תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 14:59

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3551 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95 ... 119  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: כלגנו״ב ״הסלמה בדרום״/מבצע שקרכלשהו שיביא שקט לחודשיים
הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2014, 21:12 
סמל אישי של המשתמש
יען, כוסאמק, לא בת יענה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2014, 21:20 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
יען, כוסאמק, לא בת יענה.

http://www.mechon-mamre.org/i/t/t0311.htm

אגב, זו הסיבה שבשר יען יכול להיחשב כבשר שמותר לאכילה כי האיסור הוא על בת יענה ולא על יען.
צל תמר לב לב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2014, 21:22 
מה שאני מנסה להגיד זה שאתה מנסה לייצר סימטריה, במקום שהסימטריה לא קיימת.
נוח מאוד ליצור מציאות מדומה שמראה ששני הצדדים זהים במוסריות שלהם,ומגיבים באופן זהה לנעשה.
אני חושב שאנחנו מהותית עולים במוסריות שלנו על ארגון החמא"ס,ולא נוציא להורג משת"פים בככר העיר.
ואני חושב שכאן הכשל שלך בהבנה של הסיטואציה כולה, אתה חושב שהתגובה שלנו להרג זהה לחלוטין לשלהם,
והיא לא, והדוגמה שנתתי היא חיסול המשת"פים.
באופן כללי, אני חושב שאתה נהנה לחלוק עם כולנו חצאי אמיתות, כמו במקרה קווי היסוד של האחדות חמא"ס-רש"פ,
ביטול ההרוגים האזרחים הרבים בעיראק, וגם במקרה הזה, זכותך להתמודד עם המציאות כמו שאתה
רוצה, זכותי לנסות להראות לך הסתכלות יותר רחבה על הדברים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2014, 21:22 
סמל אישי של המשתמש
מה זה בכלל רלוונטי היכן הייתי במילואים והיכן אתה.תפסיק לנפנף בכך כמו ילד שמתגאה בכך שהחליף כמה פסים עם גילי וורמוט כשהיו בני 12 בשכונה ולכן הוא מבין בכדורגל.
אלופים במי"ל לא מתפארים בהבנתם הצבאית כמו שאתה מתרברב בשירותך הסדיר ושירות המילואים שלך. מינימום סיירת מטכ"ל או מתאם הקשרים הצבאיים בין הרשות לצה"ל.

ואין קשר בין העובדה שהתרנגולת המרוטה לא יכולה לפרק את החמאס מנשקו. את רוב העבודה בנושא עשה צה"ל כשהמדובר היה ביו"ש , ולכוחתיו של התרנגולת המרוטה אין יכולת לעשות זאת כיום ברצועה במידה ותקבל את השליטה בדרך כזו או אחרת על הרצועה. אם לא ישראל וצה"ל והאינטרסים הישראלים כבר מזמן לא היה שולט גם ביו"ש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2014, 21:24 
סמל אישי של המשתמש
fidel כתב:
נוח מאוד ליצור מציאות מדומה שמראה ששני הצדדים זהים במוסריות שלהם,ומגיבים באופן זהה לנעשה.
אני חושב שאנחנו מהותית עולים במוסריות שלנו על ארגון החמא"ס,ולא נוציא להורג משת"פים בככר העיר.
ואני חושב שכאן הכשל שלך בהבנה של הסיטואציה כולה, אתה חושב שהתגובה שלנו להרג זהה לחלוטין לשלהם,
באופן כללי, אני חושב שאתה נהנה לחלוק עם כולנו חצאי אמיתות, כמו במקרה קווי היסוד של האחדות חמא"ס-רש"פ,
ביטול ההרוגים האזרחים הרבים בעיראק, וגם במקרה הזה, זכותך להתמודד עם המציאות כמו שאתה

אז אתה אומר שאם החמאס היה מצליח לחסל כמה אלופים ישראל היתה מגיבה במתינות ובעדינות?
אני חייב להודות שקשה לי לדמיין את זה.
איך לדעתך היא היתה מגיבה?

ולגבי הקווי היסוד של ממשלת האחדות הפלסטינית: לא שיקרתי ולא מסרתי חצי אמת, אלא טעיתי טעות חלקית.
לידיעתך, אני לא עובד בלייצג את החמאס בפורום, אני כותב פה כתחביב.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2014, 21:28 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
ציטוט:
גורמים ביטחוניים אמרו כי פצצת המרגמה שפגעה בילד שנהרג ביישוב בשער הנגב נורתה מבית ספר של אונר"א בצפון שכונת סג'עייה בעזה.

למה הכוונה "גורמים ביטחוניים".
האם של צבא הכיבוש הציוני כי אז בפורום זה הם מתקבלים כלא אמינים ובלשון המעטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2014, 21:31 
סמל אישי של המשתמש
fidel כתב:

החמאס "ברברי" יותר, אבל אני לא היית ממהר להכניס פה מושגים כמו מוסר.
כשאתה שולח טון חומר נפץ ממטוס על בית ובו משפחות שלמות + משגר טילים במקרה הטוב ופעיל חמאס במקרה הרע, זה מוסרי יותר?

האם לאכול סטייק במסעדה זה מוסרי יותר מאשר לרצוח פרה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2014, 21:32 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
פאביו כתב:
ציטוט:
גורמים ביטחוניים אמרו כי פצצת המרגמה שפגעה בילד שנהרג ביישוב בשער הנגב נורתה מבית ספר של אונר"א בצפון שכונת סג'עייה בעזה.

אכן לא מדובר בדוברי החמאס כמו אבו עוביידה וחבר מרעיו האמינים אלא בצבא הצורר שמטיל איימה על תושבי רצועת עזה התמימים.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2014, 21:35 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
מה זה בכלל רלוונטי היכן הייתי במילואים והיכן אתה.תפסיק לנפנף בכך כמו ילד שמתגאה בכך שהחליף כמה פסים עם גילי וורמוט כשהיו בני 12 בשכונה ולכן הוא מבין בכדורגל.
אלופים במי"ל לא מתפארים בהבנתם הצבאית כמו שאתה מתרברב בשירותך הסדיר ושירות המילואים שלך. מינימום סיירת מטכ"ל או מתאם הקשרים הצבאיים בין הרשות לצה"ל.

ואין קשר בין העובדה שהתרנגולת המרוטה לא יכולה לפרק את החמאס מנשקו. את רוב העבודה בנושא עשה צה"ל כשהמדובר היה ביו"ש , ולכוחתיו של התרנגולת המרוטה אין יכולת לעשות זאת כיום ברצועה במידה ותקבל את השליטה בדרך כזו או אחרת על הרצועה. אם לא ישראל וצה"ל והאינטרסים הישראלים כבר מזמן לא היה שולט גם ביו"ש.

מה שעשיתי לא רלבנטי לשום דבר אבל הקלות שבה אתה מבטל את מה שאבו מאזן עושה נובעת או מבורות או מאג'נדה.
אף אחד לא מצפה מאבו מאזן להשתלט צבאית על עזה כי אין לו צבא ואין לו כוח צבאי, יש לו כוח שיטור שעשה עבודה מצוינת בעשור האחרון ומן הסתם הוא יקבל אחריות על הרצועה מתוקף הסכם מסודר ובינלאומי שגם ישראל וגם כוחות בינלאומיים (לדוגמא יוניפיל כמו בלבנון) יעזרו לו לאכוף. אני מבין שלשיטתך כל הערבים רוצים להרוג אותנו וצריך להפוך את עזה למגרש כדורגל ואז נשוב לכל ישוב אבל צר לי, זה לא מציאותי ולא יקרה. אין אף מנהיג ישראלי נורמלי שיקח על עצמו את המחיר של לכבוש מחדש את עזה כפי שתיארתי בהודעה למשתמש רועי גורדנה ולכן אני לא רואה הרבה אופציות מלבד אבו מאזן כמנהיג המדינה הפלסטינית בגדה וברצועה.
אשמח לשמוע מה האלטרנטיבה שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2014, 21:37 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
אדום אופטימי כתב:
פאביו כתב:
ציטוט:

אכן לא מדובר בדוברי החמאס כמו אבו עוביידה וחבר מרעיו האמינים אלא בצבא הצורר שמטיל איימה על תושבי רצועת עזה התמימים.

תראה שבקרוב יודיע המקור האמין אבו עוביידה או חבר מרעיו שבית הכנסת שנפגע היום באשדוד נפגע מפגיעה כרורגית ובמרתפיו שוכנת סוללת כיפת ברזל לחירום שמוכנה מיידת להפעלה למקרה הצורך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2014, 21:40 
teknoboy כתב:
fidel כתב:

אז אתה אומר שאם החמאס היה מצליח לחסל כמה אלופים ישראל היתה מגיבה במתינות ובעדינות?

ולגבי הקווי היסוד של ממשלת האחדות הפלסטינית: לא שיקרתי ולא מסרתי חצי אמת, אלא טעיתי טעות חלקית.

אני רוצה להאמין שאת החצי השני של התגובה (ההוצאה להורג) שהחסרת מהמשוואה לא היינו עושים,
אבל לא היינו מגיבים במתינות ובעדינות, ובזה אני בטוח.
אתה כותב פה דברים מאוד קשים, גם אם הם תחביב, ואתה כל הזמן נכנס פה בי ובאחרים באותה טקטיקה תחביבית של חצאי משפטים
וחצאי אמת, וטוען שאנחנו לא עונים לנושא, אז סליחה שאני משיב לך באותו מטבע, אבל האמת שבחודש האחרון, אתה די מרגיז,
ואתה מדבר על נושא שהוא מאוד טעון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2014, 21:48 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
אדום אופטימי כתב:

מה שעשיתי לא רלבנטי לשום דבר אבל הקלות שבה אתה מבטל את מה שאבו מאזן עושה נובעת או מבורות או מאג'נדה.
אף אחד לא מצפה מאבו מאזן להשתלט צבאית על עזה כי אין לו צבא ואין לו כוח צבאי, יש לו כוח שיטור שעשה עבודה מצוינת בעשור האחרון ומן הסתם הוא יקבל אחריות על הרצועה מתוקף הסכם מסודר ובינלאומי שגם ישראל וגם כוחות בינלאומיים (לדוגמא יוניפיל כמו בלבנון) יעזרו לו לאכוף. אני מבין שלשיטתך כל הערבים רוצים להרוג אותנו וצריך להפוך את עזה למגרש כדורגל ואז נשוב לכל ישוב אבל צר לי, זה לא מציאותי ולא יקרה. אין אף מנהיג ישראלי נורמלי שיקח על עצמו את המחיר של לכבוש מחדש את עזה כפי שתיארתי בהודעה למשתמש רועי גורדנה ולכן אני לא רואה הרבה אופציות מלבד אבו מאזן כמנהיג המדינה הפלסטינית בגדה וברצועה.
אשמח לשמוע מה האלטרנטיבה שלך.

אם מה שאתה עשית או לא עשית בצבא לא רלוונטי, למה אתה טורח כל כך הרבה פעמים לנפנף בכך ובעיקר לנסות ע"י כך לבטל דעתם של אחרים. האם זה עושה אותך למבין גדול בביטחון יותר מהאחרים ? לטעמי לא. אני יכול לנחש מה הסיבה שאתה מנפנף בכך אבל איני מחזיק בתואר אקדמי בפסיכולוגיה כמו רבים כאן בפורום ולכן זה ישאר ברמת ניחוש ולא הצהרה.
זה שבארי ליבוביץ העביר לי כמה אימוני כדורסל וגרשון דקל היה המאמן שלי עושה אותי יותא אדום ממך או מבין בכדורסל יותר ממך? לדעתי ממש לא.

התנשאות עלובה !!!!

ובאשר לנושא עצמו , אין לי פיתרון חד משמעי לרצועה . אני רק לא אוהב שמנפנפים בפתרונות אמורפיים ומציגים מצג שווא.
קודם שהתרנגולת המרוטה תדאג שהחמאס לא ישתלט לה על שילטונה ביו"ש ואח""כ שתבוא ותנסה להרחיב את מוטת כנפיה לרצועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2014, 21:52 
סמל אישי של המשתמש
fidel כתב:
teknoboy כתב:
fidel כתב:

אני רוצה להאמין שאת החצי השני של התגובה (ההוצאה להורג) שהחסרת מהמשוואה לא היינו עושים,
אבל לא היינו מגיבים במתינות ובעדינות, ובזה אני בטוח.
אתה כותב פה דברים מאוד קשים, גם אם הם תחביב, ואתה כל הזמן נכנס פה בי ובאחרים באותה טקטיקה תחביבית של חצאי משפטים
וחצאי אמת, וטוען שאנחנו לא עונים לנושא, אז סליחה שאני משיב לך באותו מטבע, אבל האמת שבחודש האחרון, אתה די מרגיז,
ואתה מדבר על נושא שהוא מאוד טעון.

לא נראה לי שהבנת. אני ממש לא תומך חמאס, ומן הסתם אני ממש לא חושב שהתגובה שלו (אני מדבר על התגובה מול ישראל, כמובן שהוצאות להורג של מתנגדים פוליטים או ווטאבר זה משהו שאני נגדו) היא סמל לרדיפת שלום ולאחווה בין העמים. כל מה שאני אומר זה שישראל היתה גם היא מגיבה בכוח במצב דומה.
למה טענה כזאת פשוטה כל כך בלתי ניתנת לעיכול? הרי ברור לך שאני צודק.

ולמשפט הסיום שלך: מצטער אם אני מרגיז. תאמין לי שזאת לא כוונתי.
בכל מקרה, אני עדיין לא מצליח להרגיז למה אתם לא מסוגלים לשמוע דעה שהיא לא כמו שלכם, או אפילו תיאור של המצב העובדתי שאין עליו ויכוח בכלל, בלי לחטוף ג'ננה.
אבל אם זה באמת מרגיז עד כדי כך שזה פוגם באיכות חייך, יש בפורום אופציה של נודניקים (שלח פרטית למשתמש Bloodbrother אם אתה צריך הסבר טכני).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2014, 21:56 
סמל אישי של המשתמש
אופטימי,
לא יודע במה אתה חושב שאני מנפנף ומה זה אומר לגבי הביטחון שלך בעמדות שלך אבל נעזוב את זה כי גם אני לא מחזיק בתואר אקדמי בפסיכולוגיה כמו רבים כאן בפורום ולכן זה ישאר ברמת ניחוש ולא הצהרה.

לגבי הפתרון, אתה פוסל מראש את אבו מאזן שמצליח להחזיק במשך למעלה מעשור את הגדה בצורה טובה מאוד אבל לא מציע פתרון אחר וגם מגדיר את הפתרון שלי כאמורפי.
אם התרומה שלך מראש לדיון היא להגיד שכל הערבים רוצים להרוג אותנו, שאי אפשר לסמוך על אף אחד מהם,שהם לא צריכים להיות בכנסת ובאופן כללי לפסול כל הודעה שמעלה אופציה אחרת אז סבבה. תישאר עם הדעות שלך ואני עם שלי.
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: כלגנו״ב ״הסלמה בדרום״/מבצע שקרכלשהו שיביא שקט לחודשיים
הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2014, 22:00 
אין שם איזה פורום אנטישמים פרוגרסיביים שאתה יכול להצטרף ולהניח לנו לחודש חודשיים? שנים אותם זיוני מוח ממוחזרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2014, 22:06 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
אין שם איזה פורום אנטישמים פרוגרסיביים שאתה יכול להצטרף ולהניח לנו לחודש חודשיים? שנים אותם זיוני מוח ממוחזרים.

מציע שתישאר עם מלים של חמש אותיות או פחות. עם הארוכות קצת קשה לך.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2014, 22:07 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
אופטימי,
לא יודע במה אתה חושב שאני מנפנף ומה זה אומר לגבי הביטחון שלך בעמדות שלך אבל נעזוב את זה כי גם אני לא מחזיק בתואר אקדמי בפסיכולוגיה כמו רבים כאן בפורום ולכן זה ישאר ברמת ניחוש ולא הצהרה.

לגבי הפתרון, אתה פוסל מראש את אבו מאזן שמצליח להחזיק במשך למעלה מעשור את הגדה בצורה טובה מאוד אבל לא מציע פתרון אחר וגם מגדיר את הפתרון שלי כאמורפי.
אם התרומה שלך מראש לדיון היא להגיד שכל הערבים רוצים להרוג אותנו, שאי אפשר לסמוך על אף אחד מהם,ש הם לא צריכים להיות בכנסת ובאופן כללי לפסול כל הודעה שמעלה אופציה אחרת אז סבבה. תישאר עם הדעות שלך ואני עם שלי.
:ROSE:

לא רק שאתה מתנשא . אתה דמגוג ושקרן !!!! דמגוג ושקרן.
תראה לי פעם אחת, לא פעמיים מספיק פעם אחת, שכתבתי שערבים לא צריכים להיות בכנסת.
שקרן עלוב.

עריכה,
תראה פעם אחת שכתבתי שכול הערבים רוצים להרוג אותנו.

שקרן טינופת

.

נערך לאחרונה על ידי אדום אופטימי בתאריך 22 אוגוסט 2014, 22:11, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2014, 22:09 
סמל אישי של המשתמש
יקירי*

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2014, 22:29 
סמל אישי של המשתמש
אתה דמגוג ושקרן !!!! דמגוג ושקרן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: כלגנו״ב ״הסלמה בדרום״/מבצע שקרכלשהו שיביא שקט לחודשיים
הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2014, 22:52 
סמל אישי של המשתמש
שיואו אני בדיוק רואה את גודזילה (גרסת 2014) והגעתי לקטע בסרט שגודזילה נלחמת במפלצת השנייה מוטו, ובני האדם כאילו עומדים בצד ולא יודעים איך לאכול את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2014, 23:05 
סמל אישי של המשתמש
רצף החיסולים של בכירי החמאס עושה לא טוב (או יותר מדי שמח) לאנשים מסויימים.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2014, 23:23 
סמל אישי של המשתמש
ItaiH6 כתב:
רצף החיסולים של בכירי החמאס עושה לא טוב (או יותר מדי שמח) לאנשים מסויימים.

כנראה שהוא עושה טוב ליבואן של קוונטרו.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2014, 23:38 
סמל אישי של המשתמש
הוא עושה טוב לחברה קדישא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re:
הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2014, 23:49 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
deep red כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
בריאות טובה. חינוך דרעק, פער עצום בין שכר לעלות מחייה, תרבות שלטונית מושחתת. זה בגדול

תתעודד, איכשהו למרות "חינוך דרעק" בוגרי מערכת החינוך הגבוה של ישראל מבוקשים באוניברסיטאות מובילות בעולם, תחרותיים בקבלה למשרות דוקטורנט, פוסט דוק ובהמשך כחברי סגל. זה לא המונים, אבל ביחס לגודל המדינה זה די מרשים. הטובים חוזרים לישראל. יש מסביבי די הרבה חברה שרוצים להמשיך באקדמיה אחרי פוסט דוק במוסדות מובילים ואין להם מקום בארץ, אז הם "נאלצים" להסתפק במשרות באוניברסיטאות כמו אמרי, נורת' ווסטרן, ucsf, wash u, UofC.
מדובר על מדעי המחשב, מח, פיזיקה, מתמטיקה, שלא לדבר על מדעי הרוח.
לא יודע, לא נראה כ"כ רע. והכל במחיר מצחיק. יש מה לשפר, אבל לא הכל רע.

האוניברסיטאות בישראל מדרדרות באופן עקבי כבר כמה שנים בדירוגים למיניהם.

מכיר את הג'ורנאל לפסח "עשרת הטובים ביותר"? הדירוגים האלה על אותו משקל. עניינים של אופנה, כמה אתה קרוב פיזית למרכז וכהנה. תבוא לארה"ב וקנדה ותראה מה חושבים פה על תוצרי מערכת החינוך הישראלית. כיתות גדולות מדי, אין ספק, נימוסים גרועים. אבל יש משהו בתרבות שלנו שגם דוחף את הבוגרים לעשות דברים "לא מקובלים".
ולבלומי: יש לי ידידה שהתחתנה עם אדי (אדולף) ועברה לאוסטריה, גראץ, לטפל ב"נאצים מזדקנים" (הגדרה שלה, רפואה פנימית). אין אנשים בפרוזדור, בדיקות יותר זמינות. היא מספרת על רמת הרפואה בפריפריה שם דברים מזעזעים. כולל זמינות. מה שמשעשע הוא שאני יכול לספר אותו דבר על צפון ארה"ב.
ולגבי תחבורה ציבורית, בארה"ב, מחוץ לערים הגדולות היא לא קיימת ומחוץ לניו יורק מחורבנת. איך היא במקומות שבהם אין כרך של מיליון ומעלה באוסטריה? בבריטניה? זה עניין של כסף ומספרים, זה יגיע.
מצחיק שאני מסנגר ככה כשיש לי עצמי המון ביקורת, רק לא ברור לי למה אנשים מקצינים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2014, 00:09 
בישראל איך כרך של למעלה ממליון תושבים? בגלל שהחליטו (די אקראית) שת"א ויפו זאת עיר אחת וגבעתיים או בני ברק זאת עיר אחרת? בגוש דן, אפילו אם לא הולכים לערים טיפה יותר רחוקות מת"א שהן למעשה כן חלק מהמטרופולין כמו רעננה ורחובות יש מליון וחצי איש.
בגדול הערים בארה"ב לא יותר מיד צפופות ולכן תחבורה ציבורית פחות אקפטיבית בהן. בלוס אנג'לס אין כמעט אפשרות לתחבורה ציבורית אפקטיבית למשל וכך ברוב הערים במרכז התיכון. אבל בערים הצפופות יש תחבורה ציבורית שעולה על זאת של גוש דן בהרבה. ובגוש דן יותר צפוף מכמעט כל עיר בארה"ב.
ולשפוט את החינוך הישראלי של היום לפי ההישגים של אקדמאים שרובם בני 40-50 קצת מפספס את המטרה.

לא שברור לי איך הדיון הגיע לכאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2014, 00:34 
ערן כתב:
שיואו אני בדיוק רואה את גודזילה (גרסת 2014) והגעתי לקטע בסרט שגודזילה נלחמת במפלצת השנייה מוטו, ובני האדם כאילו עומדים בצד ולא יודעים איך לאכול את זה.

סרט איום ונורא. בשביל מה בכלל הביאו את ג'ולייט בינוש ובריאן קרנסטון? מסריח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2014, 00:39 
סמל אישי של המשתמש
סרטי גודזילה אמריקאים זה פשע הרבה יותר גדול מכל מה שקרה בעזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2014, 00:49 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
פאביו כתב:
אדום אופטימי כתב:
פאביו כתב:
ציטוט:

תראה שבקרוב יודיע המקור האמין אבו עוביידה או חבר מרעיו שבית הכנסת שנפגע היום באשדוד נפגע מפגיעה כרורגית ובמרתפיו שוכנת סוללת כיפת ברזל לחירום שמוכנה מיידת להפעלה למקרה הצורך.

:LAGUH!: :LAGUH!: :LAGUH!:

דובר צהל בטוויטר כתב:
1/2 Correction: After further review, the school the mortar was launched near from is not being used as a shelter by @UNRWA

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2014, 03:07 
אולי לא הבנתי את כוונתך, אבל אתה מלין על כך שדובר צה"ל תיקן את הטעות שהושמעה קודם לכן לגבי מי משתמש באותו בית ספר שלידו נורו הפצמר"ים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2014, 03:28 
סמל אישי של המשתמש
pokara כתב:
אולי לא הבנתי את כוונתך, אבל אתה מלין על כך שדובר צה"ל תיקן את הטעות שהושמעה קודם לכן לגבי מי משתמש באותו בית ספר שלידו נורו הפצמר"ים?

ברור שלא. אני "שמח לאידם" של הליצנים שהתלהבו מה"ידיעה" המקורית.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3551 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95 ... 119  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: