bloodbrother כתב:
אומסאפ כתב:
אהלן,
במידה ופתחתי אתר חדש ולקחתי קמפיין seo והגעתי לעמוד הראשון בגוגל, האם עלי לעשות משהו בכדי "לשמר" את המיקום שלי?
במידה והגדירו לי את האתר שיהיה אופטימלי למציאה בגוגל (meta, keywords etcw) זה יספיק להשאיר אותי בטופ ? (ביחד עם קליקים מן הסתם)
אודה לתשובה ממישהו שמבין בנושא ולא משער - אם יש כזה צדיק כאן

תודה רבה!
קצת הגיון:
כשהגעת לעמוד הראשון בגוגל, זה היה על חשבון מישהו שנפל לעמוד השני, נכון?
(ממש לא נכון. הן מבחינת עריכה של גודל המודעה ע"י גוגל, הרחבת/צמצום השטח למודעות ועוד הרבה מאוד גורמים) אז מה מונע ממישהו אחר להגיע לעמוד הראשון בגוגל על חשבונך? (כמובן שאתה צריך להתדרדר מקום אחר מקום וכל זה, זה לא חייב להיות מיידי).
(זה בדיוק מה ששאלתי) במילים אחרות, אתה באמת שואל אם האינטרנט דינאמי?
(זה בדיוק מה שלא שאלתי) ועצוב שיש דבר כזה קמפיין לחרא הזה.
(מסכים איתך) אני מניח שגוגל עובדים קשה למנוע את זה
(ההפך הוא הנכון הם מאוד מעודדים את זה והם אפילו ישמחו שאני אשלם ביד נדיבה גם אם זה לחברת קידום ולא להם) , כך שגם ככה אתה יכול לעוף משם.
(המקום היחיד שאני יכול לעוף אליו זה לראש רשימת החיפוש
) ידידי היקר, אני כותב כאן לעיתים רחוקות מאוד, אך קורא לעיתים קרובות מאוד.
חייב לומר לך שמעולם לא חבבתי את הגישה שלך, אבל עכשיו הגזמת.
כשכתבתי בהודעה שאני מצפה לתשובה ממישהו שמבין בזה ולא משער - זו הנקודה שבה
אתה היית צריך להפעיל הגיון.
לא רק שמה שאמרת אינו נכון בעליל, אלא ההפוך הגמור הוא הנכון.
ובמילים פשוטות: גוגל מעודדים את האמ אמ אמא של הדבר הזה כי הם עושים מזה ארגז. אתה רק ה"שבוי" שנאלץ (לצערך!!!) לשלם למישהו אחר כסף בשביל להופיע בעמוד הראשון לא בגלל התוכן והעיצוב של האתר שלך אלא ע"י שפת "טריקים" שגוגל המציאה בשביל לקדם את המשחק הזה.
אז אנא ממך, אם כבר החלטת לקחת חלק פעיל בדיון לפחות אל תבקר אנשים בנושאים שאתה בעצמך לא מבין בהם.. הייתי אומר לך עוד משהו ממרום שנות גילי אבל יש דברים שהשתיקה יפה להם.
אז בנימה זו אאחל לך המשך יום נעים ושבוע אדום.