תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 21:16

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 24 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: בר טימור חתם בי-ם
הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2014, 14:59 
סמל אישי של המשתמש
הפועל ירושלים הודיעה רשמית על החתמתו לשלוש שנים של בר טימור, הגארד בן ה-22 שחוזר לארץ אחרי שנה לא קלה באלבה ברלין הגרמנית. טימור, שפרץ לפני שנתיים במדי הפועל ת"א, יילחם עם צעיר אחר, תום מעיין, על דקות משחק בקו האחורי של דני פרנקו.

טימור אמר לאחר החתימה: "אני שמח ונרגש לחזור לארץ ועוד יותר מרוצה שזה יהיה להפועל י-ם. אני עדיין צעיר מאוד ובתחילת הקריירה, אבל מרגיש בר מזל להגשים כבר עכשיו את אחת השאיפות שלי ולשחק עבור המועדון הזה. המעבר לארנה והפרוייקט שנבנה כאן לטווח ארוך, נותנים לי את האמונה והתחושה שקורה כאן משהו גדול. מחכה כבר לפגוש את האוהדים המדהימים שלנו".

"אני שמח שבר מצטרף למשפחת הפועל ירושלים", סיפר פרנקו, "הוא מביא איתו את הרוח והרעב להצלחה שאנחנו רוצים בקבוצה. בר יתחבר מהר ובקלות לסגל שאנחנו בונים, ואני בטוח שהקהל שלנו יאהב את הגישה והרוח שהוא יביא איתו למגרש".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2014, 15:38 
גמר לעצמו את הקריירה, וחבל. שיהיה לו בהצלחה, לב ברטי לב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: בר טימור חתם בי-ם
הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2014, 22:01 
סמל אישי של המשתמש
ברגר כתב:
גמר לעצמו את הקריירה, וחבל.

למה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2014, 23:52 
כי בגיל כזה, בטח אחרי פציעה, שחקן צריך לשחק. והרבה. לא נראה לי שמגדל תתן לו הרבה דקות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2014, 00:00 
הימור: התחנה הבאה שלו - הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2014, 07:40 
הלוואי :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2014, 18:05 
סמל אישי של המשתמש
alachover כתב:
הלוואי :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2014, 20:01 
זו אולי לא ההחלטה האופטימלית בשבילו אבל גמר לעצמו את הקריירה זו קצת יציאה מפרופורציות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2014, 20:02 
להרגשתי הוא יצליח שם כמו גדול ויתפוס מקום בחמישייה עד סוף העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2014, 23:17 
יש שם את הלפרין וקיצ׳ן, והיד עוד נטויה. הוא לא יפתח חמישייה ולא ישחק יותר מדי לדעתי.
טעות מבחינתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2014, 23:39 
ranjef כתב:
יש שם את הלפרין וקיצ׳ן, והיד עוד נטויה. הוא לא יפתח חמישייה ולא ישחק יותר מדי לדעתי.
טעות מבחינתו.

גם ברייסי רייט ויש את אריאל ומנקו שהם רוצים לקדם

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2014, 00:59 
סמל אישי של המשתמש
קצת מעצבן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2014, 16:08 
סמל אישי של המשתמש
בוריס כתב:
ranjef כתב:
טעות מבחינתו.

מנקו הושאל לגליל.. אבל אדם אריאל נשאר שם ואני לא מבין את ההחלטה של בר מבחינה מקצועית. אני מניח ש80% מההחלטה שלו לחתום שם זה רק בגלל שהם היחידים שהביעו עניין ושלצד זה גם מסוגלים לשלם לו את אותה משכורת שהרוויח בברלין, אחרת אין לי הסבר אחר. אני לא רואה אותו מקבל את הדקות שהוא קיבל בהפועל, גם לא חצי מזה לצערי וזה באמת לצערי כי אני מאוד רוצה שהוא יצליח גם אם זה בירושלים.
חבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2014, 00:18 
סמל אישי של המשתמש
לוסיאנו דה ברונו כתב:
בוריס כתב:
ranjef כתב:
טעות מבחינתו.

מנקו הושאל לגליל.. אבל אדם אריאל נשאר שם ואני לא מבין את ההחלטה של בר מבחינה מקצועית. אני מניח ש80% מההחלטה שלו לחתום שם זה רק בגלל שהם היחידים שהביעו עניין ושלצד זה גם מסוגלים לשלם לו את אותה משכורת שהרוויח בברלין, אחרת אין לי הסבר אחר. אני לא רואה אותו מקבל את הדקות שהוא קיבל בהפועל, גם לא חצי מזה לצערי וזה באמת לצערי כי אני מאוד רוצה שהוא יצליח גם אם זה בירושלים.
חבל.

אתה זוכר שגם הדקות שהוא קיבל בהפועל נבעו מזה שרוב העונה היו רק 3 גארדים בסגל ואחד מהם היה גל איתן, כן?

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2014, 02:01 
סמל אישי של המשתמש
ItaiH6 כתב:
לוסיאנו דה ברונו כתב:
בוריס כתב:
ranjef כתב:
טעות מבחינתו.

חבל.

אתה זוכר שגם הדקות שהוא קיבל בהפועל נבעו מזה שרוב העונה היו רק 3 גארדים בסגל ואחד מהם היה גל איתן, כן?

זה משנה? העובדה היא שהוא ניצל את המצב בהפועל והפך את עצמו לשחקן חמישייה כמעט בכל קבוצה בליגה שלנו. אז עכשיו הוא הולך להיות מס' 3 או 4 בתור בירושלים.. ספק אם הוא יראה יותר מ4-5 דקות במשחק בעיניי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2014, 07:56 
להבנתי, התפתחות השכר בדכ תלויה בהתפתחות הקריירה.
שחקני כדורסל בארץ נמצאים בצמתי החלטה של שכר גבוה יותר מול משחק והתפתחות צריכים לשקול טוב טוב מה הם עושים.
בר הוא דוגמה לקבלת החלטה שגויה לדעתי.
הוא יצא מוקדם מידי לחול. הוא היה צריך להמשיך עוד עונה בהפועל ולקבל דקות רבות יותר ולבנות לעצמו בטחון ומעמד. ואז ללכת לקבוצות שיכולות להציע שכר גבוה.
החזרה הביתה והעובדה שבקושי שיחק בגרמניה מראה על הבחירה השגויה.
מבחינת השחקן, לא בטוח שמקסום השכר בטווח הקצר, גם מבטיח מיקסום בסה"כ הקריירה. אבל החברה האלה כנראה לא מסתכלים על זה.
הבחירה בירושלים, כפי שכתבו קודמי, נראית לי גם כן מנקודת מבט של כסף. מי יכול לתת לושכר גבוה יותר ולא משנה לדקות המשחק ולהתפתחותו כשחקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2014, 14:24 
סמל אישי של המשתמש
לוסיאנו דה ברונו כתב:
ItaiH6 כתב:
לוסיאנו דה ברונו כתב:
בוריס כתב:
ranjef כתב:
טעות מבחינתו.

חבל.

זה משנה? העובדה היא שהוא ניצל את המצב בהפועל והפך את עצמו לשחקן חמישייה כמעט בכל קבוצה בליגה שלנו. אז עכשיו הוא הולך להיות מס' 3 או 4 בתור בירושלים.. ספק אם הוא יראה יותר מ4-5 דקות במשחק בעיניי.

מה שאני מנסה להגיד זה ששחקן מספר 3-4 על עמדה זה המקום המציאותי שלו והיה גם בהפועל אם לא היו בה רק 3 שחקנים על שתי עמדות שאחד מהם היה גל איתן במשך רוב העונה.
להזכירך גם אז הוא לא באמת הבריק חוץ מ3 משחקים כל העונה (דרבי בית, עוד משחק שאני לא זוכר וחיפה חוץ) והפועל הייתה קבוצה שקורסת ולא עוברת את החצי מול הפעלת הלחץ הבסיסית ביותר.
הרי אם לא הדרבי אף אחד לא זוכר אותו פה לחיוב גם עם סל הנצחון ברוממה.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2014, 21:38 
יכולת פשוט להגיד שלדעתך הוא לא שחקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2014, 22:12 
סמל אישי של המשתמש
אני לא חושב ככה.
אני חושב שהוא צעיר שהראה הרבה פוטנציאל אבל חשב על עצמו וגם אחרים חושבים עליו הרבה יותר ממה שהוא באמת בגלל נסיבות.

על גל איתן אני כותב ואומר בפירוש שהוא לא שחקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2014, 00:38 
סמל אישי של המשתמש
כמה הגזמות הולכות פה...
טימור מגיע לירושלים בתור גארד רביעי בקבוצה שהולכת לשחק המון משחקים העונה, עם ליגה מאוד ארוכה ומסגרת נוספת של עוד משחק בשבוע ביורוקאפ. במסגרת הליגה, עם החוק הרוסי והרצון (אני מניח) של ירושלים לא לשחוק את השחקנים הבכירים כמו שקרה להם בעונה שעברה, תהיה לו הזדמנות לקבל מספיק דקות. אם הלפרין ואליהו הולכים לקבל ביחד 55 דקות אז זה משאיר לו להתחרות על משהו כמו 30 דקות עם אדם אריאל ויניב גרין (בסך הכל הסגל הישראלי של ירושלים לא מדהים בכלל ביחס לתקציב שלהם). אם מולם הוא לא יצליח להתחרות על דקות (יכול להיות שהוא יצליח ויכול להיות שלא) אז זו כבר בעיה שלו אבל אי אפשר להגיד שלא תהיה לו הזדמנות. להגיד שהוא היה צריך לוותר על איזה מיליון שקל אם לא יותר בחוזה שלא בטוח שהוא יראה שוב בקריירה שלו, רק בשביל ללכת לקבוצה שתבטיח לו דקות (שגם לא בטוח שהוא היה מקבל לאורך זמן כי הוא לא בדיוק שחקן מוכח ומניה בטוחה) זה מצחיק. הוא לא בחר באופציה הכי טובה, אלא באופציה השפויה היחידה שהייתה לו. ולהגיד מצד שני שהוא ייכנס לחמישייה זה עוד יותר מצחיק.
בנימה אישית אני לא מבין מה ההתרגשות הגדולה פה ממנו אבל כל אחד ומה שעושה לו טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2014, 12:52 
סמל אישי של המשתמש
הסגל הישראלי של ירושלים הוא הטוב בארץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2014, 12:56 
אתה בטוח?
את מי היית לוקח, יוגב אוחיון או יותם הלפרין? אני את אוחיון
טיוס או יניב גרין? טיוס
אליהו או פניני? אליהו
לנדסברג או בר טימור? לנדסברג

ירושלים לדעתי עשו טעות קשה כשלא החתימו את דיור פישר. אפילו שהוא היה מאוד יקר. גם מתוך מחשבה שאחרי העונה הקרובה סיכוי סביר שטיוס יעזוב את מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2014, 13:01 
סמל אישי של המשתמש
אוחיון?
ברצינות?
אחד השחקנים שמוכר הכי הרבה משחקים בארץ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2014, 13:16 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
אתה בטוח?
את מי היית לוקח, יוגב אוחיון או יותם הלפרין? אני את אוחיון
טיוס או יניב גרין? טיוס
אליהו או פניני? אליהו
לנדסברג או בר טימור? לנדסברג

ירושלים לדעתי עשו טעות קשה כשלא החתימו את דיור פישר. אפילו שהוא היה מאוד יקר. גם מתוך מחשבה שאחרי העונה הקרובה סיכוי סביר שטיוס יעזוב את מכבי.

אני מסתכל על החוק הרוסי-
אני מעדיף את יותם וליאור אליהו על אוחיון ופניני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 24 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: