נועם שחם כתב:
עזוב הוכחות. אפילו משהו נסיבתי אין. מישהו כבר נתן קודם את הדוגמא המטופשת של טביב וכבר ענו לזה. אצל טביב זה היה הרבה מעבר לשמועות. המספרים לא מסתדרים, הרבה כתבות וראיונות בכלי התקשורת עם אנשים שהסתכסך איתם ושיקר להם, הרבה חלקים בפאזל לא מסתדרים.
אצל תאומים, אין לאנשים שום דבר ממשי להגיד (על כל התקופה שמ-2005-2013, חוץ מזה שהוא "היה בסביבה". אז זה לא ש"אין הוכחות". אפילו משהו נסיבתי אין. סתם ספקולציות ותאוריות קונספירציה בשקל. מסקנות צריכות להתבסס גם על מסד עובדתי כלשהו.
הבעיה בסיפור עם תאומים, זה שיותר מדי פעמים התחושה היא שההשתלחות כלפיו היא סוג של רפלקס מותנה. הוא אשם כי אנשים החליטו שהוא אשם.
העובדה שבכל האשכול הזה לא הובאה שום טענה ממשית נגדו שהיא מעבר ל"היה בסביבה", מדברת בעד עצמה.
אה כן, גם האשימו אותו בטרפוד עסקת בן זקן, ותוך 5 דקות התברר שזו האשמה מאד מאד לא מבוססת...
אגב - בנושא טביב, גניבת הכסף היא לא הנושא העיקרי אלא העובדה שהפעולות שלו באופן שיטתי לא שירתו את טובת המועדון. גם אם הייתי משתכנע שהוא לא לקח שקל לכיסו, עדין הוא לא היה בעלים ראוי, בגלל הצורה שבה התנהל המועדון תחתיו. תאומים עשה שגיאות בתקופתו, אבל לא משהו שמתקרב לטביב.
לגבי הניהול כיום, מי שמנהל את המועדון זה רמון ולא תאומים. לתאומים אפשר לייחס מעורבות, אבל הוא לא האחראי העיקרי, לפחות לא שידוע לי.
ושלא תהיה טעות, אני חושב שהניהול כרגע הוא הבזיוני ביותר בתולדות המועדון וגם לתאומים חלק בענין. אני מתייחס כרגע לטענה שתאומים אחראי באופן שיטתי לבעיות במועדון החל משנת 2005. זו תזה שמבחינתי היא חסרת ביסוס ואני לא מבין את הרציונל מאחריה.
אצל תאומים הפאזל מסתדר? זה שהוא 17 שנה תמיד נמצא מסביב למועדון למרות שלפני עשר שנים הכריז שהוא מפסיק לנהל ולא היו לו יותר אחוזי בעלות?
מי יזם את העברת הפועל ל'איש שלומנו' מוני תמורת אפס שקלים עגולים, מוישה תוכעס? מי היה יועץ לטביב, עומר חרמש?
מי התחיל את כל הסיפור ב97 ועדיין נמצא שם?
מושיק תאומים הוא איש של מאחורי הקלעים, תמיד היה כזה במהלך הקריירה. אנטיתזה לטביב שאין לו מושג איך להתנהל תקשורתית, ואם היה כזה היה יכול עדיין להיות אצלנו ולהמשיך לגנוב תוך כדי. הוא איש שיווק ופרסום, כריש גדול שיודע למשוך בחוטים וטפלון שקשה להוכיח נגדו דברים כי הוא יודע להתנהל וכי צריך אינטרסים לחשוף חשדות לא קטנים שיש על מה שקורה וקרה במועדון. יש לך ראיות נסיבתיות ששרה נתניהו מנהלת את ביבי ודה פקטו את המדינה? יש לך ראיות שהמוסד רצח את א' ב' וג'? יש ראיות שהמועדון ניסה למכור את גילי למכבי? אתה חושב בראש משפטי, והחיים לשמחתנו אינם עדיין כאלה לחלוטין. יש המון אפור, ותאומים הוא מלך האפור. במקרים כאלה רק צריך להסתכל למציאות, לבחון את מה שידוע ולשפוט לאור זאת. קומון סנס.
רמון הוא חלק והיה תמיד חלק, עירבו אותו כשהיה צריך, ולצורך העניין זה לא באמת משנה הפרסונה אלא החבורה- זאת שלא משחררת אותנו מתפיסתה כבר 17 שנה. תאומים היה ויהיה המוח שמאחורי החבורה הזו. אין לי הוכחות ואין לי ראיות, זו ההשערה המחושבת שלי.