Fez כתב:
redrony כתב:
Oleg Neduda כתב:
אני מאוד אוהב את דגני אבל לא חושב שהוא אבידה כל כך גדולה. זה בכל זאת הבלם שהפסיד לנו דרבי במו ידיו ודי גמר אותנו גם בקזחסטן השנה. הוא לא הבלם הכי אחראי בעולם (אפשר להגיד שהוא בכלל לא בלם).
לפאלח יש פוטנציאל גדול מאוד ואזולאי לדעתי שחקן הרבה פחות גרוע ממה שחלק מציירים פה
לדעתי במציאות העלובה שלנו זאת עסקה שתשדרג את הסגל
מסכים ב 100%. דגני מול פאלח זה אותו דבר. לזה יש יתרון פה ולהוא שם. אני מניח שמבחינת משחק ראש פאלח עולה עליו, וברגל יש יתרון לדגני.
חוץ מזה מקבלים עוד חלוץ ליגה בינוני, אין מה לעשות, זו אכן המציאות.
מה שטוב בהפועל השנה שחוץ משחקן אחד לחיוב ושחקן או שניים לשלילה כל הסגל בכל התפקידים פחות או יותר באותה רמה. שום פציעה למעט כזו של הקב"ה, לא תעשה להפועל נזק ואין תלות בשום שחקן.
4 חלוצים, 6-7 קשרים התקפיים שאפשר לעשות איתם רוטציה יפה לפי הכושר של כל אחד מהם.
אין ספק שחסר קשר אחורי טוב ומגן שמאלי (שם עוד אפשר לעשות קומבינה עם הילד שראינו היום בימין וליאור לוי בשמאל). בקישור האחורי יש בעיה קשה וכל קבוצה שתלחץ אותנו, יהיה לנו קשה מאוד נגדה.
אבל בגדול, אם היה עתיד מבחינת רוכש לקבוצה הזו, הייתי מרוצה מאוד. זו הדרך לעשות בסיס של 8-9 שחקנים ל-3 שנים קדימה. כמובן שכל עוד לא יהיה רוכש והפועל ידשדשו כמו עכשיו, זה לא רלוונטי לכלום.
זה זיכרון קצר. דגני ולוי היו בשלוש רמות מעל כל מה שהיה בהגנה לידם. חסרונם אחושרמוטה הורגש. דגני היה שחקן סופר חשוב בקבוצה ולהקטין אותו ככה עכשיו כשהוא עוזב זה לא רציני. הסיכוי שפלאח יהיה ברמה שלו נמוך מאוד.
לגבי השאר זה שכולם באותה רמה (נמוכה) זה לא דבר טוב.
הקבוצה הזאת טובה רק בקישור ההתקפי וחלשה בשאר האספקטים, ולגבי הדיון השני שהתפתח פה ברור שחייבים לשחק עם שלושה בקישור ההתקפי וחלוץ אחד. גוזלן ואזולאי ביחד זה שילוב גרוע. צריך כמה שיותר תנועה, יצירתיות ואופציות מסירה בחלק הקדמי והשלישייה של גילי-זגורי-מלכה קלאסית לזה.
לגבי לוי לא אמרתי מילה, עדיף שישחק בצד ימין, אבל עד שיגיע מגן שמאלי, אז אולי עדיף אלא אם יש מישהו מהנוער.
לגבי דגני זה נחמד שקבעת שהוא היה ב "3 רמות" אבל זה בלם במקום בלם ופאלח בלם סביר, בטח לא הרבה פחות טוב מדגני עם משחק ראש כנראה יותר טוב. אני לא מקטין אותו אני רק אומר שהוא וסלאח זה כמעט אותו דבר ואני לא יודע מי באמת יותר טוב.
כולם באותה רמה, זה לא בהכרח נמוכה, יותר נע בכיוון בין בינוני ללא ידוע. כמה ילדים שכדאי לראות מה שווים ושחקנים ברמה של סאשה וזגורי שהם שחקנים בינוניים שיכולים לתת משחקים טובים.
לגבי שיטת משחק, אני אכן מסכים שעם קישור אחורי חלש כמו שיש להפועל לשחק עם שני חלוצי שפיץ זה לא הגיוני. אני מאוד התרשמתי מיחזקאל גם בעונה הקודמת באיזה משחק ורבע שראיתי אותו וגם השנה בכמה טאצ'ים ולדעתי אפשר לשחק איתו על הקו או אפילו מאחורי החלוץ, אבל גם אם זה נכון, ברור שזה עוד מוקדם בשבילו וכמו שאמרו פה, הפועל צריכים קישור שיוכל ליצור והכי חשוב, להניע את הכדור בצורה נכונה ולהתמודד מול לחץ שראינו שאפילו קבוצה כמו רעננה בבלומפילד הצליחה לייצר נגדנו בדקות מסויימות.
אסי דומב וקשה לי להאמין שיהיה לו את השכל לעשות את זה, חייב לוותר על אבוטבול. אם איקנדה שחקן חזק הוא צריך לשחק עם סאשה עם שלושה קשרים לפניהם שלפחות שניים מהם זזים כל הזמן.
אני רואה את שי לשחק מתחילת העונה וזה פשוט מגוחך. וברור לי שהוא ייתן איזה גול בבעיטה חופשית או איזה משחק טיפה יותר טוב ופתאום כולם ילבבו אותו, אבל הוא פשוט חלש. אני כבר לא מדבר על החוזה שהוא לוקח בקבוצה שאין לה כסף.