מי שחושב שקללות מזיזות למישהו משהו, תפאדל שיוציא.אגב ניהול, היום נתקלתי בפוסט של שרון שפורר מדה מרקר אודות האיש שלכאורה אוחז בנו מושיקו תאומים
ציטוט:
4. בכל מקרה דחבש מצטרף למושיק תאומים –עוד אחד מהבוחשים הגדולים בישראל ובמיוחד בבנק הפועלים. בכל מסיבת עיתונאים בעבר תמיד עמד בפרונט רני רהב (שעד היום אגב עובד עם בנק הפועלים בדברים מסוימים) אבל מושיק תאומים היה יושב מאחורה ושותק. בניגוד לרני, זמיר וגם תאומים פלוס אינטואיציה משובחת פלוס העובדה שמרוב שערוריות עדיף לו שישתוק - לימדו את קינן שלא לדבר. הוא דוגל במשהו שאריק שרון אמר פעם ויועצים אוהבים לצטט (אני לא יודעת מתי זה נאמר) ש"אף אחד עוד לא הצטער על ראיון שלא נתן). אז בזמן שרוסק עמינח צוברת אומץ והולכת להסביר את עצמה בעובדה ולספוג אש – קינן שומר על דממה. הוא מבין אמר לי לאחרונה אדם המקורב אליו שהוא "מסתובב עם חמאה על הראש".
5. מושיק הוא גם זה שלימד את בנק הפועלים לשפוך מיליוני שקלים על שת"פים של תוכן שיווקי עם כלי התקשורת. זו עוד דרך שבה קינן מחזיק את רוב אמצעי התקשורת (חוץ מאת דה מרקר כמובן ששם שום דבר לא יעזור לו אפילו לא שיתוף פעולה). על פי הערכות פועלים משקיע מיליונים בשתפים של תוכן שיווקי. בין היתר למשל עם ידיעות ynet ומאקו. זה כמובן מעבר לעובדה שהוא ככל הבנקים מממן את כלי התקשורת וגם מפרסם בהם.
6. אגב מושיק תאומים, שהוא חבר קרוב מאוד של חיים רמון אבל זה לא קשור סתם אני דוחפת את זה, הוא הבעלים של משרד הפרסום גיתם ביחד עם מודי כידון. אלו שני אנשים מובהקים מאוד של שני בני הדודים נוחי ודני דנקנר והם גם חולשים כבר שנים על תקציבי הפרסום של פועלים ואי.די.בי. כידוע ציון שימר רבים מהאנשים המשותפים לנוחי ולדני – שבעצם אחראים למינוי שלו. גם רני רהב הוא אחד כזה הלא. וגם גד סומך רואה החשבון הגדול של הבנקים – ויש עוד אבל היריעה קצרה מהכיל.
7. אז יש את מושיק תאומים ואת זמיר דחבש – שנלחמים מאחורי הקלעים שלא תקראו שום דבר רע על ציון קינן. ויש את רני רהב. ויש את רם כספי ופיני רובין וצבי אגמון – סוללת עורכי דין שלפעמים מאיימת בתביעות דיבה, מה שלא נעשה ככל הידוע לי לעולם כמעט על ידי לאומי ורקפת רוסק עמינח. ויש את היועץ המשפטי. אוי ויש גם איך שכחנו את בוריס קרסני, הלוביסט המהולל. ואת כל אלו מעסיק פועלים על חשבוננו בזמן שבכלל יש לו דוברת שקוראים לה עפרה פרויס. ובלאומי באותו הזמן: יש דוברת ואת היחצן מוטי שרף שפועלים מול התקשורת. אם כי כמובן גם לאומי לא חף מיועצים שונים ומשונים.
8. פתאום אני קולטת שבכלל יכלתי להכין מזה כתבה