תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 20:11

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5409 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116 ... 181  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול דיונים הפועל (יוני - אוגוסט)
הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2014, 09:58 
kobster כתב:
כסא 5,
בעלות החוזה של דגני אפשר להכניס את פלאח,אזולאי ואת החבר שלך חבשי או איך שלא יקראו לו, וזה לפני החוב של החצי מיליון לחיפה שאין כרגע מי שיכסה אז יש חסכון.
דגני גם ככה חוזר לחיפה בסוף השנה ויש כאן אופציה להעביר אלינו את פלאח בלי השאלה ובלי בטיח, האופציה השניה היא להביא את פלאח בהשאלה ואז בשנה הבאה אתה מאבד את כל מרכז ההגנה שלך.

יענו את הבלם היחידי שניתן לסמוך עליו פחות או יותר אתה רוצה להחליף בבלם שהוא סימן שאלה מקצועי וסימן קריאה קוגנטיבי וחברתי ואותו אתה רוצה לשים ליד מחדל כמו קולין. אזולאי וחבשי יכולים להגיע בלי קשר, הסברתי לך, אף אחד לא ישלם עליהם גרוש גם ככה, הם יושאלו למי שרק ישלם להם משכורת. ואם תעביר את פלאח בלי השאלה אלא רכישה גם ככה תצטרך לשלם עליו כסף אז החסכון כאן איפה בדיוק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2014, 09:59 
שיעזבו את חבשי ואזולאי ויכוונו כבר לידין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2014, 09:59 
על בסיס איזה מידע כתבו בפראבדה של שרה שהתקציב העונה הוא 26 מיליון ש"ח?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2014, 10:03 
עד מתי קובי סידי? עד מתי?

"נציגו של חיים רמון" בחודורוב והאיש ששכנע אותו להביא את ברקוביץ כי הוא "מוכר מנויים"....עכשיו מנהיג הפיכה..

עד מתי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2014, 10:05 
סמל אישי של המשתמש
חבשי הוא בלם/קשר אחורי צעיר, נתונים פיזיים סבירים מאוד לליגה שלנו, אבל די נגר. סוג של קפילוטו, אפילו פחות טוב הייתי אומר. קולין לצורך הדוגמה יותר טוב ממנו. אני לא רואה איך הוא תורם לנו.
שלומי אזולאי בהחלט עדיף על שרם, דדו ושות' (ולטעמי כיום גם יותר טוב מגוזלן שאני לא כ"כ מחזיק ממנו) , אבל יצור מצב של מספר חלוצים בינוניים במקרה הטוב וישאיר אותנו ללא גולר נורמלי אחד, בעוד שגם בקישור שלנו אין שחקנים שנוטים לכבוש בכמויות מסחריות. אם בעונה הקודמת דמארי עשה את העבודה בשביל כולם, העונה אנחנו הולכים להיות קבוצה אימפוטנטית ברמות אחרות. תסתכלו על כל קבוצה נורמלית בליגה ותמצאו 2-3 שחקנים שהם איום ממשי על השער, ועוד 2-3 שיכולים ביום טוב לשים גול. אצלנו יהיה חלוץ בינוני (גוזלן או אזולאי, זה באמת לא כל-כך משנה) ומאחוריו גילי-זגורי-מלכה/ספורי/יחזקאל. מי אמור לכבוש בהרכב הזה?

מבחינת הקישור האחורי, אנחנו נשארים עם שי אבוטבול כשחקן הרכב. נגמרו לי המילים לגבי השחקן הזה, באמת שאם הוא לא בהפועל הוא בליגה הלאומית עם סלים. מביך מאוד הסיפור איתו. מה שכן, חידשנו לו שוב את החוזה ככה שאני רגוע - הבינוניות (במקרה הטוב) תישמר לאורך זמן.

אפשר היה לעשות הרבה הרבה יותר עם החרמנות של סטנוייביץ' על דגני, שאני מזכיר לכם שמדובר בבלם נבחרת ישראל ושחקן שהם בונים עליו להרכב הראשון. תמשיכו לזיין את השכל על הפדיחות שהוא עושה ולגמור על איתן טיבי כאילו שזה לא קורה אצל כל בלם. דגני בלם אדיר, ישראלי וצעיר - נכס די נדיר במחוזות הליגה האפורה הזאת, ואנחנו לצערי עקב שיקולים תזרימיים נאלצים לוותר עליו. חבל מאוד. מאוד.

לגבי פלאח מאוד רציתי לראות אותו בהפועל (ליד דגני, אבל עדיין). מקווה מאוד שבנושא שלו הפועל תעשה עבודה נורמלית ותקבל את כרטיס השחקן ולא השאלות מוזרות עם הגבלות מול מכבי חיפה. בנושא סעיף השחרור צריך לעמוד איתנים כי אנחנו האופציה היחידה שלו לשחק בקבוצה נורמלית בעונה הקרובה. 300 אלף יורו זה סעיף שחרור נמוך. צריך לכוון לאיזור חצי מיליון יורו ורק לאירופה, אבל למה שאצפה לקצת היגיון מחבורת המטומטמים שיושבים בחודורוב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2014, 10:10 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
kobster כתב:
כסא 5,
בעלות החוזה של דגני אפשר להכניס את פלאח,אזולאי ואת החבר שלך חבשי או איך שלא יקראו לו, וזה לפני החוב של החצי מיליון לחיפה שאין כרגע מי שיכסה אז יש חסכון.
דגני גם ככה חוזר לחיפה בסוף השנה ויש כאן אופציה להעביר אלינו את פלאח בלי השאלה ובלי בטיח, האופציה השניה היא להביא את פלאח בהשאלה ואז בשנה הבאה אתה מאבד את כל מרכז ההגנה שלך.

יענו את הבלם היחידי שניתן לסמוך עליו פחות או יותר אתה רוצה להחליף בבלם שהוא סימן שאלה מקצועי וסימן קריאה קוגנטיבי וחברתי ואותו אתה רוצה לשים ליד מחדל כמו קולין. אזולאי וחבשי יכולים להגיע בלי קשר, הסברתי לך, אף אחד לא ישלם עליהם גרוש גם ככה, הם יושאלו למי שרק ישלם להם משכורת. ואם תעביר את פלאח בלי השאלה אלא רכישה גם ככה תצטרך לשלם עליו כסף אז החסכון כאן איפה בדיוק?

סימן קריאה קוגנטיבי וחברתי זה נשמע כמו משהו שהחברים החדשים שלך בוולטון היו כותבים. ואפילו מביאים לינק לסימוכין.
אזולאי וחבשי/סודני יכולים להגיע אבל שחר מחזיק אותך בביצים בגלל החוב על דגני אז הוא לא יעביר לך אף אחד, אני גם סקפטי לגבי התקציב שלנו והאפשרות להחזיק גם את דגני וגם את אזולאי.
זה חסכון כי דגני חוזר לחיפה בשנה הבאה ואז אתה גם צריך לשלם לו שכר גבוה השנה, גם לשלם את החוב עליו וגם להביא שחקן במקומו בשנה הבאה, לעומת זאת אתה מקבל את פלאח לצמיתות עם שכר הרבה יותר נמוך.
שוב, זה פח ואני אישית חושב שמבחינה מקצועית עדיף להביא רק את פלאח בהשאלה ולהשאיר את דגני אבל עד שגביזון יעשה אקזיט על מנוע הממים המוצלח שלו ויקנה את הפועל, אין לנו כסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2014, 10:17 
מה עלה בגורלו של נוואקמה בסוף?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2014, 10:17 
פלאח עדיף על דגני רק בגלל שדגני זה עד סוף העונה ופלאח מעבר לזה
חבשי בלי לראות אותו עדיף על קולין
ואולאי חלוץ בינוני שעדיין טוב יותר מעדן שרם ומשובל גוזלן.

עסקאות כאלה מביכות מועדון כמו הפועל, אבל בהנחה שהשלושה מגיעים במקום דגני אז הסגל מעט השתפר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2014, 10:20 
kobster כתב:
joshsoos כתב:
kobster כתב:
כסא 5,

סימן קריאה קוגנטיבי וחברתי זה נשמע כמו משהו שהחברים החדשים שלך בוולטון היו כותבים. ואפילו מביאים לינק לסימוכין.
אזולאי וחבשי/סודני יכולים להגיע אבל שחר מחזיק אותך בביצים בגלל החוב על דגני אז הוא לא יעביר לך אף אחד, אני גם סקפטי לגבי התקציב שלנו והאפשרות להחזיק גם את דגני וגם את אזולאי.
זה חסכון כי דגני חוזר לחיפה בשנה הבאה ואז אתה גם צריך לשלם לו שכר גבוה השנה, גם לשלם את החוב עליו וגם להביא שחקן במקומו בשנה הבאה, לעומת זאת אתה מקבל את פלאח לצמיתות עם שכר הרבה יותר נמוך.
שוב, זה פח ואני אישית חושב שמבחינה מקצועית עדיף להביא רק את פלאח בהשאלה ולהשאיר את דגני אבל עד שגביזון יעשה אקזיט על מנוע הממים המוצלח שלו ויקנה את הפועל, אין לנו כסף.

שלא יעביר, מי שישמע מה אנחנו צריכים את חבשי ואזולאי. שמח שאהבת את הביטוי, פלאח הוא ילד מנייאק גדול וסיכון מקצועי עוד יותר גדול, וכשהוא אמור להיות הבכיר לצד קולין הלב מפרפר. הימור זה אנדרסטייטמנט.
שוב, על פלאח לא נצטרך לשלם? ומה אתה חושב, שהוא יבוא לכאן בחצי שכר מדגני? ההבדלים לא יכולים להיות כאלה גדולים, הוא דחה את הדון על הצעה גבוהה והוא מחזיק מעצמו בלם של שמפיונס. ומילא באמת היינו מקבלים כזה בלם, אבל פוטנציאל ההרס שלו ושל קולין לעומת מה שאנחנו מכירים מדגני ( אחראי, אחראי, אחראי, פאשלה, אחראי ) עצום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2014, 10:20 
סמל אישי של המשתמש
Oleg Neduda כתב:

עסקאות כאלה מביכות מועדון כמו הפועל, אבל בהנחה שהשלושה מגיעים במקום דגני אז הסגל מעט השתפר

על פי מה אזולאי יותר טוב מגוזלן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2014, 10:21 
אזולאי לא חלוץ בינוני הוא חלוץ מביך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2014, 10:25 
סמל אישי של המשתמש
Oleg Neduda כתב:

תן לי סיבה אחת למה להשאיל את חבשי זה עדיף על לתת לפיליפ חאיכ צ'אנס בסגל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2014, 10:29 
iHapoelist כתב:
Oleg Neduda כתב:

אני אישית הייתי מעדיף אותו מאשר את גוזלן
נסכים על זה שהוא טוב יותר מעדן שרם ויכול לתרום יותר?
הפועל הייתה חייבת חלוץ נוסף שיכול לשחק בליגת העל. אזולאי כמה שהוא בינוני הוא חלוץ ליגת על לגיטימי כשעדן שרם כרגע ממש לא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2014, 10:29 
שלומי אזולאי חלוץ נוראי. לוותר על אוראל דגני, גם אם זה תמורת שלושה שחקנים בינוניים זה התאבדות שתעלה לנו בירידת ליגה.
ורק שאלה: מי אמור להיות קשר אחורי מחליף במקרה שאבוטבול או סאשה לא יכולים לשחק? שון מלכה?! יש לנו שני קשרים אחוריים בסגל!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2014, 10:30 
RedFox כתב:
Oleg Neduda כתב:

לא אמרתי שזה עדיף.
חבשי היה נחשב לשחקן נוער טוב יותר. לא יודע מה עדיף. אבל כך או כך אני מעדיף לא לראות את קולין על המגרש ובהנחה שלא נותנים לפיליפ צ'אנס זה מה יש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2014, 10:30 
סמל אישי של המשתמש
Oleg Neduda כתב:
iHapoelist כתב:
Oleg Neduda כתב:

הפועל הייתה חייבת חלוץ נוסף שיכול לשחק בליגת העל. אזולאי כמה שהוא בינוני הוא חלוץ ליגת על לגיטימי כשעדן שרם כרגע ממש לא

הוא עדיף על שרם אבל ממש לא על גוזלן
אזולאי בקושי כבש בעונה שעברה 3 שערים בבית"ר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2014, 10:31 
bergkamp כתב:
שלומי אזולאי חלוץ נוראי. לוותר על אוראל דגני, גם אם זה תמורת שלושה שחקנים בינוניים זה התאבדות שתעלה לנו בירידת ליגה.
ורק שאלה: מי אמור להיות קשר אחורי מחליף במקרה שאבוטבול או סאשה לא יכולים לשחק? שון מלכה?! יש לנו שני קשרים אחוריים בסגל!

איקנדה, לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2014, 10:32 
iHapoelist כתב:
Oleg Neduda כתב:
iHapoelist כתב:
Oleg Neduda כתב:

הוא עדיף על שרם אבל ממש לא על גוזלן
אזולאי בקושי כבש בעונה שעברה 3 שערים בבית"ר

מי ישמע גוזלן מחורר רשתות בליגה העל כבר שנים. אזולאי לא חלוץ מביך כמו שרושמים פה. פשוט חלוץ בינוני. הייתה לא עונה מעולה בק"ש, עונה שהוא כמעט לא שיחק בה בחיפה ועונה חלשה בביתר. אני עדיין חושב שהוא שחקן בשל יותר ועדיף על גוזלן. גם אם לא, אנחנו היינו חייבים חלוץ נוסף לפני שרם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2014, 10:34 
אנשים כאן באמת לא מבינים שאזולאי וחבשי לא באמת חלק מהעסקה? זה סתם 'כאילו' לרפד. אם הפועל כל כך תרצה את אזולאי היא תקבל אותו כי אף אחד לא ישלם עליו שקל השאלה בכל מקרה ואם היה לו ביקוש הוא כבר היה בקבוצה אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2014, 10:35 
שחקני נוער של חיפה יהפכו לשחקני הרכב בהפועל??? איפה הבושה של האנשים האלה??
הם באמת רוצים שנרד ליגה?
לא מאמין שזאת הפועל תל אביב. התנהלות של מועדון בגודל של רמת השרון. לא להאמין. כי רק הפועל זה מרגש!!!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2014, 10:35 
סמל אישי של המשתמש
bergkamp כתב:

איקנדה ואבו-מאנה
חבשי יכול לשחק גם כקשר אחורי (ועשה את זה לא רע בכלל נגדנו בסוף העונה בקרית אליעזר ב1:1 של סאשה).

RedFox כתב:
Oleg Neduda כתב:

יש סיבה - חבשי שחקן הרבה הרבה יותר טוב מפיליפ חאיכ. בוודאות.
למרות זאת, הוא עדיין שחקן מאוד בינוני שאין לי מושג מה אנחנו צריכים אותו. את ריאן לצורך הדוגמה אנחנו צריכים הרבה יותר

נערך לאחרונה על ידי Eros Ramazzotti בתאריך 06 אוגוסט 2014, 10:36, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2014, 10:36 
סמל אישי של המשתמש
לא, אני לא מבין כלום,
יש לנו 300 אלף יורו לשלם לפאלח, אבל אין לנו חצי מיליון שקל לשלם על דגני?
מה הם חושבים שאנחנו עד כדי כך מפגרים?

מדהים שמכבי חיפה, שסובלת מבעיה של קרוב ל-10 מיליון שקל עם שחקנים שהיא לא רוצה, עושה עלינו סיבוב מטורף בקיץ הזה, ואנחנו עוד משלמים לה בסוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2014, 10:39 
אדום כתב:
הם באמת רוצים שנרד ליגה?
לא מאמין שזאת הפועל תל אביב. התנהלות של מועדון בגודל של רמת השרון. לא להאמין. כי רק הפועל זה מרגש!!!!!!

זה שההתנהלות של המועדון היא בושה אני מסכים
אבל אני חושב שהסיכוי שנרד ליגה בלי השחקני נוער של חיפה היא גבוהה הרבה יותר מאשר איתם, אז אני לא מבין מה אתה רוצה.
לא בטוח בכלל שהסגל שלנו כרגע (ואם תוריד את גוזלן שהוא "שחקן נוער של חיפה) מספיק בשביל להישאר בליגה
יש לנו בוודאות כרגע את החוד הכי פחות עמוק והכי חלש בליגה. אזולאי וחבשי לא כוכבים גדולים, אבל לעומת הכלום שיש לנו עכשיו זה שדרוג קל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2014, 10:40 
סמל אישי של המשתמש
אולג נדודה, ספר לנו מה שאתה יודע על חבשי.
אני מקשיב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2014, 10:40 
אם לא היינו מקבצי נדבות בתקופה הזאת, היינו יכולים להרכיב אחלה קבוצה במחירי מציאה ביחס לשנים קודמות. הרבה שחקנים חזרו לליגה ויש שחקנים נחמדים שהמחיר שלהם ירד או שהם בלי קבוצה. עוז ראלי לדוגמה, מימוש אופציה על דגני, לקנות את פלאח, גאדיר זה שחקן שיכול להשתלב מעולה אצלנו. חנן ממן היה יכול לחזור אלינו ולא לטביב. מבאס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2014, 10:43 
ומה עם ההגנה שלנו, אור לגויים? הגנה שגם ככה הייתה סופר חלשה, עם שוער ליצן, מגן שמאלי שכרגע לא קיים, ובלם הולנדי מעופף, אז מאלה ניקח את הבלם היחידי שנורמלי ונביא סימן שאלה. כן, זה בטח יחזק אותנו בקרבות התחתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2014, 10:43 
סמל אישי של המשתמש
קוסטה מבני יהודה, קשר אחורי מעולה לליגה הזו, אחרי פציעה ובקבוצה שירדה ליגה. זה זמן מעולה להביא שחקן כזה, אבל לא נראה לי שברקוביץ' בכלל יודע מי זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2014, 10:44 
סמל אישי של המשתמש
אפשר להשאיר את דגני ולנסות להביא רק את פלאח בהשאלה, בשביל זה הוא צריך לחתום על חוזה חדש בחיפה (משהו שהוא לא רוצה לעשות) ואני בספק אם זה משהו שאנחנו יכולים לעמוד בו כלכלית (שכר גבוה לדגני, תשלום החוב לשחר, שכר לפלאח).
אפשר גם להחזיר להם את דגני תמורת קיזוז מסוים על החוב, לקבל את פלאח בהעברה פלוס אזולאי ועוד שחקן הגנה בהשאלה כשעלות השכר של שלושתם שווה בערך לעלות השכר של דגני.
עם כל הכבוד לסימני שאלה מקצועיים וסימני קריאה קוגנטיביים וחברתיים, בסופו של דבר הכסף מדבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

Oleg Neduda כתב:
אדום כתב:
הם באמת רוצים שנרד ליגה?

אבל אני חושב שהסיכוי שנרד ליגה בלי השחקני נוער של חיפה היא גבוהה הרבה יותר מאשר איתם, אז אני לא מבין מה אתה רוצה.
לא בטוח בכלל שהסגל שלנו כרגע (ואם תוריד את גוזלן שהוא "שחקן נוער של חיפה) מספיק בשביל להישאר בליגה
יש לנו בוודאות כרגע את החוד הכי פחות עמוק והכי חלש בליגה. אזולאי וחבשי לא כוכבים גדולים, אבל לעומת הכלום שיש לנו עכשיו זה שדרוג קל

לא הבנתי, אתה חושב שחבשי משפר את העומק שלנו בחוד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

Oleg Neduda כתב:
אדום כתב:
הם באמת רוצים שנרד ליגה?

לא הבנתי, אתה חושב שחבשי משפר את העומק שלנו בחוד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5409 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116 ... 181  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 20 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: