NARKOTIKA כתב:
בחיי אני לא מבין למה אנחנו צריכים את האזולאי הזה
יש עמדות יותר דחופות לשיפור
זה לא נכון, וזו מחשבה מאוד מאוד מסוכנת.
הפועל הייתה חייבת מספר דברים:
1. מגן שמאלי - עדיין לא הגיע. נקווה שפרנסיס הזה באמת בסדר ויחתום
2. קשר שיתחרה עם שי על המקום בהרכב - איקנדה, על אף הסיפורים, עושה רושם טוב יותר משי. אולי הוא לא שחקן מדהים, אבל הוא כן יחזק ויעמיק אותנו, והוא גם עולה גרושים למיטב הבנתי. הוא גם יכול לעשות את הדבר הזה שנקרא לרוץ, לך תדע - אולי זה יעזור לסאשה.
3. בלם מחליף - הגיעו והבה ועוביידה (על דגני אני לא מדבר כי אמנם הוא טוב בהרבה מפלאח אבל בהנחה ואכן פלאח יגיע זה בגדר מחליף נורמלי לגמרי).
4. חלוץ - הבעיה הכי חמורה של הפועל בעונה שעברה (חוץ משי) הייתה חוסר מחץ. היו לנו שחקן ורבע שיכלו לשים גול - דמארי וזגורי. העונה איבדנו את דמארי, ועם כל הכבוד לגוזלן וההתלהבות ממנו אני מאוד חששתי שנישאר רק איתו, ככה שנישאר קבוצה אימפוטנטית לחלוטין ללא שום מחץ בהתקפה, כשהמחליפים של גוזלן הם לזמי ועדן שרם הנגרים. שלומי אזולאי אמנם לא חלוץ בכיר בליגה, רחוק מלהיות עילוי, אבל הוא גם רחוק מלהיות עדן שרם. יהיו לנו שני חלוצים בינוניים, וזה יותר ממה שחשבתי שיהיה. אסור היה לנו להישאר עם גוזלן בלבד ואני מאוד שמח שברקוביץ' הבין את זה.
בסופו של דבר אני חושב שאם יגיעו מגן שמאלי, פלאח ואזולאי, אפשר יהיה להגדיר את העבודה של ברקוביץ' כבסדר גמור הקיץ. היו הרבה דברים מגוחכים, ההתנהלות בשלבים ארוכים הייתה בזיונית ומביכה, אבל חשוב לזכור שהוא לא הבעלים של הפועל ולא בגללו אנחנו כרגע קבוצה שמתנהלת מהכנסות ותרומות. הוא היה צריך לקחת תקציב גבוה מאוד ולקצץ אותו באופן ניכר, וההיחלשות המקצועית שצפיתי הייתה חמורה בהרבה. אני חלילה וחס לא טוען שאנחנו קבוצה חזקה שהולכת להתמודד בצמרת או משהו, אבל הדיונים התלושים שהתנהלו כאן על ירידת ליגה הם רחוקים מאוד מהמציאות. במידה והסגל יושלם כפי שאמרתי, אנחנו קבוצה שצריכה למצוא את עצמה במקומות 3-6, פחות מזה יהיה כשלון אדיר. הבעיה העיקרית שלנו נותרה בעמדת המאמן.