תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 13:49

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1077 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 36  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול העברות ומלפפונים אירופאיים
הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2014, 13:54 
מילאן וליברפול כבר סגרו על 16 מיליון פאונד. הוא בדרך לאנגליה לסגור חוזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2014, 14:03 
טוב מישהו צריך למלא את משבצת החלוץ חולה הנפש שהתפנתה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2014, 14:32 
סמל אישי של המשתמש
אני מנסה להיות אופטימי עם ההעברה הזאת, אבל לא רואה אותו מצליח בליברפול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2014, 15:11 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב שהוא הולך להתפוצץ בליברפול.
לא רואה איזה עוד חלוץ עם פוטנציאל נפיץ כמו שלו הם יכלו להביא בסכומים האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2014, 15:22 
מת עליו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2014, 15:44 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
מת עליו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2014, 15:44 
19 כתב:
מת עליו

ולסוארס אתה קורא חלאה? :LOMASHOO:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2014, 15:56 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
19 כתב:
מת עליו

ולסוארס אתה קורא חלאה? :LOMASHOO:

מה בלוטאלי עשה על כר הדשא שיגרום למישהו לכנות אותו חלאה?
השטויות שהוא עושה מחוץ למגרש זה משהו אחר וגם אלו דברים שבדרך כלל אף אחד לא נפגע מהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2014, 18:54 
אולי זה רק אני, אבל יותר חשוב לי ההתנהגות של השחקן מחוץ למגרש מאשר על המגרש.

בכל מקרה, שונא את באלוטלי-
ציטוט:
The SPORT Bible
2 hours ago
Liverpool will pay Balotelli £90k a week to play for them, while Manchester United will pay Nani £120k a week to play for Sporting Lisbon...

אבל ההשוואות האלה הורגות אותי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2014, 19:12 
איזה קבוצה מרגשת יש לליברפול עכשיו, יא אללה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2014, 19:44 
סמל אישי של המשתמש
ג'ירו יותר טוב ממנו? לא. לא מבין את וונגר. גם איפה בלם, איפה קשר אחורי איפה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2014, 21:09 
אל תשכח שג׳ירו קיבל הרבה מהביטחון והשיפור ביכולת כתוצאה מכך שונגר נותן בו אמון בתור החלוץ המוביל שלו
גירו מאוד מתאים לשיטה הנוכחית ושחקן קבוצתי הרבה יותר מבאלוטלי. ונגר התראיין היום בצהריים לסקיי ספורט ואמר שהוא מחפש עוד חיזוק בעיקר בגלל הפציעה של ארטטה. תחושה שלי- או שחדירה יגיע או בלם אחר ואז ציימברס יעלה קשר אחורי פה ושם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2014, 03:17 
סמל אישי של המשתמש
אולי יגיע שחקן אחד כי ארטטה נפצע? אפילו למאמן חסר אמביציה כמו ונגר אין שאיפות לבנות סגל כל כך קצר. בלי קשר לפציעה של ארטטה היו חייבים להגיע בלם וקשר אחורי (לא אומר שיגיעו, בכל זאת, ונגר). יש לארסנל כרגע מספר הזוי של שישה שחקני הגנה (נראה לי שהפועל זה המועדון היחידי בעולם עם פחות שחקני הגנה), הלכו ורמאלן וג'נקינסון והגיע צ'יימברס, המינימום של המינימום זה עוד שחקן הגנה אחד. וקשר אחורי ברמה של הרכב שאת זה אין לארסנל, בלי קשר לפציעה של ארטטה שהוא גם לא קשר אחורי וגם לא ברמה של הרכב. כיום הוא שחקן חלש ובטח שבלי שאין לו שום יכולת הגנתית, סתם מטייל לפני קו ההגנה, ומה שעצוב זה שהוא עדיין יותר טוב מפלאמיני.
ואמנם ז'ירו חלוץ בינוני שלא מתאים ליותר מהספסל של ארסנל, אבל הוא בטח שיותר טוב מבלוף כמו באלוטלי. שחקן שאם מורידים לו את הפנדלים הוא שווה 10-12 גולים לעונה בכל המסגרות. העונה קבע שיא אישי של 14 ועדיין מילאן מתים להיפטר ממנו, כל שאר העונות בקריירה שלו הוא מבקיע 8-11 שערי שדה. אפילו חלוץ כמו ז'ירו מבקיע הרבה יותר ממנו. בלי כל המשקל העודף של הצרות שלו על המגרש ומחוצה לו הוא אולי היה שחקן בינוני, החבילה השלמה שלו שווה הרבה יותר נזק מתועלת. בחינם לא הייתי לוקח אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2014, 08:44 
סמל אישי של המשתמש
בתחילת הקיץ הייתי בטוח שמריו יגיע לארסנל בעקבות החוזה שהם חתמו עם פומה, שם הוא הפרזנטור הראשי.
פינטזתי על בוני (מחשש שעוד ילכו על אטו בטעות) אבל באלוטלי יכול להיות מהחלוצים המפחידים ביבשת והוא מגיע במחיר מאוד נמוך ובגיל אטרקטיבי יותר משל כל האלטרנטיבות שהוזכרו. יהיה לו קהל חם ותומך כפי שראינו עם סוארז ואם סופסוף תיווצר אצלו תחושת שייכות ומנהיגות אולי הוא יזנח את ההרגלים הרעים. ברנדן לא מאכזב עד כה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2014, 10:22 
יובל כתב:
אולי יגיע שחקן אחד כי ארטטה נפצע? אפילו למאמן חסר אמביציה כמו ונגר אין שאיפות לבנות סגל כל כך קצר. בלי קשר לפציעה של ארטטה היו חייבים להגיע בלם וקשר אחורי (לא אומר שיגיעו, בכל זאת, ונגר). יש לארסנל כרגע מספר הזוי של שישה שחקני הגנה (נראה לי שהפועל זה המועדון היחידי בעולם עם פחות שחקני הגנה), הלכו ורמאלן וג'נקינסון והגיע צ'יימברס, המינימום של המינימום זה עוד שחקן הגנה אחד. וקשר אחורי ברמה של הרכב שאת זה אין לארסנל, בלי קשר לפציעה של ארטטה שהוא גם לא קשר אחורי וגם לא ברמה של הרכב. כיום הוא שחקן חלש ובטח שבלי שאין לו שום יכולת הגנתית, סתם מטייל לפני קו ההגנה, ומה שעצוב זה שהוא עדיין יותר טוב מפלאמיני.
ואמנם ז'ירו חלוץ בינוני שלא מתאים ליותר מהספסל של ארסנל, אבל הוא בטח שיותר טוב מבלוף כמו באלוטלי. שחקן שאם מורידים לו את הפנדלים הוא שווה 10-12 גולים לעונה בכל המסגרות. העונה קבע שיא אישי של 14 ועדיין מילאן מתים להיפטר ממנו, כל שאר העונות בקריירה שלו הוא מבקיע 8-11 שערי שדה. אפילו חלוץ כמו ז'ירו מבקיע הרבה יותר ממנו. בלי כל המשקל העודף של הצרות שלו על המגרש ומחוצה לו הוא אולי היה שחקן בינוני, החבילה השלמה שלו שווה הרבה יותר נזק מתועלת. בחינם לא הייתי לוקח אותו.

תשמע, אני חושב שהוא אוברייטד, אבל סטטיסטית הוא כמעט כל הקריירה שומר על ממוצע של שער בשני משחקים.
במילאן יש לו 28 שערים ב44 הופעות בהרכב פלוס 8 מספסל
בליגה האנגלית הוא כבש 20 שרים ב55 הופעות כשב33 משחקים הוא בכלל עלה מהספסל.

ז'ירן שחקן נחמד אבל נראה לי לא רציני ההשוואה שלך. אל תשכח שבאלוטלי עשה את כל זה בגיל 24.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2014, 10:39 
מילא הראש הדפוק, אבל איך בדיוק הוא משתלב במערך והשיטה של רוג'רס זו שאלה טובה. מצד שני הוא הביא גם את למברט שלא קשור אז...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2014, 11:19 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
יובל כתב:
ואמנם ז'ירו חלוץ בינוני שלא מתאים ליותר מהספסל של ארסנל, אבל הוא בטח שיותר טוב מבלוף כמו באלוטלי. שחקן ש אם מורידים לו את הפנדלים הוא שווה 10-12 גולים לעונה בכל המסגרות. העונה קבע שיא אישי של 14 ועדיין מילאן מתים להיפטר ממנו, כל שאר העונות בקריירה שלו הוא מבקיע 8-11 שערי שדה. אפילו חלוץ כמו ז'ירו מבקיע הרבה יותר ממנו. בלי כל המשקל העודף של הצרות שלו על המגרש ומחוצה לו הוא אולי היה שחקן בינוני, החבילה השלמה שלו שווה הרבה יותר נזק מתועלת. בחינם לא הייתי לוקח אותו.

תשמע, אני חושב שהוא אוברייטד, אבל סטטיסטית הוא כמעט כל הקריירה שומר על ממוצע של שער בשני משחקים.
במילאן יש לו 28 שערים ב44 הופעות בהרכב פלוס 8 מספסל
בליגה האנגלית הוא כבש 20 שרים ב55 הופעות כשב33 משחקים הוא בכלל עלה מהספסל.

ז'ירן שחקן נחמד אבל נראה לי לא רציני ההשוואה שלך. אל תשכח שבאלוטלי עשה את כל זה בגיל 24.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2014, 11:52 
http://sport2.thepost.co.il/content/107384

עפ"י צ'רלטון רויס בדרך לבאיירן בסוף העונה. זה מבוסס? מישהו שמע על זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2014, 12:40 
סמל אישי של המשתמש
מתוך הכתבה:
פאריס סן ז'רמן ומונאקו מעוניינות בשוער צ'לסי פטר צ'ך בעסקת השאלה שתעלה 10 מיליון ליש"ט. בצ'לסי מתעקשים לפי הדיווחים באנגליה להכניס סעיף להשאלתו לפיו הוא יוכל לחזור לצ'לסי בינואר, אם טיבו קורטואה השוער הראשון של המועדון יסבול מפציעה ולא יוכל לשחק ואם בצ'לסי לא יהיו מרוצים מהשוער הבלגי. לא נראה כרגע שאיזשהיא קבוצה תסכים לסעיף כזה (פרט להפועל ת"א).

אפילו בדברים שלא קשורים אלינו, צוחקים עלינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2014, 14:26 
NARKOTIKA כתב:

ציטוט:
The SPORT Bible
2 hours ago
Liverpool will pay Balotelli £90k a week to play for them, while Manchester United will pay Nani £120k a week to play for Sporting Lisbon...

בשביל שלא תמות כל כך צעיר- נאני מרוויח 100K לשבוע, וה90K של באלוטלי הם הדרישה שלו מליברפול נטו, כלומר בברוטו קרוב לפי שניים אם זה מה שיסוכם. זה גם יהפוך אותו למשתכר הבכיר במועדון, וזה לשחקן עם אופי בעייתי שלא ברור איך ישתלב בשיטת הלחץ של הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: אשכול העברות ומלפפונים אירופאיים
הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2014, 16:27 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:

הוא אפס רק בגלל האופי שלו, מבחינת נתונים הוא בכיף יכל להיות מהטובים בעולם. הוא מהיר, חזק, יש לו בעיטה נדירה גם מהרחבה וגם מרחוק, יש לו שליטה מעולה בכדור(ניסיון להוציא לו כדור מהרגל כשהוא מנסה לשמור עליו כמעט תמיד נגמר בעבירה), יש לו נגיחה טובה, בקיצור 0 חיסרונות מבחינת סט יכולות. אף מועדון חצי רציני לא צריך לקחת אותו כי הוא אגואיסט עם אפס אמביציה וחוכמת משחק ואפס רצון לשנות את הדברים האלה, אבל עם אופי נורמלי הוא לא סתם בינוני אלא אחד הטובים בעולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2014, 16:37 
joshsoos כתב:
NARKOTIKA כתב:

ציטוט:
The SPORT Bible
2 hours ago

בשביל שלא תמות כל כך צעיר- נאני מרוויח 100K לשבוע, וה90K של באלוטלי הם הדרישה שלו מליברפול נטו, כלומר בברוטו קרוב לפי שניים אם זה מה שיסוכם. זה גם יהפוך אותו למשתכר הבכיר במועדון, וזה לשחקן עם אופי בעייתי שלא ברור איך ישתלב בשיטת הלחץ של הקבוצה.

עדיין מצחיק. והוא עדיין לא יהפוך למשתכר הבכיר במועדון, ג'ררד ירוויח יותר ממנו, גלן ג'ונסון (הנה הרמתי לך להנחתה) מרוויח סכום דומה.
תוך שנה יצטרכו גם לשדרג את קוטיניו סטרלינג וסטארדיג'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2014, 20:16 
NARKOTIKA כתב:
joshsoos כתב:
NARKOTIKA כתב:

ציטוט:
The SPORT Bible
2 hours ago

עדיין מצחיק. והוא עדיין לא יהפוך למשתכר הבכיר במועדון, ג'ררד ירוויח יותר ממנו, גלן ג'ונסון (הנה הרמתי לך להנחתה) מרוויח סכום דומה.
תוך שנה יצטרכו גם לשדרג את קוטיניו סטרלינג וסטארדיג'.

אם זה מה שישלמו לו הוא הרבה מעל ג'רארד ופי שניים מג'ונסון שמרוויח 90 ברוטו, בכדורעף אתה לא משהו. אף אחד מהמשודרגים- יש להניח שרק סטרלינג ישודרג בזמן הקרוב- בספק אם יעבור את המאה אלף. נאני אגב זה לא מצחיק אלא עצוב, האריכו לו חוזה כדי שלא יעזוב בחינם ( לפחות זה מה שההגיון אומר ) אבל פלופים שמקבלים הרבה ניתן למצוא בכל קבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2014, 20:26 
מדברים שברוטו הוא יקבל קצת יותר מ6 מיליון פאונד לשנה, ג'ונסון מקבל 5.25 וג'ררד מעל 7

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2014, 20:48 
די מריה ביונייטד כמעט רשמי. 60 מיליון יורו
רכש אדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2014, 21:09 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
רק שיחתם כבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2014, 22:36 
ציטוט:
I sit and wait
while an Angel
Contemplates his fate
Does he know
The muppetry does grow
Where the weathers cold
'Cause he's been told
Van Gaals system
Lets his wings unfold

So when I'm lying in my bed
Thoughts runnin' through my head
And I feel Vidals deal's dead
I'm lovin' Angel instead

And through it ALLLLLLLLLLLL
He offers Shaw protection
And Smalling a sense of direction
when he's on the ball,
He won't deflate me
I'm lovin' Angels small head

חולצה מס' 7 מחכה :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2014, 23:00 
NARKOTIKA כתב:
רכש אדיר

לא סובל אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2014, 23:08 
NARKOTIKA כתב:
רכש אדיר

שחקן מעולה, אם כי אני מעדיף שחקני אגף שמרבים להבקיע.

אבל צריך להיות גאון ברמה של ואן חאל
1 או כדי לדעת מה לעשות איתו ב- 3-5-2. WB ועוד כזה שלא מרבה להבקיע זה בזבוז 70 מליון. מקסימום דבר מופרע אך מענים 50-50 במקביל להררה בהישען שהצפיפות של 5 במרכז השדה מיתרת חלק מהצורך בדפנסיביות ביחס ל- 4-3-3.
2 או, לבנות את היונייטד מחדש עם חומר השחקנים הקיים (אגב, כולל רוני שמתאים לאמצע ההתקפה) ב 4-3-3 בגללו. ה- 3-5-2 נועד, כמו בנבחרת הולנד לחפות על בעיות בסגל במערך האחורי ובמרכז השדה תוך הישענות על חוד מדהים. אפשר לחשוב שהוא מסי או רונלדו שבגללו משנים מערך למערך עקום.

ובכלל, לשחק איתו במקום עם בלם מרכזי ברמה (אם חו"ח לא יגיע אחד כזה עד סוף החודש).
ב-70 מליון אפשר להביא כל בלם וישאר עודף גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2014, 23:57 
שחר כתב:
NARKOTIKA כתב:
רכש אדיר

לא סובל אותו.

איך אפשר? מה חסר בו?

הבן אדם אנרג'יזר מטורף. לוחץ, עוזר להגנה, מהיר יש לו דריבל ומסירות ברמה הכי גבוה שיש.
הכי טופ בעולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1077 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 36  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: