יובל כתב:
אולי יגיע שחקן אחד כי ארטטה נפצע? אפילו למאמן חסר אמביציה כמו ונגר אין שאיפות לבנות סגל כל כך קצר. בלי קשר לפציעה של ארטטה היו חייבים להגיע בלם וקשר אחורי (לא אומר שיגיעו, בכל זאת, ונגר). יש לארסנל כרגע מספר הזוי של שישה שחקני הגנה (נראה לי שהפועל זה המועדון היחידי בעולם עם פחות שחקני הגנה), הלכו ורמאלן וג'נקינסון והגיע צ'יימברס, המינימום של המינימום זה עוד שחקן הגנה אחד. וקשר אחורי ברמה של הרכב שאת זה אין לארסנל, בלי קשר לפציעה של ארטטה שהוא גם לא קשר אחורי וגם לא ברמה של הרכב. כיום הוא שחקן חלש ובטח שבלי שאין לו שום יכולת הגנתית, סתם מטייל לפני קו ההגנה, ומה שעצוב זה שהוא עדיין יותר טוב מפלאמיני.
ואמנם ז'ירו חלוץ בינוני שלא מתאים ליותר מהספסל של ארסנל, אבל הוא בטח שיותר טוב מבלוף כמו באלוטלי. שחקן שאם מורידים לו את הפנדלים הוא שווה 10-12 גולים לעונה בכל המסגרות. העונה קבע שיא אישי של 14 ועדיין מילאן מתים להיפטר ממנו, כל שאר העונות בקריירה שלו הוא מבקיע 8-11 שערי שדה. אפילו חלוץ כמו ז'ירו מבקיע הרבה יותר ממנו. בלי כל המשקל העודף של הצרות שלו על המגרש ומחוצה לו הוא אולי היה שחקן בינוני, החבילה השלמה שלו שווה הרבה יותר נזק מתועלת. בחינם לא הייתי לוקח אותו.
תשמע, אני חושב שהוא אוברייטד, אבל סטטיסטית הוא כמעט כל הקריירה שומר על ממוצע של שער בשני משחקים.
במילאן יש לו 28 שערים ב44 הופעות בהרכב פלוס 8 מספסל
בליגה האנגלית הוא כבש 20 שרים ב55 הופעות כשב33 משחקים הוא בכלל עלה מהספסל.
ז'ירן שחקן נחמד אבל נראה לי לא רציני ההשוואה שלך. אל תשכח שבאלוטלי עשה את כל זה בגיל 24.