גבעתיים כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
בעולם שבו חאמס רודריגז עולה 80 מיליון יורו, להביא את די-מריה ב70 זה מטורף. שחקן גדול. גדול גדול גדול.
מעדיף את חאמס ב-80 על די מריה ב-70.
לחאמס יש מקום טבעי ב-352. חאמס הוא לפחות פוטנציאל לשורה הראשון ומועמד להחליף בעתיד של רונלדו. ודי מריה לא ממש מבקיע. אחלה WB, אבל 70 ל-WB זו הגזמה לקבוצה החסרה בלם מרכזי. חוץ מזה לא השכנעתי שדי מריה כל כך עולה על קואדרדו, אם בכלל (כולל הגיל והפוטנציאל) שזול ב-20.
ובכלל, המחיר של די מריה צריך להיות מושפע מזה שריאל לא רוצה אותו. נראה ששמעו על פראיירים בפרמייר. ונגר ועכשיו וודוורד. את סניידר ורובן מכרו בגרושים. ובארסה מכרה את אלכסיס, שטוב לפחות כמו די מריה, ב-30.
מחירי הרכישות של פלאיני, הררה, שואו ודי מריה מטורפים. רחוק מלהתפעל מהמחיר של מאטה כאשר צ'לסי ממש זורקת אותו ועדין מרוויחה עליו הרבה.
או שוודוורד סוחב לעצמו. או שוודוורד יודע למכור (לדוגמא חוזי ספונסרים) אבל לא לקנות. יש תופעה כזו גם בענפים אחרים. או ששניהם. מה שבטוח זה שהגלייזרים סנילים.
1) אין ספק שיוניטד צריכים עוד קשר אחורי (במקום פלטשר קלברלי) ועוד בלם במקום סמולינג לפני שצריך קשר התקפי
2) לא הבנתי איך חאמס (לא שזה רלוונטי) יותר מתאים מדה מריה ב 352 אם למאטה שמורה המשבצת של הקשר הקידמי.
3) אני חושב שהקבעון העקרוני של ואן חאל על ה 3:5:2 כי זה מצליח עם הולנד הוא קבעון מטומטם. מתאימים שיטה לשחקנים ולא להיפך.
4) ממה שאני רואה כרגע הבעיה הגדולה של יוניטד היא בשטף ובדינמיות המשחק לעומת מה שמציגות כבר היום צלסי ארסנל ואפילו ליברפול שלא לדבר על סיטי. הייתי בשבת במשחק הראשון והאוהדים השתגעו קודם כל כל מהקצב האיטי ומ "העוד מסירה ועוד מסירה ועוד מסירה" עד שסוונסי יתארגנו, כי הרי אין כמו הכנסת אורחים.