תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 09:23

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1077 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 36  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול העברות ומלפפונים אירופאיים
הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2014, 00:21 
NARKOTIKA כתב:
שחר כתב:
NARKOTIKA כתב:
די מריה ביונייטד כמעט רשמי. 60 מיליון יורו
רכש אדיר

לא סובל אותו.

איך אפשר? מה חסר בו?

הבן אדם אנרג'יזר מטורף. לוחץ, עוזר להגנה, מהיר יש לו דריבל ומסירות ברמה הכי גבוה שיש.
הכי טופ בעולם.

פוזאיסט, אגואיסט, מתעסק בעקבים ושטויות, אני אישית לא מחזיק ממנו בכלל. הוא בטח לא שחקן על ששווה סכומים מטורפים כאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול העברות ומלפפונים אירופאיים
הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2014, 00:33 
סמל אישי של המשתמש
בעולם שבו חאמס רודריגז עולה 80 מיליון יורו, להביא את די-מריה ב70 זה מטורף. שחקן גדול. גדול גדול גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2014, 07:44 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
בטופ 10 ואין פה שאלה בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2014, 10:31 
Peace Hope כתב:

די נו..

שחקן מצויין, אבל לא בטופ 10 וגם לא בטופ 20.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2014, 10:42 
טופ 10 קל.
חבל מאוד שהולך ליונייטד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2014, 10:42 
בעמדה שלו הוא בטופ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2014, 10:43 
סמל אישי של המשתמש
לא נכנס לכל הקטע של דירוג, אבל בהחלט מדובר בשחקן ברמה הכי גבוהה, שישדרג אותם.
נדמה לי שהוא גם מאוד מתאים להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2014, 10:44 
שחקן אדיר, אפשר לחשוב שיש ליונייטד משהו אפילו קרוב אליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2014, 10:47 
סמל אישי של המשתמש
שדרוג אדיר ליונייטד, השאלה איפה מתכננים לשלב אותו.
אם הוא הולך לשחק באגף ב3-5-2 אז חבל על הכסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2014, 10:51 
נועם שחם כתב:
Peace Hope כתב:

די נו..

שחקן מצויין, אבל לא בטופ 10 וגם לא בטופ 20.

לא יודע מה עובר עליכם.
ראית ריאל מדריד שנה שעברה?
השחקן הכי חשוב שם ביי פאר. הרבה יותר מרונאלדו.

בעמדה שלו, אני לא יודע מי טוב יותר, יש ברמה שלו בעולם עוד כמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: אשכול העברות ומלפפונים אירופאיים
הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2014, 10:54 
סמל אישי של המשתמש
Gili כתב:
טופ 10 קל.
חבל מאוד שהולך ליונייטד.

טופ 10 של מה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2014, 11:00 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
נו ברור שהכוונה הייתה בטופ 10 של שחקני התקפה.
מסכים עם נרקוטיקה ב100%.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2014, 11:05 
Eros Ramazzotti כתב:
בעולם שבו חאמס רודריגז עולה 80 מיליון יורו, להביא את די-מריה ב70 זה מטורף. שחקן גדול. גדול גדול גדול.

מעדיף את חאמס ב-80 על די מריה ב-70.
לחאמס יש מקום טבעי ב-352. חאמס הוא לפחות פוטנציאל לשורה הראשון ומועמד להחליף בעתיד של רונלדו. ודי מריה לא ממש מבקיע. אחלה WB, אבל 70 ל-WB זו הגזמה לקבוצה החסרה בלם מרכזי. חוץ מזה לא השכנעתי שדי מריה כל כך עולה על קואדרדו, אם בכלל (כולל הגיל והפוטנציאל) שזול ב-20.
ובכלל, המחיר של די מריה צריך להיות מושפע מזה שריאל לא רוצה אותו. נראה ששמעו על פראיירים בפרמייר. ונגר ועכשיו וודוורד. את סניידר ורובן מכרו בגרושים. ובארסה מכרה את אלכסיס, שטוב לפחות כמו די מריה, ב-30.

מחירי הרכישות של פלאיני, הררה, שואו ודי מריה מטורפים. רחוק מלהתפעל מהמחיר של מאטה כאשר צ'לסי ממש זורקת אותו ועדין מרוויחה עליו הרבה.
או שוודוורד סוחב לעצמו. או שוודוורד יודע למכור (לדוגמא חוזי ספונסרים) אבל לא לקנות. יש תופעה כזו גם בענפים אחרים. או ששניהם. מה שבטוח זה שהגלייזרים סנילים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2014, 11:23 
די מריה היה השחקן הכי טוב בריאל בעונה שעברה
ראו את זה בעיקר במשחקים הגדולים
רכש אדיר

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2014, 11:26 
סמל אישי של המשתמש
אם לא השתכנעת שדי-מריה עולה כל כך על קוודראדו, אין לנו בסיס לדיון.
אני מנסה לחשוב על שחקן יותר טוב מדי-מריה בפרמייר ליג, ומלבד יא-יא טורה לא עולה לי כלום. שם אני מציב אותו, יחד עם איבנוביץ'.
ממש לא משנה מה יונייטד מתכננת לעשות איתו. מערכים אפשר לשנות כל יום. שחקנים כמו די-מריה אי אפשר להביא כל יום. זה רכש ברמה שיונייטד לא עשתה כבר יותר מדי זמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2014, 11:28 
חוכמה גדולה להיות טוב בריאל מדריד, כשמסביבו בייל, ,בנזמה מודריץ, כמובן השחקן הטוב בעולם וכל השאר.
נראה אותו מסתדר בקבוצה אפורה יחסית כמו יונייטד ועם הגנות אנגליות, אם זה יהיה המשך של המונדיאל האחרון, חבל על הכסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2014, 11:28 
קוואדראדו אדיר, עוד מאודינזה ולצ'ה, למי שלא גילה אותו בקיץ האחרון, המונדיאל שלו ממש לא מפתיע. מהשחקנים שאני הכי אוהב.

יש לו עדיין מה לעשות בשביל להיות די מריה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2014, 11:30 
גבעתיים כתב:
Eros Ramazzotti כתב:

מעדיף את חאמס ב-80 על די מריה ב-70.
לחאמס יש מקום טבעי ב-352. חאמס הוא לפחות פוטנציאל לשורה הראשון ומועמד להחליף בעתיד של רונלדו. ודי מריה לא ממש מבקיע. אחלה WB, אבל 70 ל-WB זו הגזמה לקבוצה החסרה בלם מרכזי. חוץ מזה לא השכנעתי שדי מריה כל כך עולה על קואדרדו, אם בכלל (כולל הגיל והפוטנציאל) שזול ב-20.
ובכלל, המחיר של די מריה צריך להיות מושפע מזה שריאל לא רוצה אותו. נראה ששמעו על פראיירים בפרמייר. ונגר ועכשיו וודוורד. את סניידר ורובן מכרו בגרושים. ובארסה מכרה את אלכסיס, שטוב לפחות כמו די מריה, ב-30.

מחירי הרכישות של פלאיני, הררה, שואו ודי מריה מטורפים. רחוק מלהתפעל מהמחיר של מאטה כאשר צ'לסי ממש זורקת אותו ועדין מרוויחה עליו הרבה.
או שוודוורד סוחב לעצמו. או שוודוורד יודע למכור (לדוגמא חוזי ספונסרים) אבל לא לקנות. יש תופעה כזו גם בענפים אחרים. או ששניהם. מה שבטוח זה שהגלייזרים סנילים.

1) אין ספק שיוניטד צריכים עוד קשר אחורי (במקום פלטשר קלברלי) ועוד בלם במקום סמולינג לפני שצריך קשר התקפי
2) לא הבנתי איך חאמס (לא שזה רלוונטי) יותר מתאים מדה מריה ב 352 אם למאטה שמורה המשבצת של הקשר הקידמי.
3) אני חושב שהקבעון העקרוני של ואן חאל על ה 3:5:2 כי זה מצליח עם הולנד הוא קבעון מטומטם. מתאימים שיטה לשחקנים ולא להיפך.
4) ממה שאני רואה כרגע הבעיה הגדולה של יוניטד היא בשטף ובדינמיות המשחק לעומת מה שמציגות כבר היום צלסי ארסנל ואפילו ליברפול שלא לדבר על סיטי. הייתי בשבת במשחק הראשון והאוהדים השתגעו קודם כל כל מהקצב האיטי ומ "העוד מסירה ועוד מסירה ועוד מסירה" עד שסוונסי יתארגנו, כי הרי אין כמו הכנסת אורחים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2014, 11:34 
סמל אישי של המשתמש
מה זה נראה אותו מסתדר? מה זה חוכמה גדולה? אף פעם לא הבנתי את הטיעון המוזר הזה.
הבנאדם הוכיח שהוא שחקן ענק, היה בורג מרכזי בקבוצה הכי טובה בעולם בשנה שעברה.
כשהוא בעט, מסר וכידרר בנזמה דחף אותו? רונאלדו הרים אותו על הכתפיים? בייל עזר לו רוחנית כשהוא עשה צחוק מ-4 שחקני ברצלונה? מה זה השטויות האלה?
יש מעט מאוד שחקנים בעולם שהיו עושים את מה שהוא עשה באותה ריאל מדריד.

מה לעשות, שחקנים גדולים צריכים סביבה תומכת, אף אחד לא מכחיש. אבל אם אין סביבה תומכת זה ממש לא אומר שהשחקן לא גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2014, 11:41 
סמל אישי של המשתמש
שחקן נחמד, אבל במערך 1-5-2-2 הוא לא משהו, ויונייטד בכלל צריכה איש משק וזה... והוא עדיין לא הוכיח לי שהוא עולה בהרבה על חן עזרא.
:facepalm:

נערך לאחרונה על ידי Eros Ramazzotti בתאריך 24 אוגוסט 2014, 11:49, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2014, 11:48 
בקיצור הלוואי ויבוא, אין שאלה בכלל, שחקן מוכח וגדול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2014, 11:51 
כשחקן אגף אין ספק שהוא אחד מעשרת הקיצונים הטובים בעולם. השאלה היא אם זה מצדיק סכום כזה עבור שחקן שמבחינת יכולת השימוש בו, הוא די מוגבל. בסופו של דבר עיקר היכולות של די מאריה אלו כדרור ומהירות. הוא לא סקורר, הוא לא שחקן שמתאים לקבוצה שרוצה להניע כדור, הוא לא מוסר גדול. הוא יודע בעיקר לרוץ עם כדור (מצויין לקבוצה שבונה על מתפרצות) או לייצר הגבהות טובות מהאגף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2014, 11:53 
Eros Ramazzotti כתב:
שחקן נחמד, אבל במערך 1-5-2-2 הוא לא משהו, ויונייטד בכלל צריכה איש משק וזה... והוא עדיין לא הוכיח לי שהוא עולה בהרבה על חן עזרא.
:facepalm:

וואו, אין דבר יותר מוחשי כדי להוכיח את הטיעונים שלך בפורום כדורגל מסרטון יוטיוב של היילייטס. מאיפה מצאת את זה??? נדיר!!111!!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: אשכול העברות ומלפפונים אירופאיים
הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2014, 11:54 
נועם שחם כתב:
כשחקן אגף אין ספק שהוא אחד מעשרת הקיצונים הטובים בעולם. השאלה היא אם זה מצדיק סכום כזה עבור שחקן שמבחינת יכולת השימוש בו, הוא די מוגבל. בסופו של דבר עיקר היכולות של די מאריה אלו כדרור ומהירות. הוא לא סקורר, הוא לא שחקן שמתאים לקבוצה שרוצה להניע כדור, הוא לא מוסר גדול. הוא יודע בעיקר לרוץ עם כדור (מצויין לקבוצה שבונה על מתפרצות) או לייצר הגבהות טובות מהאגף.

הוא טוב מאד גם כקשר באמצע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2014, 11:57 
הוא בכלל שיחק באמצע רוב העונה האחרונה ועשה את זה מעולה
הוא מוסר מדהים, מגביה מצוין, דריבליסט, מהיר, הדבר היחיד שהוא צריך לשפר זה את נושא ההבקעות
כל השחקנים שהזכרתם שלא חוכמה להיות לידם היו הרבה פחות טובים ממנו(אולי חוץ מהשחקן "הטוב בעולם" עלק)
הבעיה היחידה שלי בעסקה הזו היא שכנראה ינוזאי יפגע ממנה

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2014, 12:00 
סמל אישי של המשתמש
שחר, אני אשמח אם תסביר לי איך בדיוק המהלכים בסרטון (נגד ברצלונה, אם לא שמת לב) מושפעים מהעובדה שהוא בריאל מדריד.
או ש"ההגנות בליגה האנגלית!!" הן משהו מעולם אחר (אתה בטח מתכוון בין היתר לאלופה, מנצ'סטר סיטי, שאותה ברצלונה השפילה לפני כמה חודשים).
אין לי ספק שהמהלכים שהוא עשה כל העונה, גם בשלבים הכי מתקדמים בליגת האלופות, לא יחזרו על עצמם באנגליה מול לסטר וסטוק סיטי. בכל זאת, הנוכחות של רונאלדו ומודריץ' היא זאת שעשתה צחוק מכל הגנה בעולם בערך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2014, 12:04 
סמל אישי של המשתמש
Red or Dead כתב:
הוא בכלל שיחק באמצע רוב העונה האחרונה ועשה את זה מעולה
הוא מוסר מדהים, מגביה מצוין, דריבליסט, מהיר, הדבר היחיד שהוא צריך לשפר זה את נושא ההבקעות
כל השחקנים שהזכרתם שלא חוכמה להיות לידם היו הרבה פחות טובים ממנו(אולי חוץ מהשחקן "הטוב בעולם" עלק)
הבעיה היחידה שלי בעסקה הזו היא שכנראה ינוזאי יפגע ממנה

לדעתי יכבוש יותר באנגליה מאשר בספרד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2014, 12:15 
Eros Ramazzotti כתב:
שחר, אני אשמח אם תסביר לי איך בדיוק המהלכים בסרטון (נגד ברצלונה, אם לא שמת לב) מושפעים מהעובדה שהוא בריאל מדריד.
או ש"ההגנות בליגה האנגלית!!" הן משהו מעולם אחר (אתה בטח מתכוון בין היתר לאלופה, מנצ'סטר סיטי, שאותה ברצלונה השפילה לפני כמה חודשים).
אין לי ספק שהמהלכים שהוא עשה כל העונה, גם בשלבים הכי מתקדמים בליגת האלופות, לא יחזרו על עצמם באנגליה מול לסטר וסטוק סיטי. בכל זאת, הנוכחות של רונאלדו ומודריץ' היא זאת שעשתה צחוק מכל הגנה בעולם בערך.

מה יש להסביר בדיוק? מה רלוונטי סרטון יוטיוב לדיון? היום גם לכל חן עזרא יש סרטון SKILLS!!!! מה אתה בדיוק לומד מזה?
לגבי ההגנות, אתה באמת מאמין שהוא ישחק בקבוצה שתכבוש 104 שערים ב38 משחקים השנה? היריבות יהיו הרבה יותר שקולות מאלה שהוא התמודד מולן עם ריאל מדריד, הוא ישחק בקבוצה הרבה פחות דומיננטית ולא יהיו לצידו סילונים שעושים תנועה במהירות מטורפת כמו רונלדו בנזמה ובייל (איך בכלל אפשר לזלזל בזה??)

למה אתה לא מעלה לפה קליפ היילייטס111!!!!! מהמונדיאל האחרון? מה הוא עשה שם עד שנפצע חוץ מהשער נגד שוויץ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2014, 12:17 
נועם שחם כתב:

נועם,

בחלק ההתקפי זה בדיוק מה שחסר ליוניטד- שחקן מהיר ,דריבליסט ודינאמי, לא ולנסיה ולא יאנג הם לא ברמה גבוהה ,אני מקווה שיאנאוזי יתפתח לאחד כזה. כרגע ,הכל מאד איטי ומסודר מידי במשחק ההתקפה של יוניטד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2014, 12:21 
סמל אישי של המשתמש
איזה ווינגר כרגע בפרמיירליג יותר טוב מדי מריה? אולי הזארד. גם לא בטוח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1077 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 36  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: