אדום-עולה בבלומפילד כתב:
yeho11 כתב:
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
Charlie כתב:
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
ביזיון שיש פה אשכול על בלמים גרועים ואף אחד לא מזכיר את אלוף האלופים: לאונרדו באורב.
אחד המרגשים. היה להפועל באותה תקופה, פלוס מינוס, גם חלוץ כהה עור, איך קראו לו?
היחיד שאני זוכר מהתקופה ההיא זה נלסון מנסה, אבל לדעתי הוא היה כמה שנים לפני לאונרדו באורב.
נלסון מנסה זכרו לברכה. עדיין יש לי תמונה איתו במגרש בגבעת עליה לכבות בר המצווה שלי. לדעתי עונת 1993/4 כי אני מצולם שם עם חזי שירזי, חיים רביבו, באקו, לוקאשיק, פליקס חלפון, רועי חדד ויהודה עמר וסיני כמנג'ר. לאונרדו בוארב היה לדעתי בעונת 1995/6 או שנה לאחר מכן. אני זוכר שהמשחק נגד הפועל חיפה עם שער הנגיחה העצמי שלו היה בדרך לעצרת בכיכר רבין או שבוע או שנה לאחר שנרצח.
למיטב זכרוני, נלסון מנסה שיחק בהפועל בתחילת 93-94, ונחתך באמצע העונה. לדעתי המשחק האחרון שלו היה בבלומפילד נגד הפועל פתח תקוה, ואנחנו ניצחנו 0:2 כאשר את השער השני כבש אלון אופיר (אני לא זוכר מי כבש את הראשון). אני זוכר שבסוף משחק הפרידה שרנו לו את שיר השחקן היחיד שהיה באותה תקופה, לכל השחקנים (חוץ מרביבו שהיה לו שיר משלו) - "נלסון מנסה! נלסון מנסה!"
באקו ולוקאשיק הגיעו באמצע אותה עונה, אולי היו כמה משחקים בודדים שנלסון מנסה עוד היה בקבוצה אחרי שבאקו ולוקאשיק הגיעו.
רואי חדד שם את הראשון מהגבהה של רביבו מתחת לשער 5. קל לזכור כי זה היה המשחק הראשון של באקו בהפועל.
השער האחרון של מנסה בהפועל היה בטוטו נגד בני יהודה, עוד משחק הזוי בשכונה באמצע השבוע, נראה לי שזה היה בחופש חנוכה או משהו בסגנון.
עונה מרגשת. משחק השיא היה מול חיפה בבית, לראות את כל שער 10-11 משתולל משמחה בגול מדר ואז המנג'ר הנוכחי שלנו משתיק אותם אחרי חמש דקות.