Frank Serpico כתב:
100%anti beitar כתב:
אין ציונים אין קולוניאליזם אירופאי. יש הרבה מאוד יהודים שחושבים כך, אתה יודע

כאילו, לזהות אנטי ציונות עם אנטישמיות או גזענות זה כל כך הזוי שאני לא יודע מאיפה להתחיל להסביר את זה.
לא, אני לא מזהה אנטי ציונות או ביקורת כלפי הציונות כאנטישמיות, אבל כשאני פוגש תיעוב ושנאה תהומיים כל כך כלפי הציונות - אני כן מתחיל לחשוד.
(אגב, אוף-טופיק, ואולי דווקא בחזרה לטופיק - אנחנו כותבים פה בפורום אוהדים של מועדון ספורט שנוסד, היה והינו עדיין סמל של אותו "קולוניאליזם אירופאי" כדבריך. קצת מוזר לראות בחור שמתנגד ל"קולוניאליזם האירופאי" הזה אוהד סמל מובהק של אותה תנועה מתועבת).
אתה טועה ומטעה, אנחנו כותבים פה בפורום אוהדים של מועדון ספורט שנוסד תוך כדי מחאה נגד המקצוענות וההישגיות שהביא איתו ה"קולוניאליזם האירופאי", ופנה לנתיב אחר - סוציאליסטי ופאן-עולמי. סמל הפטיש והמגל היה ועודנו סמל לאחדות הגורל של פועלים, פליטים ומדוכאים ברחבי העולם. כשאתה מעדיף להתעלם מזה דווקא כשזה מגיע למקרה שבו אתה לוקח חלק בדיכוי ושלילת זכויות המוניים - אני כן מתחיל לחשוד.
ואם כבר התחילו לקחת פה בעלות גם על הציונות.....זו הציונות שלי:
(ואף אחד לא יכול להגיד לי שאני לא ציוני....ואין אף מכבס מילים וגונב דעת שיכול להכניס את הדרך והפעולות שישראל בוחרת בהן תחת ההגדרות האלו. אז אוקיי, יש עשרות אם לא מאות גוונים לציונות. וגם לתנועה הלאומית הפלסטינית.)
במגילת העצמאות נ כתב:
"....מדינת ישראל תהא פתוחה לעליה יהודית ולקיבוץ גלויות; תשקוד על פיתוח הארץ לטובת כל תושביה; תהא מושתתת על יסודות החירות, הצדק והשלום לאור חזונם של נביאי ישראל; תקיים שויון זכויות חברתי ומדיני גמור לכל אזרחיה בלי הבדל דת, גזע ומין; תבטיח חופש דת, מצפון, לשון, חינוך ותרבות; תשמור על המקומות הקדושים של כל הדתות; ותהיה נאמנה לעקרונותיה של מגילת האומות המאוחדות.
מדינת ישראל תהא מוכנה לשתף פעולה עם המוסדות והנציגים של האומות המאוחדות בהגשמת החלטת העצרת מיום 29 בנובמבר 1947 ותפעל להקמת האחדות הכלכלית של ארץ־ישראל בשלמותה.
אנו קוראים לאומות המאוחדות לתת יד לעם היהודי בבנין מדינתו ולקבל את מדינת ישראל לתוך משפחת העמים.
אנו קוראים – גם בתוך התקפת־הדמים הנערכת עלינו זה חודשים – לבני העם הערבי תושבי מדינת ישראל לשמור על השלום וליטול חלקם בבנין המדינה על יסוד אזרחות מלאה ושווה ועל יסוד נציגות מתאימה בכל מוסדותיה, הזמניים והקבועים.
אנו מושיטים יד שלום ושכנות טובה לכל המדינות השכנות ועמיהן, וקוראים להם לשיתוף פעולה ועזרה הדדית עם העם העברי העצמאי בארצו. מדינת ישראל מוכנה לתרום חלקה במאמץ המשותף לקידמת המזרח התיכון כולו...."
אהרון ברק (בג"ץ קעדאן) כתב:
"מערכיה של מדינת ישראל כמדינה יהודית ודמוקרטית לא מתבקש כלל כי המדינה תנהג באפליה בין אזרחיה... המדינה - מדינת יהודים היא; המשטר המתקיים בה - הוא משטר דמוקרטי נאור, המעניק זכויות לכלל האזרחים, יהודים כלא יהודים... אין, אפוא כל סתירה בין ערכיה של מדינת ישראל כמדינה יהודית ודמוקרטית לבין שוויון גמור בין כל אזרחיה. נהפוך הוא: שוויון הזכויות בין כל בני האדם בישראל, תהא דתם אשר תהא ותהא לאומיותם אשר תהא - נגזר מערכיה של מדינת ישראל כמדינה יהודית ודמוקרטית".