תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 00:19

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5409 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126 ... 181  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול דיונים הפועל (יוני - אוגוסט)
הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2014, 17:53 
chimpfive כתב:
NARKOTIKA כתב:
chimpfive כתב:
redrony כתב:
נועם שחם כתב:
אוקיי, אז לא אתה. אבל יש פה אנשים שהפכו את תאומים לאיזה שטן שהורס את המועדון. בעיני אין לזה הצדקה, זה הכל.

אני בהחלט מסכים לביקורת על ניהול המועדון בשנה וחצי האחרון, ובענין הזה תאומים לא יוצא נקי. הבעיה שלי היא ההאשמות שהוא מנווט הכל מאחרי הקלעים כבר מעל עשור וכביכול מכשיל את המועדון. זו טענה מאד בעייתית לדעתי.

היא בעייתית רק בגלל שאין לזה הוכחות (או יותר נכון, מי שיש לו לא עושה איתן כלום). אבל גם לי לא היו הוכחות שטביב רצה לעשות נזק לקבוצה (ואני מדבר על אנשים שאמרו את זה משנת 2009 שהוא נכנס לא רשמית ולא רק אחרי שהוא התחיל לעשות בלאגן) ומשום מה במקרה הזה לכולם היה הרבה יותר קל להאמין (מה שבסוף כמובן קרה).
מה שכן, אם הייתי במקומך, כן הייתי מסתכל על עובדות. איך יכול להיות שתאומים נשא נאום מרגש בשנת 2005 שבו כולנו בכינו יחד איתנו שהוא התוודה על הכשלון שלו בניהול המועדון ובהזנחת הבנות שלו והירושה שלהם ואיכשהו 9 שנים אחרי, הוא חי ובועט ובוחש.
הייתי גם מנסה להבין למה האנשים האלה כל הזמן משקרים לקהל ומעליבים את האינטילגנציה שלו וכן, גם כל מיני שמועות ששומעים ויש להן יותר ממקור אחד, כנראה שמשהו יש בהן

בול, נגד טביב לא יצאו בהצהרות לגבי הוכחות, האמת? לאף אחד עד היום אין שום ראיה לגביו.

תלוי לאיזה טענות אתה מתייחס.
על גניבת כסף? יש דברים שיודעים היום בעקיפים שלא שווים הרבה כסף.

על אי תשלום משכורות? על פירוק הנוער? על אי תשלום לסוכנים? על חסכון באוטובוס לחיפה? על היעלמות בכל חלון העברות? על סכסוך עם שחקנים, מאמנים, מנהלים ושאר עובדי צוות?
כל אלה זה עובדות ואם אתה רוצה יש גם אסמכתות.

לא יצאנו למאבק בטביב על סמך קונספירציות.
תשאל את האלמנה של הסוכן של פאצ'לקה.

אני מדבר אך ורק על טענות השוד, אם אתה כל כך נגד תאוריות קונספירציה אתה אמור להיות עם אותם דעות לגבי העניין הזה. וזה מה שהעלו כאן דרישה להוכחות חותכות לפני שמכפישים.
ולמען הסר ספק, פירוק הנוער, קיצוץ משכורות, יציאה נגד הקהל, שוד של הקהל ועוד ועוד זה ניתן לומר בקלות על חבורת השודדים של רמון.

תשמע, אני מסכים ששניהם קונספירציות, עם הבדל קטן:
היה לנו פה דף מפורט של הוצאות מול הכנסות והיה לנו פער של 30 מיליון שקל שאף אחד לא ידע להסביר, כולל מקורבים של טביב.
אתה יכול להציג היום משהו דומה לזה?
גם אם אז כל מה שהיה לנו זה "טביב הורס את הפועל" בלי יכולת להסביר, לא הייתה קמה מחאה.

אין פה יותר מדי מה לשחק. דה פקטו קמה מחאה מול טביב ומול רמון לא, למציאות יש תמיד סיבות.
ואני לא מאמין ששוב נגררתי לויכוח החסר תוחלת הזה, זה כבר לא מעניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2014, 18:10 
הבעיה הגדולה עם מוני-תאומים-רמון (ולאחרונה חג'ג') היא שבמשמרת שלהם הפועל לא נמכרה. לא מסתדר עם מה שקרה מאז סגול בארץ ובודאי שבעולם.
זהו חשד נסיבתי כבד. ועל זה הדגש ולא אם תאומים הרויח.

בארץ ובעולם משקיעים מליונים עד מאות מליונים כדי להיות בעלים של קבוצה וזה הכסף הגדול. ובעל השפעה כמו רמון ותאומים הוא לצורך זה כמו בעלים בעיקר אצל אדומים מלידה.
ואלה מתנהגים כמו מי שיש לו בת זוג יפיפיה וצעירה בהרבה מרמתו ואינו מוציא עליה דבר. במקום זה, משכנע אותה בנכלולויות שהיא לא שווה ולא נותן לאחרים להתקרב אליה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2014, 18:13 
NARKOTIKA כתב:
ללא ספק, צביעות. אני ואחרים יצאנו נגד טביב על קונספירציות, ועכשיו מסרבים להאמין להם.
בטח עמדתי מול הבית שלו רק בגלל שהוא תימני.
או שיש לי אינטרס להגן על תאומים. אחד מהשניים.

זו תגובה אליי? איפה אני כתבתי את המילה צביעות או רמזתי לכך?
אני מדבר על מה שבעיניי נתפס כפרשנות לא נכונה של המצב ואי הבנה שלו שזה לגיטימי ביותר. לדעתי האנשים האלה לא באים לנהל את הפועל ממקום נקי ואם זה אכן המצב, צריך קודם כל להכיר בכך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2014, 18:21 
הרוש שוחרר מבית"ר ללא תמורה
להביא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2014, 18:22 
וואו איזו פסיקה מטורפת!

הלוואי שהיה בא, אבל אני מאמין שהוא ימצא קבוצה בחו"ל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2014, 18:24 
סמל אישי של המשתמש
עזבו יש לנו את אלמדון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2014, 18:27 
NARKOTIKA כתב:

היה לנו פה דף מפורט של הוצאות מול הכנסות והיה לנו פער של 30 מיליון שקל שאף אחד לא ידע להסביר, כולל מקורבים של טביב.
גם אם אז כל מה שהיה לנו זה "טביב הורס את הפועל" בלי יכולת להסביר, לא הייתה קמה מחאה.

אין פה יותר מדי מה לשחק. דה פקטו קמה מחאה מול טביב ומול רמון לא, למציאות יש תמיד סיבות.

אתה לוקח את כל העניין למקום נורא נוח מבחינתך- למקום שבו צריך להוכיח שרמון/ תאומים והיתר פעלו בצורה לא כשרה כדי להראות שהם לא בסדר.
אבל מה לגבי העובדה שהם סתם מנהלים גרועים? שפעם אחרי פעם הם הביאו אותנו לתהום ונחלצנו ממנה בשיניים? מה לגבי העובדה שהם לא פעלו כדי למכור את המועדון במחיר הגיוני אלא הכניסו אותו לתסבוכת כלכלית תוך כדי התבססות על כסף לא שלהם ועכשיו הם דורשים מחיר מופקע שברור שאף אחד לא ישלם?

אם אתה כל כך מתעקש על תרגיל עם נעלם:
הם קנו את המועדון מטביב ב-12 מליון כשפועל הייתה קבוצת צמרת ומחזיקת גביע המדינה ועם נכסים כמו ורמוט דמארי ואייגבור
היום הם דורשים (לפי הפרסומים) 60 מליון כשהפועל מועדון מפורר שנמצא בנסיגה מקצועית, כלכלית ומוראלית
על מה בדיוק ה-48 מליון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2014, 18:29 
pogi כתב:
NARKOTIKA כתב:

הם קנו את המועדון מטביב ב-12 מליון כשפועל הייתה קבוצת צמרת ומחזיקת גביע המדינה ועם נכסים כמו ורמוט דמארי ואייגבור
היום הם דורשים (לפי הפרסומים) 60 מליון כשהפועל מועדון מפורר שנמצא בנסיגה מקצועית, כלכלית ומוראלית
על מה בדיוק ה-48 מליון?

אה? אתה אמיתי?
60 מיליון? איפה ראית מספר שמתקרב לזה? לפי איזה פרסומים?

הם קנו את הקבוצה ב17 מיליון והם דורשים חזרה הלוואות של בערך עוד 5 מיליון שקל. זה המחיר שדיברו עליו כשהנושא היה רלוונטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2014, 18:35 
סמל אישי של המשתמש
לכל מחפשי ההוכחה הנסיבתית הפלילית והלקמוסית , תעשו טובה
תגידו נפלתם על הראש, על הולילנד אין הוכחות חותכות וזה חתיכה פיסית בולטת לעיין
אתם לא מבינים מה זה להתעסק עם תיחכום ברמות הפוליטיות בישראל
אז אתם רוצים שיביאו לכם הוכחה שמאז סמי סגול אין פה כלום
תנו מבט אבל אובייקטיבי , כזה שלא קורא את צנציפר או אחד אחר..
יושבים לנו על הגב כבר מעל 20 שנה ,
היתה לנו בונבוניירה בתקופת סגול ופיספסנו אותה ולא בגללנו , בעיקר בגלל חבורת הזבל
ולמי שכן רואה את האשמה בהם אני אומר
הם לא יוותרו
הם ימיתו את הקבוצה ולא יוותרו (כמו שאול)
זה יהיה ארוך יותר מהכדורסל אבל יהיה בול אותו תהליך
חכו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2014, 18:48 
סמל אישי של המשתמש
Meitar כתב:
הרוש שוחרר מבית"ר ללא תמורה
להביא?

הלוואי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2014, 18:48 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
וואו איזו פסיקה מטורפת!

הוא שונא הפועל ולא יחתום פה בחיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2014, 19:53 
chimpfive כתב:
redrony כתב:
נועם שחם כתב:
אוקיי, אז לא אתה. אבל יש פה אנשים שהפכו את תאומים לאיזה שטן שהורס את המועדון. בעיני אין לזה הצדקה, זה הכל.

אני בהחלט מסכים לביקורת על ניהול המועדון בשנה וחצי האחרון, ובענין הזה תאומים לא יוצא נקי. הבעיה שלי היא ההאשמות שהוא מנווט הכל מאחרי הקלעים כבר מעל עשור וכביכול מכשיל את המועדון. זו טענה מאד בעייתית לדעתי.

היא בעייתית רק בגלל שאין לזה הוכחות (או יותר נכון, מי שיש לו לא עושה איתן כלום). אבל גם לי לא היו הוכחות שטביב רצה לעשות נזק לקבוצה (ואני מדבר על אנשים שאמרו את זה משנת 2009 שהוא נכנס לא רשמית ולא רק אחרי שהוא התחיל לעשות בלאגן) ומשום מה במקרה הזה לכולם היה הרבה יותר קל להאמין (מה שבסוף כמובן קרה).
מה שכן, אם הייתי במקומך, כן הייתי מסתכל על עובדות. איך יכול להיות שתאומים נשא נאום מרגש בשנת 2005 שבו כולנו בכינו יחד איתנו שהוא התוודה על הכשלון שלו בניהול המועדון ובהזנחת הבנות שלו והירושה שלהם ואיכשהו 9 שנים אחרי, הוא חי ובועט ובוחש.
הייתי גם מנסה להבין למה האנשים האלה כל הזמן משקרים לקהל ומעליבים את האינטילגנציה שלו וכן, גם כל מיני שמועות ששומעים ויש להן יותר ממקור אחד, כנראה שמשהו יש בהן

בול, נגד טביב לא יצאו בהצהרות לגבי הוכחות, האמת? לאף אחד עד היום אין שום ראיה לגביו.

איזה שטויות. כל מי שהיה מעורב במועדון, במיישרין או בעקיפין, בתקופת טביב, יצא נגדו: שחקנים, מאמנים, מנכ"ל המועדון, הדובר, השותף שלו, מנהלי קבוצות אחרות. זה מעליב את האינטיליגנציה שאתה אומר דבר כזה. זה פשוט סילוף.

אבל כבר הבנתי שכדי להצדיק את ההתלהמות נגד תאומים אנשים פה יעוותו כל דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2014, 19:55 
גבעתיים כתב:
הבעיה הגדולה עם מוני-תאומים-רמון (ולאחרונה חג'ג') היא שבמשמרת שלהם הפועל לא נמכרה. לא מסתדר עם מה שקרה מאז סגול בארץ ובודאי שבעולם.

בארץ ובעולם משקיעים מליונים עד מאות מליונים כדי להיות בעלים של קבוצה וזה הכסף הגדול. ובעל השפעה כמו רמון ותאומים הוא לצורך זה כמו בעלים בעיקר אצל אדומים מלידה.
ואלה מתנהגים כמו מי שיש לו בת זוג יפיפיה וצעירה בהרבה מרמתו ואינו מוציא עליה דבר. במקום זה, משכנע אותה בנכלולויות שהיא לא שווה ולא נותן לאחרים להתקרב אליה.

לא נמכר? היה בידי מוני הראל, אח"כ הוכנס טביב, אחר כך נמכר לטביב, אח"כ עזב טביב. וזה שהוא לא נמכר זו הוכחה לזה שתאומים מרוויח מזה? סליחה, אבל זה חתיכת הגיון דפוק. אם על סמך זה שותים פה את דמו, זה פשוט לא נתפס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2014, 19:56 
its-sick כתב:
אני לא מוצא אסמכתא, אבל אני די בטוח שמתישהו קראתי בתקופת טביב שתאומים משמש כיועץ למועדון.
אז כן, אני לא חושב שברצף השנים היה רגע שבו הוא לא היה מעורב.

זה שתאומים נתן עצות לטביב זה הופך אותו לאשם במשהו?

תאומים בנאדם שבכירי המשק מתייעצים איתו, בנאדם חכם וממולח שעשה בחיים דבר או שניים. לא רואה בעיה בזה שהתייעצו איתו. להיפך. זה הופך אותו לאוייב המועדון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2014, 19:59 
redrony כתב:
נועם שחם כתב:

הבנתי. אז מה שאומרים על תאומים נכון בגלל שיש שמועות כאלו. באמת, איך לא ראיתי את האמת מונחת לי מתחת לידיים.

ו-9 שנים אחרי הוא חי ובוחש מאחר והחבר שלו, חיים רמון, לקח את הקבוצה מטביב, אחרי שכולנו התחננו שיבוא מישהו, כל אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2014, 20:44 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
NARKOTIKA כתב:
וואו איזו פסיקה מטורפת!

הוא שונא הפועל ולא יחתום פה בחיים.

אם הפועל הייתה הפועל של 2010 הוא היה בא על ארבע. כיום מעבר ל"שנאה" שלו אנחנו גם לא מסוגלים לשלם לו 17 שקל בחודש.
אני מניח שיקרה איתו אחד מהשניים:
1. נמני ימצא לו איזה קבוצה שקרית באירופה
2. מכבי תשלם לו מענק חתימה שמן מאוד במקום סכום הרכישה שהייתה צריכה לשלם עליו, ותשאיל אותו עד סיום החוזה של פאבלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2014, 20:55 
נועם שחם כתב:
chimpfive כתב:
redrony כתב:
נועם שחם כתב:

איזה שטויות. כל מי שהיה מעורב במועדון, במיישרין או בעקיפין, בתקופת טביב, יצא נגדו: שחקנים, מאמנים, מנכ"ל המועדון, הדובר, השותף שלו, מנהלי קבוצות אחרות. זה מעליב את האינטיליגנציה שאתה אומר דבר כזה. זה פשוט סילוף.

אתה יודע, לא כל העולם בית משפט ובחיים לא לכל דבר יש הוכחות. כל כך הרבה דברים בחיים קורים שאין לך הוכחות מובהקות ( ראית פעם את ביבי נלחץ או מקבל הוראות מאשתו? יש עדות מהימנה שדון מזרחי שיחד שופטים ושחקנים? ). כשיש מספיק שנות נסיון, ודברים קורים, ואנשים ושמועות והתנהלות ואלף ואחד משתנים, אנשים מגיעים למסקנות. מושיק תאומים מעורב בהפועל מ1997 באופן רציף, מעולם לא שיחרר. הפועל לא נמכרה לאף אחד בתקופה הזו. אז אנשים עושים הקשרים על סמך אי אילו דברים ואתה לא, נו שוין. אין גם הוכחות שטביב גנב כסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול דיונים הפועל (יוני - אוגוסט)
הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2014, 20:59 
ריגשי גם אני עמדתי מול הבית של טביב תתייחס לשאלה כי די תמכתי במה שכתבת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2014, 21:00 
NARKOTIKA כתב:
pogi כתב:
NARKOTIKA כתב:

על מה בדיוק ה-48 מליון?

אה? אתה אמיתי?
60 מיליון? איפה ראית מספר שמתקרב לזה? לפי איזה פרסומים?

הם קנו את הקבוצה ב17 מיליון והם דורשים חזרה הלוואות של בערך עוד 5 מיליון שקל. זה המחיר שדיברו עליו כשהנושא היה רלוונטי.

הייתה כתבה שבה ציטטו מישהו שאמר "מי שרוצה שייתן 60 מיליון והפועל שלו" או משהו כזה
בכל מקרה זו לא הנקודה, הנקודה היא שבמקום לנסות ולמכור את הפועל מיד אחרי הרכישה מטביב רמון ותאומים ניסו לעשות מה שהם רגילים לעשות- לנהל את הפועל בכסף של אחרים.
חבל שהפעם התוצאות הרבה יותר חמורות מבדרך כלל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2014, 21:49 
joshsoos כתב:
נועם שחם כתב:
chimpfive כתב:
redrony כתב:
נועם שחם כתב:

אתה יודע, לא כל העולם בית משפט ובחיים לא לכל דבר יש הוכחות. כל כך הרבה דברים בחיים קורים שאין לך הוכחות מובהקות ( ראית פעם את ביבי נלחץ או מקבל הוראות מאשתו? יש עדות מהימנה שדון מזרחי שיחד שופטים ושחקנים? ). כשיש מספיק שנות נסיון, ודברים קורים, ואנשים ושמועות והתנהלות ואלף ואחד משתנים, אנשים מגיעים למסקנות. מושיק תאומים מעורב בהפועל מ1997 באופן רציף, מעולם לא שיחרר. הפועל לא נמכרה לאף אחד בתקופה הזו. אז אנשים עושים הקשרים על סמך אי אילו דברים ואתה לא, נו שוין. אין גם הוכחות שטביב גנב כסף.

עזוב הוכחות. אפילו משהו נסיבתי אין. מישהו כבר נתן קודם את הדוגמא המטופשת של טביב וכבר ענו לזה. אצל טביב זה היה הרבה מעבר לשמועות. המספרים לא מסתדרים, הרבה כתבות וראיונות בכלי התקשורת עם אנשים שהסתכסך איתם ושיקר להם, הרבה חלקים בפאזל לא מסתדרים.

אצל תאומים, אין לאנשים שום דבר ממשי להגיד (על כל התקופה שמ-2005-2013, חוץ מזה שהוא "היה בסביבה". אז זה לא ש"אין הוכחות". אפילו משהו נסיבתי אין. סתם ספקולציות ותאוריות קונספירציה בשקל. מסקנות צריכות להתבסס גם על מסד עובדתי כלשהו.

הבעיה בסיפור עם תאומים, זה שיותר מדי פעמים התחושה היא שההשתלחות כלפיו היא סוג של רפלקס מותנה. הוא אשם כי אנשים החליטו שהוא אשם.

העובדה שבכל האשכול הזה לא הובאה שום טענה ממשית נגדו שהיא מעבר ל"היה בסביבה", מדברת בעד עצמה.

אה כן, גם האשימו אותו בטרפוד עסקת בן זקן, ותוך 5 דקות התברר שזו האשמה מאד מאד לא מבוססת...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2014, 21:58 
אגב - בנושא טביב, גניבת הכסף היא לא הנושא העיקרי אלא העובדה שהפעולות שלו באופן שיטתי לא שירתו את טובת המועדון. גם אם הייתי משתכנע שהוא לא לקח שקל לכיסו, עדין הוא לא היה בעלים ראוי, בגלל הצורה שבה התנהל המועדון תחתיו. תאומים עשה שגיאות בתקופתו, אבל לא משהו שמתקרב לטביב.

לגבי הניהול כיום, מי שמנהל את המועדון זה רמון ולא תאומים. לתאומים אפשר לייחס מעורבות, אבל הוא לא האחראי העיקרי, לפחות לא שידוע לי.

ושלא תהיה טעות, אני חושב שהניהול כרגע הוא הבזיוני ביותר בתולדות המועדון וגם לתאומים חלק בענין. אני מתייחס כרגע לטענה שתאומים אחראי באופן שיטתי לבעיות במועדון החל משנת 2005. זו תזה שמבחינתי היא חסרת ביסוס ואני לא מבין את הרציונל מאחריה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2014, 22:33 
נועם שחם כתב:
גבעתיים כתב:

לא נמכר? היה בידי מוני הראל, אח"כ הוכנס טביב, אחר כך נמכר לטביב, אח"כ עזב טביב. וזה שהוא לא נמכר זו הוכחה לזה שתאומים מרוויח מזה? סליחה, אבל זה חתיכת הגיון דפוק. אם על סמך זה שותים פה את דמו, זה פשוט לא נתפס.

ממש לא כתבתי שמישהו הרויח ישירות, אלא שעצם המעמד שווה הרבה יותר כסף.
נמכר זה כמו נמכר ליאמר או לאלונה. ולא לטביב שהוכנס הדלת האחורית לסייע למוני להחזיק במועדון שלא ברמתו. כמו שעונה קודמת חזינו במחזה אימים של גיא לוזון מאמן, נכשל סדרתית ואומר "לא החלטתי מתי לעזוב".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2014, 23:13 
גבעתיים כתב:
נועם שחם כתב:
גבעתיים כתב:

נמכר זה כמו נמכר ליאמר או לאלונה. ולא לטביב שהוכנס הדלת האחורית לסייע למוני להחזיק במועדון שלא ברמתו. כמו שעונה קודמת חזינו במחזה אימים של גיא לוזון מאמן, נכשל סדרתית ואומר "לא החלטתי מתי לעזוב".

תגיד לי מה אתה מבלבל את המוח? מה ההבדל בין נמכר להראל (בפעם השנייה) ולטביב לבין נמכר לאלונה?
סבבה אין לי בעיה עם ביקורת כלפי תאומים. לפעמים אולי אפילו יש בה היגיון. אבל אתה נראה כמו עוד אחד שנסחף עם הזרם
אחד צועק וכולם הולכים אחריו. גם עוד 100 שנה תאשימו את תאומים (שאפילו בתקשורת השם שלו מוזכר בקשר עם הפועל פעם בכמה שנים. פחות מכל עסקן אחר)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2014, 23:27 
שהפועל הסמרטוטים האלה ירדו מהעסקה הזאת
תשאירו את אוראל
חכו שבועיים לבוררות של פלאח תשלמו דמי השבחה לחיפה ותקחו אותו
ואפשר לחשוב מה יעזרו לנו שלומי אזולאי ועיאד חבשי שבכל מקרה אזולאי אני מאמין יוכל לצאת אלינו להשאלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2014, 23:30 
נועם שחם כתב:
redrony כתב:
נועם שחם כתב:

הבנתי. אז מה שאומרים על תאומים נכון בגלל שיש שמועות כאלו. באמת, איך לא ראיתי את האמת מונחת לי מתחת לידיים.

ו-9 שנים אחרי הוא חי ובוחש מאחר והחבר שלו, חיים רמון, לקח את הקבוצה מטביב, אחרי שכולנו התחננו שיבוא מישהו, כל אחד.

בשביל לנסות ולהבין מה קורה לא צריך הוכחות, צריך להטיל ספק בתהליכים הנוכחיים. הבעיה היא שכנראה יש אנשים שיש להם הוכחות אבל הם לא מדברים.
אין לי מושג מי התחנן לרמון שייקח את הקבוצה. אני ידעתי שזה צרות צרורות ביום שהוא נכנס, אני מודה שלא האמנתי עד כמה הוא אדם חלש, פחדן והיסטרי (וזה שאני לא שם על השולחן את תיאוריות הקונספירציה).
אפשר לחכות עד שנרד ליגה כי אין הוכחות ואפשר להתחיל לחבר כל מיני חתיכות פאזל יחד. חבל שהאנשים שקיבלו את המנדט מהאוהדים לא עושים את מה שמוטל עליהם ולפעמים אפילו פחות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2014, 06:40 
נועם שחם כתב:

עזוב הוכחות. אפילו משהו נסיבתי אין. מישהו כבר נתן קודם את הדוגמא המטופשת של טביב וכבר ענו לזה. אצל טביב זה היה הרבה מעבר לשמועות. המספרים לא מסתדרים, הרבה כתבות וראיונות בכלי התקשורת עם אנשים שהסתכסך איתם ושיקר להם, הרבה חלקים בפאזל לא מסתדרים.

אצל תאומים, אין לאנשים שום דבר ממשי להגיד (על כל התקופה שמ-2005-2013, חוץ מזה שהוא "היה בסביבה". אז זה לא ש"אין הוכחות". אפילו משהו נסיבתי אין. סתם ספקולציות ותאוריות קונספירציה בשקל. מסקנות צריכות להתבסס גם על מסד עובדתי כלשהו.

הבעיה בסיפור עם תאומים, זה שיותר מדי פעמים התחושה היא שההשתלחות כלפיו היא סוג של רפלקס מותנה. הוא אשם כי אנשים החליטו שהוא אשם.

העובדה שבכל האשכול הזה לא הובאה שום טענה ממשית נגדו שהיא מעבר ל"היה בסביבה", מדברת בעד עצמה.

אה כן, גם האשימו אותו בטרפוד עסקת בן זקן, ותוך 5 דקות התברר שזו האשמה מאד מאד לא מבוססת...

אגב - בנושא טביב, גניבת הכסף היא לא הנושא העיקרי אלא העובדה שהפעולות שלו באופן שיטתי לא שירתו את טובת המועדון. גם אם הייתי משתכנע שהוא לא לקח שקל לכיסו, עדין הוא לא היה בעלים ראוי, בגלל הצורה שבה התנהל המועדון תחתיו. תאומים עשה שגיאות בתקופתו, אבל לא משהו שמתקרב לטביב.

לגבי הניהול כיום, מי שמנהל את המועדון זה רמון ולא תאומים. לתאומים אפשר לייחס מעורבות, אבל הוא לא האחראי העיקרי, לפחות לא שידוע לי.

ושלא תהיה טעות, אני חושב שהניהול כרגע הוא הבזיוני ביותר בתולדות המועדון וגם לתאומים חלק בענין. אני מתייחס כרגע לטענה שתאומים אחראי באופן שיטתי לבעיות במועדון החל משנת 2005. זו תזה שמבחינתי היא חסרת ביסוס ואני לא מבין את הרציונל מאחריה.

אצל תאומים הפאזל מסתדר? זה שהוא 17 שנה תמיד נמצא מסביב למועדון למרות שלפני עשר שנים הכריז שהוא מפסיק לנהל ולא היו לו יותר אחוזי בעלות?
מי יזם את העברת הפועל ל'איש שלומנו' מוני תמורת אפס שקלים עגולים, מוישה תוכעס? מי היה יועץ לטביב, עומר חרמש?
מי התחיל את כל הסיפור ב97 ועדיין נמצא שם?
מושיק תאומים הוא איש של מאחורי הקלעים, תמיד היה כזה במהלך הקריירה. אנטיתזה לטביב שאין לו מושג איך להתנהל תקשורתית, ואם היה כזה היה יכול עדיין להיות אצלנו ולהמשיך לגנוב תוך כדי. הוא איש שיווק ופרסום, כריש גדול שיודע למשוך בחוטים וטפלון שקשה להוכיח נגדו דברים כי הוא יודע להתנהל וכי צריך אינטרסים לחשוף חשדות לא קטנים שיש על מה שקורה וקרה במועדון. יש לך ראיות נסיבתיות ששרה נתניהו מנהלת את ביבי ודה פקטו את המדינה? יש לך ראיות שהמוסד רצח את א' ב' וג'? יש ראיות שהמועדון ניסה למכור את גילי למכבי? אתה חושב בראש משפטי, והחיים לשמחתנו אינם עדיין כאלה לחלוטין. יש המון אפור, ותאומים הוא מלך האפור. במקרים כאלה רק צריך להסתכל למציאות, לבחון את מה שידוע ולשפוט לאור זאת. קומון סנס.
רמון הוא חלק והיה תמיד חלק, עירבו אותו כשהיה צריך, ולצורך העניין זה לא באמת משנה הפרסונה אלא החבורה- זאת שלא משחררת אותנו מתפיסתה כבר 17 שנה. תאומים היה ויהיה המוח שמאחורי החבורה הזו. אין לי הוכחות ואין לי ראיות, זו ההשערה המחושבת שלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2014, 07:50 
סמל אישי של המשתמש
סוס :ROSE:

בדוק עצמך שלא תקבל תביעת דיבה מתאומים. להתנהל בו זמנית מול שתי תביעות זה כבר לא פשוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2014, 07:56 
Oleg Neduda כתב:
גבעתיים כתב:
נועם שחם כתב:
גבעתיים כתב:

תגיד לי מה אתה מבלבל את המוח? מה ההבדל בין נמכר להראל (בפעם השנייה) ולטביב לבין נמכר לאלונה?
סבבה אין לי בעיה עם ביקורת כלפי תאומים. לפעמים אולי אפילו יש בה היגיון. אבל אתה נראה כמו עוד אחד שנסחף עם הזרם
אחד צועק וכולם הולכים אחריו. גם עוד 100 שנה תאשימו את תאומים (שאפילו בתקשורת השם שלו מוזכר בקשר עם הפועל פעם בכמה שנים. פחות מכל עסקן אחר)

בקיצור:
1 כי אלונה באה להשקיע.
2 טביב הגיע דרך ערבויות. קרה מה שקרה אבל זו לא היתה התכנית של הספינולוג מוני שהיה מוכן לרדת לחצי קבוצה ועדין לנהל את הפועל. מתברר שכמו רמון (כסף) וחג'ג' (חוסר ענין) גם חצי קבוצה זה יותר מדי. אם יגיע אלינו "אלונה" הכל יסתדר ולא יהיו תלונות. אבל החלאות הם ספינולוגים שרוצים קבוצת כדורגל עם שם ובלי השקעה ומציגים חזיון שוא שאי אפשר למכור.
3 כשאפילו טביב הקצמן ובעיקר שונא הפועל וה"אליטות" היה מוכן להשקיע (כמובן, פחות מבית"ר) זה היה על אפו ועל חמתו של מוני. ותרגילי הספינולוגיה עלינו לא היו רלבנטים. להפך, טביב הוא דוגמא שרוצים להשקיע בנו גם אם שונאים אותנו רק צריך לעבור את מסך הערפל של מוני-רמון-תאומים-(חג'ג').

חוץ מזה, על ההבדל בין הפועל תל אביב להפועל ב"ש ולמכבי נתניה אין מה לפרט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2014, 08:15 
סמל אישי של המשתמש
אנשים שמגנים על משה תאומים זה כבר השיא.
אני בעד למנות אותו לנשיא העמותה, שים את כולם על אוניה ולתת להם להפליג יחד במשך 10 שנים.
סוג של ריאלטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2014, 11:19 
סמל אישי של המשתמש
הערבויות שחג'ג' וצבאן שמים זה כדי לאשר חריגה מהתקציב או שההכנסות הצפויות אמורות לכסות אותו?
האם בונים על מכירת ורמוט בינואר?
האם בכל הקבוצות הקטנות יותר שהתקציב שלהן פחות או יותר כמו שלנו אבל אמורות להכניס פחות הכנסה מאיתנו יש גורמים שמשקיעים מכספם הפרטי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5409 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126 ... 181  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: