20:02 
סמל אישי של המשתמש
גם פיליפ אבו מאנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2014, 20:04 
סמל אישי של המשתמש
סארי פאלח, באם החוזה שלו יצליח לעשות את המסע הארוך ויגיע לנמני או מי מנציגיו. החוזה שאיש אינו יודע מה מצבו ואיפה הוא נמצא. אני חושב שהחוזה מתנהג בקטנוניות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2014, 09:17 
סמל אישי של המשתמש
לטובת הקורא הנאמן והעיתונאי האינטרסנט והכושל נדב צנציפר, זו חלוקת הבעלות בהפועל ת"א ולא כפי שרשמת:

תמונה

חיים רמון לא מחזיק באף אחוז מהבעלות, הוא מחזיק בזכויות הניהול בלבד.
חג'ג מחזיק ב 5%, סיימון (טעם 88) והאחים ניסנוב ב 4%, צבאן ב 7%, מאיר ובועז תושב ב 10%, העמותה ב 20% וכל שאר ה 50% הנותרים רשומים כביכול על משרד עו"ד שהוא הבורר בין טביב לרמון אבל הם למעשה סחירים וניתנים לרכישה.

את הסיפורים והשקרים שמוכתבים מלובין ותאומים תשמור לעצמך. אפס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2014, 09:59 
סמל אישי של המשתמש
צנציפח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2014, 10:26 
סמל אישי של המשתמש
עיתונאי חוקר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2014, 10:35 
זה בכלל לא ידיעה של צנציפר, והמידע אכן שגוי, לעניות דעתי הסיבה - חוסר ידע והבנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2014, 10:50 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:
ONE
סיבוב פרסה: פלאח ואזולאי מתקרבים להפועל ת"א

לאחר שהמו"מ לצירוף הבלם והחלוץ עלה על שרטון, ברקוביץ' ונמני נועדו, מצאו את עמק השווה בכל הקשור לתנאי המעבר ובקרוב העסקה צפויה להיסגר

עסקת העברתם של סארי פלאח ושלומי אזולאי להפועל תל אביב ממכבי חיפה, קרובה מאוד להיסגר, זאת לאחר שכבר שני הצדדים כמעט והחליטו לחפש כיוונים אחרים.

בימים האחרונים התקיימו מספר פגישות בין הצדדים, כולל פגישה בין המנג'ר אייל ברקוביץ' לסוכנם של השניים, אבי נמני, כאשר מסתמן כי השניים מצאו את עמק השווה בכל הנוגע לתנאי המעבר.

לאחר שהחתימה במהלך השבוע האחרון את הבלמים חאטב עוביידה ובן והבה, גם סארי פלאח יצטרף לחוליית ההגנה ואילו שלומי אזולאי יחזק את החוד, ובכך הפועל תל אביב תשלים את הסגל שלה באופן רשמי.

במועדון עושים מאמצים לסיים את הסאגה במהרה ולהעביר את השניים בבקרה במטרה שייקחו חלק כבר במשחק הדרבי הקרוב מול מכבי תל אביב ביום ראשון.

בנושא אחר, אמש (רביעי) התקיימה פגישה של בעלי המניות במועדון, בה נכחו כל בעלי המניות למעט חיים רמון, ובסופה סוכם על דעת כל המשתתפים לפעול יחדיו להבראת המועדון, לגבש תכנית להחזרת אמון האוהדים ולפעול יחדיו לטובת מציאת רוכש.

אז זה אומר שאין פרנסיס בנג'מין?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2014, 10:54 
סמל אישי של המשתמש
חייבים מגן שמאלי עם רגל שמאל מה כבר ביקשנו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2014, 11:13 
בחיי אני לא מבין למה אנחנו צריכים את האזולאי הזה
יש עמדות יותר דחופות לשיפור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: אשכול דיונים הפועל (יוני - אוגוסט)
הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2014, 11:19 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
זה בכלל לא ידיעה של צנציפר, והמידע אכן שגוי, לעניות דעתי הסיבה - חוסר ידע והבנה.

צנציפר לא חתום עליה אבל זו ידיעה שלו שלא הגיעה סתם והטעות עם ה 51% היא טעות מכוונת. מאבקי שליטה וזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2014, 11:25 
הדשא באיצטדיון החדש של חיפה נראה נורא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2014, 11:30 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:

זה לא נכון, וזו מחשבה מאוד מאוד מסוכנת.
הפועל הייתה חייבת מספר דברים:
1. מגן שמאלי - עדיין לא הגיע. נקווה שפרנסיס הזה באמת בסדר ויחתום
2. קשר שיתחרה עם שי על המקום בהרכב - איקנדה, על אף הסיפורים, עושה רושם טוב יותר משי. אולי הוא לא שחקן מדהים, אבל הוא כן יחזק ויעמיק אותנו, והוא גם עולה גרושים למיטב הבנתי. הוא גם יכול לעשות את הדבר הזה שנקרא לרוץ, לך תדע - אולי זה יעזור לסאשה.
3. בלם מחליף - הגיעו והבה ועוביידה (על דגני אני לא מדבר כי אמנם הוא טוב בהרבה מפלאח אבל בהנחה ואכן פלאח יגיע זה בגדר מחליף נורמלי לגמרי).
4. חלוץ - הבעיה הכי חמורה של הפועל בעונה שעברה (חוץ משי) הייתה חוסר מחץ. היו לנו שחקן ורבע שיכלו לשים גול - דמארי וזגורי. העונה איבדנו את דמארי, ועם כל הכבוד לגוזלן וההתלהבות ממנו אני מאוד חששתי שנישאר רק איתו, ככה שנישאר קבוצה אימפוטנטית לחלוטין ללא שום מחץ בהתקפה, כשהמחליפים של גוזלן הם לזמי ועדן שרם הנגרים. שלומי אזולאי אמנם לא חלוץ בכיר בליגה, רחוק מלהיות עילוי, אבל הוא גם רחוק מלהיות עדן שרם. יהיו לנו שני חלוצים בינוניים, וזה יותר ממה שחשבתי שיהיה. אסור היה לנו להישאר עם גוזלן בלבד ואני מאוד שמח שברקוביץ' הבין את זה.

בסופו של דבר אני חושב שאם יגיעו מגן שמאלי, פלאח ואזולאי, אפשר יהיה להגדיר את העבודה של ברקוביץ' כבסדר גמור הקיץ. היו הרבה דברים מגוחכים, ההתנהלות בשלבים ארוכים הייתה בזיונית ומביכה, אבל חשוב לזכור שהוא לא הבעלים של הפועל ולא בגללו אנחנו כרגע קבוצה שמתנהלת מהכנסות ותרומות. הוא היה צריך לקחת תקציב גבוה מאוד ולקצץ אותו באופן ניכר, וההיחלשות המקצועית שצפיתי הייתה חמורה בהרבה. אני חלילה וחס לא טוען שאנחנו קבוצה חזקה שהולכת להתמודד בצמרת או משהו, אבל הדיונים התלושים שהתנהלו כאן על ירידת ליגה הם רחוקים מאוד מהמציאות. במידה והסגל יושלם כפי שאמרתי, אנחנו קבוצה שצריכה למצוא את עצמה במקומות 3-6, פחות מזה יהיה כשלון אדיר. הבעיה העיקרית שלנו נותרה בעמדת המאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2014, 11:52 
סמל אישי של המשתמש
הבעיה העיקרית שלנו נותרה בעמדת הבעלים, או יותר נכון מי שמוצג כבעלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2014, 11:58 
סמל אישי של המשתמש
קובסטר, שאלה: בידי מי נתונות זכויות ההצבעה בגין המניות שאצל שא"ג נאמנות?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2014, 12:03 
סמל אישי של המשתמש
מעניין למה שמו של בנג'מין לא הוזכר היום.
ממצב שהיה לנו בלם וחצי בקבוצה פתאום יש את עוביידה, והבה, קולין, איקנדה שיכול לשחק בעמדה הזאת ועכשיו כנראה גם פלאח.
אני מאוד מקווה שעקב ריבוי האופציות הפתאומי הם לא מייעדים לפלאח את עמדת המגן השמאלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2014, 12:16 
במצב העניינים הזה ברקוביץ באמת עשה את המיטב נקווה שתהיינה תוצאות סבירות ושנסיים במקום מכובד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2014, 12:23 
kobster כתב:
chimpfive כתב:

צנציפר לא חתום עליה אבל זו ידיעה שלו שלא הגיעה סתם והטעות עם ה 51% היא טעות מכוונת. מאבקי שליטה וזה

תאמין לי כבר עשית לי כאב ראש עם תאוריות הקונספירציה שלך, כולה ידיעה שולית, שאם לא הפורום הזה , כמעט אף אחד בכלל לא היה יודע שהיא פורסמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2014, 12:32 
אווירה לא נעימה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2014, 12:57 
סמל אישי של המשתמש
איל כתב:
במצב העניינים הזה ברקוביץ באמת עשה את המיטב נקווה שתהיינה תוצאות סבירות ושנסיים במקום מכובד

משעשע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: אשכול דיונים הפועל (יוני - אוגוסט)
הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2014, 13:04 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
kobster כתב:
chimpfive כתב:

תאמין לי כבר עשית לי כאב ראש עם תאוריות הקונספירציה שלך, כולה ידיעה שולית, שאם לא הפורום הזה , כמעט אף אחד בכלל לא היה יודע שהיא פורסמה.

אל תשאל איזו קונספירציה, כמעט כמו מי רצח את רבין. חדש לך שצנציפר הוא השופר של לובין, סליחה של גורמים בהנהלה, וככה גם נראה הסיקור שלנו בידיעות/טמקא ? עיתונאי הספורט הם אסופה של אינטרסנטים וכותבים מטעם ויש מעט מאוד שבאמת עושים את העבודה שלהם כמו שעיתונאי צריך לעשות (עמית מוואלה למשל). קונספירציה מיי אס, אם סבבה לך לחשוב שבמקרה אחרי הישיבה אתמול טרחו לציין שחיים רמון מחזיק ב 51% מהבעלות תהנה כמו שאנחנו נהנו הבוקר לארגן עם הילדים לצלילי מאש אפ משובח במיוחד...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2014, 13:44 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
לטובת הקורא הנאמן והעיתונאי האינטרסנט והכושל נדב צנציפר, זו חלוקת הבעלות בהפועל ת"א ולא כפי שרשמת:

תמונה

חיים רמון לא מחזיק באף אחוז מהבעלות, הוא מחזיק בזכויות הניהול בלבד.
חג'ג מחזיק ב 5%, סיימון (טעם 88) והאחים ניסנוב ב 4%, צבאן ב 7%, מאיר ובועז תושב ב 10%, העמותה ב 20% וכל שאר ה 50% הנותרים רשומים כביכול על משרד עו"ד שהוא הבורר בין טביב לרמון אבל הם למעשה סחירים וניתנים לרכישה.

את הסיפורים והשקרים שמוכתבים מלובין ותאומים תשמור לעצמך. אפס.

עצה משפטית בחינם לקוראים. זה נכון שרשם החברות הוא מחיב להרבה צרכים אבל לצורך שליטה יכול להיות שיש הסכמים לא רשומים שבפועל גוברים על הרשם.גם לא הבאת למשל את השעבודים הרשומים באותו נסח יכול להיות ששם יש תמונה אחרת וכאמור יכול להיות שלצורך שליטה יש הסכמים אם בע"פ ואפילו בכתב שמשנים את התמונה לחלוטין. אין לי מושג לגבי הפועל אבל בפועל אני רואה שרמון מתנהג כבעלים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2014, 14:01 
סמל אישי של המשתמש
נבדק כבר מן הסתם, אין שום שינוי ברשם החברות מאז הרישום האחרון למעט הערה אחת על שינוי תקנון החברה שנוגע לזכויות עתידיות ולא רלבנטי לנושא
לגבי הבעלות,
בהסכם של רמון מול בעלי המניות מוסדר שהוא זה שמייצג אותם ואת המועדון מול ההתאחדות ומנהל את הקבוצה בפועל כשהוא מחויב להציג בפני בעלי המניות את התקציב, לכנס ישיבת דירקטוריון אחת לתקופה ולקבל את אישור הדירקטוריון להחלטות משמעותיות. רק צד אחד בהסכם מילא את החובה שלו, הצד של בעלי המניות שהעבירו את הכסף שהתחייבו עליו בהסכם אבל רובם המכריע קיבל בתמורה אפס שיתוף פעולה.
זה שחיים רמון לא שם שקל מהכיס שלו ורק העמיד ערבויות שגם לגביהן הוא עשה שמיניות באוויר כדי שלא יממשו אותן לא מפריע לו להמשיך ולהתנהג כאילו הוא הבעלים כי הוא מחזיק זכויות הניהול בהתאחדות ומבחינתה הוא הבעלים, לכן גם הוא היה צריך לעבור ועדה שקבעה את הכשירות שלו להיות הבעלים בפועל של המועדון.
מבחינת ההתאחדות מה שיש בין רמון לטביב לא מעניין וחיים רמון נושא באחריות לכל מה שקורה בהפועל, לכן גם כל הדיבורים על זה שהוא מיואש ומוותר ולוקח צעד אחורה הם חסרי כל חיבור למציאות כי עד שהוא לא מעביר את זכויות הניהול למישהו אחר, הוא הבעלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2014, 14:02 
טקנובוי, מה שמשנה ומה שמקנה לאנשים כוח בכל ארגון כלכלי שפועל על בסיס הכנסות לא קבועות הוא מי שם את הכסף, לא מי רשום כמחזיק יותר אחוזים מהבעלות.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2014, 14:41 
סמל אישי של המשתמש
האדום הצורר כתב:
טקנובוי, מה שמשנה ומה שמקנה לאנשים כוח בכל ארגון כלכלי שפועל על בסיס הכנסות לא קבועות הוא מי שם את הכסף, לא מי רשום כמחזיק יותר אחוזים מהבעלות.

נראה לי שזה תלוי בארגון ובסביבה המשפטית שבתוכה הוא פועל.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2014, 18:39 
Eros Ramazzotti כתב:
NARKOTIKA כתב:

זה לא נכון, וזו מחשבה מאוד מאוד מסוכנת.
הפועל הייתה חייבת מספר דברים:
1. מגן שמאלי - עדיין לא הגיע. נקווה שפרנסיס הזה באמת בסדר ויחתום
2. קשר שיתחרה עם שי על המקום בהרכב - איקנדה, על אף הסיפורים, עושה רושם טוב יותר משי. אולי הוא לא שחקן מדהים, אבל הוא כן יחזק ויעמיק אותנו, והוא גם עולה גרושים למיטב הבנתי. הוא גם יכול לעשות את הדבר הזה שנקרא לרוץ, לך תדע - אולי זה יעזור לסאשה.
3. בלם מחליף - הגיעו והבה ועוביידה (על דגני אני לא מדבר כי אמנם הוא טוב בהרבה מפלאח אבל בהנחה ואכן פלאח יגיע זה בגדר מחליף נורמלי לגמרי).
4. חלוץ - הבעיה הכי חמורה של הפועל בעונה שעברה (חוץ משי) הייתה חוסר מחץ. היו לנו שחקן ורבע שיכלו לשים גול - דמארי וזגורי. העונה איבדנו את דמארי, ועם כל הכבוד לגוזלן וההתלהבות ממנו אני מאוד חששתי שנישאר רק איתו, ככה שנישאר קבוצה אימפוטנטית לחלוטין ללא שום מחץ בהתקפה, כשהמחליפים של גוזלן הם לזמי ועדן שרם הנגרים. שלומי אזולאי אמנם לא חלוץ בכיר בליגה, רחוק מלהיות עילוי, אבל הוא גם רחוק מלהיות עדן שרם. יהיו לנו שני חלוצים בינוניים, וזה יותר ממה שחשבתי שיהיה. אסור היה לנו להישאר עם גוזלן בלבד ואני מאוד שמח שברקוביץ' הבין את זה.

בסופו של דבר אני חושב שאם יגיעו מגן שמאלי, פלאח ואזולאי, אפשר יהיה להגדיר את העבודה של ברקוביץ' כבסדר גמור הקיץ. היו הרבה דברים מגוחכים, ההתנהלות בשלבים ארוכים הייתה בזיונית ומביכה, אבל חשוב לזכור שהוא לא הבעלים של הפועל ולא בגללו אנחנו כרגע קבוצה שמתנהלת מהכנסות ותרומות. הוא היה צריך לקחת תקציב גבוה מאוד ולקצץ אותו באופן ניכר, וההיחלשות המקצועית שצפיתי הייתה חמורה בהרבה. אני חלילה וחס לא טוען שאנחנו קבוצה חזקה שהולכת להתמודד בצמרת או משהו, אבל הדיונים התלושים שהתנהלו כאן על ירידת ליגה הם רחוקים מאוד מהמציאות. במידה והסגל יושלם כפי שאמרתי, אנחנו קבוצה שצריכה למצוא את עצמה במקומות 3-6, פחות מזה יהיה כשלון אדיר. הבעיה העיקרית שלנו נותרה בעמדת המאמן.

אם יחתמו פרנסיס, פלאח ואזולאי אז לפחות להפועל יהיה סגל מלא. אבל מתי לעזאזל זה יקרה (אם בכלל)? אנחנו אוטוטו בספטמבר והשחקנים האלה מתקרבים-מתרחקים כבר חודש. בינתיים כל פעם שנתתי מילה טובה לברקוביץ' בפגרה הזאת הסתבר שעבדו עלינו בעיניים והדברים לא התממשו, אז בוא נראה שזה באמת קורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול דיונים הפועל (יוני - אוגוסט)
הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2014, 20:11 
סמל אישי של המשתמש
אדמין, יש כתבה אופטימית באשכול מידע. כנראה פרצו לפורום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2014, 20:14 
סמל אישי של המשתמש
עכשיו גם בן והבה זה השאלה?
בקיצור בונים פה חוליית בלמים של קולין שלא ישאר פה עונה הבאה, עובדייה שמושאל עם אופציה, בן והבה שמושאל עם אופציה לעוד עונת השאלה ופלאח שאם יחתום אנחנו נגלה אם הוא מושאל/נקנה או שמדובר באיזה טריק חדש של יעקב שחר.
יציב מאוד להרבה שנים בקיצור, חשיבה לטווח ארוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5409 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151 ... 181  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: