לוסיאנו דה ברונו כתב:
ItaiH6 כתב:
לוסיאנו דה ברונו כתב:
בוריס כתב:
ranjef כתב:
יש שם את הלפרין וקיצ׳ן, והיד עוד נטויה. הוא לא יפתח חמישייה ולא ישחק יותר מדי לדעתי.
טעות מבחינתו.
גם ברייסי רייט ויש את אריאל ומנקו שהם רוצים לקדם
מנקו הושאל לגליל.. אבל אדם אריאל נשאר שם ואני לא מבין את ההחלטה של בר מבחינה מקצועית. אני מניח ש80% מההחלטה שלו לחתום שם זה רק בגלל שהם היחידים שהביעו עניין ושלצד זה גם מסוגלים לשלם לו את אותה משכורת שהרוויח בברלין, אחרת אין לי הסבר אחר. אני לא רואה אותו מקבל את הדקות שהוא קיבל בהפועל, גם לא חצי מזה לצערי וזה באמת לצערי כי אני מאוד רוצה שהוא יצליח גם אם זה בירושלים.
חבל.
אתה זוכר שגם הדקות שהוא קיבל בהפועל נבעו מזה שרוב העונה היו רק 3 גארדים בסגל ואחד מהם היה גל איתן, כן?
זה משנה? העובדה היא שהוא ניצל את המצב בהפועל והפך את עצמו לשחקן חמישייה כמעט בכל קבוצה בליגה שלנו. אז עכשיו הוא הולך להיות מס' 3 או 4 בתור בירושלים.. ספק אם הוא יראה יותר מ4-5 דקות במשחק בעיניי.
מה שאני מנסה להגיד זה ששחקן מספר 3-4 על עמדה זה המקום המציאותי שלו והיה גם בהפועל אם לא היו בה רק 3 שחקנים על שתי עמדות שאחד מהם היה גל איתן במשך רוב העונה.
להזכירך גם אז הוא לא באמת הבריק חוץ מ3 משחקים כל העונה (דרבי בית, עוד משחק שאני לא זוכר וחיפה חוץ) והפועל הייתה קבוצה שקורסת ולא עוברת את החצי מול הפעלת הלחץ הבסיסית ביותר.
הרי אם לא הדרבי אף אחד לא זוכר אותו פה לחיוב גם עם סל הנצחון ברוממה.