גביזון כתב:
teknoboy כתב:
גביזון כתב:
ובהמשך למגניבות של דעא"ש כלל לא קשורה לאיסלאם, יש המשך ישיר ומתבקש ש...טא דאאאםםם....דאע"ש הוא המצאה ציונית בכדי לגרום לאיסלאם להראות רע, מה שנקרא, טוק לונג אינוף
http://www.gatestoneinstitute.org/4641/ ... nist-plot# גביזון, זה לא שאני מומחה לדעאש בפרט או לאיסלמיזם רדיקלי בכלל, אבל אני כן יודע שני דברים:
1. הקשר בין הכתבה שמדברת על הג'יהדיסטים-שבקושי-פתחו-קוראן לבין ניסיון להאשים את ישראל באני-לא-יודע-מה נמצא רק אצלך בראש.
2. אתה באמת משווה כתבת תחקיר שמבוססת על עובדות מהמציאות ושפורסמה באכסניה מכובדת לכתבות מהסוג הזה לראיון עם מישהי באיזה אתר של איזה מכון מחקר קיקיוני?
התגובה שלך לתקוף את המקור ולנסות לבטל אותו יותר צפויה מפיטוריו של אסי דומב
קראת את הכתבה? כי היא מדברת על ציוץ בטוויטר בלי יותר מידי פרשנויות.
אם אתה חושב שהיא לא צייצה, תסביר מדוע, אם כן, תתעמת עם העניין.
מי זאת בכלל ומה אכפת לי אם היא צייצה משהו?
זה שלקחו ציוץ של מישהי ועשו ממנו כתבה של אלף מילים זה לא אומר שהציוץ היה חשוב.
כמובן שאני מאמין לך שיש אשה כזאת שצייצה משהו כזה ומאשימה את ישראל במה שהיא מאשימה.
וואו, ממש ידיעה חדשותית חשובה - יש אשה שחושבת משהו רע על ישראל!!! hold the presses!!!!
אתה באמת לא רואה הבדל בין ניסיון להתייחס לעובדות קצת פחות ידועות וברורות מאליהן (כמו בכתבה על הג'יהדיסטים שאינם דתיים במיוחד) לבין התייחסות ארוכה מאוד לציטוט זניח של אשה שאינה בדיוק ממנהיגות העולם החופשי?
לא שיש רק בדיון על הציוץ של הגברת, אבל איך בדיוק זה מתקשר לכתבה השנייה? איך בדיוק זה נכנס אפילו לאותה קטגוריה? מלבד העובדה ששני הטקסטים מופיעים באינטרנט ומורכבים ממילים באנגלית אין שום בסיס להשוואה ביניהם, ובטח שלא לקישור שעשית, כאילו מי שמפקפק במידת הדתיות של המתגייסים לדעאש (כי מסתבר שהם באמת לא דתים כל כך, ואלה העובדות, מה לעשות) באופן אוטומטי ינסה להאשים את ישראל באיזו קונספירציה הזויה (כי כל מה שיש שם זו אשה שזורקת ניחושים לא מבוססים, נכון?).
כבר העירו פה, אולי בהקשר שלך ואולי לא, שהחיים זה לא שחור ולבן.
זה שמישהו מנסה לשפוך קצת אור על המציאות ולראות את גוני האפור שיש בה
לא אומר שהוא בצד של האויב וצריך לקטול כל מילה שהוא מוציא.