תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 21:30

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 125 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הזר הרביעי: ג׳רון מיימון
הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2014, 11:28 
bergkamp כתב:
היה ידוע שקרלון בראון סקורר. זה היה ברור מהאימונים הראשונים שלו וכבר במשחק האימון נגד נס ציונה בהדר יוסף היה ברור שמדובר בשיחוק גדול.
דוראנד סקוט הוא שחקן הגנה מצוין וחודר טוב, אבל לא עושה רושם של סקורר מוכח עם קליעה מבחוץ. שני הגבוהים בטח לא סקוררים גדולים. אולי אולי ראיון בראון יפתיע ויתגלה כסקורר יוצא דופן, אם כי היכולות שלו עושות רושם של שחקן מרשים אבל משלים.

קרלון גם תוכנן להיות משלים מהספסל
מי שיותר טוב יפתח בחמישייה

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2014, 11:35 
סמל אישי של המשתמש
הנהלה בושה!!!
תחילת אוגוסט וסוגרים את הסגל?? אתם לא מתביישים???? מה אנחנו אמורים לעשות עכשיו חודשיים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2014, 11:38 
אגב, זה רק מוכיח כמה כל הבעיות היו 100% ארז ו-0% הנהלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2014, 11:54 
כל הכבוד
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2014, 12:05 
סמל אישי של המשתמש
זה לא חודשיים אלא חודש כי יש גביע חרטא בספטמבר.מתי מתחילים האימונים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2014, 12:57 
דובראש כתב:

פתיחת אימונים רשמית 24 באוגוסט.

גביע חרטא ב-15-18 לספטמבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2014, 13:17 
דובראש כתב:

כן אבל זה המשחק היחיד (במידה ונודח) עד לליגה, כי אין לנו השנה סיבוב א' בגביע
אלא אם כן יהיה משחק אימון או איזה טורנירי פתאל למינהם :SMOKE:

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2014, 13:53 
אני לא מבין גדול בכדורסל, אבל יש לי הרגשה שחסר השחקן הזה שכולנו מחכים לראות אותו אחרי ששמענו שחתם.
שנה שעברה זה היה הארפר ואחרי 2 משחקים התגלה כבראון.

היום אין את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2014, 14:41 
Fez כתב:

רגע רגע, היה גם שינוי בהנהלה, שני חברי הנהלה התחלפו...
אני טוען שהכל היה באשמת בוכמן!

אני לא חושב שיש צורך אך על מנת לדקדק אני רק אציין שההודעה הזאת נרשמה בציניות ואין מאחוריה שום קשר למה שאני באמת חושב...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2014, 14:56 
Fez כתב:

מה זה "כל" הבעיות?
זמן החתמת שחקנים?
יכול להיות שכל אחד מהזרים יתגלה כתותח NBA, אבל עדיין אין הבטחה לאיכות יותר טובה של זרים אם החתמת אותם חודשיים מוקדם יותר. (וגם לא להיפך כמובן).
אנחנו פשוט לא רגילים לזה, וזה כיף להרגיש כביכול "מסודר". אבל זה לכשעצמו לא אומר כלום על רמת הזרים עצמם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2014, 15:10 
זה נכון.
מצד שני מי שאין לו בעייה להחליט באוגוסט, כנראה לא יסחוב החלטה להחליף זר מנובמבר עד מרץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2014, 15:23 
סמל אישי של המשתמש
זה לא מבטיח שום דבר אבל כמו כשראינו שנה שעברה, גם למשוך את ההחלטה עד הרגע האחרון ואפילו אחריו עדיין לא מבטיח שום דבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2014, 15:26 
ranjef כתב:
Fez כתב:

מה זה "כל" הבעיות?
זמן החתמת שחקנים?
יכול להיות שכל אחד מהזרים יתגלה כתותח NBA, אבל עדיין אין הבטחה לאיכות יותר טובה של זרים אם החתמת אותם חודשיים מוקדם יותר. (וגם לא להיפך כמובן).
אנחנו פשוט לא רגילים לזה, וזה כיף להרגיש כביכול "מסודר". אבל זה לכשעצמו לא אומר כלום על רמת הזרים עצמם.

זה לא אומר כלום לגבי רמת הזרים אבל זה אומר המון לגבי היכולת לקבל החלטות בזמן אמת. הסיפורים של ארז הם סיפורי סבתא ואין שום יתרון בלחכות עם הזרים לרגע האחרון (הרי שנה שעברה השיחוק הכי גדול הוחתם ראשון והנפילה הכי גדולה הוחתם אחרון). לארז לוקח קיץ שלם של התמהמהות מאותה סיבה שלוקח לו עונה שלמה להחליף את קאונסיל - הוא לא מסוגל לקבל החלטה ודשנו בזה כאן מספיק.
אני מאוד מרוצה מזה שיש צוות מקצועי שמקבל החלטות בזמן אמת, שלא מתבכיין ומתקרבן כל היום, שלא פוסל שחקנים מסיבות הזויות ולא רציונליות, שאם מבריז לו שחקן אז תוך כמה ימים כבר חותם אחד אחר במקום להכנס לשנת אבל, שלא יושב ומתלבט חודשים רק כדי להביא בסוף שחקנים ברמה של קאונסיל כשהשוק כבר ריק ואז להאשים את ההנהלה ולא להיות מסוגל להחליף אותם. בשלב הזה כבר ברור שקטש והסקאוט שלו 180 מעלות מארז בנושא הזה, וזה שיפור משמעותי.

ומשהו לסיכום הנושא הזה - אם להתעלם מנושא ההחתמה של גייטס (שיש לי ספקות לגביו), אני חושב שכל ההחתמות החדשות של קטש (סקוט, בראון, מיימון) מאוד לגיטימיות בתקציב שלנו. כולם הימורים אבל הימורים טובים ביחס למחיר (בניגוד לקאונסיל). כולם שחקנים שלפחות בסגנון מתאימים לארץ, ולפי קריירת המכללות שלהם יש להם פוטנציאל להתאים גם ברמה. אף אחד מהם לא צורם לי בתור שחקן שלא יכול להצליח בארץ (כמו קאונסיל: viewtopic.php?p=1802763#p1802763).
אני כן קצת מאוכזב שתקציב הזרים שלנו לא ממש עלה ושוב הלכנו להרפתקאות של כל כך הרבה צעירים לא מוכחים, אבל אין ברירה ואנחנו מתנהלים באחריות תחת גירעון. בתקציב זרים של 60-70 אלף דולר לזר מבחינתי חד משמעית עדיף ללכת על שחקנים צעירים עם פוטנציאל (וסיכון) בסגנון שאנחנו הבאנו, ולא להתפשר על כל מיני שחקנים בינוניים מינוס עם ניסיון באירופה כמו שקבוצות אחרות מביאות (וזה דבר שכן אהבתי אצל ארז למרות שהוא היה קיצוני עם זה).

רק מקווה בשביל קטש שהוא יודע מה הוא עושה בנושא של גייטס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2014, 15:33 
סמל אישי של המשתמש
זה בעיקר מעיד למי יש סגנון אשיות ריאקטיבי
ולמי יש סגנון פרואקטיבי
אני יודע איזה סגנון הייתי רוצה שיהיה למאמן הקבוצה שלי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2014, 15:40 
סמל אישי של המשתמש
אני אישית בעיקר רוצה שיהיה למאמן שלי סגנון מנצח :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2014, 16:33 
Fez כתב:
ranjef כתב:
Fez כתב:

מה זה "כל" הבעיות?
זמן החתמת שחקנים?

זה לא אומר כלום לגבי רמת הזרים אבל זה אומר המון לגבי היכולת לקבל החלטות בזמן אמת. הסיפורים של ארז הם סיפורי סבתא ואין שום יתרון בלחכות עם הזרים לרגע האחרון (הרי שנה שעברה השיחוק הכי גדול הוחתם ראשון והנפילה הכי גדולה הוחתם אחרון). לארז לוקח קיץ שלם של התמהמהות מאותה סיבה שלוקח לו עונה שלמה להחליף את קאונסיל - הוא לא מסוגל לקבל החלטה ודשנו בזה כאן מספיק.
אני מאוד מרוצה מזה שיש צוות מקצועי שמקבל החלטות בזמן אמת, שלא מתבכיין ומתקרבן כל היום, שלא פוסל שחקנים מסיבות הזויות ולא רציונליות, שאם מבריז לו שחקן אז תוך כמה ימים כבר חותם אחד אחר במקום להכנס לשנת אבל, שלא יושב ומתלבט חודשים רק כדי להביא בסוף שחקנים ברמה של קאונסיל כשהשוק כבר ריק ואז להאשים את ההנהלה ולא להיות מסוגל להחליף אותם. בשלב הזה כבר ברור שקטש והסקאוט שלו 180 מעלות מארז בנושא הזה, וזה שיפור משמעותי.

ומשהו לסיכום הנושא הזה - אם להתעלם מנושא ההחתמה של גייטס (שיש לי ספקות לגביו), אני חושב שכל ההחתמות החדשות של קטש (סקוט, בראון, מיימון) מאוד לגיטימיות בתקציב שלנו. כולם הימורים אבל הימורים טובים ביחס למחיר (בניגוד לקאונסיל). כולם שחקנים שלפחות בסגנון מתאימים לארץ, ולפי קריירת המכללות שלהם יש להם פוטנציאל להתאים גם ברמה. אף אחד מהם לא צורם לי בתור שחקן שלא יכול להצליח בארץ (כמו קאונסיל: viewtopic.php?p=1802763#p1802763).
אני כן קצת מאוכזב שתקציב הזרים שלנו לא ממש עלה ושוב הלכנו להרפתקאות של כל כך הרבה צעירים לא מוכחים, אבל אין ברירה ואנחנו מתנהלים באחריות תחת גירעון. בתקציב זרים של 60-70 אלף דולר לזר מבחינתי חד משמעית עדיף ללכת על שחקנים צעירים עם פוטנציאל (וסיכון) בסגנון שאנחנו הבאנו, ולא להתפשר על כל מיני שחקנים בינוניים מינוס עם ניסיון באירופה כמו שקבוצות אחרות מביאות (וזה דבר שכן אהבתי אצל ארז למרות שהוא היה קיצוני עם זה).

רק מקווה בשביל קטש שהוא יודע מה הוא עושה בנושא של גייטס.

קוס אוחטק שהעלית את הקישור הזה ועכשיו אני מרגיש כמו דביל...

אבל תגיד, פרובידנס זו לא מכללה רצינית? כי אני בזמנו חשבתי שמי שהוא שחקן חמישייה במכללה טובה בביג איסט, לא יכול להיות בחירה רעה מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2014, 18:38 
סמל אישי של המשתמש
לא רק אתה יצאת דביל....והייתה לו גם עונה עם 15 נק' ו7.5 אסיסטים.
בקיצור צריך ללמוד להקשיב לFez :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2014, 18:42 
סמל אישי של המשתמש
הפורום הזה גורם לי לאהוב את עונת המלפפונים הארוכה מידי בכדורזל :COMMY:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2014, 18:46 
סמל אישי של המשתמש
מצחיק רצח האשכול על ההחתמה של קאונסיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2014, 18:52 
עומרי קנדה כתב:

צור ש. כתב:
לא רק זה, יש לו טוויטר אבל החשבון שלו חסום ולא פתוח לכולם. לשחרר ומהר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הזר הרביעי: ג׳רון מיימון
הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2014, 18:56 
הפועל כתב:
לא רק אתה יצאת דביל....והייתה לו גם עונה עם 15 נק' ו7.5 אסיסטים.
בקיצור צריך ללמוד להקשיב לFez :)

התזכורת השבועית, הארפר היה בין המומלצים של פז. #רקאומר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2014, 19:08 
בוא נגיד ככה, להגיד מי כנראה יהיה לא טוב (למי אין פוטנציאל להצליח בארץ) זה יותר "מדויק" מאשר להגיד מי יצליח.
לפעמים לשחקנים יש פוטנציאל והם לא מצליחים מכל מיני סיבות, את זה יותר קשה לדעת. היו הרבה זרים שהיה להם פוטנציאל (כמו רמון מור, כמו מארשל) אבל בסוף הם נכשלו כישלון די חרוץ מכל מיני סיבות, אני לא מתיימר לדעת "לחזות" את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2014, 20:06 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:

פורמאלין!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2014, 20:55 
עומרי קנדה כתב:

ציטוט:
בעונה החולפת, בעקבות פציעה שהשביתה אותו ל-4 שבועות וגרמה לו להעדר מסיבוב המשחקים הבין-ארצי של הביג איסט, ירדו ממוצעיו ל-10.5 נקודות ו-6.8 אסיסטים למשחק וכך ירדו גם סיכויו להיבחר בדראפט

ציטוט מההודעה של הפועל תל אביב על החתמת קאונסיל. :LOL2:

מזכיר את רמת הפרסומים באתר ONE. :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2014, 21:06 
אז נכון, עוד לא התחילו אפילו להתאמן, אבל בכל זאת אפשר להביע סיפוק זהיר מאיך שהסגל הנוכחי נראה. העונה הקודמת, גם אם נתנה לנו הרבה רגעים יפים, היתה במידה רבה מאד תלויה ביכולת של שני שחקנים, שלערב לא-טוב או (חו"ח) לפציעה של אחד מהם היה אפקט משמעותי ביותר על הקבוצה כולה. מה שתרם לא מעט והעצים את המצב הזה היה הספסל הקצר דה-פאקטו. ההתרשמות "על הנייר" ממי שישחק אצלינו השנה, כולל הדיונים המחכימים עליהם בפורום, נותנת במידה רבה תחושה שהמצב הבעייתי הזה לא אמור לחזור על עצמו. ברור שיש כאן פאזל לא פשוט, בייחוד בצד ההתקפי, וצפוי שייקח זמן עד שהענינים "יתחברו", אבל עמדת הפתיחה נראית לי סבירה בהחלט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2014, 21:10 
כמה שחקנים החתמנו עונה שעברה באותו תאריך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2014, 22:24 
Meitar כתב:

אפס, קרלון בראון היה הראשון והוחתם ב-11 באוגוסט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2014, 22:25 
סמל אישי של המשתמש
רביב חתם ב 30.7

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2014, 22:37 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
bergkamp כתב:
עושה רושם שיש קבוצה מאוד מוגבלת התקפית. לימונד הוא אשכרה הגו-טו-גאי שלנו והסקורר הטוב ביותר בסגל, רק שזה בשיטה שונה לגמרי מעונה שעברה.
מקווה שהעובדה שעושה רושם שזו קבוצה שכולם שומרים מעולים בה (חוץ מגייטס) ובטוח תהיה טובה יותר בריבאונד (חוכמה קטנה אחרי שהיינו קבוצת הריבאונד הגרועה בליגה אשתקד) תתרום לחוסן שלנו ותאפשר לנו להתמודד על מקום רביעי. גם אם נסיים חמישי-שישי זה לא אסון אם נגיע לפלייאוף בשיא ולא בשפל כמו אצל מר כדורסל.

כמובן שאי אפשר לדעת את רמת השחקנים, אם יהיו נפילה או הצלחה. אבל ברמת העיקרון מה שכתבת לא נכון.
דוראנד סקוט הוא סקורר לכל דבר ועניין. היה סקורר במכללות והוחתם ככזה בספרד. לא הצליח שם, נכון. אבל הוא סקורר.
גם יינסי גייטס הוא סקורר מתחת לסל. יותר טוב, פחות טוב, אבל הוא גו טו גאי מתחת לסל שאמור לעשות נקודות. זה משהו שלא היה בכלל בעונה שעברה. שחקן מטרה מתחת לסל (שוב, הוא יכול להיות טוב או רע. אני מדבר על אופי השחקן - גייטס הוא סקורר מתחת לסל)
וגם ריון בראון שחקן שבמכללות עשה לא מעט נקודות. הוא לא גו טו גאי. פחות מייצר לעצמו מצבים. אבל בסגנון הוא קלעי.

אם שחקן המטרה שלך מתחת לסל קולע 12 נקודות למשחק ב-50% מהמהשדה, וסקוט היה העונה שחקן של פחות מ-5 נקודות למשחק (כרוקי בליגה הרבה יותר טובה, אבל עדיין, פחות מ-5 נקודות למשחק), ובראון עד העונה האחרונה שכל הכוכבים עזבו והוא נשאר לבד היה שחקן של 6-7 נקודות למשחק, והזר הרביעי הובא בשביל לתת הגנה וריבאונד, אז כן, מה שהוא כתב זה נכון - לפחות על הנייר יש קבוצה מוגבלת התקפית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2014, 22:45 
Meitar כתב:

אני זוכר שגולן וקרלון חתמו באותו יום
גוש וקאונסיל חתמו יום אחרי יום
וגסטין חתם בוקר המשחק מול אשקלון בגביע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 125 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: