ranjef כתב:
Fez כתב:
אגב, זה רק מוכיח כמה כל הבעיות היו 100% ארז ו-0% הנהלה.
מה זה "כל" הבעיות?
זמן החתמת שחקנים?
יכול להיות שכל אחד מהזרים יתגלה כתותח NBA, אבל עדיין אין הבטחה לאיכות יותר טובה של זרים אם החתמת אותם חודשיים מוקדם יותר. (וגם לא להיפך כמובן).
אנחנו פשוט לא רגילים לזה, וזה כיף להרגיש כביכול "מסודר". אבל זה לכשעצמו לא אומר כלום על רמת הזרים עצמם.
זה לא אומר כלום לגבי רמת הזרים אבל זה אומר המון לגבי היכולת לקבל החלטות בזמן אמת. הסיפורים של ארז הם סיפורי סבתא ואין שום יתרון בלחכות עם הזרים לרגע האחרון (הרי שנה שעברה השיחוק הכי גדול הוחתם ראשון והנפילה הכי גדולה הוחתם אחרון). לארז לוקח קיץ שלם של התמהמהות מאותה סיבה שלוקח לו עונה שלמה להחליף את קאונסיל - הוא לא מסוגל לקבל החלטה ודשנו בזה כאן מספיק.
אני מאוד מרוצה מזה שיש צוות מקצועי שמקבל החלטות בזמן אמת, שלא מתבכיין ומתקרבן כל היום, שלא פוסל שחקנים מסיבות הזויות ולא רציונליות, שאם מבריז לו שחקן אז תוך כמה ימים כבר חותם אחד אחר במקום להכנס לשנת אבל, שלא יושב ומתלבט חודשים רק כדי להביא בסוף שחקנים ברמה של קאונסיל כשהשוק כבר ריק ואז להאשים את ההנהלה ולא להיות מסוגל להחליף אותם. בשלב הזה כבר ברור שקטש והסקאוט שלו 180 מעלות מארז בנושא הזה, וזה שיפור משמעותי.
ומשהו לסיכום הנושא הזה - אם להתעלם מנושא ההחתמה של גייטס (שיש לי ספקות לגביו), אני חושב שכל ההחתמות החדשות של קטש (סקוט, בראון, מיימון) מאוד לגיטימיות בתקציב שלנו. כולם הימורים אבל הימורים טובים ביחס למחיר (בניגוד לקאונסיל). כולם שחקנים שלפחות בסגנון מתאימים לארץ, ולפי קריירת המכללות שלהם יש להם פוטנציאל להתאים גם ברמה. אף אחד מהם לא צורם לי בתור שחקן שלא יכול להצליח בארץ (כמו קאונסיל:
viewtopic.php?p=1802763#p1802763).
אני כן קצת מאוכזב שתקציב הזרים שלנו לא ממש עלה ושוב הלכנו להרפתקאות של כל כך הרבה צעירים לא מוכחים, אבל אין ברירה ואנחנו מתנהלים באחריות תחת גירעון. בתקציב זרים של 60-70 אלף דולר לזר מבחינתי חד משמעית עדיף ללכת על שחקנים צעירים עם פוטנציאל (וסיכון) בסגנון שאנחנו הבאנו, ולא להתפשר על כל מיני שחקנים בינוניים מינוס עם ניסיון באירופה כמו שקבוצות אחרות מביאות (וזה דבר שכן אהבתי אצל ארז למרות שהוא היה קיצוני עם זה).
רק מקווה בשביל קטש שהוא יודע מה הוא עושה בנושא של גייטס.
קוס אוחטק שהעלית את הקישור הזה ועכשיו אני מרגיש כמו דביל...
אבל תגיד, פרובידנס זו לא מכללה רצינית? כי אני בזמנו חשבתי שמי שהוא שחקן חמישייה במכללה טובה בביג איסט, לא יכול להיות בחירה רעה מדי.