תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 22:02

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 43 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: Re: מרקו שולר
הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2014, 18:32 
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
Charlie כתב:
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
ביזיון שיש פה אשכול על בלמים גרועים ואף אחד לא מזכיר את אלוף האלופים: לאונרדו באורב.

אחד המרגשים. היה להפועל באותה תקופה, פלוס מינוס, גם חלוץ כהה עור, איך קראו לו?

היחיד שאני זוכר מהתקופה ההיא זה נלסון מנסה, אבל לדעתי הוא היה כמה שנים לפני לאונרדו באורב.

נלסון מנסה זכרו לברכה. עדיין יש לי תמונה איתו במגרש בגבעת עליה לכבות בר המצווה שלי. לדעתי עונת 1993/4 כי אני מצולם שם עם חזי שירזי, חיים רביבו, באקו, לוקאשיק, פליקס חלפון, רועי חדד ויהודה עמר וסיני כמנג'ר. לאונרדו בוארב היה לדעתי בעונת 1995/6 או שנה לאחר מכן. אני זוכר שהמשחק נגד הפועל חיפה עם שער הנגיחה העצמי שלו היה בדרך לעצרת בכיכר רבין או שבוע או שנה לאחר שנרצח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: מרקו שולר
הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2014, 18:39 
סמל אישי של המשתמש
רואי חדד*
בזכותו גיליתי שיש גם שם כזה עם א'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2014, 18:59 
yeho11 כתב:
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
Charlie כתב:
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
ביזיון שיש פה אשכול על בלמים גרועים ואף אחד לא מזכיר את אלוף האלופים: לאונרדו באורב.

היחיד שאני זוכר מהתקופה ההיא זה נלסון מנסה, אבל לדעתי הוא היה כמה שנים לפני לאונרדו באורב.

נלסון מנסה זכרו לברכה. עדיין יש לי תמונה איתו במגרש בגבעת עליה לכבות בר המצווה שלי. לדעתי עונת 1993/4 כי אני מצולם שם עם חזי שירזי, חיים רביבו, באקו, לוקאשיק, פליקס חלפון, רועי חדד ויהודה עמר וסיני כמנג'ר. לאונרדו בוארב היה לדעתי בעונת 1995/6 או שנה לאחר מכן. אני זוכר שהמשחק נגד הפועל חיפה עם שער הנגיחה העצמי שלו היה בדרך לעצרת בכיכר רבין או שבוע או שנה לאחר שנרצח.

למיטב זכרוני, נלסון מנסה שיחק בהפועל בתחילת 93-94, ונחתך באמצע העונה. לדעתי המשחק האחרון שלו היה בבלומפילד נגד הפועל פתח תקוה, ואנחנו ניצחנו 0:2 כאשר את השער השני כבש אלון אופיר (אני לא זוכר מי כבש את הראשון). אני זוכר שבסוף משחק הפרידה שרנו לו את שיר השחקן היחיד שהיה באותה תקופה, לכל השחקנים (חוץ מרביבו שהיה לו שיר משלו) - "נלסון מנסה! נלסון מנסה!"
באקו ולוקאשיק הגיעו באמצע אותה עונה, אולי היו כמה משחקים בודדים שנלסון מנסה עוד היה בקבוצה אחרי שבאקו ולוקאשיק הגיעו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2014, 19:18 
סמל אישי של המשתמש
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
yeho11 כתב:
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
Charlie כתב:
אדום-עולה בבלומפילד כתב:

למיטב זכרוני, נלסון מנסה שיחק בהפועל בתחילת 93-94, ונחתך באמצע העונה. לדעתי המשחק האחרון שלו היה בבלומפילד נגד הפועל פתח תקוה, ואנחנו ניצחנו 0:2 כאשר את השער השני כבש אלון אופיר (אני לא זוכר מי כבש את הראשון). אני זוכר שבסוף משחק הפרידה שרנו לו את שיר השחקן היחיד שהיה באותה תקופה, לכל השחקנים (חוץ מרביבו שהיה לו שיר משלו) - "נלסון מנסה! נלסון מנסה!"
באקו ולוקאשיק הגיעו באמצע אותה עונה, אולי היו כמה משחקים בודדים שנלסון מנסה עוד היה בקבוצה אחרי שבאקו ולוקאשיק הגיעו.

רואי חדד שם את הראשון מהגבהה של רביבו מתחת לשער 5. קל לזכור כי זה היה המשחק הראשון של באקו בהפועל.
השער האחרון של מנסה בהפועל היה בטוטו נגד בני יהודה, עוד משחק הזוי בשכונה באמצע השבוע, נראה לי שזה היה בחופש חנוכה או משהו בסגנון.
עונה מרגשת. משחק השיא היה מול חיפה בבית, לראות את כל שער 10-11 משתולל משמחה בגול מדר ואז המנג'ר הנוכחי שלנו משתיק אותם אחרי חמש דקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2014, 19:59 
סמל אישי של המשתמש
מסכים עם נער הבר מצווה שהצטלם עם מנסה שירזי ושות'. גם לי היתה בר מצווה פחות או יותר באותה תקופה. קצת אחרי.
זכורה משימת בר מצווה קיבוצית לחרמון וקינוח ביפו בצפייה באימון של הפועל וצילום עם רביבו וקונסטנטין מרקו.
מנסה שיחק שנה או שנתיים קודם לכן, בצוותא עם עוד זר מרגש שגם איתו הצטלמתי- דנוץ מוייססקו.
תראו מה שולר גרם לנו לעשות. איזה איש גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2014, 20:05 
סמל אישי של המשתמש
אני קיבלתי באותה עונה מתנה מאמא ליומולדת 12 - חולצה מס' 10 עם הספונסר KING מקדימה.
אחרי חודשיים הוא עבר לחיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2014, 20:08 
סמל אישי של המשתמש
מוני הראל אז היה עם שיער ארוך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2014, 20:32 
לאונרדו שיחק בהפועל ב-96/7. לדעתי, הבלם הגרוע ביותר שראיתי.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2014, 21:28 
לאונרדו היה לדעתי הבלם הכי גרוע שראיתי אי פעם בכלל זו היתה תקופה עם זרים מרגשים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2014, 21:53 
kobster כתב:
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
רואי חדד שם את הראשון מהגבהה של רביבו מתחת לשער 5. קל לזכור כי זה היה המשחק הראשון של באקו בהפועל.
השער האחרון של מנסה בהפועל היה בטוטו נגד בני יהודה, עוד משחק הזוי בשכונה באמצע השבוע, נראה לי שזה היה בחופש חנוכה או משהו בסגנון.
עונה מרגשת. משחק השיא היה מול חיפה בבית, לראות את כל שער 10-11 משתולל משמחה בגול מדר ואז המנג'ר הנוכחי שלנו משתיק אותם אחרי חמש דקות.

בהחלט עונה מרגשת.
ה-0:5 של חיפה על הנ**ים זה אחד המשחקים שהכי צרחתי בהם משמחה בחיים שלי, למרות שזה לא היה משחק של הפועל.

לגבי הגול של ברקוביץ' ב-2:3 של חיפה נגדנו בדקה ה-86: גם שער 5 השתולל משמחה, אבל בדיעבד טוב שהוא כבש וטוב שהפסדנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2014, 21:59 
Red or Dead כתב:
איך חיכיתי שיעבור כבר מספיק זמן ויגידו שפרנסמן זה קנאברו... בעוד שנתיים רוצ'לה יהיה וידיץ' ובעוד שלוש קולין יהיה הומלס

נו, ביחס לפטקוביצ'ים למיניהם הוא היה הרבה יותר טוב...
הוא אשכרה נתן משחקים טובים נגד קבוצות כמו בנפיקה ושאלקה, דמיינו מה היה קורה נגדן עם ההגנה של השנתיים-שלוש האחרונות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2014, 22:06 
סמל אישי של המשתמש
קנבארו? הוא יותר מזכיר את אובאמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2014, 16:51 
לגבי לאונרדו, למיטב זכרוני הרעוע הסיפור היה שאמרו לסיני שהוא היה בנבחרת הצעירה של ברזיל ובדיעבד הסתבר שזה היה נכון והוא אכן היה בשלב מסוים נבחרת הצעירה של ברזיל, אבל בפוטבול (אמריקאי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 43 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: