תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 21:28

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 38 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הטרייד של דגני
הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2014, 13:08 
סמל אישי של המשתמש
נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הטרייד של דגני
הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2014, 16:05 
שחר כתב:
הם לא נתנו לו, הם התחייבו על סכום כסף שמעולם לא היה להם ורק ערבו לו באמצעות כל מיני אנשי קש מסתוריים.

מה הקשר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2014, 16:16 
מי שחושב שקללות מזיזות למישהו משהו, תפאדל שיוציא.אגב ניהול, היום נתקלתי בפוסט של שרון שפורר מדה מרקר אודות האיש שלכאורה אוחז בנו מושיקו תאומים

ציטוט:
4. בכל מקרה דחבש מצטרף למושיק תאומים –עוד אחד מהבוחשים הגדולים בישראל ובמיוחד בבנק הפועלים. בכל מסיבת עיתונאים בעבר תמיד עמד בפרונט רני רהב (שעד היום אגב עובד עם בנק הפועלים בדברים מסוימים) אבל מושיק תאומים היה יושב מאחורה ושותק. בניגוד לרני, זמיר וגם תאומים פלוס אינטואיציה משובחת פלוס העובדה שמרוב שערוריות עדיף לו שישתוק - לימדו את קינן שלא לדבר. הוא דוגל במשהו שאריק שרון אמר פעם ויועצים אוהבים לצטט (אני לא יודעת מתי זה נאמר) ש"אף אחד עוד לא הצטער על ראיון שלא נתן). אז בזמן שרוסק עמינח צוברת אומץ והולכת להסביר את עצמה בעובדה ולספוג אש – קינן שומר על דממה. הוא מבין אמר לי לאחרונה אדם המקורב אליו שהוא "מסתובב עם חמאה על הראש".

5. מושיק הוא גם זה שלימד את בנק הפועלים לשפוך מיליוני שקלים על שת"פים של תוכן שיווקי עם כלי התקשורת. זו עוד דרך שבה קינן מחזיק את רוב אמצעי התקשורת (חוץ מאת דה מרקר כמובן ששם שום דבר לא יעזור לו אפילו לא שיתוף פעולה). על פי הערכות פועלים משקיע מיליונים בשתפים של תוכן שיווקי. בין היתר למשל עם ידיעות ynet ומאקו. זה כמובן מעבר לעובדה שהוא ככל הבנקים מממן את כלי התקשורת וגם מפרסם בהם.

6. אגב מושיק תאומים, שהוא חבר קרוב מאוד של חיים רמון אבל זה לא קשור סתם אני דוחפת את זה, הוא הבעלים של משרד הפרסום גיתם ביחד עם מודי כידון. אלו שני אנשים מובהקים מאוד של שני בני הדודים נוחי ודני דנקנר והם גם חולשים כבר שנים על תקציבי הפרסום של פועלים ואי.די.בי. כידוע ציון שימר רבים מהאנשים המשותפים לנוחי ולדני – שבעצם אחראים למינוי שלו. גם רני רהב הוא אחד כזה הלא. וגם גד סומך רואה החשבון הגדול של הבנקים – ויש עוד אבל היריעה קצרה מהכיל.

7. אז יש את מושיק תאומים ואת זמיר דחבש – שנלחמים מאחורי הקלעים שלא תקראו שום דבר רע על ציון קינן. ויש את רני רהב. ויש את רם כספי ופיני רובין וצבי אגמון – סוללת עורכי דין שלפעמים מאיימת בתביעות דיבה, מה שלא נעשה ככל הידוע לי לעולם כמעט על ידי לאומי ורקפת רוסק עמינח. ויש את היועץ המשפטי. אוי ויש גם איך שכחנו את בוריס קרסני, הלוביסט המהולל. ואת כל אלו מעסיק פועלים על חשבוננו בזמן שבכלל יש לו דוברת שקוראים לה עפרה פרויס. ובלאומי באותו הזמן: יש דוברת ואת היחצן מוטי שרף שפועלים מול התקשורת. אם כי כמובן גם לאומי לא חף מיועצים שונים ומשונים.

8. פתאום אני קולטת שבכלל יכלתי להכין מזה כתבה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2014, 16:18 
סמל אישי של המשתמש
עדיין מדהים אותי כמה בשקט הטרייד הביזיוני הזה עבר בקרב הקהל שלנו. השטנים האלה יכולים לעשות הכל חוץ מלהעביר את גילי למכבי ולא יקרה כלום. וזה הכל, כולל להעתיק את שער 5 ל11, לתת ללזמי את סרט הקפטן, להחתים את צ'קול על חוזה לעשור ולהעביר לחיפה את זגורי תמורת השאלה של שלומי אזולאי לעונה. אני כמעט מעריך אותם על כמה בקלות הם הצליחו לדכא אותנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2014, 16:32 
סמל אישי של המשתמש
בן והבה סיכם. אני מניח שאת פלאח כבר לא נראה בהפועל.
למה להביא בלם אחד טוב מאוד אם אפשר להביא שניים חלשים?

שוחרר: בלם נבחרת ישראל
הגיעו: שחקן חופשי שירד ליגה, בלם מהליגה הלאומית (בהשאלה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2014, 16:38 
סמל אישי של המשתמש
"בתוך כך, עסקת העברתו של אריאל הרוש למכבי חיפה עדיין לא נסגרה. במועדון מספרים שהרוש דורש תשלום על מספר ימים מחודש אוגוסט, מה שמתפרש כקטנוניות מבחינתם של הבית"רים, שמסרבים בתוקף להעביר להרוש כספים.

במועדון הבהירו שלהרוש יש שכר מספיק גבוה במכבי חיפה ואם הוא מתכוון להתעסק בקטנוניות, מבחינתם הוא יכול להישאר בקבוצה."

טביב הזה...

http://one.co.il/Article/238458.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2014, 14:30 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
מי שחושב שקללות מזיזות למישהו משהו, תפאדל שיוציא.אגב ניהול, היום נתקלתי בפוסט של שרון שפורר מדה מרקר אודות האיש שלכאורה אוחז בנו מושיקו תאומים

ציטוט:
4. בכל מקרה דחבש מצטרף למושיק תאומים –עוד אחד מהבוחשים הגדולים בישראל ובמיוחד בבנק הפועלים. בכל מסיבת עיתונאים בעבר תמיד עמד בפרונט רני רהב (שעד היום אגב עובד עם בנק הפועלים בדברים מסוימים) אבל מושיק תאומים היה יושב מאחורה ושותק. בניגוד לרני, זמיר וגם תאומים פלוס אינטואיציה משובחת פלוס העובדה שמרוב שערוריות עדיף לו שישתוק - לימדו את קינן שלא לדבר. הוא דוגל במשהו שאריק שרון אמר פעם ויועצים אוהבים לצטט (אני לא יודעת מתי זה נאמר) ש"אף אחד עוד לא הצטער על ראיון שלא נתן). אז בזמן שרוסק עמינח צוברת אומץ והולכת להסביר את עצמה בעובדה ולספוג אש – קינן שומר על דממה. הוא מבין אמר לי לאחרונה אדם המקורב אליו שהוא "מסתובב עם חמאה על הראש".

5. מושיק הוא גם זה שלימד את בנק הפועלים לשפוך מיליוני שקלים על שת"פים של תוכן שיווקי עם כלי התקשורת. זו עוד דרך שבה קינן מחזיק את רוב אמצעי התקשורת (חוץ מאת דה מרקר כמובן ששם שום דבר לא יעזור לו אפילו לא שיתוף פעולה). על פי הערכות פועלים משקיע מיליונים בשתפים של תוכן שיווקי. בין היתר למשל עם ידיעות ynet ומאקו. זה כמובן מעבר לעובדה שהוא ככל הבנקים מממן את כלי התקשורת וגם מפרסם בהם.

6. אגב מושיק תאומים, שהוא חבר קרוב מאוד של חיים רמון אבל זה לא קשור סתם אני דוחפת את זה, הוא הבעלים של משרד הפרסום גיתם ביחד עם מודי כידון. אלו שני אנשים מובהקים מאוד של שני בני הדודים נוחי ודני דנקנר והם גם חולשים כבר שנים על תקציבי הפרסום של פועלים ואי.די.בי. כידוע ציון שימר רבים מהאנשים המשותפים לנוחי ולדני – שבעצם אחראים למינוי שלו. גם רני רהב הוא אחד כזה הלא. וגם גד סומך רואה החשבון הגדול של הבנקים – ויש עוד אבל היריעה קצרה מהכיל.

7. אז יש את מושיק תאומים ואת זמיר דחבש – שנלחמים מאחורי הקלעים שלא תקראו שום דבר רע על ציון קינן. ויש את רני רהב. ויש את רם כספי ופיני רובין וצבי אגמון – סוללת עורכי דין שלפעמים מאיימת בתביעות דיבה, מה שלא נעשה ככל הידוע לי לעולם כמעט על ידי לאומי ורקפת רוסק עמינח. ויש את היועץ המשפטי. אוי ויש גם איך שכחנו את בוריס קרסני, הלוביסט המהולל. ואת כל אלו מעסיק פועלים על חשבוננו בזמן שבכלל יש לו דוברת שקוראים לה עפרה פרויס. ובלאומי באותו הזמן: יש דוברת ואת היחצן מוטי שרף שפועלים מול התקשורת. אם כי כמובן גם לאומי לא חף מיועצים שונים ומשונים.

8. פתאום אני קולטת שבכלל יכלתי להכין מזה כתבה

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2014, 09:18 
סמל אישי של המשתמש
ההעברה של פלאח ואזולאי סוכמה לפי ynet

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 38 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: