תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 27 יוני 2025, 10:12

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5409 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135 ... 181  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אשכול דיונים הפועל (יוני - אוגוסט)
הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2014, 06:58 
סמל אישי של המשתמש
בואו נעשה סדר.
1. לשחק 4-4-2 היום זו התאבדות. פשוט מאוד. צריך קישור כל כך חזק בשביל לשחק היום בשיטה הזו שאני יכול לספור על יד אחת את הקבוצות הבכירות שעוד עושות את זה (סיטי לדוגמא עם טורה ופרננדו יכולה להרשות לעצמה כשנאסרי וסילבה באים לסייע במרכז, עם ווינגרים זה כבר בלתי אפשרי). עם החומר הקיים זה לא יכול לבוא בחשבון אפילו.
מעבר למה שיובל אמר על הסגירה של גילי, צריך לזכור שאם שמים אותו באגף הוא צריך לעשות הגנה ומזה חייבים להימנע בכל מחיר. כשהוא משחק כקשר המרכזי בחוליית הקישור הקדמי הוא חופשי מכל החרא הזה ויכול לשמור כוחות, מה גם שהוא גם הולך לאגפים ומחפש בידוד של אחד על אחד ועשה זאת גם אתמול.

2. סארי פלאח בלם טוב מאוד לליגה. אחרי טיבי שמוביל בפסגה ודגני אחריו, אני לא רואה בלם ישראלי שעדיף עליו בהרבה אם בכלל (דקל קינן ושיר צדק לא יותר טובים מפלאי בהנחה שהוא בריא). מהבחינה הזו אני פחות מודאג. לגבי הטענה שדגני נתן גם תשובה לעניין המגן הימני, אפשר לומר אותו דבר על פלאח כמגן שמאלי. לא אופטימלי אבל הוא יכול.

3. שלומי אזולאי חלוץ בסדר, לא יותר ולא פחות. יש לו טיפול סביר בכדור, מסירה רכה וסיומת בסדר, אבל האיטיות שלו (בעיקר המחשבתית) פוגעת בו מאוד. ברור שבמצבנו הוא שדרוג כי עדן שרם ולזמי זה בדיחה עצובה. הוא כן מתאים לשחק באגף ב4-2-3-1 במקום מלכה עם כניסות תכופות לאמצע, בדומה למה שיצחקי עושה במכבי.

בשורה התחתונה בהתחשב בנסיבות זו עסקה סבירה. לא הייתי בונה על מישהו בקליבר של ידין-שיימן-גבאי מהסיבה הפשוטה שאין כסף לשלם להם וגם אני לא רואה את שחר נותן לנו אותם בכזו קלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2014, 07:12 
לא רק שהאמצע צריך להיות חזק הגנתית, הוא גם צריך להיות חזק מאד התקפית (תרומת טורה, לא תרומת לוקאס סאשה), אחרת הקבוצה מפוצלת לשני חלקים נפרדים.

כמעט אף קבוצה בעולם לא משחקת ככה, בטח לא עם שחקני כנף מובהקים, כמו שנכתב כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2014, 07:27 
סמל אישי של המשתמש
אני רק אגיד שאם שחר ורמון עשו דיל, בטוח ששחר יצא מורווח.
כאילו ברצינות.. אם פלאח היה טוב מדגני, חיפה היתה מחליפה ביניהם? ועוד דוחפת לנו עוד שחקן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אשכול דיונים הפועל (יוני - אוגוסט)
הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2014, 08:08 
Fez כתב:
redrony כתב:
Oleg Neduda כתב:
אני מאוד אוהב את דגני אבל לא חושב שהוא אבידה כל כך גדולה. זה בכל זאת הבלם שהפסיד לנו דרבי במו ידיו ודי גמר אותנו גם בקזחסטן השנה. הוא לא הבלם הכי אחראי בעולם (אפשר להגיד שהוא בכלל לא בלם).
לפאלח יש פוטנציאל גדול מאוד ואזולאי לדעתי שחקן הרבה פחות גרוע ממה שחלק מציירים פה
לדעתי במציאות העלובה שלנו זאת עסקה שתשדרג את הסגל

מסכים ב 100%. דגני מול פאלח זה אותו דבר. לזה יש יתרון פה ולהוא שם. אני מניח שמבחינת משחק ראש פאלח עולה עליו, וברגל יש יתרון לדגני.
חוץ מזה מקבלים עוד חלוץ ליגה בינוני, אין מה לעשות, זו אכן המציאות.
מה שטוב בהפועל השנה שחוץ משחקן אחד לחיוב ושחקן או שניים לשלילה כל הסגל בכל התפקידים פחות או יותר באותה רמה. שום פציעה למעט כזו של הקב"ה, לא תעשה להפועל נזק ואין תלות בשום שחקן.
4 חלוצים, 6-7 קשרים התקפיים שאפשר לעשות איתם רוטציה יפה לפי הכושר של כל אחד מהם.
אין ספק שחסר קשר אחורי טוב ומגן שמאלי (שם עוד אפשר לעשות קומבינה עם הילד שראינו היום בימין וליאור לוי בשמאל). בקישור האחורי יש בעיה קשה וכל קבוצה שתלחץ אותנו, יהיה לנו קשה מאוד נגדה.
אבל בגדול, אם היה עתיד מבחינת רוכש לקבוצה הזו, הייתי מרוצה מאוד. זו הדרך לעשות בסיס של 8-9 שחקנים ל-3 שנים קדימה. כמובן שכל עוד לא יהיה רוכש והפועל ידשדשו כמו עכשיו, זה לא רלוונטי לכלום.

זה זיכרון קצר. דגני ולוי היו בשלוש רמות מעל כל מה שהיה בהגנה לידם. חסרונם אחושרמוטה הורגש. דגני היה שחקן סופר חשוב בקבוצה ולהקטין אותו ככה עכשיו כשהוא עוזב זה לא רציני. הסיכוי שפלאח יהיה ברמה שלו נמוך מאוד.
לגבי השאר זה שכולם באותה רמה (נמוכה) זה לא דבר טוב.

הקבוצה הזאת טובה רק בקישור ההתקפי וחלשה בשאר האספקטים, ולגבי הדיון השני שהתפתח פה ברור שחייבים לשחק עם שלושה בקישור ההתקפי וחלוץ אחד. גוזלן ואזולאי ביחד זה שילוב גרוע. צריך כמה שיותר תנועה, יצירתיות ואופציות מסירה בחלק הקדמי והשלישייה של גילי-זגורי-מלכה קלאסית לזה.

לגבי לוי לא אמרתי מילה, עדיף שישחק בצד ימין, אבל עד שיגיע מגן שמאלי, אז אולי עדיף אלא אם יש מישהו מהנוער.
לגבי דגני זה נחמד שקבעת שהוא היה ב "3 רמות" אבל זה בלם במקום בלם ופאלח בלם סביר, בטח לא הרבה פחות טוב מדגני עם משחק ראש כנראה יותר טוב. אני לא מקטין אותו אני רק אומר שהוא וסלאח זה כמעט אותו דבר ואני לא יודע מי באמת יותר טוב.
כולם באותה רמה, זה לא בהכרח נמוכה, יותר נע בכיוון בין בינוני ללא ידוע. כמה ילדים שכדאי לראות מה שווים ושחקנים ברמה של סאשה וזגורי שהם שחקנים בינוניים שיכולים לתת משחקים טובים.

לגבי שיטת משחק, אני אכן מסכים שעם קישור אחורי חלש כמו שיש להפועל לשחק עם שני חלוצי שפיץ זה לא הגיוני. אני מאוד התרשמתי מיחזקאל גם בעונה הקודמת באיזה משחק ורבע שראיתי אותו וגם השנה בכמה טאצ'ים ולדעתי אפשר לשחק איתו על הקו או אפילו מאחורי החלוץ, אבל גם אם זה נכון, ברור שזה עוד מוקדם בשבילו וכמו שאמרו פה, הפועל צריכים קישור שיוכל ליצור והכי חשוב, להניע את הכדור בצורה נכונה ולהתמודד מול לחץ שראינו שאפילו קבוצה כמו רעננה בבלומפילד הצליחה לייצר נגדנו בדקות מסויימות.
אסי דומב וקשה לי להאמין שיהיה לו את השכל לעשות את זה, חייב לוותר על אבוטבול. אם איקנדה שחקן חזק הוא צריך לשחק עם סאשה עם שלושה קשרים לפניהם שלפחות שניים מהם זזים כל הזמן.
אני רואה את שי לשחק מתחילת העונה וזה פשוט מגוחך. וברור לי שהוא ייתן איזה גול בבעיטה חופשית או איזה משחק טיפה יותר טוב ופתאום כולם ילבבו אותו, אבל הוא פשוט חלש. אני כבר לא מדבר על החוזה שהוא לוקח בקבוצה שאין לה כסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול דיונים הפועל (יוני - אוגוסט)
הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2014, 08:21 
סמל אישי של המשתמש
האופציה היחידה עבורינו לשחק עם שני חלוצים היא במערך עם שלושה בלמים. זה דווקא יכול להיות לא רע.

------------עמוס-------------
---פלאח----קולין-----איקנדה
מלכה---------------------לוי
--------זגורי----סאשה------
------------גילי-------------
-------אזולאי----גוזלן-------

מערך כזה יכול לתת לנו כמה יתרונות:
1. שי בחוץ
2. אין שחקן שמשחק בניגוד לרגל הטבעית שלו באגף
3. הבעיות ההגנתיות של מלכה יבואו הרבה פחות לידי ביטוי מאשר כמגן בחוליית הגנה של 4 שחקנים
4. זגורי הוכיח שהוא יודע לתפקד כ50/50, ככה שיהיה ליד סאשה קשר שיכול לתרום מבחינה התקפית
5. שי בחוץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2014, 08:30 
עיסקה בינונית. לא מבין מדוע עלינו לחכות לשחקן הנוסף. לפחות שיתנו את אזולאי לתמיד.
צפוי. כל עיסקה מול שחר ... הוא צריך את דגני יותר משאנחנו צריכים את העיסקה כי המאמן שלו רוצה את זה מתוך תקציב ה-79 מליון. ונניח בשביל 2 מליון לא ישבור את המילה של המאמן שלו.
לא בטוח שאזולאי ביחס לגוזלן ושגיב יחזקאל הוא ה-שדרוג שאמור להכניס אותנו ללחץ והיה צריך את חבשי או כסף ולא הבטחות שנותנים לילד הכאפות של הכיתה.

ועדין חושב שהבעיה אינה שהפכנו למכבי חיפה ב.
הבעיה היא שבתקציב נטו 25-26 אין לנו בכלל כסף לרכש. וזו כבר לא בעיה של ברקוביץ' שבתנאי הרכש הנתונים עושה נכון שמביט על מחליפי חיפה.
יש לי הבנת הנקרא ב-11 מליון הוצאות מנהלה. כי זה בערך כל התקציב של הפועל פתח תקווה (12), רעננה (13), עכו וסכנין (14). ואמירות כלליות כמו עלות בלומפילד לא מפזרות עבורי את הערפל.
מה שאני יודע זה שברקוביץ' עולה יותר ממאמן טוב, אבל אמרו שהגיע מתקציב חיצוני. אוהב שהוא הגבר היחידי בצמרת שלנו ורמון-חג'ג' אוהבים שמוריד מהם אחריות, אש ועבודה. אבל בינתים לא גילה אף שחקן ולא הבריק באף מערך. לעומת זאת, באירופה שיחקנו כמו קבוצה מאוד לא מאומנת. בקיצור, אפילו אלי כהן הקטן עדיף עליו.

חוץ מזה, תמיד אתגעגע לפנדלים של דגני. האם ימשיך בהם במכבי חיפה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2014, 08:38 
Eros Ramazzotti כתב:
האופציה היחידה עבורינו לשחק עם שני חלוצים היא במערך עם שלושה בלמים. זה דווקא יכול להיות לא רע.

------------עמוס-------------
---פלאח----קולין-----איקנדה
מלכה---------------------לוי
--------זגורי----סאשה------
------------גילי-------------
-------אזולאי----גוזלן-------

מערך כזה יכול לתת לנו כמה יתרונות:
1. שי בחוץ
2. אין שחקן שמשחק בניגוד לרגל הטבעית שלו באגף
3. הבעיות ההגנתיות של מלכה יבואו הרבה פחות לידי ביטוי מאשר כמגן בחוליית הגנה של 4 שחקנים
4. זגורי הוכיח שהוא יודע לתפקד כ50/50, ככה שיהיה ליד סאשה קשר שיכול לתרום מבחינה התקפית
5. שי בחוץ

:ROSE:

3-5-2 זה מערך שמתאים לקבוצה בלי שחקני הגנה ובלי שחקני קישור. בול הפועל תל אביב. אפילו מלכה ולוי יכולים כמעט להיחשב ל-WB-ים (אבל, רצוי שיבקיעו במינון כלשהו).
רק חבל שבחוליה הקידמית יש רק את גילי. מקובל בהולנד וביונייטד להציב שלישיה קידמית אימתנית. ובכל זאת:
1 העמדה היחידה המתאימה לגילי. ואגב, גם הוא יהנה משם יותר וזה חשוב. למעשה זו תהיה הפועל ורמוט (תל אביב) כאשר 9 שחקני שדה משחקים עבורו.
2 נראה שזו אופטימיזציה לקבוצה בינונית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2014, 08:53 
RedFox כתב:
שני דברים:
דבר ראשון פלאח, שהוא היה בבני יהודה הוא היה מצויין, כבש גול ניצחון ב-2-1 שלהם מולנו באותה עונה ונתן משחק ענק.
אחרי הפציעה לא ברור מה היכולת שלו אבל נתן עונה בינונית בחיפה.

דבר שני, אני לא תופס מאזולאי, אבל אנשים קוברים אותו פה. הייתה לו עונה אחרונה לא טובה (גם בה הוא נתן 5 שערים ב-22 הופעות) בל אסור לשכוח שהוא לקח אליפות עם ק״ש אז ונתן 8 גולים אם אני זוכר נכון. הוא לא עילוי ענק, הוא גם לא איזה רן יצחק. הוא נותן בעונה ממוצעת 6-8 גולים בליגת העל וזה יעזור לנו.

שחקן מאד נחמד. יש לו טכניקה לא רעה ודריבל טוב, הוא יודע לכבוש ולהתמקם. שחקן שעם עבודה נכונה אפשר להוציא ממנו 10-12 שערים בעונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2014, 08:56 
סמל אישי של המשתמש
זה מה שקורה כשאשכולות הכדורגל האירופאי משתלטים על הפורום ומעלים את רמת הטרחנות עוד מדרגה.
מעניין לי את הביצה איך סיטי או ארסנל או ליברפול או סוונזי משחקים, בהפועל (במיוחד השנה) צריכים לשחק השחקנים הכי טובים על המגרש ובשביל זה יש מאמן שיסדר אותם.
אני מניח שהויכוח פה הוא לא על שי ואיקנדה באמצע כי עם מה ששי הראה מתחילת העונה הנוכחית אין לו מקום גם על הספסל אלא על סוגית החמישה קשרים מול שני חלוצים -
מלכה שחקן נחמד ודינמי מאוד אבל התרומה ההתקפית שלו היא לא משהו בלשון המעטה וזה שהוא יכול לעשות דריבל או להניע כדור ובסוף לאבד אותו לא ממש עוזרת לנו ולכן אזולאי אמור להיות על המגרש במקומו, כשאם יורשה לי להזכיר לכל המוריניואים והונגרים שצצו פה בפורום הוא שיחק בעונת האליפות בק"ש במערך של שלושה חלוצים את החלוץ שבא מהצד (יחד עם אבוחצירא/בדשית במרכז וסולארי באגף השני) אז התפקיד הזה לא זר לו.
אגב, לואי ואן חאלים וברנדון רוג'רסים, עכו שיחקו בשבוע שעבר עם סליחי והאדז'יץ' ביחד בהרכב ועשו בית ספר למכבי חיפה עד שנגמר להם הכח, אז אם אלון פאקינג חרזי מסוגל ללמד את אחד החלוצים שלו לבוא מהצד אז גם אסי דומב יכול, גם אם זה לא פוטבול מנג'ר שקרכלשהו.

כל הסיפור גם תלוי בהמשך הטרייד מול חיפה. אני עדיין חושב שגבאי הוא האופציה הסבירה יותר להגיע אלינו עכשיו כשדגני חזר לחיפה ואין להם באמת צורך בגבאי, השאלה פה תהיה מה קורה עם השכר שלו (160 אלף דולר לעונה) ואני מניח שברקוביץ' ישב לשחר על הראש שישתתף בשכר של גבאי וכך נקבל את לוי בשמאל וגבאי בימין.
אם לא, המערך שארוס כתב עם שלושת הבלמים הוא דווקא רעיון לא רע בכלל ויכול לתת לנו הרבה אופציות התקפיות עם חלק אחורי יותר מעובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2014, 09:07 
מערך לקבוצה בלי שחקני הגנה וקישור זה גדול...

לא משחקים את המערך הזה אם לא בונים מלכתחילה קבוצה לזה.
להתחיל לזרוק קשר שישחק בלם, כשאין שני בלמים מחליפים סבירים, כשאף אחד משחקני הקו לא באמת מתאים לתפקיד הזה זה לא רציני.

אפשר לחשוב איזה שני חלוצים עילויים יש בהפועל שצריך להפוך את כל צורת המשחק בשבילם. כולה מגיע שלומי אזולאי, לא לבנדובסקי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2014, 09:19 
אני לא הייתי מוציא את שון מלכה מההרכב כל כך מהר. לא בגלל שהוא מבריק במיוחד כרגע, אלא בגלל הפוטנציאל שלו. בכלל נראה לי שברקוביץ' עושה ממנו סוג של פרוייקט.

נכון שכרגע הוא לא ממוקד ויש אצלו הרבה עליות וירידות במשחק, אבל אם הוא יתייצב במשחק, הוא יכול להוסיף הרבה זריזות ותחכום למשחק ההתקפה. זה הימור שווה לקחת במצבנו, גם אם יהיה לו מחיר מסויים.

חבל לי גם שפדידה לא מקבל יותר מדי הזדמנויות. לדעתי הוא יכול לשחק ליד סשה ולעשות את זה לא פחות טוב משי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2014, 09:30 
kobster כתב:
זה מה שקורה כשאשכולות הכדורגל האירופאי משתלטים על הפורום ומעלים את רמת הטרחנות עוד מדרגה.
מעניין לי את הביצה איך סיטי או ארסנל או ליברפול או סוונזי משחקים, בהפועל (במיוחד השנה) צריכים לשחק השחקנים הכי טובים על המגרש ובשביל זה יש מאמן שיסדר אותם.
אני מניח שהויכוח פה הוא לא על שי ואיקנדה באמצע כי עם מה ששי הראה מתחילת העונה הנוכחית אין לו מקום גם על הספסל אלא על סוגית החמישה קשרים מול שני חלוצים -
מלכה שחקן נחמד ודינמי מאוד אבל התרומה ההתקפית שלו היא לא משהו בלשון המעטה וזה שהוא יכול לעשות דריבל או להניע כדור ובסוף לאבד אותו לא ממש עוזרת לנו ולכן אזולאי אמור להיות על המגרש במקומו, כשאם יורשה לי להזכיר לכל המוריניואים והונגרים שצצו פה בפורום הוא שיחק בעונת האליפות בק"ש במערך של שלושה חלוצים את החלוץ שבא מהצד (יחד עם אבוחצירא/בדשית במרכז וסולארי באגף השני) אז התפקיד הזה לא זר לו.
אגב, לואי ואן חאלים וברנדון רוג'רסים, עכו שיחקו בשבוע שעבר עם סליחי והאדז'יץ' ביחד בהרכב ועשו בית ספר למכבי חיפה עד שנגמר להם הכח, אז אם אלון פאקינג חרזי מסוגל ללמד את אחד החלוצים שלו לבוא מהצד אז גם אסי דומב יכול, גם אם זה לא פוטבול מנג'ר שקרכלשהו.

כל הסיפור גם תלוי בהמשך הטרייד מול חיפה. אני עדיין חושב שגבאי הוא האופציה הסבירה יותר להגיע אלינו עכשיו כשדגני חזר לחיפה ואין להם באמת צורך בגבאי, השאלה פה תהיה מה קורה עם השכר שלו (160 אלף דולר לעונה) ואני מניח שברקוביץ' ישב לשחר על הראש שישתתף בשכר של גבאי וכך נקבל את לוי בשמאל וגבאי בימין.
אם לא, המערך שארוס כתב עם שלושת הבלמים הוא דווקא רעיון לא רע בכלל ויכול לתת לנו הרבה אופציות התקפיות עם חלק אחורי יותר מעובה.

צודק. הכי טוב בביצה ולכסות את העינים ממה שקורה באירופה. או יותר נכון לשחק ב- 4-4-2 של הונגריה הפלאית ב-1954.
ובכלל, הכי טוב זה שחקנים בלי מאמן. ומי כמו דומב להוכיח את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2014, 09:37 
לא מבין דבר אחד, אם רוכשים חצי מהכרטיס של פלאח למה צריכים להתחנן לשחר כדי שישחק נגדם? זה מביא עצבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2014, 09:40 
כל עוד אין לנו 3 בלמים בסגל עדיף לא לשחק עם 3 בלמים בהרכב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2014, 09:41 
סמל אישי של המשתמש
adomi כתב:
לא מבין דבר אחד, אם רוכשים חצי מהכרטיס של פלאח למה צריכים להתחנן לשחר כדי שישחק נגדם? זה מביא עצבים.

ככל הנראה מדובר בטעות עיתונאית של שירי אלג'ם, שרשמה בעניין הזה את פלאח, באותה נשימה עם אזולאי לגבי מדיניות ההשאלות וזאת למרות שבפיסקה קודמת, היא רשמה שהפועל רכשה חצי מכרטיסו...
כמה אימונים טובים והרבה רצון ואלג'ם תהיה טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2014, 09:42 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:

אז לכתוב הרכבים ספקולטיביים מהגיגי ליבך זה "להיות אוהד כדורגל של פעם ומוות לכדורגל מודרני", אבל להבין מה הבעיה עם הרכב מוצע מסויים זה "להיות יהיר ולשחק אותה ארסן מוריניו"?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2014, 09:44 
סמל אישי של המשתמש
גבעתיים כתב:
kobster כתב:

צודק. הכי טוב בביצה ולכסות את העינים ממה שקורה באירופה. או יותר נכון לשחק ב- 4-4-2 של הונגריה הפלאית ב-1954.
ובכלל, הכי טוב זה שחקנים בלי מאמן. ומי כמו דומב להוכיח את זה.

החלק המודגש בתשובה למשפט האחרון והשגוי שלך.
ואם כבר אירופה, אז מערך זה דבר דינמי ולא מקובע, החוכמה היא למקסם את הפוטנציאל של הסגל שלך, להבליט את הנקודות החזקות ולהחביא את הנקודות החלשות. כל בר דעת מבין שאנחנו תלויים כמעט לחלוטין בגילי השנה ולכן צריך לדעת איך לעזור לו לעזור לנו. אם הוא מתחיל את התנועה באמצע הצפוף קל לסגור אותו, אם הוא מתחיל תנועה מהצד ובא לאמצע ובמקביל אחד החלוצים עושה תנועה לצד במקומו, המגן שלו מאבד אותו והוא יכול לקבל את הכדור בקו שבין ההגנה לקישור ולהשפיע יותר. ראינו איך הוא מסתדר עם הצפיפות באמצע נגד רעננה ונתניה, כל הקבוצות בליגה יעשו בדיוק את אותו הדבר וההשפעה שלו על המשחק תהיה מוגבלת במקרה כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2014, 09:46 
ישראל (שלא לומר שלמה שרף) קלאסי, אנחנו זה משהו מיוחד עם חוקים אחרים והמצאנו משחק חדש. כולם בעולם לומדים מכולם, רק ישראל מחוץ למשחק. ומי שיודע ומכיר קצתמעבר הוא הלא בסדר ואליו מדברים בזלזול.
אין צורך להתייחס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2014, 09:51 
לא הבנתי. פלאח גם מושאל? מה זה אומר ה50% האלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2014, 09:52 
alachover כתב:
לא הבנתי. פלאח גם מושאל? מה זה אומר ה50% האלה

זה אומר שכמו כל העסקאות דוחים תשלומים ולוקחים הלוואות, אין חדש תחת השמש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2014, 09:54 
אבל מה המעמד של פלאח? הוא שחקן שלנו? שלהם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2014, 09:55 
kobster כתב:

אין פה שום דבר ללמד, זה הכל תלוי בסגנון של השחקן.
בליברפול שני החלוצים ידעו לבוא מהצד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2014, 09:56 
adomi כתב:

כי לא שלמת עליו שקבל בינתיים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2014, 10:08 
סמל אישי של המשתמש
פלאח שלנו בדיוק כמו שידין שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2014, 10:18 
צנציפח העתונאי (אם אפשר לקרוא לו ככה) האחרון שעדיין משתמש בטקטיקת הליכלוך באמצעות המצאת מקורבים בתמורה למידע, הוא כל כך פח שזה עצוב, אני ממש מוצא עצמי מצדד בברקוביץ' עם כל ידיעת רעל שלו.
מעניין שבכל הקריקה המפוארת שלו שום מילה על רמון או על החבר לובין

נערך לאחרונה על ידי chimpfive בתאריך 18 אוגוסט 2014, 10:19, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2014, 10:18 
עומרי קנדה כתב:

אולי תפסיק לכתוב דברים שאתה לא יודע בכזו נחרצות?

פלאח הוא מושאל עם סעיף רכישה. ובעיקר מושאל.
ידין שלהם עם אחוזים ממכירה עתידית.

ההבדל הוא עצום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2014, 10:28 
מביע חרטה עמוקה על מה שכתבתי בעבר בקשר לבעלים או להנהלה. או, לפחות, דאגה עמוקה.
לפני שבוע הרסו לי טסה באלימות רבה.
אמנם, הרכב לא היה בחניה אבל ברור שהיתה פעולה אלימה מכוונת ברכב בלי שריטות.
לפני 10 דקות נזכרתי (לאור ההערה על הטרחנות של תגובתי שכללה גם עקיצה ב-11 מליון) וליתר ביטחון החלטתי לחדול.
סליחה, ומפציר שאין מה לדאוג. בעבר הבינו חצי שנה אחרי שהפסקתי זמנית לכתוב בפורום. השטח בטוח לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2014, 10:30 
אני חייב לשאול - מה עושה אותך כל כך מיוחד שדווקא אליך מתנכלים ולא לעשרות אוהדים אחרים שכותבים כאן ומתבטאים בצורה הרבה יותר חריפה כלפי הנהלת המועדון?

what makes you so special?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2014, 10:30 
NARKOTIKA כתב:
עומרי קנדה כתב:

אולי תפסיק לכתוב דברים שאתה לא יודע בכזו נחרצות?

פלאח הוא מושאל עם סעיף רכישה. ובעיקר מושאל.
ידין שלהם עם אחוזים ממכירה עתידית.

ההבדל הוא עצום.

פלאח מסיים חוזה וחוזר ישירות אליהם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2014, 10:31 
סמל אישי של המשתמש
לא הבנתי כלום מהעיסקה עם חיפה, מה אנחנו מקבלים, מה אנחנו נותנים, מישהו יכול להסביר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5409 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135 ... 181  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: