תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 09:17

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 174 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: רגע של גועל ונחת
הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2014, 09:33 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
1. אין לי ספק שאתה כמו חברי הכנסת הערביים שמחים על ההוצאה להורג בעזה.
2. אין לי ספק שגם אם מישהו גינה זאת נקודתית זה לצורך פוליטקל קורקט.
אין לי ספק שאתה כמו חברת הכנסת חנין וכמו אחמד טיזי עצובים על כך שחוסלו שני בכירים בחמאס ומתפללים שיתברר שחברכם מוחמד דף בחיים.

3. אני מאמין לדובר צה"ל, לדב"כ ובעיקר מאמין בזרוע הארוכה של המוסד .

1. זה בגלל שאתה אידיוט, שמדמיין מה אני חושב ואז מתעצבן על הדימיונות של עצמו.
2. אם אתה אומר, מי אני שאתווכח עם ה"אין ספקות" שלך. מתי בכלל קרה שטעית?
3. להאמין לדו"צ זה דבר אחד, לקבל כ"כזה ראה וקדש" איזו הדלפה אנונימית ולא מבוססת זה משהו אחר לגמרי.

4. דומני שחבל להסיט את הדיון למחוזות שכבר נטחנים באשכול המקביל בפורום המקביל.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2014, 09:42 
סמל אישי של המשתמש
למה ?
זה אשכול פוליטי במלוא מובן המילה.

בסה"כ סוף שבוע עצוב. שלושה בכירים בהנהגה שלך הלכו לעולמם. ( הם בוודאי מאושרים שכן כבר עכשיו נהנים מהבתולות שמסתערות עליהם )
אין עדיין ודאות מה עלה בגורלו של המנהיג דף.
חלאד משאל הודה שהחטיפה והרצח של הנערים בחברון היו ע"י כוחות החמאס.
גם מותו של ילד בן 4 מטיל שנורה מבית ספר לא יכולה לשמח כשברקע יש אבידות כל כך גדולות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2014, 10:03 
סמל אישי של המשתמש
שמע, הדבר היחיד שמפריד בינך לבין עבירה פלילית של הסתה זה העובדה שהמצב הנפשי שלך ידוע לכל הקוראים פה, ואין חשש שמישהו ייחס משקל כלשהו לדבריך.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2014, 10:09 
:SHOCK:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2014, 11:46 
סמל אישי של המשתמש
אתה עוכר ישראל שרודף אחרי כל דבר חיובי שקורה במדינה. אתה טעון בינאה עצמית.
באיזשהו שלב כניראה שתמיר את דתך כדי למחוק כל סממן זהות לעם היהודי.
אני מקווה שכאן זה יעצר ולא תהרוך את הוריך מולידך.
ירדת מישראל לפורטוגל ( לפי דבריך) ואתה ממשיך משם מהבוקר ועד הערב להשמיץ את המדינה בה גדלת. כמעט ולא מחמיץ שום היזדמנות
ואני אכתוב כאן כל מה שאני יכול כדי שאתה תתבע אותי או לפחות תתבע את הסוס כפי שאיימת עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2014, 11:46 
סמל אישי של המשתמש
כפילות

נערך לאחרונה על ידי אדום אופטימי בתאריך 23 אוגוסט 2014, 11:54, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2014, 11:50 
הוריו מולידיו כבר לא עימנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2014, 12:45 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
אתה עוכר ישראל שרודף אחרי כל דבר חיובי שקורה במדינה. אתה טעון בינאה עצמית.
באיזשהו שלב כניראה שתמיר את דתך כדי למחוק כל סממן זהות לעם היהודי.
אני מקווה שכאן זה יעצר ולא תהרוך את הוריך מולידך.
ירדת מישראל לפורטוגל ( לפי דבריך) ואתה ממשיך משם מהבוקר ועד הערב להשמיץ את המדינה בה גדלת. כמעט ולא מחמיץ שום היזדמנות
ואני אכתוב כאן כל מה שאני יכול כדי שאתה תתבע אותי או לפחות תתבע את הסוס כפי שאיימת עליו.

לא יפה לדבר ככה ליתום.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2014, 13:01 
אלא אם קוראים לו רגב ...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2014, 13:04 
סמל אישי של המשתמש
pokara כתב:
אלא אם קוראים לו רגב ...

:ROSE:
מה שנכון נכון. בכל זאת, המטרה מקדשת את האמצעים.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2014, 13:39 
סמל אישי של המשתמש
נראה כאילו במקום כלשהו בארץ ישראל השלמה, והטהורה מערבים, קוונטרו פג תוקף זורם כמו מים.
ואולי כבר היה מעבר לחומרים רציניים יותר?

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2014, 21:10 
סמל אישי של המשתמש
מה בעצם השוני בינו לבין רייכרט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2014, 23:59 
סמל אישי של המשתמש
שרייכרט אוהד הפועל שכתב סטטוסים שמאחלים ומייחלים לשואה למכבי ובן חיים לא.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2014, 00:48 
סמל אישי של המשתמש
100%anti beitar כתב:
היו פה אנשים לפני הציונות המתועבת שלך ויהיו גם אחרי.

אין ציונים אין טילים? (טוב, תמיד יהיו יהודים)

ופוליטית - כל מילה של אופטימי :ROSE:

(לקטע האישי של טקנו אני לא נכנס, מחשש לתביעה :) )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2014, 06:40 
אין ציונים אין קולוניאליזם אירופאי. יש הרבה מאוד יהודים שחושבים כך, אתה יודע :)
כאילו, לזהות אנטי ציונות עם אנטישמיות או גזענות זה כל כך הזוי שאני לא יודע מאיפה להתחיל להסביר את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2014, 10:48 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:

תמונה

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2014, 10:50 
סמל אישי של המשתמש
100%anti beitar כתב:
כאילו, לזהות אנטי ציונות עם אנטישמיות או גזענות זה כל כך הזוי שאני לא יודע מאיפה להתחיל להסביר את זה.

אבל זה קל, ומי שלא חכם* כל כך מחפש קיצורי דרך כאלה כל הזמן.

*יכול להיות שהוא כן חכם אבל אין לו כוח להתעמק במציאות, או שיש לו איזו בעיה שלא מאפשרת לו להבחין בניואנסים וכדומה

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2014, 14:10 
סמל אישי של המשתמש
100%anti beitar כתב:

לא, אני לא מזהה אנטי ציונות או ביקורת כלפי הציונות כאנטישמיות, אבל כשאני פוגש תיעוב ושנאה תהומיים כל כך כלפי הציונות - אני כן מתחיל לחשוד.

(אגב, אוף-טופיק, ואולי דווקא בחזרה לטופיק - אנחנו כותבים פה בפורום אוהדים של מועדון ספורט שנוסד, היה והינו עדיין סמל של אותו "קולוניאליזם אירופאי" כדבריך. קצת מוזר לראות בחור שמתנגד ל"קולוניאליזם האירופאי" הזה אוהד סמל מובהק של אותה תנועה מתועבת).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2014, 16:12 
לחשוד במה?
הציונות היא תנועה אשכנזית-חילונית שבינה לבין יהדות אין יותר מדי, גזענית כלפי יהודים מזרחים וחרדים כמעט כמו שהיא גזענית כלפי ערבים.
וקבוצת כדורגל זה קבוצת כדורגל, תשאל 10 אוהדי הפועל עם מה היא מזוהה וכל אחד ייתן לך תשובה אחרת. הרוב, כמוני, קיבלו את האהדה בירושה ובחוסר ברירה :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2014, 19:23 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:
100%anti beitar כתב:

לא, אני לא מזהה אנטי ציונות או ביקורת כלפי הציונות כאנטישמיות, אבל כשאני פוגש תיעוב ושנאה תהומיים כל כך כלפי הציונות - אני כן מתחיל לחשוד.

(אגב, אוף-טופיק, ואולי דווקא בחזרה לטופיק - אנחנו כותבים פה בפורום אוהדים של מועדון ספורט שנוסד, היה והינו עדיין סמל של אותו "קולוניאליזם אירופאי" כדבריך. קצת מוזר לראות בחור שמתנגד ל"קולוניאליזם האירופאי" הזה אוהד סמל מובהק של אותה תנועה מתועבת).

אתה טועה ומטעה, אנחנו כותבים פה בפורום אוהדים של מועדון ספורט שנוסד תוך כדי מחאה נגד המקצוענות וההישגיות שהביא איתו ה"קולוניאליזם האירופאי", ופנה לנתיב אחר - סוציאליסטי ופאן-עולמי. סמל הפטיש והמגל היה ועודנו סמל לאחדות הגורל של פועלים, פליטים ומדוכאים ברחבי העולם. כשאתה מעדיף להתעלם מזה דווקא כשזה מגיע למקרה שבו אתה לוקח חלק בדיכוי ושלילת זכויות המוניים - אני כן מתחיל לחשוד.

ואם כבר התחילו לקחת פה בעלות גם על הציונות.....זו הציונות שלי:
(ואף אחד לא יכול להגיד לי שאני לא ציוני....ואין אף מכבס מילים וגונב דעת שיכול להכניס את הדרך והפעולות שישראל בוחרת בהן תחת ההגדרות האלו. אז אוקיי, יש עשרות אם לא מאות גוונים לציונות. וגם לתנועה הלאומית הפלסטינית.)

במגילת העצמאות נ כתב:
"....מדינת ישראל תהא פתוחה לעליה יהודית ולקיבוץ גלויות; תשקוד על פיתוח הארץ לטובת כל תושביה; תהא מושתתת על יסודות החירות, הצדק והשלום לאור חזונם של נביאי ישראל; תקיים שויון זכויות חברתי ומדיני גמור לכל אזרחיה בלי הבדל דת, גזע ומין; תבטיח חופש דת, מצפון, לשון, חינוך ותרבות; תשמור על המקומות הקדושים של כל הדתות; ותהיה נאמנה לעקרונותיה של מגילת האומות המאוחדות.

מדינת ישראל תהא מוכנה לשתף פעולה עם המוסדות והנציגים של האומות המאוחדות בהגשמת החלטת העצרת מיום 29 בנובמבר 1947 ותפעל להקמת האחדות הכלכלית של ארץ־ישראל בשלמותה.

אנו קוראים לאומות המאוחדות לתת יד לעם היהודי בבנין מדינתו ולקבל את מדינת ישראל לתוך משפחת העמים.

אנו קוראים – גם בתוך התקפת־הדמים הנערכת עלינו זה חודשים – לבני העם הערבי תושבי מדינת ישראל לשמור על השלום וליטול חלקם בבנין המדינה על יסוד אזרחות מלאה ושווה ועל יסוד נציגות מתאימה בכל מוסדותיה, הזמניים והקבועים.

אנו מושיטים יד שלום ושכנות טובה לכל המדינות השכנות ועמיהן, וקוראים להם לשיתוף פעולה ועזרה הדדית עם העם העברי העצמאי בארצו. מדינת ישראל מוכנה לתרום חלקה במאמץ המשותף לקידמת המזרח התיכון כולו...."

אהרון ברק (בג"ץ קעדאן) כתב:
"מערכיה של מדינת ישראל כמדינה יהודית ודמוקרטית לא מתבקש כלל כי המדינה תנהג באפליה בין אזרחיה... המדינה - מדינת יהודים היא; המשטר המתקיים בה - הוא משטר דמוקרטי נאור, המעניק זכויות לכלל האזרחים, יהודים כלא יהודים... אין, אפוא כל סתירה בין ערכיה של מדינת ישראל כמדינה יהודית ודמוקרטית לבין שוויון גמור בין כל אזרחיה. נהפוך הוא: שוויון הזכויות בין כל בני האדם בישראל, תהא דתם אשר תהא ותהא לאומיותם אשר תהא - נגזר מערכיה של מדינת ישראל כמדינה יהודית ודמוקרטית".

אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, וכל מה שאנחנו מבקשים הוא רק שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ואדירה וכבירה ונצחית, ואדומה ונפלאה ובלתי מושגת)-ע.מ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2014, 23:01 
סמל אישי של המשתמש
ItaiH6 כתב:
שרייכרט אוהד הפועל שכתב סטטוסים שמאחלים ומייחלים לשואה למכבי ובן חיים לא.

אז גם זהבי בן זונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2014, 13:07 
סמל אישי של המשתמש
100%anti beitar כתב:
ולא נראה לי שאתה סגור על מה זה דמוקרטיה.

אההמ...עם כמה שזה מגניב והכל להיות ANTI ZIONISTֱ!111 הציונות היא זרע השטן, ואין ציונים יש שלום עולמי
איך אתה אוהד את הפועל תל אביב שהיא קבוצה ציונית? חי במדינה שבמגילת העצמאות הגדירה את עצמה כציונית?
ובכלל, אם אתה כיהודי מאמין שלך כמיעוט לא מגיעה הזכות להגדרה עצמית, ויחד עם זאת שהזכות הזאת כן נתונה למיעוטים אחרים, מדוע אתה חי במדינה כזאת מבחירה ולא חי כמו שחיו טרם הקמת המדינה?
אני חושב באמת ובתמים שכדאי לבדוק עם ההורים\סבא מדוע הם באו למדינה מתועבת מטעמי "ציונות מתועבת", אולי לנסות להסביר להם שהם עשו את זה לא נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2014, 16:18 
סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:
איך אתה ... חי במדינה שבמגילת העצמאות הגדירה את עצמה כציונית?

כמובן שמגילת העצמאות לא הכריזה על ישראל כעל מדינה ציונית (מומלץ להכיר את הטקסט).
זה גם דבר מאוד לא הגיוני לעשות, שהרי הציונות היתה תנועה שתכליתה להקים את מדינת ישראל. במילים אחרות הקמת המדינה די ביטלה את הצורך בציונות.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2014, 16:27 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
גביזון כתב:

כמובן שמגילת העצמאות לא הכריזה על ישראל כעל מדינה ציונית (מומלץ להכיר את הטקסט).
זה גם דבר מאוד לא הגיוני לעשות, שהרי הציונות היתה תנועה שתכליתה להקים את מדינת ישראל. במילים אחרות הקמת המדינה די ביטלה את הצורך בציונות.

הציונות היא אמצעי שברגע שהמטרה לשמה הוא הוקם התגשמה הפך למטרה בעצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2014, 16:30 
סמל אישי של המשתמש
ItaiH6 כתב:
teknoboy כתב:
גביזון כתב:

זו בדיוק הסיבה שאנחנו רואים עכשיו איך הציונות קורסת לתוך עצמה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2014, 16:44 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
ItaiH6 כתב:
teknoboy כתב:
גביזון כתב:

זו בדיוק הסיבה שאנחנו רואים עכשיו איך הציונות קורסת לתוך עצמה.

אם בכל זאת ננסה לקשר את זה לתת הפורום שבו אנחנו נמצאים אז אפשר לעשות אנלוגיה מאוד מעניינת בין הציונות ועמותת האדומים.

הציונות קמה בשביל לקנות קרקעות בארץ ישראל וליישב בהן יהודים בדרך להקמת מדינה.
האדומים קמה בשביל לקנות אחוזי בעלות בהפועל תל אביב וליישב אוהדים בעמדות כוח בהנהלה.

שתיהן מרגע שהגשימו את מטרתן הפכו לא רלוונטיות (הציונות כי הקרקעות שלנו וקמה בהן מדינה, האדומים תודות לדרך של מי שמנהל אותה) אבל עדיין מתעקשות להמשיך להתקיים למרות שכבר אין להן שום משמעות.

על שתיהן יש עדיין אנשים שנלחמים (או שולחים אנשים אחרים להילחם) במקום להתקדם לשלב הבא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2014, 07:20 
גביזון כתב:
100%anti beitar כתב:

אההמ...עם כמה שזה מגניב והכל להיות ANTI ZIONISTֱ!111 הציונות היא זרע השטן, ואין ציונים יש שלום עולמי
איך אתה אוהד את הפועל תל אביב שהיא קבוצה ציונית? חי במדינה שבמגילת העצמאות הגדירה את עצמה כציונית?
ובכלל, אם אתה כיהודי מאמין שלך כמיעוט לא מגיעה הזכות להגדרה עצמית, ויחד עם זאת שהזכות הזאת כן נתונה למיעוטים אחרים, מדוע אתה חי במדינה כזאת מבחירה ולא חי כמו שחיו טרם הקמת המדינה?
אני חושב באמת ובתמים שכדאי לבדוק עם ההורים\סבא מדוע הם באו למדינה מתועבת מטעמי "ציונות מתועבת", אולי לנסות להסביר להם שהם עשו את זה לא נכון.

למה אם נולדתי במקום מסוים זה אומר שאני צריך לקבל את האידיאולוגיה השלטת באותו מקום ואם לא אז לעזוב? אני שייך לפה בדיוק כמו כל אחד אחר, בדיוק כמו שפלסטינים שייכים לפה - גם הם לא ציונים.
הציונות היא תנועה מתועבת כי הגישה הבסיסית שלה היא השתלטות ולא השתלבות. המדינה הזו הוקמה על חורבות עם אחר, זרקה מזרחים לפריפריה ולעוני, ואפילו ניצולי שואה חיים בה בעוני מחפיר. לא יודע כמה טוב היא עשתה ליהודים, אולי כן ואולי לא.
ולגבי הפועל - זו קבוצת כדורגל. אף פעם לא היה אצלי קשר בין אהדת הפועל לשום דבר אחר בעצם. יש אוהדי הפועל כהניסטים ויש אוהדי הפועל פלסטינים, איך תסביר את זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2014, 09:15 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:

מדוייק !!!

אבל גונב הדעת שונא ישראל שכתב זאת, לא שכח ולא במקרה, שמגילת העצמאת מדברת על בית לעם היהודי. כן מגילת העצמאות מדברת גם על המיעוטים וטוב שכך.

מה משמעותו של "ביתו של העם היהודי" ? כמו שכל אחד קובע מה יעשה בביתו ואיך הוא יארח את אורחיו הרצויים כך העם היהודי על פי מגילת העצמאות צריך לארח ובאהבה את אורחיו הרצויים ולתת להם הרגשה של בית מבלי לפגוע בהרגשת הביטחות של בעל הבית במדינה שהוקמה "לכבודו".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2014, 10:27 
סמל אישי של המשתמש
100%anti beitar כתב:
גביזון כתב:
100%anti beitar כתב:

למה אם נולדתי במקום מסוים זה אומר שאני צריך לקבל את האידיאולוגיה השלטת באותו מקום ואם לא אז לעזוב? אני שייך לפה בדיוק כמו כל אחד אחר, בדיוק כמו שפלסטינים שייכים לפה - גם הם לא ציונים.
הציונות היא תנועה מתועבת כי הגישה הבסיסית שלה היא השתלטות ולא השתלבות. המדינה הזו הוקמה על חורבות עם אחר, זרקה מזרחים לפריפריה ולעוני, ואפילו ניצולי שואה חיים בה בעוני מחפיר. לא יודע כמה טוב היא עשתה ליהודים, אולי כן ואולי לא.
ולגבי הפועל - זו קבוצת כדורגל. אף פעם לא היה אצלי קשר בין אהדת הפועל לשום דבר אחר בעצם. יש אוהדי הפועל כהניסטים ויש אוהדי הפועל פלסטינים, איך תסביר את זה?

האם לך כמיעוט יהודי מגיעה זכות להגדרה עצמית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2014, 10:42 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
Frank Serpico כתב:

תמונה

אלוהים,כמה סחי צריך להיות כדי לאיים בתביעה על מישהו שכותב איתך באותו הפורום ורשם דברים שהם לא לרוחך או "פגעו" בך?

:LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 174 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: